Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Με τον Ταρίκ να έρχεται, νομίζω η ομάδα χρειάζεται τους ακόλουθες προσθήκες:

1. Τισουντάλι
2. Μεϊτέ οπωσδήποτε, η ομάδα έχει τεράστια τρύπα στα χαφ
3. Τσάλοφ, μακάρι να κλείσει άμεσα
4. Χαφ
5. Αριστερό μπακ αντί Ράφα
6. Έναν στόπερ κολώνα αντί Εκόνγκ

Έτσι εγώ τα βλέπω τα πράγματα, σε περίπτωση που δε φύγει κάποιος από τους βασικούς. Σε μία τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά αναπροσαρμογή. Αλλά οι παραπάνω προσθήκες θεωρώ πως είναι υπεραπαραίτητες αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο, ειδικά στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

2,2 η αγορά
1,4 τον χρόνο ο παίχτης για 2+1 έτη.

Σφιχτοί είμαστε..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Χαρούμενο νέο η συμφωνία για Τισουντάλι.
Με το καλό να έρθει ο Μαροκινός. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το συμβόλαιο θα είναι στα 1,3 εκ. ετησίως και πάνω από 2 εκ. στην ομάδα του.
Δεν ξέρω επίσης αν έχουμε ξαναπάρει παίκτη που την προηγούμενη σεζόν να είχε 21 γκολ,12 ασσίστ σε 51 αγώνες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

JohnAba99 έγραψε:Με τον Ταρίκ να έρχεται, νομίζω η ομάδα χρειάζεται τους ακόλουθες προσθήκες:

1. Τισουντάλι
4. Χαφ

Έτσι εγώ τα βλέπω τα πράγματα, σε περίπτωση που δε φύγει κάποιος από τους βασικούς. Σε μία τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά αναπροσαρμογή. Αλλά οι παραπάνω προσθήκες θεωρώ πως είναι υπεραπαραίτητες αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο, ειδικά στο κέντρο.
Διαφωνω για 2ο χαφ. Εχουμε 5 κ με Μειτε 6. Θα φυγει 1 σιγουρα, αρα 5 στο τελος ειναι αρκετοι.
Ο Γιονι παιζει το ιδιο κ αριστερα, όπως κ ο Βιερι. Όσο πασχουμε αριστερά, το ιδιο πασχουμε κ δεξια.
Συμφωνω για Εκογκ. Άμεση πώληση, ειναι νταμαρι αλλα δεν ξερει μπαλα, ειναι λαθέρ.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Cruyff έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με την Γάνδη για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, Τάρικ Τισουντάλι - Αύριο τα τυπικά της μεταγραφής!

ΣΔΝΑ
Γιατί τόση βιασύνη? Και αύριο μέρα ήταν. Να ο Τσαλόφ έχει κανα μήνα να το σκεφτεί ας πούμε. Εμείς και μέχρι τον Σεπτεμβρη εδώ θα είμαστε. Για τον Τσάλοφ, για τον Μειτέ, και γενικά για οποιονδήποτε άλλο προκύψει.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Παιχτουρα φαινεται ο Ταρικ. Αντε μπραβο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

george188

Δημοσίευση από george188 »

VfB v2 έγραψε:
Cruyff έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με την Γάνδη για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, Τάρικ Τισουντάλι - Αύριο τα τυπικά της μεταγραφής!

ΣΔΝΑ
Γιατί τόση βιασύνη? Και αύριο μέρα ήταν. Να ο Τσαλόφ έχει κανα μήνα να το σκεφτεί ας πούμε. Εμείς και μέχρι τον Σεπτεμβρη εδώ θα είμαστε. Για τον Τσάλοφ, για τον Μειτέ, και γενικά για οποιονδήποτε άλλο προκύψει.
Οποτε παιρνουμε δεν παιρνουμε παίκτη παλι να ειρωνευτουμε την ομάδα.
Και που ακριβώς γράφτηκε οτι ο τσαλοφ το σκέφτεται
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Πείτε μου για έναν παίκτη αξίας που ανήκει σε ομάδα και πήρε μεταγραφή 1 Ιουλίου και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι αργήσαμε πολύ στις μεταγραφές. Και επίσης πείτε μου, θέλετε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν όλη τη σεζόν ή παίκτες για να περάσουμε τη Μπάνια Λούκα;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Τα δεδομένα με Τσάλοφ

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Γάνδης για τον Ταρίκ Τισουντάλι δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ.

Αποδείχτηκε στη πράξη, πως η σχέση του Τσάλοφ με την ΤΣΣΚΑ, δικό της παιδί άλλωστε, είναι ιδιαίτερη και οι χειρισμοί πρέπει να είναι προσεκτικοί για να φτάσει στο τέλος η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ επιμένει και θέλει να τον κάνει δικό του άμεσα για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ίδια με τις προηγούμενες μέρες, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αναμένει ακόμη και αύριο εγγράφως την απάντηση του Ρώσου φορ στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Από paok24 https://www.paok24.com/podosfairo/50496 ... me-tsalof/
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πάντως τα προκριματικά είναι μια περίοδος στην οποία πρέπει να δούμε αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία κάποιοι παίκτες ερωτηματικά.
Για τον συμπαθή Σαμάτα, θεωρώ πως τα πράγματα έχουν κριθεί και μόλις ολοκληρωθούν οι 2 κινήσεις θα του ζητηθεί να αποχωρήσει.
Το πρώτο μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Οζντόεφ, ο οποίος αναλογικά με το συμβόλαιο του δεν πείθει μέχρι στιγμής. Είχε κάποια ελαφρυντικά πέρσι για την κακή απόδοση του στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, αλλά δεν ξέρω πως θα βγαίνουν τα δίδυμα στα χαφ.
Το δεύτερο ερωτηματικό είναι ο Όττο. Παίκτης ο οποίος βάσει βιογραφικού θα έπρεπε να έχει πάρει φανέλα βασικού.
Πιστεύω πως θα πρέπει να πάρει χρόνο ως αριστερό μπακ, να δούμε αν θα βελτιωθεί η απόδοση του, ώστε να καταλήξουμε στο αν θα πρέπει ο ακραίος μπακ να έρθει στα αριστερά ή στα δεξιά.
Το τρίτο ερωτηματικό είναι ο Εκόνγκ, ο οποίος λόγω καθυστέρησης στην περίπτωση Κεντζιόρα,φαίνεται να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Μακάρι να είναι απλά μια διαφήμιση για πιθανούς ενδιαφερόμενους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tolis14 έγραψε:Πείτε μου για έναν παίκτη αξίας που ανήκει σε ομάδα και πήρε μεταγραφή 1 Ιουλίου και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι αργήσαμε πολύ στις μεταγραφές. Και επίσης πείτε μου, θέλετε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν όλη τη σεζόν ή παίκτες για να περάσουμε τη Μπάνια Λούκα;
Κάπου διάβαζα ότι η αστον βίλα έχει ήδη δώσει 170 εκατομμύρια για μεταγραφες. Κάποιον καλό δεν θα πήρε;
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

mbison έγραψε:
Διαφωνω για 2ο χαφ. Εχουμε 5 κ με Μειτε 6. Θα φυγει 1 σιγουρα, αρα 5 στο τελος ειναι αρκετοι.
Ο Γιονι παιζει το ιδιο κ αριστερα, όπως κ ο Βιερι. Όσο πασχουμε αριστερά, το ιδιο πασχουμε κ δεξια.
Συμφωνω για Εκογκ. Άμεση πώληση, ειναι νταμαρι αλλα δεν ξερει μπαλα, ειναι λαθέρ.[/quote]

Δεν μου εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη ούτε ο Οζντόεφ, ούτε ο Τσιγγάρας. Ο Σβαμπ επίσης έκανε πολύ καλό φινάλε πέρσι, αλλά έως τότε δεν. Για μένα στο μυαλό μου έχω τον σχεδιασμό της ομάδας πέρσι, άσχετα αν δε βγήκε (Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τσιγγάρας)

Έχοντας πλέον Καμαρά αντί Μάρκος Αντόνιο και λαμβάνοντας υπόψιν το ότι Οζντόεφ και Τσιγγάρας δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, σίγουρα η ομάδα θέλει ένα τρίτο χαφ κλάσης που να είναι κομβικός μαζί με Καμαρά και Μεϊτέ. Ρίχνοντας τεταρτοπέμπτους στην ιεραρχία δύο εκ των Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρα

Συμφωνώ για το Μπακ, αλλά εν μέρει. Ότο και Βιεϊρίνια παίζουν με ανάποδο πόδι, επομένως θα ήθελα ένα βαρβάτο αριστερό μπακ που να προσθέσει ανταγωνισμό στον Μπαμπά, με τον αρχηγό να γίνεται ουσιαστικά πέμπτο μπακ καθώς παίζει και στις δύο πλευρές
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ παικταρά καλωσήρθες !!!!!!!!!!!!!!! Όταν έρθει και ο ρώσος γίναμε , θα έχουμε ότι μας έλειπε περσυ από την επίθεση , πρώτο σκορερ του πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

mbison έγραψε:
JohnAba99 έγραψε:Με τον Ταρίκ να έρχεται, νομίζω η ομάδα χρειάζεται τους ακόλουθες προσθήκες:

1. Τισουντάλι
4. Χαφ

Συμφωνω για Εκογκ. Άμεση πώληση, ειναι νταμαρι αλλα δεν ξερει μπαλα, ειναι λαθέρ.

Δεν μου εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη ούτε ο Οζντόεφ, ούτε ο Τσιγγάρας. Ο Σβαμπ επίσης έκανε πολύ καλό φινάλε πέρσι, αλλά έως τότε δεν. Για μένα στο μυαλό μου έχω τον σχεδιασμό της ομάδας πέρσι, άσχετα αν δε βγήκε (Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τσιγγάρας)

Έχοντας πλέον Καμαρά αντί Μάρκος Αντόνιο και λαμβάνοντας υπόψιν το ότι Οζντόεφ και Τσιγγάρας δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, σίγουρα η ομάδα θέλει ένα τρίτο χαφ κλάσης που να είναι κομβικός μαζί με Καμαρά και Μεϊτέ. Ρίχνοντας τεταρτοπέμπτους στην ιεραρχία δύο εκ των Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρα

Συμφωνώ για το Μπακ, αλλά εν μέρει. Ότο και Βιεϊρίνια παίζουν με ανάποδο πόδι, επομένως θα ήθελα ένα βαρβάτο αριστερό μπακ που να προσθέσει ανταγωνισμό στον Μπαμπά, με τον αρχηγό να γίνεται ουσιαστικά πέμπτο μπακ καθώς παίζει και στις δύο πλευρές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”