Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Έχω βαρεθεί να το γράφω Μπάνε και μάλλον θα γίνω κουραστικός: το πρόβλημά μας το εστιάζω στην δημιουργία και όχι στην αναστολή.
Η τελευταία κουτσά στραβά θα βγεί με Πάμπλο, Κάτσε, Φωτάκη, Παναγιωτούδη και κανέναν άλλο πιτσιρίκο.
Την πρώτη δεν βλέπω ποιος θα την κάνει.
Για μένα, ο Λάζαρ είναι καμένο χαρτί πλέον. Ευχαρίστως να κάνω τριπλό άξελ, αλλά δεν το βλέπω ...
Η τελευταία κουτσά στραβά θα βγεί με Πάμπλο, Κάτσε, Φωτάκη, Παναγιωτούδη και κανέναν άλλο πιτσιρίκο.
Την πρώτη δεν βλέπω ποιος θα την κάνει.
Για μένα, ο Λάζαρ είναι καμένο χαρτί πλέον. Ευχαρίστως να κάνω τριπλό άξελ, αλλά δεν το βλέπω ...
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και ο εκπληκτικός Lino που αξίζει - σύμφωνα με τονμ προπονητή - περισσότερες ευκαιρίες από τον Κιτσιου ή τον Pop
Με πιανει ανατριχιλα και μονο στη σκεψη οτι συμφωνω με καποιον λιγο πιο πανω, αλλα η αληθεια ειναι οτι η φετινη χρονια με τους προφανης στοχους (2η θεση), αμυντικα βγαινει και μαλιστα ανετα.Εκει που δεν βγαινει με τιποτα ειναι μεσοεπιθετικα ,τουλαχιστον απο αποψης παικτων, γιατι υπαρχει και ο παραγοντας προπονητης. Ακομα και αν παρεις δεκαρι και εξτρεμ, αν τους βαλεις σε διαταξη 4-4-2 και αφησεις το πιτσιρικι πισω μονο του, να μαζευει τα αμαζευτα, παλυ δεν θα κανεις τιποτα.
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μετά την εμφάνιση με τον Πλατανιά κι εγώ τον Λίνο θα έριχνα σε ντέρμπι και όχι τον Πόπο, τον οποίο περιμένω σαν μάνα εξ ουρανού.ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχει και ο εκπληκτικός Lino που αξίζει - σύμφωνα με τονμ προπονητή - περισσότερες ευκαιρίες από τον Κιτσιου ή τον Pop
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν, αν το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια, τότε οι παληοί και έμπειροι ήταν που μας την έκαναν! Χίλιες φορές καλύτερα Κίτσιου, ή Pop, που θα τρέξουν και θα αγωνιστούν, παρά οι αδιάφοροι. Άλλωστε και ο Κων/νιδης καλύτερα έπαιξε από τον νερουλά που αντικατέστησε!
Δε διαφωνώ ρε Απόστολε αλλά γράφεις εκ του αποτελέσματος.
Εγώ από την αρχή της εβδομάδας έγραφα για δίδυμο Στάφυ-Λίνο.
Άσχετα που το 1ο το φάγαμε από γκέλα του μικρού. Συμβαίνουν αυτά.
Εγώ από την αρχή της εβδομάδας έγραφα για δίδυμο Στάφυ-Λίνο.

Άσχετα που το 1ο το φάγαμε από γκέλα του μικρού. Συμβαίνουν αυτά.
- ΑποστόληςΑ
Για τον Lino τα έχουμε πει από την αρχή της σεζόν: Δεν βλέπεται Και όταν χωλαίνει το κέντρο δεν βάζεις Γιάννου!
Θα συμφωνούσα κι εγώ ότι βγαίνουμε κουτσα στραβά αμυντικά αν δεν έφευγε ο Kουμάλο στο Copa Africa γιατί αν φύγει δε ξέρω αν χάνουμε σε ποιότητα αλλα σε ποσότητα χάνουμε σίγουρα. Από κει και πέρα μεσοεπιθετικά δεν έχουμε απόλυτος τίποτα στον άξονα.
Κατσουράνης χθες... Χρειάζεται και στα χαφ, με τον Garcia συνέχεια τραυματία και τον Lazar επιεικώς απαράδεκτο, αλλά και στα στόπερ. Και με τόσους νεαρούς στην ομάδα, είναι πολύ χρήσιμη η εμπειρία του.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς χρειάζεται. Δεν τον θέλω με τίποτε, αλλά αυτό το χάλι που βλέπουμε δεν αντέχεται!
Δηλαδη ολα τα 6-8ρια του κοσμου εξαντλουνται στον εμφανως πεσμενο τα τελευταια χρονια Κατσουρανη; Για ονομα...
- ΑποστόληςΑ
Ποιόν να πάρουμε; Τον Ταχτσίδη; τον Τζιωλη; Ξένο;
Ναι ρε Αποστολη,ξενο.Παικτη να σε ανεβασει επιπεδο θελεις και τετοιον Ελληνα δυσκολα θα βρεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιόν να πάρουμε; Τον Ταχτσίδη; τον Τζιωλη; Ξένο;
Υ.Γ Τον Ταχτιση επρεπε να τον παρουμε τοτε που μπορουσαμε και ειχε ακουστει,τωρα ειναι αργα,αγαπη μου γλυκια...
Βεβαια εχω ξαναγραψει οτι πριν αποκτηθει οποιοσδηποτε παικτης πρεπει επιτελους ειτε ο Δωνης να κατασταλαξει σε συστημα ειτε η διοικηση σε προπονητη.