Ανέκδοτα
- Ekatnetworkltd
Re: Ανέκδοτα
Πάει κάποιος να κατουρίσει στις δημόσιες τουαλέτες της πόλης. Aφήνει ένα κέρμα στο δίσκο για την καθαρίστρια και μπαίνει σε μια τουαλέτα.
Την ώρα λοιπόν που έχει πάρει θέση για να κατουρίσει, ακούγεται από τη διπλανή τουαλέτα μια δυνατή πορδή. Νευριάζει ο τύπος και βγαίνει έξω για να ηρεμήσει.
Μετά από λίγο μπαίνει ξανά και ετοιμάζεται πάλι για να κατουρίσει. Την ώρα που είναι έτοιμος να κατουρίσει ακούγεται και πάλι μια δυνατή πορδή απ` την ίδια τουαλέτα. Νευριάζει και πάλι και βγαίνει έξω για να ηρεμήσει. Μετά από λίγο επιχειρεί να πάει να κατουρίσει αλλά και πάλι τη στιγμή που είναι έτοιμος, ακούγεται από τη ίδια τουλέτα μια δυνατή πορδή.
Γίνεται έξαlλος και αποφασίζει να τον περιμένει έξω για να του κάνει παρατήρηση. Περιμένει μερικά λεπτά και εμφανίζεται επιτέλους απ` αυτή τη τουαλέτα ένα κοντός μαγκάκος με κομπολόϊ στο χέρι σα να μη συμβαίνει τίποτα.
- "Δε μου λες ρε φίλε", του λέει, "ήρθαμε εδώ να κατουρίσουμε και ακούμε τις πορδές σου;"
Και του απαντάει ο τυπάκος με μάγκικη προφορά:
- "Και τι θέλεις ρε μ` ένα τάλαρο, να ακούσεις Μπετόβεν;"
Την ώρα λοιπόν που έχει πάρει θέση για να κατουρίσει, ακούγεται από τη διπλανή τουαλέτα μια δυνατή πορδή. Νευριάζει ο τύπος και βγαίνει έξω για να ηρεμήσει.
Μετά από λίγο μπαίνει ξανά και ετοιμάζεται πάλι για να κατουρίσει. Την ώρα που είναι έτοιμος να κατουρίσει ακούγεται και πάλι μια δυνατή πορδή απ` την ίδια τουαλέτα. Νευριάζει και πάλι και βγαίνει έξω για να ηρεμήσει. Μετά από λίγο επιχειρεί να πάει να κατουρίσει αλλά και πάλι τη στιγμή που είναι έτοιμος, ακούγεται από τη ίδια τουλέτα μια δυνατή πορδή.
Γίνεται έξαlλος και αποφασίζει να τον περιμένει έξω για να του κάνει παρατήρηση. Περιμένει μερικά λεπτά και εμφανίζεται επιτέλους απ` αυτή τη τουαλέτα ένα κοντός μαγκάκος με κομπολόϊ στο χέρι σα να μη συμβαίνει τίποτα.
- "Δε μου λες ρε φίλε", του λέει, "ήρθαμε εδώ να κατουρίσουμε και ακούμε τις πορδές σου;"
Και του απαντάει ο τυπάκος με μάγκικη προφορά:
- "Και τι θέλεις ρε μ` ένα τάλαρο, να ακούσεις Μπετόβεν;"
Ενα ζευγάρι δεν καταφέρνει να αποκτήσει παιδιά μετά από πολλά χρόνια γάμου. Η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να επισκεφτεί το γυναικολόγο της, που αφού την εξέτασε της λέει: Κυρία μου, δεν κάνεις παιδιά επειδή είσαι πάρα πολύ τριχωτή!. Δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοιο "θάμνο"! Οι τρίχες σου είναι τόσο πυκνές που αποτελούν μειονέκτημα για γονιμοποίηση. Θα πρέπει να το ξυρίσεις!! Έτσι η κυρία αγοράζει ξυράφι, πάει στο σπίτι και το αποτριχώνει εντελώς!! Το βράδυ πριν πέσουν στο κρεβάτι, δείχνει στον γυμνό άντρα της το ξυρισμένο μ@@νί. Κοίτα, αγάπη μου, του λέει!!
