Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Παγωμα μεταγραφων θα επαιζε μονο αν κινδυνευαμε να μεινουμε εκτος ευρωπης. Με δεδομενο το κονφερενς και εφικτο το Γιουροπα, ο.τι αλλο θα ειναι αστειο περα απο την λογικη ενισχυση της ομαδας. Θεωρω θα φερουν εναν μπακ τωρα και με την ευοδωση της εισοδου στο Γιουροπα θα ανακοινωθει ενα μπακ ακομη ενας χαφ( Μειτε) και ισως ενας πλαγιος μπακ. Μετα αναλογα με τον εναπομειναντα χρονο ισως παιξει χαφ μικρος δανεικος με οψιον (Πουερτα ή πως σκατα τον λενε) και ισως κανας εξτρεμ αν πουληθει ο Σαματτα.
-
Οικονομικα το Γιουροπα πλεον ειναι πιο κοντα στο Κονφερενς. Το ΤσΛ ειναι ετη φωτος πιο μπροσταgika έγραψε:Μην ακούτε τι γράφουν.Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ:
Ο Κουλιερακης θα φύγει μάλλον γιατί θέλει να φύγει, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πουλήσει. Αν ήταν στο χέρι μας θα έμενε όπως ο Ντελιας, ίσως ακόμα να το προσπαθούν στην ΠΑΕ. Ο παίκτης δεδομένα θέλει Γερμανία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά μένει για τα προκριματικά και αυτό είναι προς τιμή του.
Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι στο κέντρο θα κλείσουμε με Μειτε, αργά ή γρήγορα. Τα αλλα ονόματα τύπου Μπακαγιόκο δεν πιστεύω πως απασχόλησαν ποτε σοβαρά.
Στην άμυνα θελουμε 2 στοπερ και ιδανικά ένα πλάγιο μπακ. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί ιδανικά τα 2 στοπερ που θα έρθουν θα πρέπει να είναι και βασικοί και να παίζουν και μαζί αλλά και χωρια με Κεντζιορα/Μηχαηλιδη αντιστοιχα.
Ζόρικα τα πράγματα για τον Ραζβαν που πρέπει να χτίσει νέα άμυνα, αλλά τουλάχιστον δεν έγινε αυτό πριν τα προκριματικά.
Οι παίκτες που ήρθαν μπροστά δείχνουν τι επιπεδο ψάχνουμε. Τα στοπερ που έχουν ακουστεί δείχνουν το ποσα δίνουμε.
15 μέρες υπομονή θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonipap801 την Πέμ 15 Αύγ 2024, 14:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπορείς να δώσεις πηγή για αυτή την πληροφορία;s44 έγραψε:Ο Κουλιεράκης αρνήθηκε (τουλάχιστον δυο φορές) να μιλήσει με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του.
transfermarkt αναφέρει πως πήραμε δανεικό τον cabezas.
Μπήκα εδώ μέσα και δεν βλέπω κάτι.
-
Τον Απριλιο ηταν δημοσιευμενη η πρωτηVfB v2 έγραψε:Μπορείς να δώσεις πηγή για αυτή την πληροφορία;s44 έγραψε:Ο Κουλιεράκης αρνήθηκε (τουλάχιστον δυο φορές) να μιλήσει με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του.
Εντωμεταξύ περιττό να πούμε οτι με μια πρόκριση επι τις Τσέλιε η Σαμροκ ρόβερς θα μπουν στα ταμεία όσα μπήκαν οταν φτάσαμε στους 8 του Κονφερενς. Μην πω και παραπάνω.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Με σοβαρότητα και καμια υποτίμηση του αντίπαλου θα περάσουμε και θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομαδα.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Με σοβαρότητα και καμια υποτίμηση του αντίπαλου θα περάσουμε και θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 15 Αύγ 2024, 15:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απο ποιον η απο ποιο μέσο;tonipap801 έγραψε:Τον Απριλιο ηταν δημοσιευμενη η πρωτηVfB v2 έγραψε:Μπορείς να δώσεις πηγή για αυτή την πληροφορία;s44 έγραψε:Ο Κουλιεράκης αρνήθηκε (τουλάχιστον δυο φορές) να μιλήσει με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του.
-
28.3.24 ανανεωσε με Τουντουρη
τον Απριλιο κυκλοφορησε η φημη οτι θελει να παει σε μεγαλο πρωταθλημα και οταν τον ρωτουσαν στις συνεντευξεις απαντουσε οτι εχω συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ.
Δεν ανανεωνε γιατι ηθελε να φυγει. Απλα πραγματα. Και ξερεις τι σχεσεις εχει ο Τουντουρης με την ομαδα, ετσι?
τον Απριλιο κυκλοφορησε η φημη οτι θελει να παει σε μεγαλο πρωταθλημα και οταν τον ρωτουσαν στις συνεντευξεις απαντουσε οτι εχω συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ.
Δεν ανανεωνε γιατι ηθελε να φυγει. Απλα πραγματα. Και ξερεις τι σχεσεις εχει ο Τουντουρης με την ομαδα, ετσι?
Οχι δεν ξέρω τι ειναι ο Τουντούρης και ουτε τι σχέσεις έχει με την ΠΑΕ. Ποιος ειναι αυτός ο Τουντούρης? Εντωμεταξύ δεν απάντησες στο ερώτημα μου.
Tonipap τον Απρίλιο του κάναμε πρόταση ανανέωσης με 400000 το χρόνο. Αρνήθηκε και είναι λογικό. Μετά του κάναμε νέα πρόταση με 450000 το χρόνο. Τώρα του ετοιμάζουμε νέα πρόταση με 850000 και είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση. Θα εξαρτηθεί από τη γνώμη του πατέρα του και από το αν θα περάσουμε Γιουροπα Λιγκ.
