Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Παντως για οσους πιστευαν οτι η ομαδα ειναι ετοιμη για Champions league, ριξτε μια ματια στους αντιπαλους του Europa league, και πειτε μου αν οπως ειναι η ομαδα σημερα, διχως 3-4 σημαντικες ενισχυσεις απο το "πανω ραφι" που λεμε (μπακ, στοπερ, 2χ χαφ) μπορει να ανταποκριθει..
Βαζω απλα μερικες: Roma, United, Porto, Rangers, Eintracht, Lazio, Tottenham, Sociedad, Alkmaar, Lyon, Bilbao, Nice Hoffenheim και αλλες..
Βαζω απλα μερικες: Roma, United, Porto, Rangers, Eintracht, Lazio, Tottenham, Sociedad, Alkmaar, Lyon, Bilbao, Nice Hoffenheim και αλλες..
Ναί ουσιαστικά δύο μετρονόμους θέλουμε για να βγεί η χρονιά. Ο ένας που μπορεί να το κάνει είναι ο Σου. Παλιά το έκανε ο Αουγκούστο (όχι και τόσο καλά). Αυτή την στιγμή έιμαστε στο 0, και ο Καμαρά που προσπάθησε να το κάνει τα έκανε θάλασσα (δεν νομίζω να βρήκε συμπαίκτη ούτε μία φορά). Μην πώ για Οζντόεφ.
- cristiano4
Χωρίς να υπάρχει αξιόπιστη πληροφόρηση μόνο από αρδ λέμε όλοι για Μειτέ το μακρύ μας και το κοντό μας...λες και τόσα χρόνια οι αρδ σε αυτά που μετέφεραν ήταν εγγύηση... ηρεμία και ότι είναι να γίνει θα γίνει αυτά τα persona non Grata είναι αστεία
Αρα ο Λουτσεσκου παιζει κατι π το ροστερ δεν μπορει να υποστήριξει. Και αν ερθει ο Μειτε θα μπορει να το υποστηριξει μερικως. Και δεν κανει μια προσπαθεια να παιξει κατι π να ταιριαζει στα χαφ π εχουμε. Αρα ή θα φερουμε 2 Μειτε (ας διωξουμε οποιον δεν μας κανει απο τους αλλους) ή ο Λουτσεσκου θα βρει τρόπο η ομαδα να πεταει και χωρις τον Μειτε. Δεν ειναι λογικο ολη η εικονα της ομαδας να εξαρταται απο τον Μειτε και μονο. Και δηλαδη αν δεν ερθει ο Μειτε τελικα, εμεις δεν θα βλεπομαστε?
Με Άιντραχτ ανταποκρίθηκε πέρυσι, Ρέιντζερς φέτος είναι χάλια γενικά Ρόμα Μάντσεστερ Λάτσιο και Μπιλμπάο ίσως δεν θα ανταποκρίνομαστανtzabi έγραψε:Παντως για οσους πιστευαν οτι η ομαδα ειναι ετοιμη για Champions league, ριξτε μια ματια στους αντιπαλους του Europa league, και πειτε μου αν οπως ειναι η ομαδα σημερα, διχως 3-4 σημαντικες ενισχυσεις απο το "πανω ραφι" που λεμε (μπακ, στοπερ, 2χ χαφ) μπορει να ανταποκριθει..
Και η Ισπανικη Λιγκα εχει ενα δις συνολικα τηλεοπτικα, τι σημαινει αυτο;tonipap801 έγραψε:Οικονομικα το Γιουροπα πλεον ειναι πιο κοντα στο Κονφερενς. Το ΤσΛ ειναι ετη φωτος πιο μπροσταgika έγραψε:Μην ακούτε τι γράφουν.Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ:
Ο Κουλιερακης θα φύγει μάλλον γιατί θέλει να φύγει, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πουλήσει. Αν ήταν στο χέρι μας θα έμενε όπως ο Ντελιας, ίσως ακόμα να το προσπαθούν στην ΠΑΕ. Ο παίκτης δεδομένα θέλει Γερμανία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά μένει για τα προκριματικά και αυτό είναι προς τιμή του.
Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι στο κέντρο θα κλείσουμε με Μειτε, αργά ή γρήγορα. Τα αλλα ονόματα τύπου Μπακαγιόκο δεν πιστεύω πως απασχόλησαν ποτε σοβαρά.
Στην άμυνα θελουμε 2 στοπερ και ιδανικά ένα πλάγιο μπακ. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί ιδανικά τα 2 στοπερ που θα έρθουν θα πρέπει να είναι και βασικοί και να παίζουν και μαζί αλλά και χωρια με Κεντζιορα/Μηχαηλιδη αντιστοιχα.
Ζόρικα τα πράγματα για τον Ραζβαν που πρέπει να χτίσει νέα άμυνα, αλλά τουλάχιστον δεν έγινε αυτό πριν τα προκριματικά.
Οι παίκτες που ήρθαν μπροστά δείχνουν τι επιπεδο ψάχνουμε. Τα στοπερ που έχουν ακουστεί δείχνουν το ποσα δίνουμε.
15 μέρες υπομονή θέλει.
Το ίδιο συζητάμε με marsanto στο τοπικ του Καμαρά …Magpies4 έγραψε:Χρειαζόταν να δούμε τον ΠΑΟΚ τέταρτη φορά για να καταλάβουμε οτι στο κέντρο η ομάδα είναι κομμένη στα δύο; Υπάρχει κάποιος που να έχει έστω και μικρή γνώση προπονητικής που να μήν διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει DLPM στην ομάδα και οτι ο μόνος παίκτης στο κέντρο που ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει είναι ο Ντέλιας;
Αν υποθέσω οτι είμαι ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή, το μόνο που θα σκεφτόμουνα είναι πώς θα φέρω έναν παίκτη τύπου Σουαλιό στην ομάδα, έναν μετρονόμο με καλό ύψος στο κέντρο, που να μπορεί να μου κάνει την δουλειά. Γι αυτό και πραγματικά πιστεύω οτι ο Σού βρίσκεται πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έρθει στο τέλος αλλά παίκτης που να κάνει την δουλειά στον προπονητή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να έρθει άμεσα. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε άναρχο ποδόσφαιρο όπως στα τελευταία μάτς.
Άλλη ομάδα με και χωρίς Μειτε ο ΠΑΟΚ .
Ίσως Γι αυτό περιμένει ο Ρασβαν μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά ο Οζντοεφ και ο Σβαμπ.
-
Ε τι να σου ρε αδερφε οτι μου το ειπε ο πετρωτος?VfB v2 έγραψε:Φίλε giliopoulos πηγή αδερφέ, πηγή. Γιατί με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να βγώ και να πω οτι μου ψιθύρισε αρδ με άκρες μέσα απο την ΠΑΕ οτι ο Ιβαν τρελάθηκε ετσι όπως αποκλειστήκαμε και έχει σκοπό να ξεθυμάνει στην αγορά κάνοντας την μια ρελάνς μετά την άλλη.
Ε δεν μπορω να το πω αυτο..
Παντως ισχυει
Εσυ πιστευεις θα παρουμε 2 στοπερ 2 χαφ και ενα μπακ σε 15 μερες??
1 στοπερ θα παρουμε σιγουρα και 1 χαφ αν ερθει με το ζορι 30 αυγουστου δανεικος.
Αλλες μεταγραφες δεν εχει. Η κανουλα εκλεισε.
Εδω θα ειμαστε σε 15 μερες, τα γραπτα μενουν
- Darklord5467
Καπου πηρε το ματι μου οτι η Αιντραχτ εκανε πισω για Κουλιε. Ξερει κανεις κατι γι' αυτο;
Ο Λουτσέσκου πήγε και στα 2 αυτά μάτς με την Μάλμε να αναπληρώσει τον ρόλο του Μεϊτέ αρχικά με συνδυασμό Οζντόεφ Σβάμπ και μετά με Καμαρά Οζντόεφ. Ο λόγος που ξεκινήσαμε ΚΑΙ στα δύο μάτς χάλια είναι οτι ο προπονητής της Μάλμε χτύπησε πάνω στον DLPM όπως ακριβώς έκανε η άεκ παλιά γιατί ήξερε οτι θα πάμε σε σέτ παιχνίδι από τα σέντερ μπάκ και κοτάρσκι με πάσες στο πρώτο χάφ που θα είναι deep lying. Αποτέλεσμα (δές προσεκτικά τα πρώτα 10λεπτα) η μπάλα να χάνεται κοντά στην περιοχή μας και να μας βγάλουν είτε ευκαιρίες είτε γκόλ.Gospi έγραψε:Αρα ο Λουτσεσκου παιζει κατι π το ροστερ δεν μπορει να υποστήριξει. Και αν ερθει ο Μειτε θα μπορει να το υποστηριξει μερικως. Και δεν κανει μια προσπαθεια να παιξει κατι π να ταιριαζει στα χαφ π εχουμε. Αρα ή θα φερουμε 2 Μειτε (ας διωξουμε οποιον δεν μας κανει απο τους αλλους) ή ο Λουτσεσκου θα βρει τρόπο η ομαδα να πεταει και χωρις τον Μειτε. Δεν ειναι λογικο ολη η εικονα της ομαδας να εξαρταται απο τον Μειτε και μονο. Και δηλαδη αν δεν ερθει ο Μειτε τελικα, εμεις δεν θα βλεπομαστε?
Αφού το διαπίστωσε αυτό η ομάδα άρχισε τις γιόμες μπροστά. Δηλαδή για 75 λεπτά μετά το πρώτο τέταρτο η μπάλα δεν πέρασε ποτέ από τα χάφ. Αυτό έχει γίνει και επι εποχής Μεϊτέ οταν και πάλι η δουλειά στο κέντρο κολλούσε.
Αν είχαμε ένα καλό χάφ εκεί, νομίζω θα είχαμε περάσει τους Σουηδούς. Η εάν ο Λουτσέσκου άλλαζε τον τροπο παιχνιδιού ώστε να βγεί από το αδιέξοδο. Σχεδόν το πέτυχε στο β, αλλά ήρθαν κάποια τραγικά λάθη για να γίνει το 3 3. Κάποιες φορές αξίζει να αλλάξεις το 4231 τα τελευταία 5 λεπτά ωστε να κρατήσεις το σκόρ. Θα μπορούσε πχ να περάσει 3ο στόππερ ψηλό (πχ Θυμιάνη, Μιχαηλίδη), ωστε να αντιμετωπίσει τις γιόμες. Ο Γιοβάνοβιτς και ο Σάντος θα το κάνανε πχ. Ο Λουτσέσκου δεν θα το κάνει ποτέ.
Ε αφού έκλεισε Βόλφσμπουργκ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχει κλείσει ΒόλφσμπουργκDarklord5467 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι η Αιντραχτ εκανε πισω για Κουλιε. Ξερει κανεις κατι γι' αυτο;
- Darklord5467
-
Καλος, χρυσος ο Λουτσεσκου αλλα οποτε επεμενε σε συγκεκριμενο μεταγραφικο στοχο και δεν αφηνε περιθωριο εναλλακτικης, την πατησαμε οικτρα (βλεπε Νελσον Ολιβειρα, Μιτριτσα). Για τον Μειτε εχει απολυτο δικιο οτι χρειαζεται στο συστημα του αλλα τον περιμενουμε 2 μηνες και ηδη αποκλειστηκαμε απο τον μεγαλο στοχο μας. Τι αλλο θελει δλδ για να ψαξουμε για αντιΜειτε ???-keeper- έγραψε:Το ίδιο συζητάμε με marsanto στο τοπικ του Καμαρά …Magpies4 έγραψε:Χρειαζόταν να δούμε τον ΠΑΟΚ τέταρτη φορά για να καταλάβουμε οτι στο κέντρο η ομάδα είναι κομμένη στα δύο; Υπάρχει κάποιος που να έχει έστω και μικρή γνώση προπονητικής που να μήν διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει DLPM στην ομάδα και οτι ο μόνος παίκτης στο κέντρο που ηρεμεί το παιχνίδι και μοιράζει είναι ο Ντέλιας;
Αν υποθέσω οτι είμαι ο Λουτσέσκου αυτή την στιγμή, το μόνο που θα σκεφτόμουνα είναι πώς θα φέρω έναν παίκτη τύπου Σουαλιό στην ομάδα, έναν μετρονόμο με καλό ύψος στο κέντρο, που να μπορεί να μου κάνει την δουλειά. Γι αυτό και πραγματικά πιστεύω οτι ο Σού βρίσκεται πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έρθει στο τέλος αλλά παίκτης που να κάνει την δουλειά στον προπονητή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να έρθει άμεσα. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε άναρχο ποδόσφαιρο όπως στα τελευταία μάτς.
Άλλη ομάδα με και χωρίς Μειτε ο ΠΑΟΚ .
Ίσως Γι αυτό περιμένει ο Ρασβαν μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά ο Οζντοεφ και ο Σβαμπ.
-
Καλα ρε φιλε, δεν ειπαμε οτι μπορουμε να παρουμε το Γιουροπα. Εσυ αναφερεις τους διεκδικητεςtzabi έγραψε:Παντως για οσους πιστευαν οτι η ομαδα ειναι ετοιμη για Champions league, ριξτε μια ματια στους αντιπαλους του Europa league, και πειτε μου αν οπως ειναι η ομαδα σημερα, διχως 3-4 σημαντικες ενισχυσεις απο το "πανω ραφι" που λεμε (μπακ, στοπερ, 2χ χαφ) μπορει να ανταποκριθει..