Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Πιο πολυ απο ολους εκει μεσα στη διοικηση και δεν εννοω τον Ιβαν αλλα τους παρατρεχαμενους πιστευω ο Λουτσεσκου νιωθει τις ευθυνες που εχει φετος για τα 100 χρονια του ΠΑΟΚ απεναντι στον κοσμο του γιατι εγινε ενας απο εμας και το αποδειξε οταν εβγαινε και μιλουσε στα βοθροκαναλα αν αμφισβητειτε απο τους ανιωθους να φυγει οσο και να μη το θελω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άρα μένει.dalas10 έγραψε:Τέλος ο ρασβαν. Το έδωσε ο θωμαιδης. Κρίμα.Blackgr4 έγραψε:Τη στιγμή που διέρρευσε παντού πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για άλλους προπονητές, δεν δίνω ούτε 10% να γυρίσει ο Λουτσέσκου και να είναι 100% προσηλωμένος και ήρεμος.
Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο εγωισμό, μόλις αντιληφθεί πως αμφισβητείται, προχωράει απευθείας στη παραίτηση του.
Και σε αντίθεση με αυτά που διαβάζουμε γύρω γύρω, η πληροφόρηση που είχα εγώ προσωπικά χωρίς να παίρνω στο λαιμό μου κανέναν άλλο mod, είναι πως υπέβαλε κανονικά τη παραίτηση του. Κανονικότατα. Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος..
Ειπώθηκαν ακρότητες, υπήρξε μεγάλη (ακόμα και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) ένταση, ζητήθηκαν ευθύνες (καλώς ως ένα όριο) και από τότε σιγή.
Επαφές του μεγάλου με αρκετές πλευρές (και εκτός ΠΑΟΚ..) για ανταλλαγή απόψεων, σιγή ασυρμάτου από Λουτσέσκου και μόνο 1-2 άλλοι μίλησαν και έβγαλαν πληροφορίες προς τα έξω.
Άποψη μου είναι πως δυστυχώς πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Δίνω 5% πιθανότητες να αλλάξει τροπάριο ο οργανισμός και να κάνει πράξη τα (εντελώς λογικά) θέλω του προπονητή.
Τη στιγμή που υπάρχει εκεί μέσα (και γύρω) ένα γκρουπ ανθρώπων που ΔΕΝ τον θέλουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν επιτέλους σωστά είναι ελάχιστες.
Εκτός όλων αυτών, μετά από τόση ένταση και παραφιλολογία, όλοι θα είμαστε στη πρίζα περιμένοντας να γίνει η στραβή και θα ξεσπάσουμε παραπάνω από όσο πρέπει και ΊΣΩΣ προς λάθος κατεύθυνση.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε εδώ και μια βδομάδα να ανακοινώσει τις 2-3 συμφωνίες που είχε με τους 2-3 ελεύθερους, να ανακοινώσει τη παραμονή Μεϊτέ με ΑΓΟΡΆ, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε, τους: Σαμάττα, Μπράντον, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Όττο, να κοινοποιήσει στην αγορά πως δίνονται προς πώληση/δανεισμό οι: Τισουντάλι, Γκόμεζ, να ξεκινούσε προσπάθειες λύσης συμβολαίου με τον Λόβρεν και σιγά σιγά να κοιτούσε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ενίσχυσης που θα αφορούσαν τα χαφ, τους φορ, τον αριστερό εξτρέ, το βασικό πλέον δεξί μπακ και τον αριστερό στόπερ.
Τελικά ακόμα δεν έκανε τίποτα και πάγωσαν τα πάντα άνευ λόγου. Επιτυχία σίγουρα δεν το λες.
Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kabamaru11 έγραψε:Ευχαριστω παιδια,ο μπουφες θα εχει σουβλες,ρετσινες κ λοιπες παοκτσιδικες λιχουδιες.Ποντιακα με υμνο ΠΑΟΚ θα παιζει κ νιντζα ντισκο.Θα φαω τωρα μια μακαροναδα να στρωσω χαρακτηρα.
