astral έγραψε:Υπερβολές.
Οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ξενερωμένοι με τον ΠΑΟΚ το 2025.
Ίσως το χειρότερο gaslighting που έχω δει στη ζωή μου
astral έγραψε:Υπερβολές.
Οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ξενερωμένοι με τον ΠΑΟΚ το 2025.
Kabamaru11 έγραψε:Ακομα τιποτα δεν τελειωσε,ουτε ειναι σιγουρο οτι θα μεινει ουτε οτι δεν θα μεινει.Ευχομαι να μεινει,αλλα να μη παθουμε χρονια Αλμειδα,δηλαδη να θελει να φυγει κανοντας μ@λακιες η να θελουν να τον φυγουν μη δινοντας του τα καταλληλα εργαλεια καιγοντας μια χρονια τουλαχιστον.Πιστευω πως ουτε Αλμειδα ειναι,ουτε ο Ιβαν ειναι Ηλιοπουλος,οποτε ειμαι αισιοδοξος.
Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania
Kabamaru11 έγραψε:...
Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania
Kabamaru11 έγραψε:χαχαχαχα Ευχαριστω μαγκες,με το καλο να πανε ολα,να γ@μαει η ομαδα μας,αυτο με καιει παραπανω παρα ο γαμος.Εννοειται οι απογονοι του Καμπαμαρου θα ειναι νιντζακια ΠΑΟΚ!
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Portable έγραψε:Αν δεν ξέρει ο Ιβάν μετά από 13 χρόνια τι χρειάζεται μια ομάδα για να λειτουργεί σωστά, γάμησε τα.
Μια χαρά ξέρει, μια χαρά κάνει τα δικά του, μια χαρά βρήκε 6 χρόνια κάποιον που τον ενέχεται.
Ρωσική αρκούδα, σκακιστής και λάτρης της υπομονής και πουτσες μπλε.
35 Αυγούστου μεταγραφές; Και περιμένει να γαμησει; Μέχρι να καταλάβει τι έγινε έχασε τη league phase του champions league. Να μη πω τι άλλο έχει χάσει ώστε να είναι και θυμωμένος.
Να δω που θα βρει άλλο μαλακα να τον ανέχεται.
Ακριβώς έτσι όπως τα γραφεις ειναι η ωμη αληθεια,
γιατί κανείς δεν πρέπει να λέει ΟΧΙ
στον Σαββίδη, για αυτο και ο Σαββιδης συνεχιζει
να κανει τα δικα του. Γιατι ΕΜΑΘΕ να μην του λεει κανεις οχι.
Οταν καποιοι θα του πουν οχι(φιλαθλοι,δημοσιογραφοι,οπαδοι,παραγοντες)
θα το καταλαβει μια χαρα και θα το παρει αλλιως
Και οπως ειπες βρηκε τον "αυτοφορακια" να του κανει τη δουλεια.
Τέλος ο ρασβαν. Το έδωσε ο θωμαιδης. Κρίμα.Blackgr4 έγραψε:Τη στιγμή που διέρρευσε παντού πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για άλλους προπονητές, δεν δίνω ούτε 10% να γυρίσει ο Λουτσέσκου και να είναι 100% προσηλωμένος και ήρεμος.
Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο εγωισμό, μόλις αντιληφθεί πως αμφισβητείται, προχωράει απευθείας στη παραίτηση του.
Και σε αντίθεση με αυτά που διαβάζουμε γύρω γύρω, η πληροφόρηση που είχα εγώ προσωπικά χωρίς να παίρνω στο λαιμό μου κανέναν άλλο mod, είναι πως υπέβαλε κανονικά τη παραίτηση του. Κανονικότατα. Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος..
Ειπώθηκαν ακρότητες, υπήρξε μεγάλη (ακόμα και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) ένταση, ζητήθηκαν ευθύνες (καλώς ως ένα όριο) και από τότε σιγή.
Επαφές του μεγάλου με αρκετές πλευρές (και εκτός ΠΑΟΚ..) για ανταλλαγή απόψεων, σιγή ασυρμάτου από Λουτσέσκου και μόνο 1-2 άλλοι μίλησαν και έβγαλαν πληροφορίες προς τα έξω.
Άποψη μου είναι πως δυστυχώς πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Δίνω 5% πιθανότητες να αλλάξει τροπάριο ο οργανισμός και να κάνει πράξη τα (εντελώς λογικά) θέλω του προπονητή.
Τη στιγμή που υπάρχει εκεί μέσα (και γύρω) ένα γκρουπ ανθρώπων που ΔΕΝ τον θέλουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν επιτέλους σωστά είναι ελάχιστες.
Εκτός όλων αυτών, μετά από τόση ένταση και παραφιλολογία, όλοι θα είμαστε στη πρίζα περιμένοντας να γίνει η στραβή και θα ξεσπάσουμε παραπάνω από όσο πρέπει και ΊΣΩΣ προς λάθος κατεύθυνση.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε εδώ και μια βδομάδα να ανακοινώσει τις 2-3 συμφωνίες που είχε με τους 2-3 ελεύθερους, να ανακοινώσει τη παραμονή Μεϊτέ με ΑΓΟΡΆ, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε, τους: Σαμάττα, Μπράντον, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Όττο, να κοινοποιήσει στην αγορά πως δίνονται προς πώληση/δανεισμό οι: Τισουντάλι, Γκόμεζ, να ξεκινούσε προσπάθειες λύσης συμβολαίου με τον Λόβρεν και σιγά σιγά να κοιτούσε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ενίσχυσης που θα αφορούσαν τα χαφ, τους φορ, τον αριστερό εξτρέ, το βασικό πλέον δεξί μπακ και τον αριστερό στόπερ.
Τελικά ακόμα δεν έκανε τίποτα και πάγωσαν τα πάντα άνευ λόγου. Επιτυχία σίγουρα δεν το λες.