Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Με μιάμιση εβδομάδα προπονήσεις, μπαίνει λέτε αποστολή για το πρώτο ματς;;;
Δικαίωση του ρεπόρτερ που είπε ότι τον αναμένουμε σήμερα, αύριο, η μεθαύριο . Θα σέβεστε 
Πιστεύω θα είναι αποστολή για το πρώτο ματς, αλλά δε θα παίξει, εκτός αν είμαστε σε απελπισία

Πιστεύω θα είναι αποστολή για το πρώτο ματς, αλλά δε θα παίξει, εκτός αν είμαστε σε απελπισία
Τα εχουμε ξεσκισει τα παιδια στην ΠΑΕ.
2 μεταγραφες Κυριακη και 1 Σαββατο. Και μετα λετε οτι η ΠΑΕ το σουκου κατεβαζει ρολα. Αχαριστοι...
2 μεταγραφες Κυριακη και 1 Σαββατο. Και μετα λετε οτι η ΠΑΕ το σουκου κατεβαζει ρολα. Αχαριστοι...
Θεωρώ θετικό οτι η Φενέρ δεν θέλει επουδενί να πάει σε άλλη τουρκική ομάδα, δείχνει μια εκτίμηση στις ικανότητές του. Τα ίδια και από τον τεχνικό της Γκενκ που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη.
Επίσης κράτησε τον λόγο του.
Πριν τον πάρουμε βέβαια δεν τον είχα ακουστά. Αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα ικανοτήτων και χαρακτήρα μόνο θετικά τα λες.
Καλορίζικος!
Επίσης κράτησε τον λόγο του.
Πριν τον πάρουμε βέβαια δεν τον είχα ακουστά. Αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα ικανοτήτων και χαρακτήρα μόνο θετικά τα λες.
Καλορίζικος!
Φαινεται αλλαζει το μοτιβο...δουλευουν ΣΚ 2 μερες και κωλοβαραν τις 5 καθημερινες...πανε Χαλκιδικη καθημερινες...να γλιτωνουν τον χαμο του ΣΚ...nunies4 έγραψε:Τα εχουμε ξεσκισει τα παιδια στην ΠΑΕ.
-
Εδώ μιλαμε για μεταγραφές.abc_o_ karpouzas έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Σε σχέση με ΠΕΡΥΣΙ
Κάνουμε ενισχυμένη άμυνα και επίθεση.
Απομένει να ενισχυθεί και ο άξονας στο κέντρο.
Κάτι γίνεται προς ορθή κατεύθυνση
Να ολοκληρωθούν οι κινήσεις.
Μιλάς και εσύ ε;
Θράσος κανονικό. Προς την...ορθη κατεύθυνση...
Πριν ή μετά που θα δούμε αν υπάρχει διαδοχή κατασταση
Σχετικά λοιπόν με αυτές, η ομάδα δείχνει να ενισχύεται.
Υπαρχει το τόπικ για Σαββίδη, στο οποίο έχω διατυπωσει την άποψή μου την οποια και τώρα υποστηρίζω.
Τώρα μπορείς ελεύθερα να επιτεθείς μιλώντας για θράσος κ.λπ.
Έχω την εντύπωση ότι φαίνεσαι στο βίντεο της παρακάμερας της ΠΑΕ. Το νου σου...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποιος Modric ρε, 500 ετών. Μπεεεεεεεεεεε

- Μπαρκαρούτσος
Εναν αριστερό εξτρέμ σαν τον Κάρλσον που φέρνει ο ρούλης θέλω . Με νούμερα.
Σωστοςmakispaspartou έγραψε:Meite και Ozdoev ακούγεται εδώ και καιρό .. Αν καταλήξουμε σε Maksimovic Zajc η Maksimovic R.Pereyra που δεν έχουν γραφτεί η ακουστεί επίσημα δε θα με χαλούσε καθόλου!!
Με Μειτε εχουν κολλημα κ τον θελουν παρα πολυ ν τον φερουν
Αυτο ακουγεται
Όσο δεν υπογράφει ο Μέιτε κάπου στην Ιταλία, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε να έρθει. Σίγουρα θα κάνει διαφορά αν έρθει αυτός, οπότε καλά κάνουν και περιμένουν.
- Shivaspace
της μπενφίκα είναι ο Μειτέ..ούτε σέντ
και για τον άλλον τον μάνατζερ του Μπότο, εκείνον τον Diogo έχω πολλά ράμματα για την γούνα του..ένας δεν βρέθηκε τότε στην ΠΑΕ να τον πεί ..ποιός Diogo ρε μεγάλε , νιώθεις που βρίσκεσαι..
και για τον άλλον τον μάνατζερ του Μπότο, εκείνον τον Diogo έχω πολλά ράμματα για την γούνα του..ένας δεν βρέθηκε τότε στην ΠΑΕ να τον πεί ..ποιός Diogo ρε μεγάλε , νιώθεις που βρίσκεσαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Πέμ 13 Ιούλ 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisakaipoupoula
Νομίζω φέτος το έργο είναι λίγο διαφορετικό, ο Λούτσος έχει βάλει βέτο ώστε να μην γεμίσει το ρόστερ με τυχάρπαστους του Μπότο όπως πέρσι γι αυτό και η αργοπορία στις μεταγραφές γιατί θέλει συγκεκριμένους...αν αυτοί που έρχονται θα πιάσουν είναι αλλουνού παππά αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι οι 12 απ τους 15 μεταξύ πάγκου και κερκίδας