Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Λοιπόν, ξεκινάω για Μικράς Ασίας 1, πάω για κατάληψη των γραφείων. Ποιοι είναι μαζί μου;
Ήρθε η ώρα να διοικήσει ο λαός.
Ήρθε η ώρα να διοικήσει ο λαός.
- anekfrastos
- Μπαρκαρούτσος
Ναι αδερφέ, φέρε και κανένα κατσαρολικό να φανούμε αγανακτισμένοι! Και κουτάλες!
- Μπαρκαρούτσος
Πάρτε διαρκείας μπάσκετ, έστω και από αντίδραση, για να την πείτε στη μΠΑΕ για να καταλάβουν τη ξενέρα.
Θα δώσετε ηχηρό μήνυμα που θα το καταλάβουν.
120 το καινούριο, 60 το ανέργων και το διαρκείας ΣΦ, που μπορείτε και από μπουτίκ στο Παλατάκι. Ρωτήστε εκεί.
Προς το παρόν είμαστε 1300...
Θα δώσετε ηχηρό μήνυμα που θα το καταλάβουν.
120 το καινούριο, 60 το ανέργων και το διαρκείας ΣΦ, που μπορείτε και από μπουτίκ στο Παλατάκι. Ρωτήστε εκεί.
Προς το παρόν είμαστε 1300...
τώρα σοβαρά και με κομμένη την πλάκα,
όλοι όσοι γράφουν και υποστηρίζουν πως ''η κριτική είναι υπερβολική, επειδή δεν έχουμε δει τους αντιπάλους μας'',
το γράφουν και το υποστηρίζουν απλά για να χρυσώσουν το χάπι, ή απλά δεν ασχολούνται γενικά με το ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές των αντιπάλων μας;
Αφήνω στην άκρη τις μεταγραφές του ρούλη, που για εμένα έκανε τις καλύτερες αλλά κυρίως τις ουσιαστικότερες μεταγραφές, και πάμε πχ στον γαύρο.
Ο γαύρος λοιπόν, πήρε δεξί εξτρέμ τον Ρόνι Λόπεζ από Σεβίλη. Ο έως πέρσι δεξής εξτρέμ, ο Ραντέλοβιτς έφυγε δανεικός, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει παιχνίδια όταν μπροστά του έχει τον Λόπεζ.
Αριστερό εξτρέμ πήρε τον Ονεουκούρου, Εθνική Νιγηρίας, Μονακό, Γαλατά, κτλ.
Επιθετικό πήρε τον Τουίγκο Σουάρες που τραυματίστηκε αλλά ούτως ή άλλως έρχεται από μακρά απουσία από τα γήπεδα, δεν μας ανησυχεί.
Συνεχίζουν Μασούρας (παιχταράς για εμένα) και Βρουσάι (ανερχόμενος).
Στο κέντρο πήρε Κουντέ.
Για όποιος παρακολουθεί, ο Κουντέ (Καμερούν) είναι πολύ καλός στο κέντρο, μπορεί να ηγηθεί όλου του κέντρου αν δέσει και θα μας δυσκολέψει.
Πήρε και έναν Πολωνό δεξί μπακ, παίχτη Εθνικής, δανεικό μεν, αλλά τον πήρε.
Πήρε Τερματά από το πάνω ράφι (Σεβίλη), με παραστάσεις και εμπειρίες.
Αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω και να δεχθώ πως Κούρτιτς είναι μια μεταγραφή που θα πνίξει τον Κούντε στο κέντρο,
πάμε να δούμε τις υπόλοιπες θέσεις.
Δεξί μπακ, εμείς έχουμε Ροντρίγκο και Τέιλορ, ο γαύρος έχει τον Πολωνό διεθνή και τον περσινό Ρέαμπτσουκ που εμένα δεν μου φάνηκε κακός πέρσι.
Τερματά έχουν Βάτσλικ από Σεβίλη, έχω Πασχαλάκη.
Άμυνα έχουν Σισέ-Μπα, 25χρονους Σενεγαλέζους που παίζουν μαζί πάνω από 2 χρόνια.
Αριστερά μπακ, εκεί θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι, ο γαύρος πάλι με Ανδρούτσο θα παίζει.
