Επειδή φίλε Νίκο είναι ακριβώς 20 τα χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ ζωντανά, επιτρεψέ μου να διαφωνήσω... Ο φετινός ΠΑΟΚ, δεν είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών όπως γράφεις... ίσως όμως είναι ο σοβαρότερος ΠΑΟΚ των τελευταίων χρόνων... και φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά...nikos55 έγραψε:Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι ο καλυτερος ΠΑΟΚ των τελευταιων 15-20 χρονων κι ανεβαινει.
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Τη λεξη "καλυτερος" την εκλαμβανει κανεις οπως θελει! Αλλοι απο την σκοπια του θεαματος, αλλοι της ουσιας κτλ κτλ
Επειδη και γω εχω σαφη εικονα του ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια, θα πω οτι πρωτη φορα νιωθω οτι η ομαδα απεχει μια ανασα απο το να διεκδικησει στα ισια το πρωταθλημα! Τον στοχο που δεν θα ησυχασουμε να σκεφτομαστε μεχρι να πεθανουμε! Αρα και για μενα ειναι αυτος ο καλυτερος ΠΑΟΚ της τελευταιας εικοσαετια! -μεχρι τον ΠΑΟΚ της επομενης χρονιας βεβαιως που θα ξεπερασει καιι τα φετινα κατορθωματα...
-
Επειδη και γω εχω σαφη εικονα του ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια, θα πω οτι πρωτη φορα νιωθω οτι η ομαδα απεχει μια ανασα απο το να διεκδικησει στα ισια το πρωταθλημα! Τον στοχο που δεν θα ησυχασουμε να σκεφτομαστε μεχρι να πεθανουμε! Αρα και για μενα ειναι αυτος ο καλυτερος ΠΑΟΚ της τελευταιας εικοσαετια! -μεχρι τον ΠΑΟΚ της επομενης χρονιας βεβαιως που θα ξεπερασει καιι τα φετινα κατορθωματα...
Ρε φιλαράκι Τετράτζε, 10 βαθμούς πίσω από το βάζελο είμαστε... πως είμαστε μια ανάσα από το να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα;;
Οταν λεω μια ανασα απο το να διεκδικησουμε αυτο εννοω! Οτι με 4-5 βαθμους ακομα ειμασταν μεσα στη διεκδικηση! Εξ ου και η "ανασα". Δεν ειπα μια ανασα απο το να το παρουμε!
Και περυσι και φετος ειμασταν στο πολυ καλο αυτο σημειο! Στο οποιο δε βρεθηκαμε ποτε απο το 90 και μετα (μιας και αναφερουμε την εικοσαετια). Και μιας και οι βαθμοι ειναι ισως παραπλανητικοι και δεν αντιστοιχουν στο παλιο συστημα βαθμολογησης: Ειμαστε 3 νικες και μια ισοπαλια μακρια απο το πρωταθλημα στα τελη Ιανουαριου και με πολυ κακο ξεκινημα! Παρα πολυ κακο!
Μακραν ο καλυτερος ΠΑΟΚ της τελευταιας εικοσαετιας, εδω το 97 κοβαμε τα διχτυα στο τελευταιο παιχνιδι με την Καστορια γιατι βγηκαμε στην Ευρωπη, τι να λεμε...
Και περυσι και φετος ειμασταν στο πολυ καλο αυτο σημειο! Στο οποιο δε βρεθηκαμε ποτε απο το 90 και μετα (μιας και αναφερουμε την εικοσαετια). Και μιας και οι βαθμοι ειναι ισως παραπλανητικοι και δεν αντιστοιχουν στο παλιο συστημα βαθμολογησης: Ειμαστε 3 νικες και μια ισοπαλια μακρια απο το πρωταθλημα στα τελη Ιανουαριου και με πολυ κακο ξεκινημα! Παρα πολυ κακο!
Μακραν ο καλυτερος ΠΑΟΚ της τελευταιας εικοσαετιας, εδω το 97 κοβαμε τα διχτυα στο τελευταιο παιχνιδι με την Καστορια γιατι βγηκαμε στην Ευρωπη, τι να λεμε...
Μάξιμε,
καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι το ΥΓΙΕΣ σκεπτικό σου...
απλά μην απαξιώνεις τόσο τις νίκες και την σταθερότητα των αγώνων με λεβαδιακο-ατρόμητους...
