Απόλυτα λογικό.dimpaok4 έγραψε:ο βασιλοπουλος ειπε ειναι αισιοδοξος για ελευθερο παικτη ,θα ψαξουν για δεκαρι αλλα αν δεν ικανοποιει καποιος θα παει για winger και μετατοπιση καποιου απο τους υπαρχοντες στο 10 επισης ειπε πιθανον να γινει προσπαθεια και για να προλαβει την προθεσμια της ευρωπης(αυτο μου φαινεται λιγο ψιλοδυσκολο)
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- bersekeros
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Μπράβο καλα τα λες.joshua έγραψε:Μην συγχέετε τη γκρίνια με τη στήριξη για την ομάδα. Το τι λέμε εδω μέσα για τις μεταγραφές και το αν είμαστε απογοητευμένοι δεν έχει καμια σχέση με τη στάση μας απέναντι στην ομάδα. Αν κάποιος είναι τόσο στόκος και έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τότε οι υπόλοιποι οφείλουν να τον απομονώσουν. Τα παράπονα μας τελειώνουν εδώ. Η στάση μέσα στο γήπεδο και γύρω από την ομάδα μόνο στήριξη και θετική ενέργεια πρέπει να βγάζει όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της.
Ενταξει για να ειμαστε δικαιοι....ο προπονητης ζητησε πρωτος παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα και εγινε και το σχετικο μασαζ απο ολα τα μεσα εδω και μηνες οτι ειναι το κομματι του παζλ που λειπει.keep_paokizein έγραψε:Οι προπονητές της κερκίδας που μέχρι πριν λίγους μήνες οδύρονταν γιατί δεν βρίσκουμε 6άρι...
αλαλάζουν πλέον γιατί δεν βρίσκουμε 10άρι...
οι ίδιοι δε αυτοαναγορεύονται και σε τεχνικούς διευθυντές και σε διοικητικά στελέχη...
Ωραία πράγματα ...
γνήσια ΠΑΟΚτσήδικα !!!
Υ.Γ. Η μπάλα παίζεται στο χορτάρι...![]()
![]()
Μην τα βαζεις με τον κοσμο. Αυτο ακουγε απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Οτι ολοι εχουν επικεντρωθει στην αναζητηση του ποιοτικου 10αριου που εχει και το γκολ
Βλεπεις εσυ στηριξη και θετικη ενεργεια? Και δεν μιλαω για το φορουμ. Αν βγεις εξω οι 9 στους 10 βριζουν τους παντες και τα παντα. Ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα, οι διοικουντες ηταν αχρηστοι να βρουν παικτες και μας αφησαν με αχρηστους παικτες στο ροστερ. Ολοι αχρηστοι λοιπον. Αυτα ακουγονται παντου. Βλεπεις κατι θετικο σε ολα αυτα?joshua έγραψε:Μην συγχέετε τη γκρίνια με τη στήριξη για την ομάδα. Το τι λέμε εδω μέσα για τις μεταγραφές και το αν είμαστε απογοητευμένοι δεν έχει καμια σχέση με τη στάση μας απέναντι στην ομάδα. Αν κάποιος είναι τόσο στόκος και έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τότε οι υπόλοιποι οφείλουν να τον απομονώσουν. Τα παράπονα μας τελειώνουν εδώ. Η στάση μέσα στο γήπεδο και γύρω από την ομάδα μόνο στήριξη και θετική ενέργεια πρέπει να βγάζει όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της.
Τι λέτε? Αν αποκτηθεί παίχτης από τους ελεύθερους τον θέλουμε και για τα παιχνίδια του Ομίλου?
Αν ναι θα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι αύριο. Αν όχι, πάει μακρύτερα η βαλίτσα.
Αύριο λοιπόν δηλώνεις ευρωπαϊκή Λίστα. Ποιους θα αφήσεις έξω?
Άντε εγώ λέω Ζ. Ζίφκοβιτς και Ροντρίγκο. Πρέπει να κοπεί ένας ακόμα. Ποιος? Ο Καντουρί? Τα πρώτα όμως παιχνίδια είναι βατά και ίσως αξίζει το ρίσκο να τον δηλώσεις και να παίξει από τα μέσα Οκτώβρη.
Αν κάνουμε μεταγραφή με στόχο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει να κοπεί και άλλος. Ποιος?