Αυτά έμαθα εγώ από φήμες που κυκλοφορούν στην πολυκατοικία μου. Σόρρυ κιόλας αλλά έχουμε πει 100 φορές μην ακούτε φήμες. Είναι click baits κατά 90%. Το ότι δεν υπέγραψε είναι αλήθεια. Οι αιτίες και το παρασκήνιο είναι μυστικά της δουλειάς μάνατζερ και εταιρειών με τζίρους εκατομμυρίων.
Αυτά έμαθα εγώ από φήμες που κυκλοφορούν στην πολυκατοικία μου. Σόρρυ κιόλας αλλά έχουμε πει 100 φορές μην ακούτε φήμες. Είναι click baits κατά 90%. Το ότι δεν υπέγραψε είναι αλήθεια. Οι αιτίες και το παρασκήνιο είναι μυστικά της δουλειάς μάνατζερ και εταιρειών με τζίρους εκατομμυρίων.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Περίπου το ίδιο γράφω, χωρίς να ξέρω.nkoss έγραψε:Tonipap τον Απρίλιο του κάναμε πρόταση ανανέωσης με 400000 το χρόνο. Αρνήθηκε και είναι λογικό. Μετά του κάναμε νέα πρόταση με 450000 το χρόνο. Τώρα του ετοιμάζουμε νέα πρόταση με 850000 και είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση. Θα εξαρτηθεί από τη γνώμη του πατέρα του και από το αν θα περάσουμε Γιουροπα Λιγκ.
Υποθέσεις κ προβλέψεις.
Εσύ αφού είσαι κ κοντά οκ καλυτερα
Τους αρδ τους γρ@φ©......
Ηρεμία
Όπως είναι λογικό η αποτυχία επηρέασε και τους επικεφαλής της ομάδας
Αυτό δε σημαίνει ότι εκτροχιάστηκε τίποτα
Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα εγώ λέω να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί πολύ εύκολα τα βλέπουμε όλα. Η πραγματικότητα για το πόσα παίρνουμε και πόσα δίνουμε, φαίνεται κάθε χρόνο στους ισολογισμούς
Και ΚΑΘΕ χρόνο, είμαστε "μέσα". Θα φανεί και φέτος το πόσο.
Άρα, η αποτυχία να μπούμε στο τσλ ήταν αρνητικό χτύπημα
Όμως μεταγραφές θα γίνουν. Ούτως ή άλλως αυτές που ακούγονταν δεν ήταν και ΤΟΣΟ ψηλού επιπέδου.
Θα δούμε ποιοι θα έρθουν σε λίγες μέρες.
Εγώ προσωπικά, και το γράφω ευθαρσώς και κραξτε όσο θέλετε, θα κοιτούσα να πουλήσω με ΧΟΝΤΡΑ λεφτά και τον Ντελια. Και να τα σκάσω βέβαια χοντρά σε μεταγραφές και προπονητικό μετά.
Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη δε ξέρω καν αν υπάρχει καμία κρούση, σενάριο λέω.
Από εκεί και πέρα οι ανάγκες είναι γνωστές. Θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια στο χαφ.
Όπως είναι λογικό η αποτυχία επηρέασε και τους επικεφαλής της ομάδας
Αυτό δε σημαίνει ότι εκτροχιάστηκε τίποτα
Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα εγώ λέω να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί πολύ εύκολα τα βλέπουμε όλα. Η πραγματικότητα για το πόσα παίρνουμε και πόσα δίνουμε, φαίνεται κάθε χρόνο στους ισολογισμούς
Και ΚΑΘΕ χρόνο, είμαστε "μέσα". Θα φανεί και φέτος το πόσο.
Άρα, η αποτυχία να μπούμε στο τσλ ήταν αρνητικό χτύπημα
Όμως μεταγραφές θα γίνουν. Ούτως ή άλλως αυτές που ακούγονταν δεν ήταν και ΤΟΣΟ ψηλού επιπέδου.
Θα δούμε ποιοι θα έρθουν σε λίγες μέρες.
Εγώ προσωπικά, και το γράφω ευθαρσώς και κραξτε όσο θέλετε, θα κοιτούσα να πουλήσω με ΧΟΝΤΡΑ λεφτά και τον Ντελια. Και να τα σκάσω βέβαια χοντρά σε μεταγραφές και προπονητικό μετά.
Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη δε ξέρω καν αν υπάρχει καμία κρούση, σενάριο λέω.
Από εκεί και πέρα οι ανάγκες είναι γνωστές. Θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια στο χαφ.
Μαλλον κινέζικα γράφω.nkoss έγραψε: Το ότι δεν υπέγραψε είναι αλήθεια.
- Σουριναμέζος
Η Watford το έχει ανακοινώσει ήδη :gpap5 έγραψε:transfermarkt αναφέρει πως πήραμε δανεικό τον cabezas.
https://www.watfordfc.com/news/2024/aug ... d-to-paok/
Λογικά μέσα στην μέρα θα ανακοινωθεί και από την δική μας πλευρά, ο παίκτης είναι ήδη στην Θεσσαλονική εδώ και μερικές μέρες. Θα τον δούμε περισσότερο με τον ΠΑΟΚ Β φέτος, σαν δανεικός έρχεται με λογική οψιόν σε περίπτωση που αφήσει καλές εντυπώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Πέμ 15 Αύγ 2024, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως είναι ώρα να καλέσει ο Ιβάν το παλικάρι να μιλήσουν οι δυο τους. Δεν γίνεται να μην γίνει μεγάλη προσφορά για τέτοιον ποδοσφαιριστή.