Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Νταξ, κάποιοι έχουν πάει το θέμα στήριξης σε άλλο επίπεδο πλέον :D

Δεν έχουμε κενά, λοιπόν. Χαζός ήταν ο προπονητής όταν δήλωνε με στόμφο "I hope yes".

Προχωράμε...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

nunies4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Νομιζω έχει μπει. Στον Μιτριτα κάπου διάβασα 3εκ. Δεν ισχύει;
Στην ρουμανική μανατζερική πιάτσα κάνουν λόγο, στην υπόθεση Μιτρίτσα, για την ύπαρξη οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ ύψους κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ (κοντά στα 2.800.000)
Μόνο αυτό βρήκα, αλλά από αναξιόπιστο site.

Και για τον Άκπομ,
τίποτα δε βρήκα.
Γράψανε δεξιά αριστερά ότι θα έχει οψιόν αλλά δεν βρήκα κάτι απτό.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είναι διδυμακια οι Ρομέρο.
Και οι δύο αξιόπιστες λύσεις αλλά για εμάς ταιριάζει ο εξτρέμ και όχι το δεκαρι που παίρνει πάνω από μύριο (1,5Μ ήταν το συμβόλαιο του).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 01 Σεπ 2021, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε:Ρε freewatcher μας κοροιδευεις? Τη μια λες δεν εχουμε κενο και την αλλη λες οτι πηγε στον αξονα ο Μαροκινος γιατι δεν εχουμε 10?
Ρε joshua εχω γραψει 5 μηνυματα στις τελευταίες σελιδες κ δεν θελω να γινομαι κουραστικος. Δεν εχει αριθμητικό θέμα ο ΠΑΟΚ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ εχει!!! Εχεις 7-8 παιχτες για 3 θεσεις! Οπως κ να μετρησεις βγαινουν. Το θεμα ειναι ποσοι απαυτους ειναι για 11δατοι στον ΠΑΟΚ που θελει πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bersekeros έγραψε:Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Η μόνη περίπτωση να κρατήσει ο ΠΑΟΚ δανεικό είναι ο παίκτης να κάνει 10 γκολ και 10 ασίστ και να πει η ομάδα του δεν τον θελουμε πίσω, κρατήστε τον.

Αν η ρήτρα ήταν οποιοδήποτε ποσο πάνω από 1 ευρώ καλώς δεν μπήκε. Να χάναμε λεφτά και στις διεθνείς κλήσεις άδικα; Για τον ΟΤΕ δουλεύουμε;

#αυτάρκεια
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω, οποιον γνωριζει στα σιγουρα. Το παραθυρο για τους ελευθερους ειναι μεχρι 16/9 αλλα εμεις πρεπει μεχρι αυριο βραδυ να εχουμε δηλωσει ροστερ για τους ομιλους, χωρις διορθωτικες κινησεις; Ή κατι δεν καταλαβα εγω καλα;
Δεν αισθανομαι σιγουρος οτι θα παρουμε καποιον απο τους ελευθερους, εκτος αν αυτος ειναι ο Τζιοβινκο, που δε το πιστευω. Γενικοτερα, οσες φορες μεχρι τωρα αναφερθηκαμε στους ελευθερους δε θυμαμαι καποιον να πηραμε. Βεβαια, ευχομαι να αλλαξει αυτο, εφοσον αποτελει επιθυμια του προπονητη.
Αναφορικα με τη λειτουργια της ομαδας, υπαρχει βελτιωση, υπαρχουν ομως πολλα περιθωρια ακομα για βελτιωση. Σιγουρα στα υπερ ειναι η ενεργη συμμετοχη του προπονητη στις μεταγραφες, αλλα νομιζω οτι χρειαζεται καποιος να τρεχει τις δουλειες και να αποτελει το συνδετικο κρικο αναμεσα σε αυτο που θελει ο προπονητης και στο οικονομικο κομματι. Δε με ενδιαφερει αν θα τον βαφτισουμε Τεχνικο Διευθυντη. Με ενδιαφερει να μην κανει του κεφαλιου του, ταιζοντας μανατζερ με λεφτα της ομαδας. Θελω καποιον να ποναει την ομαδα και να ξερει τη δουλεια του. Δε δειχνει να ειναι τοσο δυσκολο.
Στην παρουσα κατασταση, αν ο προπονητης κρινει οτι δεν εγιναν οσα ζητησε, καλα θα κανει να το πει. Οχι σε εμας. Στον Ιβαν. Αν ο Ιβαν αγνοησει αυτο που λεει ο προπονητης τοτε γνωριζει τι μπορει να συμβει.
Το ροστερ μας ειναι καπως καλυτερο απο περσι κατα τη γνωμη μου (οχι πολυ καλυτερο) και πιστευω οτι με τη συμβολη του προπονητη (αξιοποιωντας στο μεγιστο τους παικτες) δε θα ασχοληθουμε για πολυ με τις μικρες ομαδες. Με τις μεγαλες ομαδες θα κριθει στις λεπτομερειες. Η ομαδα εχει δειξει οτι μπορει.
Συγνωμη για το κατεβατο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη θα τρελαθουμε στο τελος θα μου εξηγησει καποιος γιατι το ροστερ ειναι καλυτερο απο το περσινο?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

