Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Για τερμας καλός είναι ο Ρώσος Ilya Lantratov της Χιμκι.
Πέρσι εάν θυμάμαι καλά είχε 11 clean sheets ( κάποιος που ασχολείται με στατιστικά ας το επιβεβαιώσει. 25χρονος με πολύ καλές αντιδράσεις εξ' επαφής.
Άλλος καλός τερμας είναι ο Αυστριακός που έπαιξε στο euro, νομίζω αγωνίζεται Αγγλία.
Πέρσι εάν θυμάμαι καλά είχε 11 clean sheets ( κάποιος που ασχολείται με στατιστικά ας το επιβεβαιώσει. 25χρονος με πολύ καλές αντιδράσεις εξ' επαφής.
Άλλος καλός τερμας είναι ο Αυστριακός που έπαιξε στο euro, νομίζω αγωνίζεται Αγγλία.
Αυτο παλι με τον Αντριγια που πανε καποιοι εδω μεσα να τον βγαλουν και παλτο με ξεπερνα. Ειναι ισως ο μονος κανονικος ποδοσφαιρστης που εχει αυτη η ομαδα αυτος και ο Ινγκι. Παικτες να τους εχεις για χρονια. Σταθερες της ομαδας. Το οτι οι αντιπαλοι πηαγινου πανω του και στηνουν την αμυνα ετσι ωστε να τον μπλοκαρουν δεν το νοιωθουμε? Εξαλου ποιον ειχαμε αλλον? Οσο τραβουσε ο Τζολης ειχαμε δυο. Μετα οταν εμπαινε ο Ουαρντα στα αριστερα εδειχνε μεχρι να προσαρμοστουν οι αντιπαλοι και πανω του.
Πιστευω οτι θατον δωσουνε τον Ζιφκο γιαυτο και αρχισε και ο προλογος.
seaman έγραψε:Τρελά έσοδα αναμένονται.Rock4 έγραψε:AΠΟΕΛ για Χαμπιμπι.
Μακάρι πώληση και όχι δανεισμό.
Απλά για ενδιαφέρον μιλάνε στο νησί. Ο καταλληλότερος για την περίσταση γράφουν, τώρα που η ομάδα έχει γίνει ρδέλο
Αν δεν βρέθηκε τίποτα σε Τουρκία και Αραπιά βράστα.
Θα δώσουμε και λεφτά στο τέλος για την εξυπηρέτηση. Ούτε για βιτρίνα για επόμενη πώληση δεν προσφέρεται πλέον ο ΑΠΟΕΛ.
Έχουν κάνα καλό σύντεκνο αυτοί?
Ρε συ seaman,είναι δυνατόν ρε φίλε να ενδιαφερθεί σοβαρή ομάδα για τον Ουαρντα,το πιστεύεις πραγματικά;
Σε ρωτάω επειδή είχες αναπτύξει κάποια φανταστικά σενάρια γι'αυτόν και τη Γαλατά.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά τα περίεργα σενάρια τα πιστεύεις ή απλά τα καταθετεις ελπίζοντας να βγουν αληθινά.
Ποιος πρόλογος άρχισε ρε παιδιά και από ποιον?
Επειδή ο ρειν εξέφρασε την προσωπική του άποψη?
Επειδή ο ρειν εξέφρασε την προσωπική του άποψη?
Το ειπα κι εγω οτι ειναι χωμα μεχρι τωρα φετος. ειμαστε εντεταλμενοι της διοικησης

- FreeWatcher
Φιλικές συμβουλές προς Λούτσε αφιλοκερδώς:
1) Πάρε Πριγιογκόλ να βγάλεις παρέλαση κ μετά όλα είναι πιο εύκολα! Άμα αρχίσουμε όπως την Πέμπτη να θέμε 20 τελικές για να βάλουμε γκολ κλάφτα!!! Στα λέω γιατί βλέπω να μαζεύουμε στο ντουλάπι φορ που δεν παστελώνουν. Σε βλέπω να κρέμεσαι από τον Κούτσια...
