Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από giaxxo »

Καθομαι και διαβαζω ολα τα σχολια.Ναι εχω χαζεψει και τα διαβαζω ολα.
Να με συγχωρειτε αλλα δεν αντεχεται τοση μιρλα.Μοντς καντε κατι.
Χωρια που καποιοι νομιζουν οτι παιζουν fm στο pc. :nairepaok:
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Ettien26 έγραψε:Πάντα υπάρχουν σε καλή ηλικία παίκτες που μπορείς να τους φέρεις.
Τον Ντεσπότοφ για παράδειγμα τον έφερες περυσι χωρίς να υπάρχει το δέλεαρ του Τσαμπιον Λι.
Τον εφερες τελευταιες μερες των μεταγραφων, οταν επεσε στις απαιτησεις η Λουντογκορετς. Τον Ιουλιο ζητουσαν 6 χαρτια ακατεβατα ...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

tonipap801 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Πάντα υπάρχουν σε καλή ηλικία παίκτες που μπορείς να τους φέρεις.
Τον Ντεσπότοφ για παράδειγμα τον έφερες περυσι χωρίς να υπάρχει το δέλεαρ του Τσαμπιον Λι.
Τον εφερες τελευταιες μερες των μεταγραφων, οταν επεσε στις απαιτησεις η Λουντογκορετς. Τον Ιουλιο ζητουσαν 6 χαρτια ακατεβατα ...
Τον έφερες γιατί βασικά έμπαινε στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Αντίστοιχες περιπτώσεις πρέπει να κοιτάξουμε έστω και τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tιποτα δεν εχει παγωσει αλλα προφανως ενα σοκ υπαρχει και εμας σαν οργανισμο μας παιρνει λιγο παραπανω να συνελθουμε.Απο εκει και περα προφανως περιπτωσεις οπως ο Γαλλος στοπερ για τον οποιο ελεγαν οτι ειμαστε προθυμοι να περιμενουμε ειχε σχεση με το ΤΣΛ.Βασικω εγω πιστευω οτι δεν επαιζε ποτε σοβαρα αλλα αντε για χαρη της κουβεντας να πουμε πως επαιζε.1.5 μυριο σε στοπερ και 3-4 αγορα για 31 χρονο χωρις ΤΣΛ δεν παιρνεις και θα πω ευτυχως εγω γιατι εμοιαζε παρανοικη ως κινηση σε αυτα τα λεφτα. Την υποθεση του Σλοβενου δεν καταλαβα ποτε γιατι αφησαμε,αυτη και τοτε και τωρα θα ειχε λογικη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Έφτασε της Παναγίας.....
Χρόνια πολλά κ σε όσους γιορτάζουν.

Τι θα γίνει, θα κάνουμε καμία μεταγραφή!

Αιντε αρχίσαμε να αργούμε.