Και ο άλλος εμβρόνητος της απαντάει: ανάθεμά με, δεν ήξερα ότι υπήρχε και δεύτερη τρύπα
Και ο άλλος εμβρόνητος της απαντάει: ανάθεμά με, δεν ήξερα ότι υπήρχε και δεύτερη τρύπα
Καθώς ένα ζευγάρι βλέπει το βράδυ τηλεόραση, ο άντρας πετάει τα φιστίκια στον αέρα που πέφτουν στο στόμα του.
Κάποια στιγμή, όπως η γυναίκα του περνάει πίσω από τον καναπέ, τον χτυπάει κατά λάθος και ένα φιστίκι προσγειώνεται στο αυτί του αντί για το στόμα του. Προσπαθεί να το βγάλει αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί τόσο περισσότερο το φυστίκι βυθίζεται και τελικά κολλάει στο βάθος του αυτιού του!! Είναι έτοιμος να καλέσει τον γιατρό όταν εμφανίζεται σπίτι η κόρη τους μαζί με το φίλο της. Αυτός κοιτάζει το αυτί, βάζει δύο δάχτυλα στη μύτη του πατέρα, του ζητάει να φυσήξει δυνατά και το φυστίκι πετάγεται έξω!!. Όταν η κοπέλα και ο φίλος της έφυγαν λέει η γυναίκα στον άντρα της: αυτό το αγόρι είναι προικισμένο, τι νομίζεις ότι θα γίνει αργότερα;
Οπότε ο σύζυγος της της απαντά με απάθεια: Κρίνοντας από τη μυρωδιά στα δάχτυλά του, μάλλον γαμπρός μας
Κάποια στιγμή, όπως η γυναίκα του περνάει πίσω από τον καναπέ, τον χτυπάει κατά λάθος και ένα φιστίκι προσγειώνεται στο αυτί του αντί για το στόμα του. Προσπαθεί να το βγάλει αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί τόσο περισσότερο το φυστίκι βυθίζεται και τελικά κολλάει στο βάθος του αυτιού του!! Είναι έτοιμος να καλέσει τον γιατρό όταν εμφανίζεται σπίτι η κόρη τους μαζί με το φίλο της. Αυτός κοιτάζει το αυτί, βάζει δύο δάχτυλα στη μύτη του πατέρα, του ζητάει να φυσήξει δυνατά και το φυστίκι πετάγεται έξω!!. Όταν η κοπέλα και ο φίλος της έφυγαν λέει η γυναίκα στον άντρα της: αυτό το αγόρι είναι προικισμένο, τι νομίζεις ότι θα γίνει αργότερα;
Οπότε ο σύζυγος της της απαντά με απάθεια: Κρίνοντας από τη μυρωδιά στα δάχτυλά του, μάλλον γαμπρός μας
Ένας άντρας, την ώρα που είναι "απασχολημένος" με τη γυναίκα του της λέει: αγάπη μου, μπορείς να μου πείς όταν έχεις οργασμό? Και εκείνη του απαντάει: μα αγάπη μου, δεν μου έχεις πεί να μην σε ενοχλώ στο γραφείο?
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Ανέκδοτα
Συζητούν τρεις παπάδες, ένας από το Aγιο όρος, ένας από Αθήνα και ένας Σερραίος για το πως κατανέμουν τα έσοδα των εκκλησιών τους.
Λέει ο παπάς από το Aγιο όρος:
"Εγώ Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα έρθουν κορώνα είναι του θεού και τα δίνω για τις ανάγκες της εκκλησίας και όσα έρθουν γράμματα είναι δικά μου."
Λέει ο Αθηναίος παπάς:
"Και εγώ πετάω τα νομίσματα στον αέρα και όσα σταθούν όρθια είναι του θεού και της εκκλησίας, όσα πέσουν στο πλάι (κορώνα ή γράμματα) είναι σαφώς δικά μου."
Και στο τέλος ο Σερραίος παπάς:
"Εγώ κύριοι συνάδελφοι κάνω το ίδιο που κάνετε και εσείς με πιο απλές διαδικασίες για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα.
