Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από renegade »

Προσωπικη μου άποψη για τις μεταγραφές και ειδικά για την θέση πίσω από τον φορ είναι ότι το μεγαλύτερο λάθος το έκανε ο λουτσέσκου πιστεύοντας ότι αργά ή γρήγορα ο Τζοβίνκο θα ερχόταν με αποτέλεσμα να χάθηκε πολύς χρόνος και λύσεις.

Για μένα η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή θα ήταν ι Γκάρι αλλά με βάση το που τοποθετεί τους ακραίους του ο λουτσ και τι ζητάει από αυτούς δεν ξέρω αν τον βλέπει ως καλή λύση και ο ίδιος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορεί να απαντήσει κάποιος τελικά αν ο Γκαρυ είναι ελεύθερος η όχι;
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πού είναι τα παδιά με inside info να μας πουν αν πρέπει ουσιαστικά να κλείσει το τόπικ ή αν περιμένουμε κάτι από τους ελεύθερους;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δλδ πρέπει να μου φέρουν "παίκτες καλούς", για να πάω και να γεμίσω την Τουμπα.
Ωρε καλά και ήταν η επαρχία και συνεισέφερε, στο να γεμίσει αντι να γέμιζε μόνο από τους εντός Πόλεως οπαδους-φιλαθλους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Sick,σοβαρά τώρα,η ομάδα είχε ένα ροστερ με ενεργά συμβόλαια και μάλιστα αρκετά μεγάλα,η διοίκηση αποφάσισε να πορευτεί με αυτούς και να φτιάξει ΟΜΑΔΑ,επιλέγοντας τον καλύτερο που είχαμε ποτέ γι'αυτή την δουλειά.
Ο προπονητής τους ξέρει και τους πιστεύει,εμείς έχουμε χάσει την πίστη μας σε αυτούς γιατί προφανώς η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είχε χάσει τον προσανατολισμό της.
Το λογικό θα ήταν να αλλάξουμε τον αξονα που διαθέτουμε τώρα,φέρνοντας άλλους στις θέσεις των Πασχαλακη,Βαρέλα Εσιτι,Μπισεσβαρ.
Πιθανόν να γίνει ξεκινώντας από τον Ιανουάριο.
Δεν το έκαναν τώρα γιατί το κόστος θα ήταν μεγάλο,αποζημιώσεις συν έξοδα για τους αντικαταστάτες (Δε πιστεύω ότι θα έφερνε πρόταση κανένας από αυτούς) οπότε αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή να πορευτούν με αυτούς και θα κριθούν γι'αυτή τους την επιλογή.
Δε γίνεται ρε μαλακες όμως να αναθεματιζουμε συνέχεια,για την ομάδα μας πρόκειται διάολε,εδώ μέσα βγαίνει μίσος ξεκάθαρα.
Αυτός είναι ο Ιβάν,δεν θα αλλάξει τώρα, αλλά να μη λέμε ότι μας δουλεύει,δε γίνεται να μας δουλεύει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τόσα για την ομάδα.
Και τι δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα.
Λίγα ρε γαμω το φελέκι μου είναι τα συναισθήματα που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα αυτά τα 10 χρόνια;
Μόνοι μας πήραμε τόσους τιτλους;
Τρεις συνεχόμενες φορές πουτσα στη χάρτινη που μας είχε ταραξει στην τριάρα ο Βανδης με τον ρατσισταρο τον Τσιαρτα,πουτσα στο γαύρο κάθε χρόνο,ΑΗΤΤΗΤΟ και κύπελλο παλικαρισιο πέρσι,εκεί που μας είχαν όλοι ξεγραμενους.
Ξεθολωστε το μυαλό σας και δείτε τη μεγάλη εικόνα,κουράστηκα να γράφω κάθε χρόνο τα ίδια.
Οκ δε συμφωνείτε, λέτε τι γράφει αυτός ο μ@λ@κ@ς τώρα.
Μη μας γαμάτε όμως την ψυχολογία κάθε λίγο και λιγάκι με αυθαίρετα συμπεράσματα και παραπληροφόρηση που έχουν κατακλύσει το φόρουμ τον τελευταίο καιρό.
Στη 2η παράγραφο μαζί σου 1000%.
Όσο αχαρακτήριστοι είναι αυτοί που αναφέρεις, άλλο τόσο είναι οι απάλευτοι χειροκροτητές/απολογητές/γουμενοςπουσαςχρειάζεται. Είναι ανυπόφοροι και οι δύο γιατί ή δεν απαντάνε σε σοβαρά ερωτήματα διαχείρισης που υπάρχουν ή απαντάνε με κάτι τελείως άσχετο/συναισθηματικό κι εκ των πραγμάτων άσχετο.
Δεν υπάρχει περίπτωση καμία, μα καμία, να μην περίμενε κανείς από εμάς, από το πιο ακραίο ''αντισαββιδικό'' μέχρι τον πιο επίμονο χειροκροτητή του, κάτι καλύτερο με βάση τα λεφτά που ήρθαν στην ΠΑΕ αυτό το καλοκαίρι.
Κι αν δεν θέλεις να το βάλω στο θέμα χρημάτων, δεν μπορεί κανείς μα κανείς να ισχυριστεί ότι η ομάδα δούλεψε με κάποιου είδους σωστό πρόγραμμα (κι) αυτό το καλοκαίρι.