black_star_ninja έγραψε:Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω, οποιον γνωριζει στα σιγουρα. Το παραθυρο για τους ελευθερους ειναι μεχρι 16/9 αλλα εμεις πρεπει μεχρι αυριο βραδυ να εχουμε δηλωσει ροστερ για τους ομιλους, χωρις διορθωτικες κινησεις; Ή κατι δεν καταλαβα εγω καλα;
Το παράθυρο για τους ελεύθερους είναι μέχρι 17/9.

Η λίστα Α όμως της Ευρώπης για το Conference μπορεί να δηλωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 2/9 24:00 CET.

Αυτή η λίστα ΔΕΝ ξαναλλάζει μέσα στη χρονιά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε freewatcher μας κοροιδευεις? Τη μια λες δεν εχουμε κενο και την αλλη λες οτι πηγε στον αξονα ο Μαροκινος γιατι δεν εχουμε 10?
Ρε joshua εχω γραψει 5 μηνυματα στις τελευταίες σελιδες κ δεν θελω να γινομαι κουραστικος. Δεν εχει αριθμητικό θέμα ο ΠΑΟΚ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ εχει!!! Εχεις 7-8 παιχτες για 3 θεσεις! Οπως κ να μετρησεις βγαινουν. Το θεμα ειναι ποσοι απαυτους ειναι για 11δατοι στον ΠΑΟΚ που θελει πρωταθλημα...
Παλι τα ιδια λεμε και ανακυκλωνουμε τα ιδια.
Τι θα πει αριθμητικο θεμα. Καμια ομαδα δεν εχει πουθενα αριθμητικο θεμα.
Ουτε αριστερο μπακ ειχαμε αριθμητικο θεμα αν το πας ετσι. Ειχαμε βιερινια τσαουση
Ουτε στο φορ μετα τον τραυματισμο ολιβειρα. Ειχαμε γκορτεζιανι σβιντερσκι..

Τι θα πει "αριθμητικο¨ θεμα. Σε ολες τις ομαδες παντα ποιοτικο ειναι το θεμα..

Και ξαναλεω, ο πληρως ανυπαρκτος ιαπωνας λογιζεται ως αριθμιτικα καλος??

Ο μπισεσβαρ που βολοδερνε σε κυπρο τωρα ξαφνικα θα γινει παλι ο ηγετης 10αρι??

Αστειοτητες ειναι αυτα.