Η ερώτηση του εκατομμυρίου: το έτερον ήμισυ ξέρει να μαγειρεύει μακαρονάδες;
- Kabamaru11
Miles έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:Ευχαριστω παιδια,ο μπουφες θα εχει σουβλες,ρετσινες κ λοιπες παοκτσιδικες λιχουδιες.Ποντιακα με υμνο ΠΑΟΚ θα παιζει κ νιντζα ντισκο.Θα φαω τωρα μια μακαροναδα να στρωσω χαρακτηρα.
Η ερώτηση του εκατομμυρίου: το έτερον ήμισυ ξέρει να μαγειρεύει μακαρονάδες;
Δεν νομίζω να περνούσε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Καμπαμαρού αν δεν το έκανε.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ο Θωμαιδης δεν ειπε εφυγε.
Ειπε τι βλεπει
Ο κοσμος καιγεται και ο θωμαιδης βλεπει. ΣΤΟ ΡΙΠΑΠΑ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΩΜΑΙΔΗ. Ιδεα δεν εχουν τι γινεται τελικα. Κανεις τους. Για τρεξιμο ειναι ρε φιλε ολοι τους. Τρεξιμο μπας και βαλουν μυαλο. Με τα νευρα μας παιζουν;
Είπε ότι δίνει είδηση. Όχι ότι βλέπει. Και μιλάμε πολύ με στανκοβιτς.και οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν τι έδωσε ο καθένας και δεν θα διαφωνισουν και θα είναι βελούδινο διαζύγιο χωρίς αποζημίωση.embuji έγραψε:ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ο Θωμαιδης δεν ειπε εφυγε.
Ειπε τι βλεπει
Ο κοσμος καιγεται και ο θωμαιδης βλεπει. ΣΤΟ ΡΙΠΑΠΑ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΩΜΑΙΔΗ. Ιδεα δεν εχουν τι γινεται τελικα. Κανεις τους. Για τρεξιμο ειναι ρε φιλε ολοι τους. Τρεξιμο μπας και βαλουν μυαλο. Με τα νευρα μας παιζουν;
Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kabamaru11 έγραψε:Η Μαη,δεν ξερει να μαγειρευει τοσο καλα,μονο κανα καλαθακι φαγητου .....
Να ζήσετε με τη Μάι φίλε, να σας χαίρετε όλο το Κινγκιόκου.
Με το καλό και δισέγγονα στην κυρία Οκούμπο
-
Psagmenos4
επειδη η αγωνια εχει αναψει κοκκινο, και επειδη ολοι εμπιστευομαστε το φορουμ, μπορειτε να ειστε πιο προσεκτικοι σ αυτα που μεταφερεται?
ειναι δυνατον ο ενας να λεει οτι βλεπει και ο αλλος να λεει τι δινει ειδηση? τελικα τι ισχυει?
ειναι δυνατον ο ενας να λεει οτι βλεπει και ο αλλος να λεει τι δινει ειδηση? τελικα τι ισχυει?
-
john4serres
+4Blackgr4 έγραψε:Τη στιγμή που διέρρευσε παντού πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για άλλους προπονητές, δεν δίνω ούτε 10% να γυρίσει ο Λουτσέσκου και να είναι 100% προσηλωμένος και ήρεμος.
Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο εγωισμό, μόλις αντιληφθεί πως αμφισβητείται, προχωράει απευθείας στη παραίτηση του.
Και σε αντίθεση με αυτά που διαβάζουμε γύρω γύρω, η πληροφόρηση που είχα εγώ προσωπικά χωρίς να παίρνω στο λαιμό μου κανέναν άλλο mod, είναι πως υπέβαλε κανονικά τη παραίτηση του. Κανονικότατα. Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος..
Ειπώθηκαν ακρότητες, υπήρξε μεγάλη (ακόμα και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) ένταση, ζητήθηκαν ευθύνες (καλώς ως ένα όριο) και από τότε σιγή.