Ως 10άρι, δεν θα παίζει ο Φορτούνης και θα έχουν τον παππού, ο οποίος θεωρώ πως από Καγκάβα είναι καλύτερος.
Οπότε, ναι, βλέπουμε τους αντιπάλους και προβληματιζόμαστε.
Και δεν μιλήσαμε ακόμη για ρούλη, με Καμαρά, Ιτούρμπε, τον Τσέχο Διεθνή στην άμυνα, και τους περσινούς μέσους που καταπίνουν χιλιόμετρα.
Ας μαζευτούν ορισμένοι λοιπόν.
Και εμείς ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά αντιλαμβανόμαστε την δυναμική των αντιπάλων.
όλοι όσοι γράφουν και υποστηρίζουν πως ''η κριτική είναι υπερβολική, επειδή δεν έχουμε δει τους αντιπάλους μας'',
το γράφουν και το υποστηρίζουν απλά για να χρυσώσουν το χάπι, ή απλά δεν ασχολούνται γενικά με το ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές των αντιπάλων μας;
Αφήνω στην άκρη τις μεταγραφές του ρούλη, που για εμένα έκανε τις καλύτερες αλλά κυρίως τις ουσιαστικότερες μεταγραφές, και πάμε πχ στον γαύρο.
Ο γαύρος λοιπόν, πήρε δεξί εξτρέμ τον Ρόνι Λόπεζ από Σεβίλη. Ο έως πέρσι δεξής εξτρέμ, ο Ραντέλοβιτς έφυγε δανεικός, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει παιχνίδια όταν μπροστά του έχει τον Λόπεζ.
Επιθετικό πήρε τον Τουίγκο Σουάρες που τραυματίστηκε αλλά ούτως ή άλλως έρχεται από μακρά απουσία από τα γήπεδα, δεν μας ανησυχεί.
Στο κέντρο πήρε Κουντέ.
Για όποιος παρακολουθεί, ο Κουντέ (Καμερούν) είναι πολύ καλός στο κέντρο, μπορεί να ηγηθεί όλου του κέντρου αν δέσει και θα μας δυσκολέψει.
Αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω και να δεχθώ πως Κούρτιτς είναι μια μεταγραφή που θα πνίξει τον Κούντε στο κέντρο,
Δεξί μπακ, εμείς έχουμε Ροντρίγκο και Τέιλορ, ο γαύρος έχει τον Πολωνό διεθνή και τον περσινό Ρέαμπτσουκ που εμένα δεν μου φάνηκε κακός πέρσι.
Άμυνα έχουν Σισέ-Μπα, 25χρονους Σενεγαλέζους που παίζουν μαζί πάνω από 2 χρόνια.
Αριστερά μπακ, εκεί θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι, ο γαύρος πάλι με Ανδρούτσο θα παίζει.
Ως 10άρι, δεν θα παίζει ο Φορτούνης και θα έχουν τον παππού, ο οποίος θεωρώ πως από Καγκάβα είναι καλύτερος.
Και δεν μιλήσαμε ακόμη για ρούλη, με Καμαρά, Ιτούρμπε, τον Τσέχο Διεθνή στην άμυνα, και τους περσινούς μέσους που καταπίνουν χιλιόμετρα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Φιλε σορι αλλα ο Κουντε ειναι πολυ κακος παικτης. Τσαπατσουλης ατεχνος με καθολου ψυχραιμια. Τωρα αν βελτιωθει οκ αλλα και ο Εσιτι εθνικη Νιγηριας επαιζε [FACE WITH TEARS OF JOY] Ο τερματας δεν ειναι Σα κατ εμε αλλα ειναι καλος. Επισης απ’οτι βλεπω εισαι αδιαβαστος γιατι ο Πολωνος που λες ειναι αριστερο και οχι δεξι μπακ 20 χρονων και εχει μονο 3 συμμετοχες και τον λες διεθνη (αν λες τον Καρμποβνικ). Δηλαδη ο Σβιντερσκι που εχει παραπανω συμμετοχες ειναι υπερπαικτης; Αλλαγη του Ρεαμπτσιουκ ειναι.gpap έγραψε:τώρα σοβαρά και με κομμένη την πλάκα,
Στο κέντρο πήρε Κουντέ.