Για αποδεσμεύσεις, βασικές ακόμα ανοιχτές αγορές Τουρκία, Σερβία, Ρωσία (αν και στο φόρουμ της Κράσνονταρ έγραφαν ότι η έξτρα εβδομάδα είναι μόνο για εγχώριες μεταγραφές, μπορεί και να μην τα λένε καλά βέβαια), Πορτογαλία, Ουκρανία (μέχρι 4/9) και Αραβικές. Λιγότερο σημαντικές ανοιχτές αγορές Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Μεξικό.
Η Πολωνία κλείνει σήμερα
Άντε εγώ λέω Ζ. Ζίφκοβιτς και Ροντρίγκο. Πρέπει να κοπεί ένας ακόμα. Ποιος? Ο Καντουρί? Τα πρώτα όμως παιχνίδια είναι βατά και ίσως αξίζει το ρίσκο να τον δηλώσεις και να παίξει από τα μέσα Οκτώβρη.
Αν κάνουμε μεταγραφή με στόχο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει να κοπεί και άλλος. Ποιος?
Για αποδεσμεύσεις, βασικές ακόμα ανοιχτές αγορές Τουρκία, Σερβία, Ρωσία (αν και στο φόρουμ της Κράσνονταρ έγραφαν ότι η έξτρα εβδομάδα είναι μόνο για εγχώριες μεταγραφές, μπορεί και να μην τα λένε καλά βέβαια), Πορτογαλία, Ουκρανία (μέχρι 4/9) και Αραβικές. Λιγότερο σημαντικές ανοιχτές αγορές Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Μεξικό.
Η Πολωνία κλείνει σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 01 Σεπ 2021, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε ο Βασιλόπουλος λέει, δημοσιογράφος είναι θα λέει.dimpaok4 έγραψε:ο βασιλοπουλος ειπε ειναι αισιοδοξος για ελευθερο παικτη ,θα ψαξουν για δεκαρι αλλα αν δεν ικανοποιει καποιος θα παει για winger και μετατοπιση καποιου απο τους υπαρχοντες στο 10 επισης ειπε πιθανον να γινει προσπαθεια και για να προλαβει την προθεσμια της ευρωπης(αυτο μου φαινεται λιγο ψιλοδυσκολο)
Το θέμα είναι ότι κοιτάω και ξανακοιτάω την λίστα των ελεύθερων και δεν βλέπω κάποιον που θα μπορούσε πλέον να ρθει έχοντας κάνει ήδη προετοιμασία και να κάνει και την διαφορά.
Ουτε στο 10 ούτε winger.
Αμα είναι να πάρουμε μόνο για να πάρουμε και να φορτώσουμε την ομαδα με ένα ακόμα αχρείαστο συμβόλαιο ας το αφήσουμε καλύτερα για Ιανουάριο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους οπαδούς του πληκτρολογίου, των social και του ραδιοφώνου, που με την μιρλα τους κατάφεραν και έπεισαν πολλούς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα προσπαθήσει να σωθεί. Πήγα χθες στην Τούμπα και δεν υπήρχε ούτε ένας να περιμένει για διάρκειας που άλλες χρονιές τελευταία μέρα είχε ουρά. Έτσι σε πέντε λεπτά πήρα το διάρκειας, έριξα μια ματιά στο άδειο γήπεδο, δακρυσα όταν έφερα μπροστά μου εικόνες φιέστας και εικόνες Γούμενου. Ρε Ιβάν γιατί δεν μας πήρες ένα δεκαρι; Καλά να πάθεις τώρα. Εμείς χωρίς δεκαρι δεν ερχόμαστε γήπεδο. Προτιμάμε καναπέ και κράξιμο. Αυτοί είμαστε.
Υ.Γ. Αύριο και ένα φτηνό διάρκειας στο μπάσκετ κι ας μην ξέρω ούτε έναν παίχτη.
Υ.Γ. Αύριο και ένα φτηνό διάρκειας στο μπάσκετ κι ας μην ξέρω ούτε έναν παίχτη.
O Γκάρι δεν έχω καταλάβει γιατί ανακυκλώνεται.
Έχει συμβόλαιο και το ΣΚ ήταν στον πάγκο.
Έχει συμβόλαιο και το ΣΚ ήταν στον πάγκο.