διότι στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών, που όλοι παίζουν με όλους από 2 φορές, εντός και εκτός, είσαι σταθερά 2ος εδώ και 2 χρόνια... (ναι και φέτος με τους 4 κλεμένους βαθμούς σε ατρόμητο-νιώνιο 2ος είσαι)
επίσης, θεωρώ ολίγον τι άδικο να βάζεις από τη μια μεριά το τι πέτυχε ο Σάντος μόνος του, απέναντι σε όλους τους προπονητές την τελευταία 10ετία + (κύπελλα, προκριματικά τσου λου, ανατροπές Ευρώπης κλπ κλπ)
ούτε γίναμε μαλθακοί, ούτε χάσαμε το DNA μας ούτε τίποτα...
όλοι θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που θα γ@μει και θα δέρνει...
όπως έκανε παλιά...
κι εδώ κολλάνε όσα σου γράφει ο Γκας περί χρεών κλπ
δες ένα παράδειγμα...
έχεις ένα παλικάρι... μάγκα... πρώτο μπόι... γυμνασμένο... ΤΣΑΜΠΙΟΝΙ ΣΚΕΤΟ... αθληταράς...(αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ μας μέχρι πριν 20 χρόνια)
μπλέκει με άσχημες παρέες... που τον κρατάνε μακρυά από τον καλό του εαυτό... μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο τον έχαναν και πιο βαθιά στον λάκκο που του είχαν σκάψει...
μάλιστα πριν 3 χρόνια τον έφτασαν σε σημείο να είναι στην εντατική... ετοιμοθάνατος...
και χωρίς άλλο μπλα μπλα και άλλη σάλτσα... τα τελευταία 2 χρόνια έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...
κάτι λίγα βηματάκια έμειναν για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΣΗ στην μια και μοναδική κορυφή...
υ.γ. μικροεπιτυχίες περιοδικές έχουν πολλοί... πολλές ομάδες έχουν νικήσει οσφπ.παο,αεκ τα τελευταία 3 χρόνια...
πάρα πολλές...
καμία από αυτές δεν είναι από πάνω μας...
καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι το ΥΓΙΕΣ σκεπτικό σου...
απλά μην απαξιώνεις τόσο τις νίκες και την σταθερότητα των αγώνων με λεβαδιακο-ατρόμητους...
διότι στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών, που όλοι παίζουν με όλους από 2 φορές, εντός και εκτός, είσαι σταθερά 2ος εδώ και 2 χρόνια... (ναι και φέτος με τους 4 κλεμένους βαθμούς σε ατρόμητο-νιώνιο 2ος είσαι)
επίσης, θεωρώ ολίγον τι άδικο να βάζεις από τη μια μεριά το τι πέτυχε ο Σάντος μόνος του, απέναντι σε όλους τους προπονητές την τελευταία 10ετία + (κύπελλα, προκριματικά τσου λου, ανατροπές Ευρώπης κλπ κλπ)
ούτε γίναμε μαλθακοί, ούτε χάσαμε το DNA μας ούτε τίποτα...
όλοι θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που θα γ@μει και θα δέρνει...
όπως έκανε παλιά...
κι εδώ κολλάνε όσα σου γράφει ο Γκας περί χρεών κλπ
δες ένα παράδειγμα...
έχεις ένα παλικάρι... μάγκα... πρώτο μπόι... γυμνασμένο... ΤΣΑΜΠΙΟΝΙ ΣΚΕΤΟ... αθληταράς...(αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ μας μέχρι πριν 20 χρόνια)
μπλέκει με άσχημες παρέες... που τον κρατάνε μακρυά από τον καλό του εαυτό... μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο τον έχαναν και πιο βαθιά στον λάκκο που του είχαν σκάψει...
μάλιστα πριν 3 χρόνια τον έφτασαν σε σημείο να είναι στην εντατική... ετοιμοθάνατος...
και χωρίς άλλο μπλα μπλα και άλλη σάλτσα... τα τελευταία 2 χρόνια έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...
κάτι λίγα βηματάκια έμειναν για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΣΗ στην μια και μοναδική κορυφή...
υ.γ. μικροεπιτυχίες περιοδικές έχουν πολλοί... πολλές ομάδες έχουν νικήσει οσφπ.παο,αεκ τα τελευταία 3 χρόνια...
πάρα πολλές...
καμία από αυτές δεν είναι από πάνω μας...