2) Πάρε αριστερό μπακ 25ρη με τρεξίματα και όχι κάναν 30+! Η ομάδα θέλει μπακ με κατεβάσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ας υστερεί λίγο αμυντικά. Μην ακούω για Μποριλ κτλ λυποθυμώ! Τρεχαλατζή, μπαλαδόρο, αριστεροπόδαρο... Αν μπορείς 2 να πάει κ ο κάπτεν δεξιά.
3) 10ρι με ποιότητα που να κάνει τη διαφορά! Τζιοβίνγκο θες, Τζιοβίνγκο να λάβεις...
4) Εξτρέμ ότι γουστάρεις! Ψηλό, κοντό, στον ασβέστη ή όχι... Απλά αθλητικό, γρήγορο και μπουκαδόρο! Και ένα αλλά καλό φτάνει, παίχτες έχουμε για ροτέισον. Αυτός ο Μίτριτσα πολύ σε στοχ μου φέρνει και απορρώ με μένα/σένα...
5) Αν έμπαινες να διαβάσεις εδώ μέσα τα τελευταία 2 χρόνια θα καταλάβαινες τι σημαίνει για μας 1 γρήγορο ΧΑΑΑΑΦ!!!!!
ΥΓ Τερματά αφού δεν θες μην παίρνεις, κοίτα όμως να κάνεις κ ένα ξεσκαρτάρισμα με το ρόστερ. Έχουμε πολλούς για φεύγα....
1) Πάρε Πριγιογκόλ να βγάλεις παρέλαση κ μετά όλα είναι πιο εύκολα! Άμα αρχίσουμε όπως την Πέμπτη να θέμε 20 τελικές για να βάλουμε γκολ κλάφτα!!! Στα λέω γιατί βλέπω να μαζεύουμε στο ντουλάπι φορ που δεν παστελώνουν. Σε βλέπω να κρέμεσαι από τον Κούτσια...
2) Πάρε αριστερό μπακ 25ρη με τρεξίματα και όχι κάναν 30+! Η ομάδα θέλει μπακ με κατεβάσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ας υστερεί λίγο αμυντικά. Μην ακούω για Μποριλ κτλ λυποθυμώ! Τρεχαλατζή, μπαλαδόρο, αριστεροπόδαρο... Αν μπορείς 2 να πάει κ ο κάπτεν δεξιά.
3) 10ρι με ποιότητα που να κάνει τη διαφορά! Τζιοβίνγκο θες, Τζιοβίνγκο να λάβεις...
4) Εξτρέμ ότι γουστάρεις! Ψηλό, κοντό, στον ασβέστη ή όχι... Απλά αθλητικό, γρήγορο και μπουκαδόρο! Και ένα αλλά καλό φτάνει, παίχτες έχουμε για ροτέισον. Αυτός ο Μίτριτσα πολύ σε στοχ μου φέρνει και απορρώ με μένα/σένα...
5) Αν έμπαινες να διαβάσεις εδώ μέσα τα τελευταία 2 χρόνια θα καταλάβαινες τι σημαίνει για μας 1 γρήγορο ΧΑΑΑΑΦ!!!!!
ΥΓ Τερματά αφού δεν θες μην παίρνεις, κοίτα όμως να κάνεις κ ένα ξεσκαρτάρισμα με το ρόστερ. Έχουμε πολλούς για φεύγα....