Γκουριόν εγω μίλησα για το γήπεδο. Το τι θα πει ο καθένας με τη παρέα του δεν με ενδιαφέρει και δεν τον αδικώ κιόλας. Όσο και αν θέλετε να κάνετε το μαύρο άσπρο κάποιοι ,το ότι έγινε το καλοκαίρι δημιουργεί προβληματισμό απολύτως δικαιολογημένα . Όλα αυτά όμως σταματάνε στις εισόδους του γηπέδου. Με ρωτάς αν πιστεύω ότι θα υπάρξει μουρμούρα; Ναι θα υπάρξει και αν δεν έρθουν αποτελέσματα μπορεί να πάρει και άσχημες διαστάσεις. Εγώ με αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω για τον εαυτό μου και για μένα όταν είμαι μέλος της ομάδας, όπως πρέπει να νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται στο γήπεδο ,τότε εκεί πρέπει να καταπιώ την απογοήτευση μου και μόνο να στηρίξω ,αλλά εγώ είμαι εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 01 Σεπ 2021, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν πηραμε τον Λουτσεσκου απο την Ξανθη υπηρχε η λογικη των ειδικων που ελεγε οτι πηραμε εναν προπονητη που πιστευουμε οτι θα μας φερει το πρωταθλημα και τελικα εφερε αηττητο νταμπλ και υπηρχε και η "λογικη" των αλλων που ελεγε οτι ειναι απαραδεκτο να εχεις δισεκατομμυριουχο προεδρο και να φερνεις τον προπονητη της Ξανθηςstravostomis έγραψε:Επίσης εγώ διαφωνώ με την οπτική που λέει ότι θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα.
Ας πούμε ένα υποθετικό σενάριο ότι ο Ελ Καντουρι δεν θα ξανατραυματιστεί ούτε για ένα παιχνίδι φέτος. Αυτό θα σημαίνει, για εσάς, ότι καλά έκαναν και δεν έφεραν δεκάρι;
Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται βάσει λογικής, όχι βάσει τύχης.
Με ποια λογικη απο τις δυο θες να παιρνουμε αποφασεις?
- invincible
To τοπικ δεν μπορεί να κλείσει ακόμα και 1000% σίγουροι να είμαστε ότι δεν θα γίνει καμία άλλη κίνηση ή αποδέσμευση γιατί εκτός από τις μεταγραφές είναι και h αξιολόγηση και η ανάλυση που θέλουν αν κάνουν πολλά παιδιά για το ρόστερ. Οπότε δεν είναι θέμα γραφειοκρατικό και τυπικό μόνο. Είναι και ψυχολογικό αλλά διαπαιδαγωγικό αν θέλεις. Που θα μάθαινες αλλού του Romero Brothers ?Dark Knight έγραψε:Πού είναι τα παδιά με inside info να μας πουν αν πρέπει ουσιαστικά να κλείσει το τόπικ ή αν περιμένουμε κάτι από τους ελεύθερους;
ΥΓ Υπόψη δεν έχουν σχέση με τους DIAZ brothers από το MMA και το Scareface.

Μισο λεπτο...αυτο το προβλημα που αναφερεις ειναι και για κοινοτικο; Γιατι αν ειναι ετσι τι συζηταμε τοσο καιρο;seaman έγραψε:Τι λέτε? Αν αποκτηθεί παίχτης από τους ελεύθερους τον θέλουμε και για τα παιχνίδια του Ομίλου?
Η Πολωνία κλείνει σήμερα
Αν οποιος αποκτηθει αφηνει καποιον αλλον εκτος λιστας τοτε μονο με πιθανη αποδεσμευση μπορει να συνδυαστει καποια αποκτηση η με αποκλεισμο εκπληξη απο την λιστα.
Δεν νομιζω να υπαρχει ιδιαιτερος νταλκας για να παιξει στους ομιλους, οποιος και αν ερθει. Πρωτον γιατι περναμε και χωρις αυτον (οποιος και να ειναι ξαναλεω) και δευτερον γιατι προφανως εναν εξτρα παικτη στο rotation τον θες για τα 30 παιχνιδια του πρωταθληματος και οχι για τα 6 της Ευρωπης.
Και ο Καντουρι περυσι επαιξε 39 παιχνιδια με κλαιν μαιν προετοιμασια. Γιατι να μην ξανακανει το ιδιο και φετος.
Και ο Καντουρι περυσι επαιξε 39 παιχνιδια με κλαιν μαιν προετοιμασια. Γιατι να μην ξανακανει το ιδιο και φετος.
Πάρτε τον Μeyer με ένα συμβόλαιο τύπου Ζιφκοβιτς και αν σου βγει σου βγήκε. Να περιμένεις να υπογράψουν οι Λιάγιτς και Τζιοβινκο σε στυλ Ζιφκοβιτς είναι ουτοπικό. Του Γερμανού όμως είναι ρεαλιστικό.