Καλα αν σ’αρεσει και ο ρουλης τι να λεμε. Με τερματοφυλακα ψαρα, τι να το κανω το διεθνης Τσεχος; Και ο Μιχαι 5ο στοπερ ειναι και παιζει εθνικη. Αμα ειναι μαγκες και αξιζουν ας μας περασουν, αυτο δεν θελουμε; Ε ας μας περασει ο Μαντζιος.
Τι απαξιωση του ροστερ μας ειναι αυτη;
Ας το δούμε και από την άλλη πλευρά οτι οι παίκτες που ακούγονταν για την πολυπόθητη θέση 10 ήταν όλοι ρίσκα. Εξαιρώ τον Κλάεσσον που ήταν δύσκολη περίπτωση (έτοιμος παίκτης).
Κάτι Τζιοβίνκο, Λιάγιτς, Παστόρε και δεν ξέρω γω τι, ΟΛΟΙ είναι σε αμφίβολη κατάσταση. Σίγουρα όχι έτοιμοι να προσφέρουν και με μεγάλα ερωτηματικά για το άν μπορεί ο κάθε Λουτσέσκου να τους φέρει στο επίπεδο που απαιτείται (ναί ακόμα και στην Λίγδα πρέπει να τρέξεις). Άδικα λοιπόν στεναχωριόμαστε. Εδώ ο Καγκάουα ακόμα παλεύει να έρθει στο επίπεδο φίτνες που απαιτείται (μιλάμε για 7 μήνες τώρα;).
Το κακό με τα μεταγραφικά είναι οτι δεν αποκτήθηκε στη θέση 10 ένας έτοιμος παίκτης, όχι αναγκαστικά το μεγάλο όνομα, μιά ψαγμένη μεταγραφή που είχαμε 3 μήνες να την ολοκληρώσουμε. Με 1.5 εκ που ακούγεται οτι προσφέραμε σε Τζιοβίνκους είναι δυνατόν να μην βρείς έναν κανονικό παίκτη, έναν Σβάμπ στο 10 πχ, ή έναν Κούρτιτς στο 10. Αυτό θέλαμε και θέλουμε.
Κάτι Τζιοβίνκο, Λιάγιτς, Παστόρε και δεν ξέρω γω τι, ΟΛΟΙ είναι σε αμφίβολη κατάσταση. Σίγουρα όχι έτοιμοι να προσφέρουν και με μεγάλα ερωτηματικά για το άν μπορεί ο κάθε Λουτσέσκου να τους φέρει στο επίπεδο που απαιτείται (ναί ακόμα και στην Λίγδα πρέπει να τρέξεις). Άδικα λοιπόν στεναχωριόμαστε. Εδώ ο Καγκάουα ακόμα παλεύει να έρθει στο επίπεδο φίτνες που απαιτείται (μιλάμε για 7 μήνες τώρα;).
Το κακό με τα μεταγραφικά είναι οτι δεν αποκτήθηκε στη θέση 10 ένας έτοιμος παίκτης, όχι αναγκαστικά το μεγάλο όνομα, μιά ψαγμένη μεταγραφή που είχαμε 3 μήνες να την ολοκληρώσουμε. Με 1.5 εκ που ακούγεται οτι προσφέραμε σε Τζιοβίνκους είναι δυνατόν να μην βρείς έναν κανονικό παίκτη, έναν Σβάμπ στο 10 πχ, ή έναν Κούρτιτς στο 10. Αυτό θέλαμε και θέλουμε.
Η πληρης ανικανοτητα μας αντικατοπτριζεται τοσο στις μη αποκτησεις ποδοσφαιριστων οσο και στις μη αποχωρησεις παιχτων που αποδεδειγμενα δεν εχουν θεση στο ροστερ...gergeo4 έγραψε:παντως το γεγονός οτι εμεινε ο εσιτι των 800χιλ. για να ειναι 4-5ος στην ιεραρχια κ για να παιζει 15-20' ειναι χειροτερο και απο τη μη αποκτηση δεκαριου...................
