Φιλε GINOLA ξερεις αν ο Κουλιε εκλεισε οριστικα στη Βολσμπουργκ;GINOLA έγραψε:.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Darklord5467
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ναι φίλε έκλεισε.και ο ντελιας είχε κλείσει.
Εγώ επειδή διαφωνώ κιολας θα πω ότι όσο ζεις ελπίζεις, αφού σε αυτή την φάση μόνο ο παίκτης μπορεί να το χαλάσει πράγμα που θα προκαλέσει "ευχάριστη " έκπληξη
Εγώ επειδή διαφωνώ κιολας θα πω ότι όσο ζεις ελπίζεις, αφού σε αυτή την φάση μόνο ο παίκτης μπορεί να το χαλάσει πράγμα που θα προκαλέσει "ευχάριστη " έκπληξη
- Darklord5467
Αν θελαν να υπαρχει ισορροπια και να βγαινει και η λιστα θα κρατουσαν τον Τζιμα. Θα φερναν τον Πελκα. Τωρα το να δικαιολογουμε την αδυναμια μας ή την απροθυμία μας να αναβαθμισουμε το ροστερ με τις λιστες της ευρωπης ακουγεται καπως (και εννοω την παε οχι εσενα). Οταν προ μηνος εγραφα πως δεν παιζει να γινουν τοσες μεταγραφες π λενε γτ δεν βγαινουν οι λιστες, μ λεγαν εδω μέσα οτι θα βγει ο Μουργκ απο την λιστα.GINOLA έγραψε:Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε συμβόλαιο γιατί το έγκυρο 24 είχε γράψει ότι τον πλησιάσαμε αλλά ζητούσε πάνω από 2.joshua έγραψε:Ο νεαρός Κολομβιανός πάντως πάει μάλλον Μπροντμπι.
Αυτά τα 2 χαφ που γράφουμε και λέτε προφανώς είτε περνούσαμε είτε τώρα ειχαν-εχουν ελπίδα μόνο αν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους (ένας δλδ ήταν κάποτε υποψήφιος,πότε δεν ξερεις,όσο ζεις ελπιζεις). Αλλά το να πιστεύει κάποιος σε μια τόσο ζορισμένη λίστα για Ευρώπη θα έρθει και άλλος ξένος αντί του τσιγγαρα είναι λίγο ουτοπικό.
Καλά να γίνουν όλα αυτά,αλλά μετά βγάλτε μου την λίστα και κρατήστε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Εδώ είναι δύσκολο να διαχειριστεις παίκτες που δεν είναι βασικοί,σκέφτεται αυτοί που μένουν εκτός Ευρώπης.
Αρα ολα αυτα τα ωραια περι μεταγραφων φετος ηταν ουτοπικα αν οχι παραμυθια. Και τι δεν ακουσαμε για 2 χαφ και εξτρεμ και και... Αλλα τωρα ξαφνικα δεν βγαινουν οι λιστες. Ας μην πουλησουν τον Κουλιε.
Παντως ακομη και τωρα χωραει αναβαθμιση αν το θελουν πραγματικα. Αντικαθιστας Μουργκ Μπραντον Οζντοεφ ή κρατας Σβαμπ μονο για ελλαδα. Αντικαθιστας Ραφα και Σαστρε. Αν θελεις μπορεις. Αλλα εμεις τρεμουμε μην διαταραχθουν τα αποδυτήρια και στο τελος θα ανανεωνουμε αιωνιως τους μετριους γτ ειναι καλα παιδια και δεν θελουμε να χαλασει το κλιμα.
Για να δουμε αν θα πιασουν δεύτερη χρονια τα μαγικα του Λουτσεσκου.
- navigator11
Αν τελικά έρθει, εύχομαι ΗΔΗ να τον έχουν ενημερώσει από την ΠΑΕ για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για αυτόν, έστω κι αν έχει φάει πέσιμο, αν θυμάμαι καλά, ινσταγκραμ το προηγούμενο διάστημα από παπάρες δικούς (;) μας, όπως είχαν μεταφέρει κάποιοι εδώ πέρα. Και γενικότερα πρέπει με κάποιον τρόπο, έστω και καθυστερημένα, ανεξαρτήτως του τι πραγματικά έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα, σαν παίκτη του ΠΑΟΚ (αν κι εφόσον) να τον προστατεύσουν πχ δίνοντας μια συνέντευξη ο Κυρ² σε κανέναν ΑΡΔίστα της ομάδας.nunies4 έγραψε:Νέο χτύπημα από αδερφό Μειτε στο Χ με 3 emoji
1. Ένα ζευγάρι ματια
2. Δύο χέρια που κάνουν χειραψία
3. Το σήμα του check
Λυστε το γρίφο
Δεν διαφωνώ μαζι σου, και εγώ έχω πει πως για μενα οι μέτριοι ξένοι εφόσον είναι τόσο δύσκολο το θέμα λίστας δνε πρέπει να είναι στο ροστερ τόσο εύκολα εκτός αν είναι έτοιμοι να παίζουν μόνο Ελλάδα.
Επίσης ένας από τους κυρίους λόγους που δεν θέλω να φύγει ο κουλιε είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξεις απλά τον παίκτη αλλά να διαταραξεις ακόμα περισσότερο μια κατάσταση με λίστες κτλ.
Επίσης ένας από τους κυρίους λόγους που δεν θέλω να φύγει ο κουλιε είναι ότι δεν πρέπει να αλλάξεις απλά τον παίκτη αλλά να διαταραξεις ακόμα περισσότερο μια κατάσταση με λίστες κτλ.
- theodorsalonika
Τώρα πάντως άμα φέρουνε μειτε και κανέναν άλλον σημαίνει ότι μας τρολαρουν κατά την ταπεινή άποψη μου....
Αυτός που πήραμε από την Γουότφορντ για την δεύτερη ομάδα,σε 2 μήνες θα ναι βασικός στην πρώτη...να με θυμαστε
Αυτός που πήραμε από την Γουότφορντ για την δεύτερη ομάδα,σε 2 μήνες θα ναι βασικός στην πρώτη...να με θυμαστε
Θεωρείς ότι οικονομικά είμαστε οκ Ζινολα;
Χωρίς πώληση δλδ;
Εγώ δεν το θεωρώ και δεν είναι αυτό που ξέρω, για αυτό ρωτάω
Φέτος το έχω πει ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ μου νταλκας ήταν πάνω απ' όλα το τσλ και δευτερευόντως το χρήμα για την ομάδα. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρουσης
Αλλά προφανώς αυτό διαταράχθηκε
Χωρίς πώληση δλδ;
Φέτος το έχω πει ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ μου νταλκας ήταν πάνω απ' όλα το τσλ και δευτερευόντως το χρήμα για την ομάδα. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρουσης
Υγ. Ο Μεϊτε σου λέει τα δύσκολα πέρασαν, πάω να παίξω με Σέρρες τώρα να φανώ ανικητος
- navigator11
Με ποιές Σέρρες να παίξει ρε φίλε; Ακόμα και Τσάλοφ ή Τισουντάλι αν ήμουν κι έπαιζε έστω μισό ημίχρονο πριν βγει και ο Σεπτέμβριος ο Μεϊτέ, μια ζοχάδα θα με έπιανε. Πλάκα κάνεις;
Πφφ,δυσκολο θεμα.δεν είμαι λογιστής ούτε υπεύθυνος οικονομικών ούτε ο Ιβάν.Equalizer έγραψε:Θεωρείς ότι οικονομικά είμαστε οκ Ζινολα;
Χωρίς πώληση δλδ;
Οπαδός είμαι και πρώτα σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για το αγωνιστικό.
Στα υπόλοιπα μόνο εκτίμηση μπορώ να κάνω, ε δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει και το άνοιγμα του αιώνα που δεν βγαίνει επειδή πάμε γιουροπα.δεν μείναμε εκτός Ευρώπης ούτε δωσαμε 7 και 8 εκατομμύρια σε κάποια ομάδα για έναν παίκτη κτλ.αλλα οκ,εκτίμηση είναι, δνε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει σε τόσο βαθυ κομμάτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 15 Αύγ 2024, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το απόλυτο σουρεαλ θα είναι να δώσει συνέντευξη ο Κυρ² στον Κυρι και να εξηγεί το όλο θέμα με Μειτε
Και με σχολιασμό Jessy Meite
Και με σχολιασμό Jessy Meite
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Πέμ 15 Αύγ 2024, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε μαλακία ήλπιζα να προλάβει να παίξει βασικός για να νικησουμεnavigator11 έγραψε:Με ποιές Σέρρες να παίξει ρε φίλε; Ακόμα και Τσάλοφ ή Τισουντάλι αν ήμουν κι έπαιζε έστω μισό ημίχρονο πριν βγει και ο Σεπτέμβριος ο Μεϊτέ, μια ζοχάδα θα με έπιανε. Πλάκα κάνεις;
Παντως αν οντως το Τσου Λου ηταν μονοδρομος σε οικονομικο επιπεδο, ειναι να τρελαίνεσαι οταν αναλογιζεσαι ποσο απροετοίμαστοι και προχειροι εμφανιστηκαμε τοσο μεταγραφικα, οσο σε επιπεδο αγωνιστικης και ψυχολογικης προετοιμασιας!
Αν ημασταν εταιρια και ηταν ο απολυτος εταιρικος στοχος οικονομικης επβιωσης και τον χαναμε με αυτον τον τροπο τοτε σιγουρα θα πρεπε να πεσουν κεφάλια. Εδω φυσικα το φταιξιμο θα πεσει στον ΠΑΟΚ και στην ανταγωνιστικοτητα του και τα στελεχη του θα βγουν παλι αλωβητα. Που να ψαχνεις τωρα νεα στελεχη. Ολα καλα στην ΠΑΕ. Ημασταν ατυχοι.
Αν ημασταν εταιρια και ηταν ο απολυτος εταιρικος στοχος οικονομικης επβιωσης και τον χαναμε με αυτον τον τροπο τοτε σιγουρα θα πρεπε να πεσουν κεφάλια. Εδω φυσικα το φταιξιμο θα πεσει στον ΠΑΟΚ και στην ανταγωνιστικοτητα του και τα στελεχη του θα βγουν παλι αλωβητα. Που να ψαχνεις τωρα νεα στελεχη. Ολα καλα στην ΠΑΕ. Ημασταν ατυχοι.
- navigator11
Καλά, προφανώς αντελήφθην τον όλο σαρκασμό εξ αρχής. Απλά λέω ότι, είτε υπήρχε όντως τόσο σοβαρός και σεβαστός λόγος που μας έγιναν νταούλια με την υπόθεσή του είτε δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο, δε φαντάζει σε εμένα τουλάχιστον η αντιμετώπιση του παίχτη και εντός αγωνιστικού να είναι σαν να μην έλειψε ούτε μια στιγμή από την ομάδα.Equalizer έγραψε:Ε μαλακία ήλπιζα να προλάβει να παίξει βασικός για να νικησουμεnavigator11 έγραψε:Με ποιές Σέρρες να παίξει ρε φίλε; Ακόμα και Τσάλοφ ή Τισουντάλι αν ήμουν κι έπαιζε έστω μισό ημίχρονο πριν βγει και ο Σεπτέμβριος ο Μεϊτέ, μια ζοχάδα θα με έπιανε. Πλάκα κάνεις;