- sourmenetes
- Moderator
Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Δεν είπε κανείς ότι είναι παλτό απλά ο Λουτσέσκου δεν τον έβαλε ούτε μία φορά πίσω από τον φορ και είπε ότι από δεξιά επιθετικά αυτός ταιριάζει σε ομάδα που βγαίνει γρήγορα με μία μπροστά στην κόντρα με αντεπίθεση και όχι σε σετ γκειμ πάσα πάσα από πίσω οργανωμένη επίθεση. Αμυντικά είναι σκύλος όμως για αυτό τον έχει βασικό. Τον περιμένει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι κυριαρχιας του Λούτσε. Οικονομικά όμως ζητάει πολλά ο μάνατζερ πατέρας του 1,5 καθαρά τον χρόνο θέλει. Αν έχεις πρόταση και δεν τον ανανεώσεις τώρα θα σου φύγει ελεύθερος μετά.Totem_pk έγραψε:Αυτο παλι με τον Αντριγια που πανε καποιοι εδω μεσα να τον βγαλουν και παλτο με ξεπερνα. Ειναι ισως ο μονος κανονικος ποδοσφαιρστης που εχει αυτη η ομαδα αυτος και ο Ινγκι. Παικτες να τους εχεις για χρονια. Σταθερες της ομαδας. Το οτι οι αντιπαλοι πηαγινου πανω του και στηνουν την αμυνα ετσι ωστε να τον μπλοκαρουν δεν το νοιωθουμε? Εξαλου ποιον ειχαμε αλλον? Οσο τραβουσε ο Τζολης ειχαμε δυο. Μετα οταν εμπαινε ο Ουαρντα στα αριστερα εδειχνε μεχρι να προσαρμοστουν οι αντιπαλοι και πανω του.
Ακόμα και να μην υπήρχαν όλα τα παραπάνω πάλι σε συμφέρει να τον πουλήσεις. Ακόμα και αν θες να πάρεις ίδιο στυλ παιχτη σε πιο second striker o Lazar Markovic της Παρτιζάν του χρόνου θα είναι ελεύθερος. Με τα λεφτά που θά πάρεις, κάνε μία πρόταση στην Παρτιζαν με πολύ λιγότερα από αυτά που θα πάρεις τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.
- pirate_salonica
Πληροφορία δική σου ή γράφτηκε;sourmenetes έγραψε:Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη
Βέβαια ο λουτσέσκου είπε ακόμα για τον αντριγια ότι περιμένει από στιγμή σε στιγμή να εκτοξεύσει την απόδοση του
Μπάρλοου, βγάλε το ρόπαλο απ' τη ναφθαλίνη.
Έρχονται εξελίξεις.
Έρχονται οι δανεικοι και αγύριστοι.
Πολύ σύντομα το πουλεν μου στην επίθεση (νοτ).
Μετά το νέο πουλεν στα μπακ
Και από βδομάδα μάλλον ο Μαραντόνα των Καρπαθίων.
Δυστυχώς με τον τελευταίο υπάρχουν έντονες γραφειοκρατικές διαδικασίες, θέλει υπομονή. Δε νομίζω ότι είναι ικανές να χαλάσουν τη μεταγραφή αλλά καθυστερούν την έλευση του επίγειου θεού της μπάλας.
Και παρά τα όσα γράφουν, η ΔΙΑΘΕΣΗ της ομάδας δεν είναι να σταματήσει εκεί. Αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ούτε άμεσο.
Έρχονται εξελίξεις.
Έρχονται οι δανεικοι και αγύριστοι.
Πολύ σύντομα το πουλεν μου στην επίθεση (νοτ).
Μετά το νέο πουλεν στα μπακ
Και από βδομάδα μάλλον ο Μαραντόνα των Καρπαθίων.
Δυστυχώς με τον τελευταίο υπάρχουν έντονες γραφειοκρατικές διαδικασίες, θέλει υπομονή. Δε νομίζω ότι είναι ικανές να χαλάσουν τη μεταγραφή αλλά καθυστερούν την έλευση του επίγειου θεού της μπάλας.
Και παρά τα όσα γράφουν, η ΔΙΑΘΕΣΗ της ομάδας δεν είναι να σταματήσει εκεί. Αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ούτε άμεσο.
Κάποιοι μιλάνε για 16-18 παίχτες και βάζουν μέσα τους πάντες.