Χαφ χαφ χαφ κ Δεξί Στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα αφησουν την ομαδα με ελλείψεις. Θεωρω ενας χαφ επιπεδου μαζι με 2 σεντερ μπακ και ενα μπακ (αριστερο ή δεξι) θα ρθουν. Μακαρι να ρχοταν και κανας ακομη, αλλα με εναν Μειτε και 2 σεντερ μπακ συν ακραιο μπακ εγω θα ειμαι ικανοποιημενος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ θα έπαιρνα τον ελεύθερο Ρώσο στη θέση του Κουλιερακη,θα έκανα μια αγορά ενός νεαρού δεξιού στόπερ,το ελεύθερο αγγλακι ακραιο μπακ και τον Μειτε όσο και αν με εκνεύρισε ότι έγινε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δεν το καταλαβαινω αυτο οτι επειδη αποκλειστήκαμε απο το τσου λου αλλαζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και παμε πιο συντηρητικά…Λες και η υπέρβαση που καναμε στους παικτες παίξανε η υπηρχε πιθανοτητα να παιξουν…Αφιυ με την περσινή ομαδα πηγαμε μείον Μειτε…Για ποια υπέρβαση μιλαμε;;;Ειτε αρχές Ιουνίου ερχοταν οι παικτες ειτε Τελη Αυγούστου το ιδιο θα ηταν…Αν διακοπεί ο οποιος μεταγραφικός υπηρχε ειμαστε αξιοι της μοίρας μας πραγματικα…δεν λειτουργούν ετσι οι σοβαρές ομαδες..Η ομαδα πρεπει να συνεχισει κανονικα μετα και την πωληση Κουλιε…Δυο βασικα μπακ ενα βασικο χαφ και εναν αναπληρωματικο αριστερο μπακ και αναπληρωματικό εξτρεμ..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ειλικρινά και γω δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο να μην προχωρήσουν οι μεταγραφές.
Οκέι, θα χαμηλώσει λίγο το οικονομικό ταβάνι στα συμβόλαια, ας κοιτάξουμε δανεισμούς και ελεύθερους.
Αποδέσμευση των Ρ. Σοαρες, Λύρατζη, Τσαούση, Νάσμπεργκ βγάζουν το συμβόλαιο ενός βασικού δεξιού μπακ.
Στόπερ έχουμε την πώληση Εκονγκ με 1,2 εκ. συν άλλο τόσο το συμβόλαιο του, άρα και εκεί υπάρχει χώρος.
Στην θέση του Κουλιεράκη καλό θα ήταν να γίνει αγορά σαν κάποιον μικρό ελπιδοφόρο στόπερ.
Τα λεφτά για κίνηση Μειτέ φαίνεται να ήταν ήδη υπολογισμένα, ας βρεθεί και ένας δανεικός χαφ να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Εκτός CL μείναμε, όχι εκτός Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Διακινδυνεύοντας να αντιμετωπίσω την απογοήτευση πολλών συνοπαδων, θα πω οτι ο αντικαταστάτης του Εκονγκ θα μπορούσε άνετα να ειναι ο Θυμιανης. Σε σχέση με πέρσι θα ήταν ενισχυμένη η ομάδα, μιας και ο Εκονγκ πρόσφερε ελάχιστα όσο ήταν μέλος της ομάδας μας. Αν και οταν φύγει ο Κουλιερακης θα ηθελα να έρθει ένας έμπειρος στόπερ, που να παίζει και στις δυο μεριές, ωστε να πάρει χρόνο ο Μιχαηλιδης. Νομίζω οτι ο τραυματισμός του, συνέπεσε με τον εκπληκτικό Κουλιερακη, όποτε δεν κατάφερε να επανέλθει.
Αυτα σχετικά με την αποψη που κυκλοφορεί οτι χρειαζόμαστε δυο στόπερ.
Σχετικά με τα χάφ, με βάση τα λεγόμενα του ginola, τον οποίο ευχαριστώ που μοιράζεται μαζί μας τις πληροφορίες που εχει, εφόσον θα έρθει ο μειτε, είμαστε καλυμμένοι.
Τέλος πρέπει να πάρει μια απόφαση η ομάδα σχετικά με τα μπακ. Νομιζω οτι πρέπει να βρούμε ένα πολυ καλό δεξί μπακ. Ο Οττο ακόμα δε δείχνει να ειναι. Αν τον πιστεύουν, τότε παω πάσο.
Χρόνια πολλα στους εορτάζοντες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Και επειδή έγραψα προηγουμένως για τον τρόπο που πήραμε τον Ντέσπο, παρόμοια περίπτωση είναι και ο Πιοτρόφσκι για τον οποίον άλλωστε γράφτηκαν κάποια πράγματα σε άλλο τόπικ.
Διεθνής Πολωνός, στα σωματικά χαρακτηριστικά του Μειτέ, το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο, ενώ η Λούντο αποκλείστηκε και αυτή για τους ομίλους του Τσαμπιονς Ληγκ.
Αν και αμυντικό χαφ πάει στο γκολ, αφού περυσι έβαλε 17.

Νομίζω ότι θα ήταν μια εφικτή περίπτωση.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά κ.λ.π. περιμένω να διαβάσω την άποψη αυτών που τον παρακολούθησαν αναλυτικότερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φαντάζομαι πως όσοι αναφέρεστε στον Θυμιανη υπολογίζετε και τον Νασμπεργκ στη 5δα των στόπερ...Τώρα αν σας ικανοποιεί αυτή η 5δα η ακόμα περισσότερο 4δα με 8 παιχνίδια ομίλων Γιουροπα εμένα μου περισσεύει...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

2 χαζές ερωτήσεις γιατί είμαι σε τραπέζι που γιορτάζουν κανα 15 άτομα με την μάνα μου μέσα και εγώ βγάζω τα σωθικά μου στο παοκμανια και δεν έχω συνέλθει γαμω την κωλο κόντρα μου .
Οποίος αδέρφος με νιωθει να απαντησει και κλείνω το κινητό .
Πρώτον του κουλιερακη είναι τελειωμένο ή τελειωμένο όπως του ντελια;
Ο Μειτε όντως έκλεισε ;;;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο επιθετικός της Watford, Χόρχε Ουρτάδο, συμφώνησε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, με τον ελληνικό σύλλογο να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο 20χρονος θα περάσει τη σεζόν 2024/25 στους πρωταθλητές της Super League Ελλάδας.

Ο Κολομβιανός διεθνής με τις νέες ηλικίες, Ουρτάδο, εντάχθηκε στη Watford από την CD Real Cartagena τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε πέρασε χρόνο δανεικός στην Independiente Medellín, τους New York Red Bulls και την Gillingham.

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Watford στη νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ στον τρίτο γύρο του Emirates FA Cup τον Ιανουάριο του 2024, όταν μπήκε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ για το καθοριστικό γκολ του Τομ Ντελέ-Μπασίρου.

Καλή τύχη, Χόρχε!
Ανακοινώθηκε ο Ουρτάδο που λογικά πάει απευθείας στην Β ομάδα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ πιστεύω, πώς δεν θα πουληθεί ο Κουλιε, ότι θα του κάνει καινούργιο συμβόλαιο(εως το 2028,επεκταση 2 χρόνων) ο ΙΒΑΝ με 1 εκ αποδοχές κ θα τον χρυσό πουλήσει του χρόνου, πάνω από 20 μυρ.

Όπως πιστεύω ότι θα έρθει ο Μειτε δανεικός.

Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε η μεταγραφή του ΔΕΞΙΟΎ Στόπερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”