Δεν μας έκλεψαν κάποιο βαθμό στο μάτς με τον Ατρόμητο αδερφέ interad... Ο Κονσεϊσάο ήταν οφσάιντ πριν σκοράρει... Λίγο μεν, αλλά ήταν... Όμως όντως υπήρξαν και άλλα μάτς που μας στέρησαν βαθμούς, όπως το Τρίπολη-ΠΑΟΚ όπου δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι (το ένα οφθαλμοφανές) ή το παο-ΠΑΟΚ που καταλόγισε ο διαιτητής ανύπαρκτο χέρι του Ίβιτς ενώ ήταν μόνος του τρία μέτρα απο την εστία και έτοιμος να σκοράρει ή το ΠΑΟΚ-όσφπ που δεχτήκαμε το γκόλ στο τέλος που προήλθε απο ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Τοροσίδη (βουτιά απο τις λίγες=3 βαθμοί, ένας που χάσαμε εμείς και δύο που πήραν αυτοί, αλλιώς τώρα θα είμασταν ισόβαθμοι)... Τώρα που τα ξαναμετράω λοιπόν, είναι 6 οι βαθμοί τους οποίους μας έχουν στερήσει φέτος... Στον αντίποδα, μπορεί να υπήρξαν και κάποια διαιτητικά λάθη υπέρ μας, όμως (αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά) δεν αποκομίσαμε βαθμολογικό όφελος απο κάποιο λάθος υπέρ μας...interad έγραψε:ναι και φέτος με τους 4 κλεμένους βαθμούς σε ατρόμητο-νιώνιο 2ος είσαι
Και όσον αφορά το (αυτό καθε αυτό) θέμα Σάντος, πρέπει να ολοκληρωθεί η χρονιά για να κρίνουμε σωστά και αντικειμενικά τον προπονητή και την ομάδα... Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε, μιας και πως να κρίνεις αυτή τη στιγμή αρνητικά τον προπονητή όταν υπάρχει η δυνατότητα να κατακτήσει το κύπελλο και να σε βγάλει και στο CL μιας και είναι σε θέση βολής απο τη 2η προνομιούχο θέση...?? Ή αντίθετα, πόσο πρόωρο είναι να τον αποθεώσεις απο τώρα όταν υπάρχει η πιθανότητα ακόμα να βγεί 5ος στο πρωτάθλημα (πίσω απο τον άρη και την χάλια άεκ) και να αποκλειστεί στο κύπελλο πχ απο τα Γιάννινα ή την Καλλιθέα (προσωπικά το αποκλείω μιας και θα το σηκώσουμε το κυπελλάκι αλλα λέμε τώρα...
Ο στόχος που τέθηκε πριν 3 χρόνια με την έλευση Σάντος και επαναδιατυπώθηκε και φέτος το καλοκαίρι απο διοίκηση και προπονητή, ήταν ότι φέτος η ομάδα θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα (όπως εξήγησαν ως διεκδίκηση εννοούν να είσαι σε απόσταση εως και 8 βαθμών απο τον πρώτο), θα διεκδικούσε το κύπελλο όπως και την είσοδο στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ... Η ομάδα είναι συτή τη στιγμή μέσα στους δύο απο τους τρείς στόχους της τους οποίους διεκδικεί αυτή τη στιγμή με αξιώσεις, η έκβαση της επίτευξης των στόχων βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, κάτι που θα κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε προς το Μάϊο και θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε υπομονή ώς τότε ώστε να βγάλουμε ασφαλή και αξιόπιστα συμπεράσματα χωρίς κίνδυνο να εκτεθούμε...
Υπομονή λοιπόν, μιας και εκτός των άλλων βρισκόμαστε δύο 24ωρα πρίν απο ένα απο τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, μιάς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει αυτό που της λείπει, την αυτοπεποίθηση στα μεγάλα και κρίσιμα μάτς... Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα τελευταία χρόνια πάντα τα σκατώνουμε στα μεγάλα μάτς (πλέι οφ, μάτς με ΠΟΚ, Ευρώπη) και μια νίκη απέναντι στον οσφπ μπορεί να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών μας ενόψει των μεγάλων αγώνων που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της σεζόν...
Διπλό μες το τηγάνι και το Μάη θα'μαστε καλά...!!
arisk εγώ θυμάμαι ξεκάθαρα τον Σέρτζιο να είναι ακριβώς στην ίδια ευθεία και ότι τα παιχνίδια των γραμμών και τον οπτικών γωνιών να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - κόκκινο...
