Razvan Lucescu V

constantinooo

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από constantinooo »

astral έγραψε:Υπερβολές.

Οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ξενερωμένοι με τον ΠΑΟΚ το 2025.

Ίσως το χειρότερο gaslighting που έχω δει στη ζωή μου
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Kabamaru11 έγραψε:Ακομα τιποτα δεν τελειωσε,ουτε ειναι σιγουρο οτι θα μεινει ουτε οτι δεν θα μεινει.Ευχομαι να μεινει,αλλα να μη παθουμε χρονια Αλμειδα,δηλαδη να θελει να φυγει κανοντας μ@λακιες η να θελουν να τον φυγουν μη δινοντας του τα καταλληλα εργαλεια καιγοντας μια χρονια τουλαχιστον.Πιστευω πως ουτε Αλμειδα ειναι,ουτε ο Ιβαν ειναι Ηλιοπουλος,οποτε ειμαι αισιοδοξος.

Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania :opaokara:

να ζησετε φιλε και με το καλο και ΠΑΟΚτσακια :opaokara:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Kabamaru11 έγραψε:...

Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania :opaokara:

Να ζήσετε Kabamaru
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Και καλούς απογόνους
Από τους κανονικούς όχι από τους αλλους
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

χαχαχαχα Ευχαριστω μαγκες,με το καλο να πανε ολα,να γ@μαει η ομαδα μας,αυτο με καιει παραπανω παρα ο γαμος.Εννοειται οι απογονοι του Καμπαμαρου θα ειναι νιντζακια ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Να ζήσετε φίλε μου με υγεία, ευτυχία, αλληλοσεβασμό & κατανόηση και να αποκτήσετε πολλά τρελαμενα παοκτσακια.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Kabamaru11 έγραψε:χαχαχαχα Ευχαριστω μαγκες,με το καλο να πανε ολα,να γ@μαει η ομαδα μας,αυτο με καιει παραπανω παρα ο γαμος.Εννοειται οι απογονοι του Καμπαμαρου θα ειναι νιντζακια ΠΑΟΚ!

Να ζήσετε Kabamaru και κάθε ευτυχία! Πες μου τουλάχιστον ότι ο μπουφές θα έχει έστω noodles και σάλτσα σόγιας και ότι ο dj θα παίξει και λίγο J-POP! :D
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ευχαριστω παιδια,ο μπουφες θα εχει σουβλες,ρετσινες κ λοιπες παοκτσιδικες λιχουδιες.Ποντιακα με υμνο ΠΑΟΚ θα παιζει κ νιντζα ντισκο.Θα φαω τωρα μια μακαροναδα να στρωσω χαρακτηρα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Να αγαπιέστε μια ζωή εύχομαι φίλε!
Καλά και ασπρόμαυρα παιδάκια!

Εβρίτη κρυφοματάκια για πες μας κι εσύ τη γνώμη σου, πέραν του κειμένου στην κεντρικη.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η υπομονή είναι αρετή. Αναμένουμε.
kadduri

Δημοσίευση από kadduri »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:
Portable έγραψε:Αν δεν ξέρει ο Ιβάν μετά από 13 χρόνια τι χρειάζεται μια ομάδα για να λειτουργεί σωστά, γάμησε τα.

Μια χαρά ξέρει, μια χαρά κάνει τα δικά του, μια χαρά βρήκε 6 χρόνια κάποιον που τον ενέχεται.

Ρωσική αρκούδα, σκακιστής και λάτρης της υπομονής και πουτσες μπλε.

35 Αυγούστου μεταγραφές; Και περιμένει να γαμησει; Μέχρι να καταλάβει τι έγινε έχασε τη league phase του champions league. Να μη πω τι άλλο έχει χάσει ώστε να είναι και θυμωμένος.

Να δω που θα βρει άλλο μαλακα να τον ανέχεται.

Ακριβώς έτσι όπως τα γραφεις ειναι η ωμη αληθεια,
γιατί κανείς δεν πρέπει να λέει ΟΧΙ
στον Σαββίδη, για αυτο και ο Σαββιδης συνεχιζει
να κανει τα δικα του. Γιατι ΕΜΑΘΕ να μην του λεει κανεις οχι.
Οταν καποιοι θα του πουν οχι(φιλαθλοι,δημοσιογραφοι,οπαδοι,παραγοντες)
θα το καταλαβει μια χαρα και θα το παρει αλλιως

Και οπως ειπες βρηκε τον "αυτοφορακια" να του κανει τη δουλεια.

δεν εχει να κανει με τον ιβαν, ο ιβαν μια χαρα ειναι και φραγκα βαζει και γνωριζει τι θελει η ομαδα και αμα εκανε αυτος κουμαντο καθε χρονο νταμπλ θα ειχαμε, απλα εχει μια αδυναμια με τον μικρο που εδω και ποσα χρονια παιζει πλειστεισον με τον ΠΑΟΚ και δεν μιλαει κανεις,ουτε καν οι δημοσιογραφοι δεν μιλανε ανοιχτα γτ τρωνε ψωμακι στο οπεν και γενικα θελουν να εχουν προσβαση στην ομαδα,δεν τους παιρνει να πουν ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που εσπασε το θεμα και γραφουν παπαριες οτι ο λουτσεσκου ηθελε ακριβο ροστερ κτλ. οσο ασχολειται ο μικρος με την ομαδα θα ειμαστε τσιρκο, ετσι εφυγε ο ιβιτς ετσι εφυγε ο λουτσεσκου και ετσι θα ξαναφυγει,και ισως ηρθε η ωρα να δουμε και ο ιβαν πως βλεπει τον ΠΑΟΚ,τον βλεπει σαν ενα παιχνιδακι του μικρου η ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα? θα δουμε τις επομενες ωρες,προσωπικα οσο ειμαστε παιχνιδακι του μικρου στο γηπεδο δεν ξαναπαταω,δεν θα συμετεχω ξανα στο θεατρο του παραλογου με μπακαγιοκους και μεταγραφες οταν επιστρεψει απο τις διακοπες 40αυγουστου, καθε χρονο κανουμε προετοιμασια σεπτεμβριο -οκτωμβριο και περιμενουμε θαυματα απο λουτσεσκου, αρκετα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τη στιγμή που διέρρευσε παντού πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για άλλους προπονητές, δεν δίνω ούτε 10% να γυρίσει ο Λουτσέσκου και να είναι 100% προσηλωμένος και ήρεμος.
Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο εγωισμό, μόλις αντιληφθεί πως αμφισβητείται, προχωράει απευθείας στη παραίτηση του.
Και σε αντίθεση με αυτά που διαβάζουμε γύρω γύρω, η πληροφόρηση που είχα εγώ προσωπικά χωρίς να παίρνω στο λαιμό μου κανέναν άλλο mod, είναι πως υπέβαλε κανονικά τη παραίτηση του. Κανονικότατα. Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος..
Ειπώθηκαν ακρότητες, υπήρξε μεγάλη (ακόμα και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) ένταση, ζητήθηκαν ευθύνες (καλώς ως ένα όριο) και από τότε σιγή.
Επαφές του μεγάλου με αρκετές πλευρές (και εκτός ΠΑΟΚ..) για ανταλλαγή απόψεων, σιγή ασυρμάτου από Λουτσέσκου και μόνο 1-2 άλλοι μίλησαν και έβγαλαν πληροφορίες προς τα έξω.
Άποψη μου είναι πως δυστυχώς πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Δίνω 5% πιθανότητες να αλλάξει τροπάριο ο οργανισμός και να κάνει πράξη τα (εντελώς λογικά) θέλω του προπονητή.
Τη στιγμή που υπάρχει εκεί μέσα (και γύρω) ένα γκρουπ ανθρώπων που ΔΕΝ τον θέλουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν επιτέλους σωστά είναι ελάχιστες.
Εκτός όλων αυτών, μετά από τόση ένταση και παραφιλολογία, όλοι θα είμαστε στη πρίζα περιμένοντας να γίνει η στραβή και θα ξεσπάσουμε παραπάνω από όσο πρέπει και ΊΣΩΣ προς λάθος κατεύθυνση.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε εδώ και μια βδομάδα να ανακοινώσει τις 2-3 συμφωνίες που είχε με τους 2-3 ελεύθερους, να ανακοινώσει τη παραμονή Μεϊτέ με ΑΓΟΡΆ, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε, τους: Σαμάττα, Μπράντον, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Όττο, να κοινοποιήσει στην αγορά πως δίνονται προς πώληση/δανεισμό οι: Τισουντάλι, Γκόμεζ, να ξεκινούσε προσπάθειες λύσης συμβολαίου με τον Λόβρεν και σιγά σιγά να κοιτούσε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ενίσχυσης που θα αφορούσαν τα χαφ, τους φορ, τον αριστερό εξτρέ, το βασικό πλέον δεξί μπακ και τον αριστερό στόπερ.
Τελικά ακόμα δεν έκανε τίποτα και πάγωσαν τα πάντα άνευ λόγου. Επιτυχία σίγουρα δεν το λες.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Blackgr4 έγραψε:Τη στιγμή που διέρρευσε παντού πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για άλλους προπονητές, δεν δίνω ούτε 10% να γυρίσει ο Λουτσέσκου και να είναι 100% προσηλωμένος και ήρεμος.
Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο εγωισμό, μόλις αντιληφθεί πως αμφισβητείται, προχωράει απευθείας στη παραίτηση του.
Και σε αντίθεση με αυτά που διαβάζουμε γύρω γύρω, η πληροφόρηση που είχα εγώ προσωπικά χωρίς να παίρνω στο λαιμό μου κανέναν άλλο mod, είναι πως υπέβαλε κανονικά τη παραίτηση του. Κανονικότατα. Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος..
Ειπώθηκαν ακρότητες, υπήρξε μεγάλη (ακόμα και για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) ένταση, ζητήθηκαν ευθύνες (καλώς ως ένα όριο) και από τότε σιγή.
Επαφές του μεγάλου με αρκετές πλευρές (και εκτός ΠΑΟΚ..) για ανταλλαγή απόψεων, σιγή ασυρμάτου από Λουτσέσκου και μόνο 1-2 άλλοι μίλησαν και έβγαλαν πληροφορίες προς τα έξω.
Άποψη μου είναι πως δυστυχώς πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Δίνω 5% πιθανότητες να αλλάξει τροπάριο ο οργανισμός και να κάνει πράξη τα (εντελώς λογικά) θέλω του προπονητή.
Τη στιγμή που υπάρχει εκεί μέσα (και γύρω) ένα γκρουπ ανθρώπων που ΔΕΝ τον θέλουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν επιτέλους σωστά είναι ελάχιστες.
Εκτός όλων αυτών, μετά από τόση ένταση και παραφιλολογία, όλοι θα είμαστε στη πρίζα περιμένοντας να γίνει η στραβή και θα ξεσπάσουμε παραπάνω από όσο πρέπει και ΊΣΩΣ προς λάθος κατεύθυνση.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε εδώ και μια βδομάδα να ανακοινώσει τις 2-3 συμφωνίες που είχε με τους 2-3 ελεύθερους, να ανακοινώσει τη παραμονή Μεϊτέ με ΑΓΟΡΆ, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε, τους: Σαμάττα, Μπράντον, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Όττο, να κοινοποιήσει στην αγορά πως δίνονται προς πώληση/δανεισμό οι: Τισουντάλι, Γκόμεζ, να ξεκινούσε προσπάθειες λύσης συμβολαίου με τον Λόβρεν και σιγά σιγά να κοιτούσε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ενίσχυσης που θα αφορούσαν τα χαφ, τους φορ, τον αριστερό εξτρέ, το βασικό πλέον δεξί μπακ και τον αριστερό στόπερ.
Τελικά ακόμα δεν έκανε τίποτα και πάγωσαν τα πάντα άνευ λόγου. Επιτυχία σίγουρα δεν το λες.
Τέλος ο ρασβαν. Το έδωσε ο θωμαιδης. Κρίμα.

Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
embuji

Δημοσίευση από embuji »

100% με τον μπλακ. Στα ματια μου το να μεινει πλεον πιο κακο θα ειναι παρα καλο. Παντως το οτι παγωσαν ολα αφου παμε σε ενδεχομενη αλλαγη προπονητη το βρισκω λογικο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”