Αληθεια αυτους που διαμηνυαμε οτι θέλουμε διακαως να ανανεωσουμε τους ανανεωσαμε? Ε? Ινγκι? Ζιφκο? Ή θα τους αφησουμε να φυγουν και θα πούμε οτι τελικα δεν τους θελαμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως ανησυχω για τις ανανεωσεις για τον εξης απλο λογο. Ομαδα που δεν λειτουργει σωστα και δεν δημιουργει οραμα γινεται και λιγοτερο θελκτικη στους παικτες που μπορουν να βρουνε ευκολα τα συμβολαια που τους δινεις και σε πρωταθληματα μεγαλυτερης προοπτικης απο το δικο μας.
Οι ανανεωσεις λοιπον θα ειναι δυσκολες πιστευω και ειλικρινα ανησυχω αν θα ολοκληρωθουν. Αντριγια, Ινγκι, τα μικρα μας θα ειναι δυσκολες περιπτωσεις. Ο Σβι ανανεωσε με σκοπο την πωληση πιστευω. Αλλα μας εκατσε η στραβη. Και αν δεν τον δωσουμε τον χειμωνα θα ειναι μαζι μας για πολλα πολλα χρονια.
Σε ενα Λουτσεσκου εναποθέτουμε ολες τις ελπιδες μας.
Οι ανανεωσεις λοιπον θα ειναι δυσκολες πιστευω και ειλικρινα ανησυχω αν θα ολοκληρωθουν. Αντριγια, Ινγκι, τα μικρα μας θα ειναι δυσκολες περιπτωσεις. Ο Σβι ανανεωσε με σκοπο την πωληση πιστευω. Αλλα μας εκατσε η στραβη. Και αν δεν τον δωσουμε τον χειμωνα θα ειναι μαζι μας για πολλα πολλα χρονια.
Σε ενα Λουτσεσκου εναποθέτουμε ολες τις ελπιδες μας.
Κριμα για την ομαδα και τον κοσμο. Για ακομα μια φορα στις λεπτομέρειες φανηκαμε γελοιοι. Ειλικρινα να τρως τοσες χειλοπητες μαζεμενες μικραινουν το συλλογο αλλα δειχνουν και πόσο χαμηλα επεσε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο μπισε που γελαγαν μαζι του στο κυπριακό πρωτάθλημα να ειναι το δεκαρι του ΠΑΟΚ μαζι με το φαντασμα απο την ιαπωνια. Αυτα θα τα πληρώσουμε. Κριμα γιατι φανηκε η δουλειά του Ρουμανου αλλα εκει που χρειαζεται το κατι παραπανω για να πας στην τελειότητα τα καναμε μουσκεμα. Μακαρι να δουλεψει τον Κωνσταντελια και να γινει ο νεος Τζολης. Καλη επιτυχία στην ομαδα μας.
Ο Ραζβαν δεν θα πάρει αναπνοή φέτος, τι να πρωτοκανει.
Να μπαλωσει τις αδυναμίες που έχουμε σε καθε γραμμή χωρίς εξαίρεση;
Να αναναιωσει Ινγκι κ Ζιβκο;
Να κρατήσει τους δανεικους που πήραμε;
Να βρει αντικαταστατες για τα 10+ συμβόλαια που λήγουν;
Θα δείξει..
Πάρτε επιτέλους ένα τεχνικό διευθυντή που δεν έχει και deadline, τι ερασιτεχνισμοι είναι αυτοί. Ποιος θα ασχοληθεί με τόσα θέματα;
Να μπαλωσει τις αδυναμίες που έχουμε σε καθε γραμμή χωρίς εξαίρεση;
Να αναναιωσει Ινγκι κ Ζιβκο;
Να κρατήσει τους δανεικους που πήραμε;
Να βρει αντικαταστατες για τα 10+ συμβόλαια που λήγουν;
Θα δείξει..
Πάρτε επιτέλους ένα τεχνικό διευθυντή που δεν έχει και deadline, τι ερασιτεχνισμοι είναι αυτοί. Ποιος θα ασχοληθεί με τόσα θέματα;
Κάτστε γιατί κάτι δεν εξέφρασα σωστά.paokmaniak έγραψε:Aρα λογικα δε στηριξες σε κανενα απο τους 5 τιτλους ετσι?Parolos έγραψε:Και ποιος είπε ότι μας χαλάνε οι ελεύθεροι?
Αλλά μολαταύτα, και με το μπαρντον δηλαδή... Οι Μακ, οι Γκαρηδες και οι Τσιμιροτηδες τελείωσαν σε τούτο εδώ τον κόσμον? Όλοι όσοι παίζουν σε ομάδες και θέλουμε να αγοράσουμε είναι τσολακοεσιτηδες?
Ε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Χαίρομαι πάντως που τα περισσότερα παιδιά που ήταν οι "γκρινιάρηδες" έγραψαν ότι "πλέον δεν έχει νόημα και στηρίζουμε από δω και πέρα".
Το ίδιο λέω κάθε 31 Αυγούστου.
Αλλά ρε παιδιά τους αιφνιδιασατε τους δασκάλους του φόρουμ. Τώρα ποιον θα κάνουν παράθεση?
Αντιθέτως βλέπω κάποιους που δασκαλευαν πριν 10 μέρες τώρα να κράζουν.. οκ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι ξεκάθαρο το πόιντ ότι π.χ. ο stravostomis άκουσε τα πάνδεινα σε αυτό το τοπικ?
Στους δασκάλους πάει το ποστ που απλά τον χλεύαζαν συνεχώς, χωρίς να λένε κάτι.
Δεν καταλαβαίνω τί κατάλαβες αλλά τέλος πάντων.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδη για να καταλαβω, φετος το σχεδιο ηταν να παμε σε παιχτες που επαιρναν πολλα λεφτα, να τους δωσουμε λιγοτερα και με καποιο μαγικο τροπο να το δεχτουν και να ερθουν; Και τελικα δεν ηρθαν; Χμμ περιεργο. Τοσο καλο σχεδιο ακουγεται στην θεωρια.
To περσινο παραδειγμα του Ζιφκοβιτς εκανε καποιους να πιστευουν πως αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση...Eιμαι πραγματικα να σκασω...3 μηνες δεν καταφεραν να βρουν εναν κανονικο ποδοσφαιριστη και περιμεναν απλα καποιοι να πεσουν απο τα 3 μυρια στο 1...Αστεια πραγματα...Την ιδια στιγμη να βλεπω τον ρουλη να καλυπτει το κενο του Καμαρα με ενα πιτσιρικι που να το θυμηθειτε θα κανει ωραια πραγματα...Βλεπω και ξαναβλεπω τη λιστα με τους ελευθερους και δεν μπορω να βρω κατι...Οι 2 Ρομερο ισως...Ο Γκαρυ εχει μεινει ελευθερος σιγουρα γιατι στο transfermarkt δεν τον δειχνει ετσι...Μην πω οτι ο μονος που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι αυτος...
https://www.transfermarkt.com/farouk-mi ... ler/339005
https://www.transfermarkt.com/farouk-mi ... ler/339005
Και κάτι ακόμη, το ρόστερ που έχουμε είναι ταμάμ πάλι για να παίζουμε σε ανοιχτό χώρο.
Η τριάδα μπροστά Μιτριτα Ακπομ Ζιφκο σε ανοιχτό χώρο θα κάνει παπάδες.
Πιστεύω ότι θα περάσουν μερικά ματς στην αρχή που θα δυσκολευτουμε κι ύστερα θα τοποθετουμαστε πιο πίσω στο γήπεδο.
Όποιος μας δώσει χώρους δεν γλιτώνει.
Την Κοπεγχάγη ασπουμε δεν τη βλέπω καν.
Στα μικρά ματς στην Ελλάδα όλα θα κριθούν από το κέντρο μας. Αν δεν κάνουμε λάθη εκεί 1-0 2-1 θα τα παίρνουμε τα ματς.
Όπως πέρσυ κάπως ένα πράγμα.
Η τριάδα μπροστά Μιτριτα Ακπομ Ζιφκο σε ανοιχτό χώρο θα κάνει παπάδες.
Πιστεύω ότι θα περάσουν μερικά ματς στην αρχή που θα δυσκολευτουμε κι ύστερα θα τοποθετουμαστε πιο πίσω στο γήπεδο.
Όποιος μας δώσει χώρους δεν γλιτώνει.
Την Κοπεγχάγη ασπουμε δεν τη βλέπω καν.
Στα μικρά ματς στην Ελλάδα όλα θα κριθούν από το κέντρο μας. Αν δεν κάνουμε λάθη εκεί 1-0 2-1 θα τα παίρνουμε τα ματς.
Όπως πέρσυ κάπως ένα πράγμα.