Προ καλοκαιριου ουτε που θα φανταζομασταν οτι θα πηγαιναμε με μπισεσβαρ καγκαβα, σε μια ιδανικη περιπτωση θα ειχες απαλλαχθει και απο τους 2.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Επειδη θα τρελαθουμε στο τελος θα μου εξηγησει καποιος γιατι το ροστερ ειναι καλυτερο απο το περσινο?
Δεν ειναι;
Ήρθαν: Άκπομ, Ολιβέιρα, Κούρτιτς, Τέιλορ, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ, Εσιτι, Μπιρσε

Έφυγαν: Τζόλης, Κρμέντσικ, Περέιρα, Ουάρντα, Λάμπρου, Βρακάς, Μπάμπα, Νινούα

Εγω λεω οτι σε ολες τις θεσεις εισαι αναβαθμισμενος.
Αν θες βαζω εναν αστερισκο στο αριστερο εξτρεμ γιατι αυτα που εκανε ο Τζολης ηταν εξωπραγματικα (στο 1ο μισο της χρονιας βεβαια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 01 Σεπ 2021, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε:Νταξ, κάποιοι έχουν πάει το θέμα στήριξης σε άλλο επίπεδο πλέον :D

Δεν έχουμε κενά, λοιπόν. Χαζός ήταν ο προπονητής όταν δήλωνε με στόμφο "I hope yes".

Προχωράμε...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"I hope yes" μπορει να σημαινει οτι θελεις καλύτερο και οχι οτι δεν έχεις κανέναν.
Αν διαφωνείς δε χρειάζεται να χαρακτηρίζεις.

@Joshua:
Ξεκινησες: Δεν εχουμε μεσοεπιθετικούς.
Συνεχισες: Δεν εχουμε αριστερα εξτρεμ.
Τωρα: Δεν εχουμε καλο ροστερ.

Αποφάσισε και θα σου απαντήσει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Διάβασα 2 άρθρα για τους Ρομέρο χτεσινα.

Προσφέρονται λέει όντως με ένα συμβόλαιο πακέτο και προτάθηκαν σε συλλόγους της Βραζιλίας από χτες.

Καλά τόσα χρόνια έπαιζαν ξεχωριστά τώρα τους έπιασαν οι αγάπες.

Άρα για να τους πάρεις μαζί θες κοντά στα 1,7-1,8Μ.

Άρα γιοκ πάμε για Ραμίρεζ για το μπας και..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Εγώ τους θέλω τους αδερφούς Ρομέρο.

Μου θυμίζουν φάση Χοσάμ Χασάν και Ιμπραήμ Χασάν. :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρχικα να πουμε οτι εχει νοημα η αποκτηση ελευθερου μονο μεχρι αυριο.Αν ειναι να αποκτηθει παικτης μονο για Ελλαδα ας περιμενουμε τον Γεναρη.Οσον αφορα τωρα τη λιστα των ελευθερων εκτος και αν εχουν προκυψει παικτες που δεν εχουν περαστει ακομα ως ελευθεροι στο transfermarkt οι λυσεις ειναι πολυ περιορισμενες.Αν γινει κατι θα ειναι μια τελευταια προσπαθεια για Τζιοβινκο,ισως για Ροντριγκεζ ΑΝ ειναι ελευθερος και πολυ μικρο καλαθι για Ραμιρεζ.Τιπολα αλλο εγω δεν βλεπω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kosths BXL έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Γράφτηκαν 10-20 απόψεις με σοβαρότητα και επίγνωση και των λαθών και της κατάστασης που επικρατεί.

Οι υπόλοιπες κραυγές περί παρατειμενης ομάδας, περί λευκής πετσέτας και τα λοιπά που κατακλύζουν τα μέσα είναι ίδιου του επιπέδου των περισσότερων αρδ της πόλης που αρέσκονται σε αυτό το παιχνιδι.

Περιμένουμε για το δεκάρι και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτη τη στιγμη η ομαδα ψαχνει για ελευθερο απο αυτα που ξερετε η το αφησαμε το θεμα ?
Ψάχνουμε ελεύθερο δεκαρι

Αυτό μαθαίνουμε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”