αν υπολογίσεις ότι πάντα η αμφιβολία πάει υπέρ του επιθετικού, τότε πιστεύω δίκαια το θεωρώ λάθος...
από εκεί και πέρα, έχω αποφασίσει να μην μετράω τα πέναλτυ κλπ...
όχι γιατί δεν είναι σημαντικές φάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα (εδώ ανάποδο πλάγιο να δώσει μπορεί να γίνει το γκολ) απλά επειδή δεν ξέρεις την κατάληξη (ακόμα και στο πέναλτυ) δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι να μας ακύρωσαν τους βαθμούς...
ναι, στην συντριπτική πλειοψηφία γκολ θα γίνουν, αλλά...
προτιμώ λοιπόν να φωνάζω για τα 4 ρημαδοβαθμουλάκια που η μπάλα μπήκε νόμιμα (κατά την γνώμη μου) στο πλεκτό...
ας τους είχα και θα ήμουν από τώρα καλά (μόνος 2ος και σε απόσταση 6 βαθμούς από τον πρώτο - άρα καλύτερα και από πέρυσι που η χρονιά δεν είχε ξεκινήσει "άσχημα" όπως φέτος)

αν υπολογίσεις ότι πάντα η αμφιβολία πάει υπέρ του επιθετικού, τότε πιστεύω δίκαια το θεωρώ λάθος...
από εκεί και πέρα, έχω αποφασίσει να μην μετράω τα πέναλτυ κλπ...
όχι γιατί δεν είναι σημαντικές φάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα (εδώ ανάποδο πλάγιο να δώσει μπορεί να γίνει το γκολ) απλά επειδή δεν ξέρεις την κατάληξη (ακόμα και στο πέναλτυ) δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι να μας ακύρωσαν τους βαθμούς...
ναι, στην συντριπτική πλειοψηφία γκολ θα γίνουν, αλλά...
προτιμώ λοιπόν να φωνάζω για τα 4 ρημαδοβαθμουλάκια που η μπάλα μπήκε νόμιμα (κατά την γνώμη μου) στο πλεκτό...
ας τους είχα και θα ήμουν από τώρα καλά (μόνος 2ος και σε απόσταση 6 βαθμούς από τον πρώτο - άρα καλύτερα και από πέρυσι που η χρονιά δεν είχε ξεκινήσει "άσχημα" όπως φέτος)
Εγω θα ειμαι πιο αυστηρος στην κριτικη μου και θα πω για τους 2 βαθμους που μου στερησαν στο ματς μετον νιονιο. ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ που ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. Δεν θα ψαξω ουτε τα πεναλντυ ουτε τιποτα.
Απο εκει και περα το πρωταθλημα εχει δρομο ακομα. Μην γινομαστε σαν τους ξερολες- καραγκιοζηδες της TV ποθ απο την 4η αγωνιστικη βγαζουν τον πρωταθλητη.
Ετσι ηταν και οι γαυροι στο+1 και βρεθηκαν με απανωτα κλαρινα στο -7.
Το οτι ο Σαντος κανει σοβαρη δουλεια , ειναι πια πασιφανες . Ουτως η' αλλως σε δυο 24ωρα θα γινει το ματς και ολοι θα εχουμε εικονα του τι εγινε.
Προκαταβολικη κριτικη και γκρινια , συγκρισεις μα αλλους προπονητες, εκμηδενιση της μεχρι τωρα πορειας και αναμνησεις του παλε ποτε ενδοξου παρελθοντος , λιγη αξια εχουν ( για να μην πω μηδενικη).
Απο το βραδυ της Κυριακης ειναι σιγουρο οτι αυτο το τοπικ θα παρει φωτια . ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για την εκβαση του αγωνα.

Απο εκει και περα το πρωταθλημα εχει δρομο ακομα. Μην γινομαστε σαν τους ξερολες- καραγκιοζηδες της TV ποθ απο την 4η αγωνιστικη βγαζουν τον πρωταθλητη.
Ετσι ηταν και οι γαυροι στο+1 και βρεθηκαν με απανωτα κλαρινα στο -7.
Το οτι ο Σαντος κανει σοβαρη δουλεια , ειναι πια πασιφανες . Ουτως η' αλλως σε δυο 24ωρα θα γινει το ματς και ολοι θα εχουμε εικονα του τι εγινε.
Προκαταβολικη κριτικη και γκρινια , συγκρισεις μα αλλους προπονητες, εκμηδενιση της μεχρι τωρα πορειας και αναμνησεις του παλε ποτε ενδοξου παρελθοντος , λιγη αξια εχουν ( για να μην πω μηδενικη).
Απο το βραδυ της Κυριακης ειναι σιγουρο οτι αυτο το τοπικ θα παρει φωτια . ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για την εκβαση του αγωνα.
Και τώρα θα βγεί ο Maximus και θα πεί... "Με τον γκαντέμη το Σάντος προπονητή πώς περιμένεις να έχεις καλή κλήρωση"...?? Δώσεεεεεεεεεε αδερφέ Maximuuuuuuus...!! 
- Maximus
Ε οχι και γκαντεμης ο Σαντος! Ισα ισα ειναι και πολυ κωλοφαρδος...
(προσβαλεις τον Αποστολη τωρα)
ΥΓ.
Δηλαδη τι περιμενε; Να παει τελικό χωρις ντερμπι;
Αν δεν παρει ντερμπι, γιοκ το κυπελλο...
Αν απο την αλλη παρει τα ντερμπι στο κυπελλο, θα σκασουμε ολοι (πρωτα πρωτα εγω) και θα τσιμπησει και ανανεωση...
ΥΓ.
Δηλαδη τι περιμενε; Να παει τελικό χωρις ντερμπι;
Αν δεν παρει ντερμπι, γιοκ το κυπελλο...
Αν απο την αλλη παρει τα ντερμπι στο κυπελλο, θα σκασουμε ολοι (πρωτα πρωτα εγω) και θα τσιμπησει και ανανεωση...
με 2 Χ θα περασουμε το ζελο....αφου θα παμε σε επαναληπτικο με το γιαννενο

Ρε φίλε τα σκουλήκια τις τρείς τελευταίες φορές (δεν ξέρω μην είναι και περισσότερες) που πήγαν σε τελικό δεν έπαιξαν κανένα ντέρμπι, ούτε με ΠΑΟΚ, ούτε με ΠΟΚ...!! Το ίδιο και φέτος...!! Με παπά κοιμούνται οι ξεκωλιάρηδες...??Maximus έγραψε:Δηλαδη τι περιμενε; Να παει τελικό χωρις ντερμπι;
Στο κύπελλο έχει ξαναπάρει ντέρμπι και μάλιστα δύο μάτς κυπέλλου ντέρμπι έχει δώσει και στα δύο πήγαμε εξαιρετικά... ΠΑΟΚ-οσφπ 1-0 που στο 1ο ημίχρονο τους είχαμε βάλει στα δίχτυα και οσφπ-ΠΑΟΚ που αποκλειστήκαμε άδικα στα τελευταία λεπτά της παράτασης με 9 παίκτες... Τα ντέρμπι στο κύπελλο τα έχει... Στο πρωτάθλημα τα χαλάμε...Maximus έγραψε:Αν δεν παρει ντερμπι, γιοκ το κυπελλο... Αν απο την αλλη παρει τα ντερμπι στο κυπελλο, θα σκασουμε ολοι (πρωτα πρωτα εγω) και θα τσιμπησει και ανανεωση...
Πάντως πλάκα-πλάκα θα ήθελα και εγώ πάρα πολύ να δω μερικά μάτς της Μπενφίκα του Σάντος... Γιατί άλλο να βλέπεις ένα μάτς πχ Πόρτο-Μπενφίκα τότε στην ζωντανή του εξέλιξη και άλλο να το βλέπεις τώρα έχοντας το νού σου και την προσοχή σου στραμένη στην συγκεκριμένη ομάδα, στην προσέγγιση του προπονητή, στο σύστημα, στην τακτική... Είναι εντελώς διαφορετικό...gash04 έγραψε:Θα ήταν χρήσιμο στην κατάμεστη Τούμπα να προβάλουν μια φορά ένα παιχνίδι της Μπενφίκα της σεζόν 2006-’07. Για να δει ο κόσμος αν, με κανονικούς παίκτες, ο Σάντος ξέρει να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο, του θεάματος και των γκολ.
