Δεν έχουμε κενά, λοιπόν. Χαζός ήταν ο προπονητής όταν δήλωνε με στόμφο "I hope yes".
Προχωράμε...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nunies4 έγραψε:Νομιζω έχει μπει. Στον Μιτριτα κάπου διάβασα 3εκ. Δεν ισχύει;bersekeros έγραψε:Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Μόνο αυτό βρήκα, αλλά από αναξιόπιστο site.Στην ρουμανική μανατζερική πιάτσα κάνουν λόγο, στην υπόθεση Μιτρίτσα, για την ύπαρξη οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ ύψους κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ (κοντά στα 2.800.000)
Ρε joshua εχω γραψει 5 μηνυματα στις τελευταίες σελιδες κ δεν θελω να γινομαι κουραστικος. Δεν εχει αριθμητικό θέμα ο ΠΑΟΚ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ εχει!!! Εχεις 7-8 παιχτες για 3 θεσεις! Οπως κ να μετρησεις βγαινουν. Το θεμα ειναι ποσοι απαυτους ειναι για 11δατοι στον ΠΑΟΚ που θελει πρωταθλημα...joshua έγραψε:Ρε freewatcher μας κοροιδευεις? Τη μια λες δεν εχουμε κενο και την αλλη λες οτι πηγε στον αξονα ο Μαροκινος γιατι δεν εχουμε 10?
Η μόνη περίπτωση να κρατήσει ο ΠΑΟΚ δανεικό είναι ο παίκτης να κάνει 10 γκολ και 10 ασίστ και να πει η ομάδα του δεν τον θελουμε πίσω, κρατήστε τον.bersekeros έγραψε:Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Το παράθυρο για τους ελεύθερους είναι μέχρι 17/9.black_star_ninja έγραψε:Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω, οποιον γνωριζει στα σιγουρα. Το παραθυρο για τους ελευθερους ειναι μεχρι 16/9 αλλα εμεις πρεπει μεχρι αυριο βραδυ να εχουμε δηλωσει ροστερ για τους ομιλους, χωρις διορθωτικες κινησεις; Ή κατι δεν καταλαβα εγω καλα;
Παλι τα ιδια λεμε και ανακυκλωνουμε τα ιδια.FreeWatcher έγραψε:Ρε joshua εχω γραψει 5 μηνυματα στις τελευταίες σελιδες κ δεν θελω να γινομαι κουραστικος. Δεν εχει αριθμητικό θέμα ο ΠΑΟΚ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ εχει!!! Εχεις 7-8 παιχτες για 3 θεσεις! Οπως κ να μετρησεις βγαινουν. Το θεμα ειναι ποσοι απαυτους ειναι για 11δατοι στον ΠΑΟΚ που θελει πρωταθλημα...joshua έγραψε:Ρε freewatcher μας κοροιδευεις? Τη μια λες δεν εχουμε κενο και την αλλη λες οτι πηγε στον αξονα ο Μαροκινος γιατι δεν εχουμε 10?
Δεν ειναι;joshua έγραψε:Επειδη θα τρελαθουμε στο τελος θα μου εξηγησει καποιος γιατι το ροστερ ειναι καλυτερο απο το περσινο?
"I hope yes" μπορει να σημαινει οτι θελεις καλύτερο και οχι οτι δεν έχεις κανέναν.JohnDag έγραψε:Νταξ, κάποιοι έχουν πάει το θέμα στήριξης σε άλλο επίπεδο πλέον
Δεν έχουμε κενά, λοιπόν. Χαζός ήταν ο προπονητής όταν δήλωνε με στόμφο "I hope yes".
Προχωράμε...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψάχνουμε ελεύθερο δεκαριkosths BXL έγραψε:αυτη τη στιγμη η ομαδα ψαχνει για ελευθερο απο αυτα που ξερετε η το αφησαμε το θεμα ?sourmenetes έγραψε:Γράφτηκαν 10-20 απόψεις με σοβαρότητα και επίγνωση και των λαθών και της κατάστασης που επικρατεί.
Οι υπόλοιπες κραυγές περί παρατειμενης ομάδας, περί λευκής πετσέτας και τα λοιπά που κατακλύζουν τα μέσα είναι ίδιου του επιπέδου των περισσότερων αρδ της πόλης που αρέσκονται σε αυτό το παιχνιδι.
Περιμένουμε για το δεκάρι και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk