Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tolaros έγραψε:Ο Θυμιανης , ο Κουτσιας και ο Κουλούρης ο παλαιστής, τι κωμωδία πέφτει εδώ μέσα ευχαριστώ για το ωραίο ξύπνημα. Λίγο Λάζαρο Λάμπρου δε βάλατε μόνο να το απογειώσετε. Και ολ τάιμ κλάσικ Λύρατζη
Μην ξεχνάς και τον νέο μαρσέλο, Τσαούση απο την άλλη.
Ωραια, εγω να φυγει ηθελα, χωρις να του αξιζει ομως να φυγει οπως πηγε να φυγει. Αφου μενει, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Θεωρώ έγκλημα την παραμονή με αυτά που έχουν γίνει και μεγάλο πισωγύρισμα, προβλέπω εκ νέου κλασσικό ΠΑΟΚ καλοκαίρι, γεμάτο μεταγραφικά αδιέξοδα και εγκλωβισμούς σε παζάρια. Παράταση και σύρσιμο μέχρι το αναπόφευκτο διαζύγιο
Τουλάχιστον αν έφευγε θα βλέπαμε την "επόμενη πίστα", είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλά θα προχωρούσαμε.
Ό,τι και να πεις για αυτην την ομάδα είναι λίγο. Αντί να διώξουμε εγκαίρως τον προπονητή για την απαράδεκτη σεζόν που είχε η ομάδα τον κρατήσαμε μέχρι τέλους και διαμηνύσαμε σε όλους ότι συνεχίζουμε μαζί και ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά. Ακόμη και για παίχτες που βρέθηκαν ακούσαμε και τα συναφή. Και καπακια εδω και μιαμιση βδομαδα ακούμε για ένταση, πιθανή αποχώρηση κλπ, αλλα για εντελώς λάθος λόγους, και σημερα μιλάμε για παραμονή τελικά. ΟΛΑ πάντα και συστηματικά συμβαίνουν πριν την προετοιμασία της ομάδας, ΟΛΑ πάντα και συστηματικά είναι εις βάρος της ομάδας, σαν να πρέπει με το στανιό κάθε σεζόν να ξεκινάει με μία δυνατή δικαιολογία μη ενίσχυσης ή αποτυχίας. Απο αυριο αν μείνει ο Ραζβάν θα διαβάσουμε για τους 3-4 ελεύθερους που ήταν κλεισμένοι αλλα τελικά με την φασαρία αυτή δεν προχώρησαν και τους χάσαμε, θα διαβάσουμε για τις αναγκαστικές ανανεώσεις παιχτών μιας και χάσαμε τις άμεσες πρώτες επιλογές και ολα καλα. Και θέλετε τωρα εσείς να μου πείτε πως όλα αυτά συμβαίνουν τυχαία, και πως από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της ομαδας, υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ που ΕΜΠΡΑΚΤΑ αγωνίζεται για την γιγάντωση του σωματείου, την οργάνωσή του και την επόμενη σεζόν. αχαχαχαχαχαχαχααααααα
Είτε μείνει είτε φύγει το ρίσκο της επόμενης ρήξης είναι πολύ μεγάλο.
Ποιος μας λέει ότι μια μέρα πριν την προετοιμασία ή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα υπάρξει εκ νέου θέμα παραίτησης λόγω αθέτησης υποσχέσεων και συμφωνιών ?
Ο μόνος λόγος που μπορεί να τα καταπιεί όλα αμάσητα είναι κατά δήλωση του η αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
Αν βρισκόμουν στη θέση του Λουτσέσκου θα έπαιρνα το καπελάκι μου θα τους έστελνα και δυο φιλάκια και θα αποχαιρετούσα.
Σιγά μην παρέμεινα, να τρώω στη μάπα μπακαγιόκους κόλευ κτλ....να κάνω τον εκπρόσωπο τύπου, τον πρόεδρο, τον γυμναστή, τον φροντιστή, τον αρχηγό αποστολής .
Ακομα τιποτα δεν τελειωσε,ουτε ειναι σιγουρο οτι θα μεινει ουτε οτι δεν θα μεινει.Ευχομαι να μεινει,αλλα να μη παθουμε χρονια Αλμειδα,δηλαδη να θελει να φυγει κανοντας μ@λακιες η να θελουν να τον φυγουν μη δινοντας του τα καταλληλα εργαλεια καιγοντας μια χρονια τουλαχιστον.Πιστευω πως ουτε Αλμειδα ειναι,ουτε ο Ιβαν ειναι Ηλιοπουλος,οποτε ειμαι αισιοδοξος.
Αντε ρε Λουτσε,μεινε να πουμε,αυριο στο γλεντι του γαμου μου,στην εισοδο θα παιξουμε το made in Romania
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 23 Μάιος 2025, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.