Όσα θέλει τα κρατάει ο Θεός και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου!
Λέει ο παπάς από το Aγιο όρος:
"Εγώ Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα έρθουν κορώνα είναι του θεού και τα δίνω για τις ανάγκες της εκκλησίας και όσα έρθουν γράμματα είναι δικά μου."
Λέει ο Αθηναίος παπάς:
"Και εγώ πετάω τα νομίσματα στον αέρα και όσα σταθούν όρθια είναι του θεού και της εκκλησίας, όσα πέσουν στο πλάι (κορώνα ή γράμματα) είναι σαφώς δικά μου."
Και στο τέλος ο Σερραίος παπάς:
"Εγώ κύριοι συνάδελφοι κάνω το ίδιο που κάνετε και εσείς με πιο απλές διαδικασίες για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα.
Όσα θέλει τα κρατάει ο Θεός και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου!
Της είπα "Κούνα κούνα ότι σου'δωσε η μαμά σου μωρό μου!"
και η άλλη άρχισε να κουνάει το τάπερ με τα φασολάκια...

και η άλλη άρχισε να κουνάει το τάπερ με τα φασολάκια...
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Ήταν μια κυρία που τον Κολοκοτρώνη τον έλεγε Κοτρώνη. Αύτη η κυρία έκανε ένα πάρτυ και κάλεσε τον Κολοκοτρώνη. Πάει εκεί και του λέει αυτή η γυναίκα:
- "Περάστε κύριε Κοτρώνη."
Περνάει ο Κολοκοτρώνης και του λέει αυτή η γυναίκα:
- "Καθήστε κύριε Κοτρώνη."
Όμως ο Κολοκοτρώνης δεν καθόταν.
- "Μα γιατί δεν κάθεστε κύριε Κοτρώνη;" και τότε λέει ο Κολοκοτρώνης:
- "Μα πως να κάτσω κυρία αφού μου κόψατε τον κώλο;"
- "Περάστε κύριε Κοτρώνη."
Περνάει ο Κολοκοτρώνης και του λέει αυτή η γυναίκα:
- "Καθήστε κύριε Κοτρώνη."
Όμως ο Κολοκοτρώνης δεν καθόταν.
- "Μα γιατί δεν κάθεστε κύριε Κοτρώνη;" και τότε λέει ο Κολοκοτρώνης:
- "Μα πως να κάτσω κυρία αφού μου κόψατε τον κώλο;"
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Μια σκοτεινή νύκτα ο RoMaN ακούει δίπλα του μια φωνή
-Έχεις ένα ευρω;
Φοβισμένος ο RoMaN βγάζει ένα πενταευρο και το δίνει σε έναν από τους δύο τύπους.
-Όχι φίλε θέλουμε κερμα για να το ρίξουμε κορωνα γραμματα ποιος θα σε ληστέψει.
-Έχεις ένα ευρω;
Φοβισμένος ο RoMaN βγάζει ένα πενταευρο και το δίνει σε έναν από τους δύο τύπους.
-Όχι φίλε θέλουμε κερμα για να το ρίξουμε κορωνα γραμματα ποιος θα σε ληστέψει.
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Ένας κουρέας (Dinos o liverpoul) σε μια μικρή πόλη , επιτυχημένος κατά τ άλλα , είχε έναν τεμπέλη , ανεπρόκοπο γιο(roman) . Αφού είδε κι απόειδε ότι δεν παίρνει τα γράμματα , τον έστειλε σε μια σχολή κομμωτικής στην Αθήνα για να συνεχίσει τουλάχιστον το επάγγελμα . Όταν ο κανακάρης γύρισε μετά από λίγο καιρό , ο πατέρας , συγκινημένος , τον υποδέχτηκε λέγοντας :
- Παιδί μου , αύριο θα κάνεις το πρώτο σου κούρεμα στο μαγαζί μας !
Την επομένη , μπαίνει ο πρώτος πελάτης(Αποστόλης) , και αφού του παρουσιάζει το μικρό με υπερηφάνεια , τον ρωτάει τι θέλει .
- Ένα ξυρισματάκι , κυρ Dino !
- Aντε παιδί μου roman ,λέει ο κουρέας στο γιο , δείξε μου τι έμαθες !