Εμένα νομίζεις ότι με καίει περισσότερο αν ο Σιντκλεί είναι καλός παίχτης ή έχει ωραία γυναίκα από το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήρθε πριν μια εβδομάδα ενώ το κενό στη θέση του ήταν γνωστό από τον Γενάρη;
Με νοιάζει περισσότερο αν ήρθε ο Μιτρίτσα πωςτονλεν τώρα, από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πέφτει ranking στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αντί να πηγαίνει στο ''τοπ20'' πάει στο μείον 20;

Αυτά δεν είναι θεωρίες, είναι γεγονότα, δεν είναι θέμα ερμηνείας. Κι αν οι διάφορες οργανωτικές δυσλειτουργίες του συλλόγου (που διάολε, θα περίμενε κανείς μετά από 10 χρόνια να είχαν κάπως εξομαλυνθεί) δεν φαίνονται τόσο στο αδύναμο ελληνικό πρωτάθλημα ε στην Ευρώπη ρε φίλε κάνουν μπαμ. (το πιο απλό, υπόθεση Ακπομ, πέρυσι. )

Εγώ δεν ''κράζω'' γιατί ξεχνάω τις χαρές και τους τίτλους. Εγώ ''κράζω'' γιατί ενώ με τον Ιβάν η ομάδα μπορεί να απογειωθεί, αποφασίζει (με ή χωρίς εισαγωγικά) να παραμείνει στάσιμη. Δεν ''κράζω'' επειδή στα 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ του Ιβάν πήρε 5 τίτλους, ''κράζω'' επειδή στα 10 χρόνια, με σωστή λειτουργία θα μπορούσε να πάρει 8 και να πάει στην Ευρώπη πολύ, πολύ καλύτερα, ''κράζω'' γιατί 2 σεζόν μετά το αήττητο βλέπαμε τους πουταναςγιους από το -20, ενώ δεν υπήρχε κανένας, μα κανένας λόγος να γίνει αυτό.

Όσο δε για το ρόστερ, μακάρι, ειλικρινά να είναι όπως τα λες. Ειλικρινά.
Εγώ δεν το βλέπω έτσι, εγώ θυμάμαι ότι όλοι μας θέλαμε 6 παίχτες 11αδας το Μαίο, πήραμε 4 κι έναν αναπληρωματικό του μέτριου Σοάρες και είμαστε(;) ευχαριστημένοι κι ευτυχείς.

Πάσο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μια ρτοφή για σκέψη μόνο, αν θες. Αν τα ίδια ακριβώς πάντως, γινόταν στην κούλα του τίγρη (από άποψη πωλήσεων/αποκτημάτων) θα τους κοροϊδεύαμε για παντελόνιασμα άνευ προηγουμένου κι όποιος το αρνηθεί αυτό είναι ψεύτης ξεδιάντροπος.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Οι προπονητές της κερκίδας που μέχρι πριν λίγους μήνες οδύρονταν γιατί δεν βρίσκουμε 6άρι...
αλαλάζουν πλέον γιατί δεν βρίσκουμε 10άρι...
οι ίδιοι δε αυτοαναγορεύονται και σε τεχνικούς διευθυντές και σε διοικητικά στελέχη...

Ωραία πράγματα ...
γνήσια ΠΑΟΚτσήδικα !!!

Υ.Γ. Η μπάλα παίζεται στο χορτάρι... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Dark Knight έγραψε:Πού είναι τα παδιά με inside info να μας πουν αν πρέπει ουσιαστικά να κλείσει το τόπικ ή αν περιμένουμε κάτι από τους ελεύθερους;
Είπε ο sourmenetes, το πρωί, ότι συνεχίζουμε να κοιτάμε στους ελεύθερους για μεταγραφική ενίσχυση.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δεν είναι οι παίκτες αυτοί καθαυτοί που δεν έφεραν που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα στον κόσμο.
Αυτό σηματοδοτεί μια γενικότερη στάση της παε σε σχέση με την προοπτική την αγωνιστική του ΠΑΟΚ.
ΑΝτί φέτος με ερχομό Λουτσέσκου να γίνει η απογείωση, τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχολογίας, έγινε απότομη προσγείωση.
Και δεν θα με χάλαγε, ο Ιβαν να γαμούσε και να έδερνε και στις μεταγραφές και να έστελνε το μνμ σε όλους ποιός είναι αφεντικό και κυρίαρχος από τώρα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

[/quote]Το έχουμε κάνει εδώ μέσα ρεσιτάλ γκρίνιας, μηδενισμού και απαισιοδοξίας, ώστε μια μετριοπαθής κριτική να χαρακτηρίζεται προβατοποίηση.[/quote]

Σε καμία περίπτωση δεν θεώρησα ούτε χαρακτήρισα την άποψη σου ως "προβατοποιηση".

Το χρυσωνω το χάπι δεν έχει την ίδια βαρύτητα ρε συ και πολλές φορές γίνεται απλά από την πολύ αγάπη για κάτι. Συμβαίνει.

Είσαι από τις σοβαρές πένες εδώ μέσα, δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα.

Αν εξέλαβες την απαντηση μου ως επίθεση, σορρυ για αυτό πραγματικά. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Για το ρεσιτάλ που λες συμφωνώ αλλά το θέμα είναι να μην φτάνουμε στο άλλο άκρο, γιατί γίνεται και αυτό και δεν είναι ωραίο.

Προφανώς, αυτό το τελευταίο δεν αφορά εσένα. Το ξεκαθαρίζω μην έχουμε πάλι τα ίδια :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην συγχέετε τη γκρίνια με τη στήριξη για την ομάδα. Το τι λέμε εδω μέσα για τις μεταγραφές και το αν είμαστε απογοητευμένοι δεν έχει καμια σχέση με τη στάση μας απέναντι στην ομάδα. Αν κάποιος είναι τόσο στόκος και έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τότε οι υπόλοιποι οφείλουν να τον απομονώσουν. Τα παράπονα μας τελειώνουν εδώ. Η στάση μέσα στο γήπεδο και γύρω από την ομάδα μόνο στήριξη και θετική ενέργεια πρέπει να βγάζει όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

joshua έγραψε:Μην συγχέετε τη γκρίνια με τη στήριξη για την ομάδα. Το τι λέμε εδω μέσα για τις μεταγραφές και το αν είμαστε απογοητευμένοι δεν έχει καμια σχέση με τη στάση μας απέναντι στην ομάδα. Αν κάποιος είναι τόσο στόκος και έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τότε οι υπόλοιποι οφείλουν να τον απομονώσουν. Τα παράπονα μας τελειώνουν εδώ. Η στάση μέσα στο γήπεδο και γύρω από την ομάδα μόνο στήριξη και θετική ενέργεια πρέπει να βγάζει όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της.
Έχει γραφτεί αρκετές φορές και από εμένα και από τον Παρολο. Αυτή είναι η καλύτερη διατύπωση.

+1926
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ο βασιλοπουλος ειπε ειναι αισιοδοξος για ελευθερο παικτη ,θα ψαξουν για δεκαρι αλλα αν δεν ικανοποιει καποιος θα παει για winger και μετατοπιση καποιου απο τους υπαρχοντες στο 10 επισης ειπε πιθανον να γινει προσπαθεια και για να προλαβει την προθεσμια της ευρωπης(αυτο μου φαινεται λιγο ψιλοδυσκολο)
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Midfielders:

Senad Lulic , freed from Lazio
Kwadwo Asamoah who ended his experience in Cagliari .
Jack Wilshere , promise of English football marred by injuries.
Javier Pastore , released from Rome after a three-year stint with satisfactions. There is
Sebastian Giovinco , who has left the Emirates and is now looking for one last adventure.
Gaston Ramirez , released from Sampdoria
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Επίσης εγώ διαφωνώ με την οπτική που λέει ότι θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Ας πούμε ένα υποθετικό σενάριο ότι ο Ελ Καντουρι δεν θα ξανατραυματιστεί ούτε για ένα παιχνίδι φέτος. Αυτό θα σημαίνει, για εσάς, ότι καλά έκαναν και δεν έφεραν δεκάρι;

Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται βάσει λογικής, όχι βάσει τύχης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”