Επαφές του μεγάλου με αρκετές πλευρές (και εκτός ΠΑΟΚ..) για ανταλλαγή απόψεων, σιγή ασυρμάτου από Λουτσέσκου και μόνο 1-2 άλλοι μίλησαν και έβγαλαν πληροφορίες προς τα έξω.
Άποψη μου είναι πως δυστυχώς πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Δίνω 5% πιθανότητες να αλλάξει τροπάριο ο οργανισμός και να κάνει πράξη τα (εντελώς λογικά) θέλω του προπονητή.
Τη στιγμή που υπάρχει εκεί μέσα (και γύρω) ένα γκρουπ ανθρώπων που ΔΕΝ τον θέλουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν επιτέλους σωστά είναι ελάχιστες.
Εκτός όλων αυτών, μετά από τόση ένταση και παραφιλολογία, όλοι θα είμαστε στη πρίζα περιμένοντας να γίνει η στραβή και θα ξεσπάσουμε παραπάνω από όσο πρέπει και ΊΣΩΣ προς λάθος κατεύθυνση.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε εδώ και μια βδομάδα να ανακοινώσει τις 2-3 συμφωνίες που είχε με τους 2-3 ελεύθερους, να ανακοινώσει τη παραμονή Μεϊτέ με ΑΓΟΡΆ, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε, τους: Σαμάττα, Μπράντον, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Όττο, να κοινοποιήσει στην αγορά πως δίνονται προς πώληση/δανεισμό οι: Τισουντάλι, Γκόμεζ, να ξεκινούσε προσπάθειες λύσης συμβολαίου με τον Λόβρεν και σιγά σιγά να κοιτούσε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ενίσχυσης που θα αφορούσαν τα χαφ, τους φορ, τον αριστερό εξτρέ, το βασικό πλέον δεξί μπακ και τον αριστερό στόπερ.
Τελικά ακόμα δεν έκανε τίποτα και πάγωσαν τα πάντα άνευ λόγου. Επιτυχία σίγουρα δεν το λες.
Tolaros έγραψε:Θεωρώ έγκλημα την παραμονή με αυτά που έχουν γίνει και μεγάλο πισωγύρισμα, προβλέπω εκ νέου κλασσικό ΠΑΟΚ καλοκαίρι, γεμάτο μεταγραφικά αδιέξοδα και εγκλωβισμούς σε παζάρια. Παράταση και σύρσιμο μέχρι το αναπόφευκτο διαζύγιο
Τουλάχιστον αν έφευγε θα βλέπαμε την "επόμενη πίστα", είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλά θα προχωρούσαμε.
Δεν θα συμφωνησω. Ολοι οι παικτες πλεον εχουν ανοιξει τα χαρτια τους και ειναι πολυ δυσκολο να εχουν κρυφη ατζεντα. Δυσκολο να υπαρξουν "πισωπλαματα" μαχαιρωματα ακριβως γιατι πλεον δεν μπορουν να ειναι "πισωπλατα".
Kabamaru11 έγραψε:Ακομα τιποτα δεν τελειωσε,ουτε ειναι σιγουρο οτι θα μεινει ουτε οτι δεν θα μεινει.Ευχομαι να μεινει,αλλα να μη παθουμε χρονια Αλμειδα,δηλαδη να θελει να φυγει κανοντας μ@λακιες η να θελουν να τον φυγουν μη δινοντας του τα καταλληλα εργαλεια καιγοντας μια χρονια τουλαχιστον.Πιστευω πως ουτε Αλμειδα ειναι,ουτε ο Ιβαν ειναι Ηλιοπουλος,οποτε ειμαι αισιοδοξος.
Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania
Αντε με το καλο και ετοιμασου για την επομενη πιστα που απαιτει αγαπη, υπομονη, κουραγια και πολλες φορες και γερο στομαχι