Φίλε το να φωνάζουμε για τη διαιτησία με αυτές τις ομάδες (ότι και να έκανε ο διαιτητής) υποτιμά τη νοημοσύνη μου... Σε αυτά τα δύο ματς συνολικά δεν επισκεφτήκαμε την αντίπαλη περιοχή ούτε 4 φορές... Ωραία, συμφωνώ μας ακύρωσαν 2 γκολ... εμείς στο υπόλοιπο παιχνίδι τι κάναμε;;; υπήρχαμε στο γήπεδο;;;interad έγραψε: ναι και φέτος με τους 4 κλεμένους βαθμούς σε ατρόμητο-νιώνιο 2ος είσαι
Συμφωνώ με τον Arisk... πιο πολύ αδικηθήκαμε στα ματς με το γαύρο και το βάζελο, παρά σε αυτά... Στα μεγάλα παιχνίδια είναι σημαντικό να έχεις το 50--50... με τα λιμά και να μας αδικούν δεν υπάρχει δικαιολογία... πρέπει να τα κερδίζουμε...
εγώ από την άλλη διαφωνώ με την υπεράνω (όπως τι χαρακτηρίζω εγώ) αντιμετώπιση. δηαλδή να σε βιάζει με το πανιώνιο και να λέμε ότι φταίμε εμείς αυτό δε το καταλαβαίνω. δηλαδή στο 70 λεπτό καθαρό goal που δε μετράει και απευθείας κόκκινη στο παπάζογλου που αν εκείνη ήταν apeutheieas κόκκινη τότε οι ομάδες τα περισσότερα παιχνίδια θα έπρεπε να τελειώνουν με 8 παίκτες όπως τελειώνουν μερικοί αντίπαλοι του συμπολίτη.
λοιπόν κατεμε 2 βαθμοί με tripoli , 2 βαθμοί με πανιώνιο 2 βαθμοί με ατρόμητο (το goal του conceisao είναι καθαρό).
δε μιλάω για τα ντέρμπι γιατί εκεί το πρόβλημα είναι τις ομάδας πρώτα και μετά θα ασχοληθώ με το διαιτητή. ας έπαιζα με OSFP-ΠΑΟ αυτό που μπορούσα και μετά θα ασχολιόμουνα και με τα μπουμπούκια.
δε λέω ότι με τους 6 κλεμμένους βαθμούς θα χτυπούσα πρωτάθλημα. δε με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση γιατί με τα αν δε γίνετε τίποτε. αλλα όχι και να πάμε στο άλλο άκρο και να λέμε "βρε δε βαριέ, βρε δε βαριέσαι αδερφέ" όσον αφορά τους διαιτητές. για να μη πάμε και ψάξουμε και το λόγο πίσω από εκείνα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. γιατί αν σκεφτούμε το λόγο πίσω από τα ανθρώπινα λάθη , εγώ υποθέτω ότι και 24 ευκαιρίες να κάναμε το μήνυμα θα το πέρναγαν
λοιπόν κατεμε 2 βαθμοί με tripoli , 2 βαθμοί με πανιώνιο 2 βαθμοί με ατρόμητο (το goal του conceisao είναι καθαρό).
δε μιλάω για τα ντέρμπι γιατί εκεί το πρόβλημα είναι τις ομάδας πρώτα και μετά θα ασχοληθώ με το διαιτητή. ας έπαιζα με OSFP-ΠΑΟ αυτό που μπορούσα και μετά θα ασχολιόμουνα και με τα μπουμπούκια.
δε λέω ότι με τους 6 κλεμμένους βαθμούς θα χτυπούσα πρωτάθλημα. δε με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση γιατί με τα αν δε γίνετε τίποτε. αλλα όχι και να πάμε στο άλλο άκρο και να λέμε "βρε δε βαριέ, βρε δε βαριέσαι αδερφέ" όσον αφορά τους διαιτητές. για να μη πάμε και ψάξουμε και το λόγο πίσω από εκείνα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. γιατί αν σκεφτούμε το λόγο πίσω από τα ανθρώπινα λάθη , εγώ υποθέτω ότι και 24 ευκαιρίες να κάναμε το μήνυμα θα το πέρναγαν
Μπορούμε να κάνουμε το άλλο Πετμ.
Απο του χρόνου να ξεκινάμε με 10 βαθμούς μείον και να προσπαθούμε να τους φτάσουμε.
Να φέρουμε και έναν άλλο προπονητή που να μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
Αυτό ποιο λογικό δεν ακούγεται?
Απο του χρόνου να ξεκινάμε με 10 βαθμούς μείον και να προσπαθούμε να τους φτάσουμε.
Να φέρουμε και έναν άλλο προπονητή που να μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
Αυτό ποιο λογικό δεν ακούγεται?