Αρχίζει ο μικρός λοιπόν , αλλά , άχρηστος όπως ήταν, ρίχνει ένα γερό κόψιμο στον πελάτη !
- Κο****δο , τσογλάνι , φωνάζει ο κουρέας έξαλλος , ορμάει να του ρίξει σφαλιάρα αλλά , επιδέξιος ο μικρός , σκύβει και την τρώει ο πελάτης !
- Συγνώμη , συγνώμη , κύριε " Εντάξει είμαι " , του λέει ..
Συνεχίζει ο μικρός αλλά όντας άσχετος και φοβισμένος , ρίχνει άλλη μια πιο γερή κοψιά στον πελάτη και μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο (Αποστόλη)
- Θα σε σκοτώσω , τσογλάνι , τι σπούδασες , ρε , λέει ο πατέρας και ορμάει με κλωτσιές και μπουνιές στο μικρό . ΄Σκύβει όμως πάλι έξυπνα ο μικρός και τις ξανατρώει , άγρια , ο πελάτης .
- Συγνώμη , συγνώμη , λέει στον αιμόφυρτο , ταλαίπωρο πελάτη , κι αυτός απαντά σιγανά.
- Δεν πειράζει .
- Φεύγω , πάω μέσα γιατί θα σε σκοτώσω , του λέει και τέλειωνε!
Ο μικρός , σαλταρισμένος κόβει σαν τρελός ! Ξαφνικά, εκεί που ξυρίζει , δίνει μια γερή κοψιά και .. κόβει το αυτί του πελάτη ! . Ενώ , έντρομος κοιτάει το πεσμένο αυτί , ο πελάτης , με μια ξεψυχισμένη φωνή του λέει :
- Κρυφτό , αγόρι μου , κρυφτό μην το δει ο πατέρας σου !
- Παιδί μου , αύριο θα κάνεις το πρώτο σου κούρεμα στο μαγαζί μας !
Την επομένη , μπαίνει ο πρώτος πελάτης(Αποστόλης) , και αφού του παρουσιάζει το μικρό με υπερηφάνεια , τον ρωτάει τι θέλει .
- Ένα ξυρισματάκι , κυρ Dino !
- Aντε παιδί μου roman ,λέει ο κουρέας στο γιο , δείξε μου τι έμαθες !
Αρχίζει ο μικρός λοιπόν , αλλά , άχρηστος όπως ήταν, ρίχνει ένα γερό κόψιμο στον πελάτη !
- Κο****δο , τσογλάνι , φωνάζει ο κουρέας έξαλλος , ορμάει να του ρίξει σφαλιάρα αλλά , επιδέξιος ο μικρός , σκύβει και την τρώει ο πελάτης !
- Συγνώμη , συγνώμη , κύριε " Εντάξει είμαι " , του λέει ..
Συνεχίζει ο μικρός αλλά όντας άσχετος και φοβισμένος , ρίχνει άλλη μια πιο γερή κοψιά στον πελάτη και μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο (Αποστόλη)
- Θα σε σκοτώσω , τσογλάνι , τι σπούδασες , ρε , λέει ο πατέρας και ορμάει με κλωτσιές και μπουνιές στο μικρό . ΄Σκύβει όμως πάλι έξυπνα ο μικρός και τις ξανατρώει , άγρια , ο πελάτης .
- Συγνώμη , συγνώμη , λέει στον αιμόφυρτο , ταλαίπωρο πελάτη , κι αυτός απαντά σιγανά.
- Δεν πειράζει .
- Φεύγω , πάω μέσα γιατί θα σε σκοτώσω , του λέει και τέλειωνε!
Ο μικρός , σαλταρισμένος κόβει σαν τρελός ! Ξαφνικά, εκεί που ξυρίζει , δίνει μια γερή κοψιά και .. κόβει το αυτί του πελάτη ! . Ενώ , έντρομος κοιτάει το πεσμένο αυτί , ο πελάτης , με μια ξεψυχισμένη φωνή του λέει :
- Κρυφτό , αγόρι μου , κρυφτό μην το δει ο πατέρας σου !
-
Μπαρκαρούτσος