Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε για τον Τέιλορ. Το παιδί δεν ξέρω τι είναι αλλά μπάκ δεν είναι. Τον κοιτάτε μόνο όταν έχει την μπάλα-δεν εξηγείται αλλιώς. Μια φορά δεν έχει πατήσει στη θέση του σε θέση άμυνας - μία. Ήμαρτον, λες και τον έχω και άχτι από την Ουκρανία γιατί μου πηδούσε τη γκόμενα. Δεν είναι μπακ - τέλος. Ας τον περάσει μπροστά, ας τον βάλει και παγκότερμα - πίσω αριστερά μπορώ να μην τον ξαναδώ;
Άψογοι μέχρι τώρα. αφαντοι οι αντίπαλοι. Ο Μπίσε αποδεικνύει γιατί δεν έπρεπε να φύγει (όπως και κάποιος άλλος αφανας). Ελ Καντουρι da me non sentirai mai qualcosa di buono ma oggi sei mitico. Εκτός παιχνιδιού ο Ζιφκο. Πολύ καλή η ομάδα...
Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ένα Μπακ να καταστρέφει τόσο πολύ το παιχνίδι ενός εξτρέμ.
Είμαι βέβαιος ότι ο αντριγια θα προτιμούσε Μιρο Σνάουτσνερ ή κάποιον να μην περνάει το κέντρο.
Προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι και βλέπει έναν πυροβολημένο να φεύγει μπροστά χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Και μένει ο αντριγια να φυλάει τα μποσικα
Αυτός η θα κάνει τον αντριγια Μπακ ή θα φάει σέρβικο ξύλο.
Αυτόν δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τον έφερε ο λουτσεσκου. Ούτε ο μπαμπάς, ούτε η μαμά, ούτε η γιαγιά λουτσεσκου.
Φοβερή απόψε η Ομάδα, με ελάχιστες ανορθογραφίες (γνωστές).
Η Άντερλεχτ χαιρέτησε. Βασιλεία και Πλζέν πάνε την παράταση. Αν γίνουν τα μπαμ και αποκλειστούν, το πιθανότερο να βρεθούμε στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Παίζει και η 7η θέση καθώς έχει και άλλα παιχνίδια που μπορεί να γίνει η επιθυμητή γκέλα.
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα που δείχνει να έχει σχέδιο.Δυο φορές εκτέθηκε η άμυνα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Με λίγη τύχη παραπάνω θα είχαμε καθαρίσει την πρόκριση από τώρα. Ο Taylor βελτιωμένος αλά μπερδεμένος, ο Kurtic μέτριος, ο Schwab ουσιαστικός,μαχητής ο Crespo.Ο Andrija Δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες ενώ ο Swiderski είναι η μοναδική παραφωνία για εμένα. Ο El Kaddouri πανταχού παρών και κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Πολύ καλός και ο "αέρινος" Biseswar!!! Ρε μάγκες ο Σπυρόπουλος που είδε χέρι του Schwab;Πάμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο για να τελειώσουμε την δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.