ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε για τον Τέιλορ. Το παιδί δεν ξέρω τι είναι αλλά μπάκ δεν είναι. Τον κοιτάτε μόνο όταν έχει την μπάλα-δεν εξηγείται αλλιώς. Μια φορά δεν έχει πατήσει στη θέση του σε θέση άμυνας - μία. Ήμαρτον, λες και τον έχω και άχτι από την Ουκρανία γιατί μου πηδούσε τη γκόμενα. Δεν είναι μπακ - τέλος. Ας τον περάσει μπροστά, ας τον βάλει και παγκότερμα - πίσω αριστερά μπορώ να μην τον ξαναδώ;
Συγνώμη αλλά όποιος έχει δει το Α ημιχρονο και λέει ότι ο Μπιρσε σέρνεται ας δει άλλο άθλημα.
Ο τύπος δεν έχει κάνει λάθος και τίποτα περιττό
Ο τύπος δεν έχει κάνει λάθος και τίποτα περιττό
Νομίζω ότι ο αντριγια δεν φαίνεται λόγω τευλορ. Τον καλυπτει γιατί ο τευλορ έχει "στήσει περιπτερο"
Μην κουνηθειτε απο τις θεσεις που καθοσασταν, τερμα οι τουαλετες για κατουρημα κτλ.Ολοι πισω ακριβως οπως καθοσασταν.45 λεπτα ειναι, θα επιζησουμε
Πολύ καλή η ομάδα.
Καταπληκτικός Ελ Καντουρί.
Μπίσεσβαρ 3 δεπτερόλεπτα μπροστά σε σκέψη από τους περισσότερους συμπαίκτες του.
Τέυλορ αστείος, αχρηστεύεται και ο Ζίβκοβιτς.
Βαρέλα επικίνδυνος.
Σφιντέρσκι ένα επίπεδο κάτω από την ομάδα.
Καταπληκτικός Ελ Καντουρί.
Μπίσεσβαρ 3 δεπτερόλεπτα μπροστά σε σκέψη από τους περισσότερους συμπαίκτες του.
Τέυλορ αστείος, αχρηστεύεται και ο Ζίβκοβιτς.
Βαρέλα επικίνδυνος.
Σφιντέρσκι ένα επίπεδο κάτω από την ομάδα.
- invincible
amber alert
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
Χάθηκε ένας Παρτιζάνος όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
Χάθηκε ένας Παρτιζάνος όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
Άψογοι μέχρι τώρα. αφαντοι οι αντίπαλοι. Ο Μπίσε αποδεικνύει γιατί δεν έπρεπε να φύγει (όπως και κάποιος άλλος αφανας). Ελ Καντουρι da me non sentirai mai qualcosa di buono ma oggi sei mitico. Εκτός παιχνιδιού ο Ζιφκο. Πολύ καλή η ομάδα...
- paokkerkir
O Μπισεσβαρ ξαναγινε ποδοσφαιριστης. Απιστευτο το τι κανει η ψυχολογια στον συγκεκριμενο παικτη.
Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ένα Μπακ να καταστρέφει τόσο πολύ το παιχνίδι ενός εξτρέμ.
Είμαι βέβαιος ότι ο αντριγια θα προτιμούσε Μιρο Σνάουτσνερ ή κάποιον να μην περνάει το κέντρο.
Προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι και βλέπει έναν πυροβολημένο να φεύγει μπροστά χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Και μένει ο αντριγια να φυλάει τα μποσικα
Αυτός η θα κάνει τον αντριγια Μπακ ή θα φάει σέρβικο ξύλο.
Αυτόν δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τον έφερε ο λουτσεσκου. Ούτε ο μπαμπάς, ούτε η μαμά, ούτε η γιαγιά λουτσεσκου.
Είμαι βέβαιος ότι ο αντριγια θα προτιμούσε Μιρο Σνάουτσνερ ή κάποιον να μην περνάει το κέντρο.
Προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι και βλέπει έναν πυροβολημένο να φεύγει μπροστά χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Και μένει ο αντριγια να φυλάει τα μποσικα
Αυτός η θα κάνει τον αντριγια Μπακ ή θα φάει σέρβικο ξύλο.
Αυτόν δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τον έφερε ο λουτσεσκου. Ούτε ο μπαμπάς, ούτε η μαμά, ούτε η γιαγιά λουτσεσκου.
Φοβερή απόψε η Ομάδα, με ελάχιστες ανορθογραφίες (γνωστές).
Η Άντερλεχτ χαιρέτησε. Βασιλεία και Πλζέν πάνε την παράταση. Αν γίνουν τα μπαμ και αποκλειστούν, το πιθανότερο να βρεθούμε στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Παίζει και η 7η θέση καθώς έχει και άλλα παιχνίδια που μπορεί να γίνει η επιθυμητή γκέλα.
Η Άντερλεχτ χαιρέτησε. Βασιλεία και Πλζέν πάνε την παράταση. Αν γίνουν τα μπαμ και αποκλειστούν, το πιθανότερο να βρεθούμε στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Παίζει και η 7η θέση καθώς έχει και άλλα παιχνίδια που μπορεί να γίνει η επιθυμητή γκέλα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα που δείχνει να έχει σχέδιο.Δυο φορές εκτέθηκε η άμυνα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Με λίγη τύχη παραπάνω θα είχαμε καθαρίσει την πρόκριση από τώρα. Ο Taylor βελτιωμένος αλά μπερδεμένος, ο Kurtic μέτριος, ο Schwab ουσιαστικός,μαχητής ο Crespo.Ο Andrija Δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες ενώ ο Swiderski είναι η μοναδική παραφωνία για εμένα. Ο El Kaddouri πανταχού παρών και κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Πολύ καλός και ο "αέρινος" Biseswar!!! Ρε μάγκες ο Σπυρόπουλος που είδε χέρι του Schwab;Πάμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο για να τελειώσουμε την δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τέτοιο Καντουρι στο 10 μήπως τελικά να πάμε για ένα ακόμα εξτρέμ μαζί με τον Μιτριτσα;
Είναι επιρρεπής ο ατιμος αλλιώς.....
Είναι επιρρεπής ο ατιμος αλλιώς.....
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Eίμαι βέβαιος ότι ακόμα και ο πιο αισιόδοξος ΠΑΟΚτσής δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση απο την ομάδα. Ας μην λησμονούμε πως βρισκόμαστε μόλις στο τέταρτο επίσημο παιχνίδι μας και αβίαστα μου γεννάται η απορία πως άραγε θα παίζει η ομάδα στο 15 επίσημο παιχνίδι;