Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Είναι πάντως ένας τομέας που υστερούμε. Αλλά ίσως για να κανείς το παραπάνω βήμα να χρειάζεσαι κάτι παρά πάνω από αυτόν
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Απο τα χαφ που έχουμε είναι μια κλαση πάνω από Λαζαρ και απο τους άλλους έτη φωτός...
- DigitalFan
lamosas αυτό που λες είναι άστοχο.. Αφού ο Λάζαρ είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Κάτσε...!
Καλά ας έρθει τούμπα για ποτε θα γινει παλτο δεν θα το καταλάβουμε
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ελπίζω να κανείς πλάκαDigitalFan έγραψε:lamosas αυτό που λες είναι άστοχο.. Αφού ο Λάζαρ είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Κάτσε...!
lamosas έγραψε:Απο τα χαφ που έχουμε είναι μια κλαση πάνω από Λαζαρ και απο τους άλλους έτη φωτός...
Eι και ο Παμπλο χαφ ειναι και δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη κλαση απο αυτον. :ugeek:
Επισης μπροστα στον Σικαμπαλα ο Λουκας ή Σλουκας πως τον λενε ειναι γατακι...για να μην αναφερω Σκοκους και Βιερινιες...
Η κατάσταση του γκαρσία πιστεύω φέρνει ένα βήμα πριν την Τούμπα τον κατσουρανη
Μάλιστα τότε άκυρο.Η έμπνευση μου δεν νομίζω.να υλοποιηθεί
Ο Παύλος έχει τελειώσει φίλε μου, επίσης έγραψα για τα χαφ που έχουμε όχι τα χαφ που θελουμε...Rizla έγραψε:lamosas έγραψε:Απο τα χαφ που έχουμε είναι μια κλαση πάνω από Λαζαρ και απο τους άλλους έτη φωτός...
Eι και ο Παμπλο χαφ ειναι και δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη κλαση απο αυτον. :ugeek:
Επισης μπροστα στον Σικαμπαλα ο Λουκας ή Σλουκας πως τον λενε ειναι γατακι...για να μην αναφερω Σκοκους και Βιερινιες...
Πάρε Κατουρανη και Ντε Βιτσεντι τον χειμώνα μπας και παλέψουμε τον Βάζελο στα πλέι ωχ και ας είναι στον πάγκο του χρόνου...
με χιλια για κατσοουρ πλεον και μεσοεπιθετικο στυλ λουκας ...ναπολεονιδες και σια αλλου..
Τελικά και εγώ βλέπω οτι η ζυγαριά για Κατσούρ γέρνει στο να έρθει...
Και ελπίζω οτι τα ονόματα από σούπα λιγδ που ακούγονται να είναι απλά επειδή οι αρδ δεν ξέρουν τίποτα από αυτά που πραγματικά θα γίνουν.
Και ελπίζω οτι τα ονόματα από σούπα λιγδ που ακούγονται να είναι απλά επειδή οι αρδ δεν ξέρουν τίποτα από αυτά που πραγματικά θα γίνουν.
Βιειρίνια και ένα καλό 10ρι τα Χριστούγεννα. Τίποτα άλλο.