Ξεκάθαρη σύγκριση ομάδων νταμπλ με σημερινη, :
Πασχαλακης καμία σχέση
Κρέσπο καμία σχέση
Ινγκασον τραυματίας και ούτως η άλλως χειρότερος από τον τότε Βαρελα.
Μάτος τοτε- Ροντριγκο (ο Χριστός και η Παναγία)
Βιειρινία τότε Βιερίνια τώρα.....
Σβαμπ τώρα Μαουρισιο τότε. Καλύτερος ο Μαουρισιο.
Μισιτς η Ολιβειρα- Κουρτιτς καλύτεροι οι δύο παλιότεροι
Ελ Καντουρι τότε Ελ Καντουρι τώρα σαφώς κατώτερος
Μπισεσβαρ τότε Μπισεσβαρ τώρα (ο Χριστός και Η Παναγία)
Λημνιος τότε Ζιφκοβιτς τώρα. Η μόνη θέση που τώρα είμαστε καλύτερα.
Πριγιοβιτς τότε Ολιβειρα τώρα. Από όσα έχουμε
δει σαφώς Πριγιοβιτς τώρα.
Συνεπώς 10 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΤΩΡΑ.
Όποιος δεν τα βλέπει μπορεί να γίνει βοηθός ζωγράφος του Φερέιρα.
Που τους είδατε τους 16-18;
Ξεκάθαρη σύγκριση ομάδων νταμπλ με σημερινη, :
Πασχαλακης καμία σχέση
Κρέσπο καμία σχέση
Ινγκασον τραυματίας και ούτως η άλλως χειρότερος από τον τότε Βαρελα.
Μάτος τοτε- Ροντριγκο (ο Χριστός και η Παναγία)
Βιειρινία τότε Βιερίνια τώρα.....
Σβαμπ τώρα Μαουρισιο τότε. Καλύτερος ο Μαουρισιο.
Μισιτς η Ολιβειρα- Κουρτιτς καλύτεροι οι δύο παλιότεροι
Ελ Καντουρι τότε Ελ Καντουρι τώρα σαφώς κατώτερος
Μπισεσβαρ τότε Μπισεσβαρ τώρα (ο Χριστός και Η Παναγία)
Λημνιος τότε Ζιφκοβιτς τώρα. Η μόνη θέση που τώρα είμαστε καλύτερα.
Πριγιοβιτς τότε Ολιβειρα τώρα. Από όσα έχουμε
δει σαφώς Πριγιοβιτς τώρα.
Συνεπώς 10 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΤΩΡΑ.
Όποιος δεν τα βλέπει μπορεί να γίνει βοηθός ζωγράφος του Φερέιρα.
Που τους είδατε τους 16-18;
- invincible
Αυτό είπε και ο Πετρουλάκης απλά επειδή αύριο έχει Σ.Τ. ο Λουτσε στην Τούμπα όχι Κροατία!!!! και μετά πετάνε για Κροατία χωρίς ΑΡΔ μαζί τους!!!! ο Στεργιαδής βλέποντας το πρόγραμμα θεωρεί δύσκολο να σκάσει μύτη παίχτης στην Τούμπα ενώ συμβαίνουν όλα αυτά. Θα δείξει . Αλλά πιστεύει όλα από Παρασκευή θα αρχίσουν.sourmenetes έγραψε:Ακπομ μάλλον αύριο έρχεται θεσ/νικη
- sourmenetes
- Moderator
Η τελευταία τελευταία ενημέρωση είναι αυτή του ρειν και ότι μάλλον, τονίζω μάλλον, και ο μιτριτα έρχεται 26/8.
Αρα μέχρι Πέμπτη ακπομ σιντλευ και μιτριτα είναι εδώ αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό.
Αρα μέχρι Πέμπτη ακπομ σιντλευ και μιτριτα είναι εδώ αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό.