Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Στα οικονομικα στοιχεια και γενικοτερα στους υπολογισμους ειδικα οταν εχουν να κανουν με εσοδα το λαθος που κανει πολυς κοσμος χωρις να κακιζω ή να την λεω σε κανεναν ειναι οτι ξεχναμε τους φορους. Το οτι πουλησα εναν παικτη 20 δε σημαινει οτι τσεπωνω 20. Οτι πηρα απο την Ευρωπη 15 δε σημαινει οτι τσεπωσα 15 κλπ κλπ.
- Montrealiotis
Το λάθος είναι ότι γίνεται ανάλυση οικονομικών στοιχείων από ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Από τα λεγόμενα του Τζορμπα λέει ότι τους έδωσε χρόνο ο Ιβάν και ότι ίσως έχουν εκτεθεί όσοι ήθελαν φυγή Λουτσεσκου,το ζύγισε και θα αποφασίσει...
Εγώ κατανοώ ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ΠΑΕ...όχι όμως ο Λουτσεσκου!
Μακάρι λέω
Μακάρι λέω
renegade έγραψε:Αν ισχύει για τον Κ Κ θα πανηγυρίσω λες και πήραμε πρωτάθλημα.
Μην είσαι τόσο σίγουρος...

Montrealiotis έγραψε:Το λάθος είναι ότι γίνεται ανάλυση οικονομικών στοιχείων από ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Ολοι εχουν δικαιωμα σε μια αποψη και εχουν μια μορφη κατανοησης οικονομικων. Εγω τυγχανει να το εχω σπουδασει και εχω αμεση επαφη με οικονομικα. Διαφωνω με πολλα που διαβαζω συμφωνω με αλλα, αλλα οκ, ο καθενας την αποψη του. Λιγοι τους αρεσει να τους διορθωνουν και ειδικα οταν δεν ειναι εδω για να συζητησουν αλλα εχουν προαποφασισει τι πιστευουν και τι ξερουν.
Πχ το να διαβαζεις περι αγνοιας παραοικονομιας σε υψηλα επιπεδα μορφης εταιριων, ε θα πεσει να μας πλακωσει κανα ταβανι αλλα οκ ΠΑΟΚ εισαι

flash4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Όχι, χρειάζεται να ανατρέξουμε.
Πείτε μας συγκεκριμένα ονόματα που έθαψε στην 6ετή του πορεία ο Λουτσέσκου και τον διέψευσαν με την μετέπειτα πορεία τους.
Θυμιάνης και Κωττάς είπες. Τους κρατάμε.
Θα δείξει το μέλλον και γι' αυτούς.
Σοβαρά έχει νόημα αυτή η κουβέντα; Ο ίδιος έχει πει πως θέλει έτοιμους παίκτες. Θες άλλο παράδειγμα από τον Τζήμα που από εκεί που έπαιζε 5λεπτα και σκούπιζε πάγκο στη σούπερ λιγκ, θα βρεθεί να παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου; Λέτε ότι όλο ζητάει και δεν του φέρνουν παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι προτιμάει να βάλει έναν μέτριο παίκτη που ήρθε με μεταγραφή από το να κοιτάξει τι παίζει στις ακαδημίες. Ποιος μπορεί να το διαψεύσει αυτό;
Η πραγματικοτητα το διαψευδει αυτο
kormi έγραψε:Από τα λεγόμενα του Τζορμπα λέει ότι τους έδωσε χρόνο ο Ιβάν και ότι ίσως έχουν εκτεθεί όσοι ήθελαν φυγή Λουτσεσκου,το ζύγισε και θα αποφασίσει...
Μακάρι λέω
δε βαριεσαι ποτε με αυτην την ομαδα

kormi έγραψε:Από τα λεγόμενα του Τζορμπα λέει ότι τους έδωσε χρόνο ο Ιβάν και ότι ίσως έχουν εκτεθεί όσοι ήθελαν φυγή Λουτσεσκου,το ζύγισε και θα αποφασίσει...
Μακάρι λέω
Απιστευτα πραγματα
aivas19 έγραψε:flash4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Όχι, χρειάζεται να ανατρέξουμε.
Πείτε μας συγκεκριμένα ονόματα που έθαψε στην 6ετή του πορεία ο Λουτσέσκου και τον διέψευσαν με την μετέπειτα πορεία τους.
Θυμιάνης και Κωττάς είπες. Τους κρατάμε.
Θα δείξει το μέλλον και γι' αυτούς.
Σοβαρά έχει νόημα αυτή η κουβέντα; Ο ίδιος έχει πει πως θέλει έτοιμους παίκτες. Θες άλλο παράδειγμα από τον Τζήμα που από εκεί που έπαιζε 5λεπτα και σκούπιζε πάγκο στη σούπερ λιγκ, θα βρεθεί να παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου; Λέτε ότι όλο ζητάει και δεν του φέρνουν παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι προτιμάει να βάλει έναν μέτριο παίκτη που ήρθε με μεταγραφή από το να κοιτάξει τι παίζει στις ακαδημίες. Ποιος μπορεί να το διαψεύσει αυτό;
Η πραγματικοτητα το διαψευδει αυτο
Και γιατί να αφήσουμε την πραγματικότητα να μας χαλάσει ένα ωραίο παραμύθι?
Μακάρι λέω
Θα γίνει ταινία η φάση μας με τόσα plot twists...
Μεταγραφή στον φιναλίστ ο Κ στο τετράγωνο.
Κάποια λέγονται, κάποια όχι. Κάποια έπρεπε κάποια δεν έπρεπε να γίνουν. Κάποια καλό είναι να διαρρέουν κάποια όχι.
Πάντως πολύς κόσμος πηδάει από το καράβι.
Κάποια λέγονται, κάποια όχι. Κάποια έπρεπε κάποια δεν έπρεπε να γίνουν. Κάποια καλό είναι να διαρρέουν κάποια όχι.
Montrealiotis έγραψε:Το λάθος είναι ότι γίνεται ανάλυση οικονομικών στοιχείων από ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Δεν δηλώνω ότι ξέρω. Την μεγάλο εικόνα προσπαθώ να δειξω
Δεν θα καθήσω να αναλύσω ούτε είναι η δουλειά μου τη διαφορά ταμειακών εσόδων από λογιστικων πχ
Βέβαια κάποιων που είναι η δουλειά τους και θα μπορούσαν να βοηθήσουν να υπάρχει μια πιο σωστή πληροφόρηση στον κόσμο και να μην νομίζουν ότι
ο Ιβάν τσεπωνει ...δεν το κάνουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 22 Μάιος 2025, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
embuji έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Το λάθος είναι ότι γίνεται ανάλυση οικονομικών στοιχείων από ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Ολοι εχουν δικαιωμα σε μια αποψη και εχουν μια μορφη κατανοησης οικονομικων. Εγω τυγχανει να το εχω σπουδασει και εχω αμεση επαφη με οικονομικα. Διαφωνω με πολλα που διαβαζω συμφωνω με αλλα, αλλα οκ, ο καθενας την αποψη του. Λιγοι τους αρεσει να τους διορθωνουν και ειδικα οταν δεν ειναι εδω για να συζητησουν αλλα εχουν προαποφασισει τι πιστευουν και τι ξερουν.
Πχ το να διαβαζεις περι αγνοιας παραοικονομιας σε υψηλα επιπεδα μορφης εταιριων, ε θα πεσει να μας πλακωσει κανα ταβανι αλλα οκ ΠΑΟΚ εισαι
Για τι παραοικονομία μιλάς;
Portable έγραψε:Μεταγραφή στον φιναλίστ ο Κ στο τετράγωνο.
ΟΦΗ; Στη θέση Λυσανδρου;
Portable έγραψε:Μεταγραφή στον φιναλίστ ο Κ στο τετράγωνο.
Οι λιγοψυχοι ας φεύγουν κ αυτό δεν πάει για τον ΚΚ αλλά για όσους στα δύσκολα την κάνουν
Montrealiotis έγραψε:embuji έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Το λάθος είναι ότι γίνεται ανάλυση οικονομικών στοιχείων από ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Για τι παραοικονομία μιλάς;
Γενικο σχολιο ηταν.