16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από desperando »

hasio_john έγραψε:.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ έχουν νευριάσει που σέρνετε! Αυτό και μόνο τα λέει όλα!
να φανταστω οτι αυτο το γνωριζεις γιατι το ειδες με τα ματια σου
hasio_john έγραψε:Δεν καταλάβατε κάτι! Εγώ προσωπικά γούσταρα και ΓΟΥΣΤΑΡΑ Νομποα! Απλά φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει μετανοιώσει που ήρθε. Έχει ξενερώσει. ΔΕΝ γουστάρει ΠΑΟΚ.
Δεν είμαι μάντης, λέω αυτό που που βγάζει στο χορτάρι! Σέρνετε, βαριέται, δεν βάζει το πόδι του δυνατά για να μην τραυματιστεί και χάσει την Εθνική, παίζει σε αργή κίνηση, δείχνει πως δεν έχει καταλάβει τι ΦΑΝΕΛΑ φοράει!
αλλη μια διαπιστωση που εγινε απο 1000 χιλιομετρα μακρια.
υγ και πιστεψε με και ο βιερινια να ερχοταν αν ειχε προετοιμασει το σωμα του να ειναι σε τοπ φορμα απο ιουνιο σε δεκεμβριο πχ και αυτος θα σερνοταν και το σωμα του δεν θα υπακουε σε αυτα που θα ηθελε να κανει.
χωρια η τεραστια αλλαγη περιβαλοντος, κλιματολογικες συνθηκες,συμπαικτες,νεες μεθοδοι εκγυμνασεις και πολλα αλλα που δεν χρειαζετε να να τα γραφω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 25 Μάιος 2015, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γι' αυτό είναι τα φόρουμ ρε συ Ντεσπ για να μιλάμε! Εγώ (προσωπικά) αυτό βλέπω.
Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο πες και συ την γνώμη σου και βλέπουμε!
Δεν υπάρχει κακία. ΌΛΟΙ ΠΑΟΚ είμαστε.
Στο λέω γιατί βλέπω και τρελαίνεσαι πολλές φορές με πολλά σχόλια που βλέπεις εδώ.
Δεν είναι κακό να βλέπεις και κάτι που δεν συμφωνείς!
Θα ήταν βαρετό εξάλλου να συμφωνούμε σε όλα... ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

τρελενομαι γιατι ο ΠΑΟΚτσης εχει γινει τοσο μεγαλος χανος που ειναι ερμαιο στις ορεξεις του καθε λαμογοαρδ,που τον διαμορφωνουν μια αποψη τελειως αρρωστη και πολυ μακρινη απο αυτο που θα επρεπε να ειναι.

για παραδειγμα εσυ. χωρις να εχεις καμια ιδια αποψη βγαινεις και μιλας και περνεις ως δεδομενο κατι που ειπε ενας μακακας αρδ. πως να μην με τρελενει κατι τετοιο? γιατι εδω δεν μιλαμε για μια αποψη που εχεις, αλλα για μια αποψη που σε δημιουργησε ενας μ@λ@κ@ς
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Μα δεν περίμενα εγώ τα αρδ να μου πουν ότι σέρνετε ο συγκεκριμένος! Το έχω γράψει ξανά. Απλά αυτό που βλέπω στο χορτάρι! Και εντάξει, δεν είμαι Αλέφαντος για να πιάνει τα πάντα το μάτι μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να έχω μια ταπεινή γνώμη!(σωστή ή όχι)
ΜΑΚΑΡΙ να ξυπνήσει ο παίχτης και να δούμε αυτό που πραγματικά είναι και πίστεψέ με θα κάνω μια τρελή κωλοτούμπα με πιρουέτα χορευτική και θα είμαι ο πρώτος που θ' ανακαλέσω που δεν τον πίστεψα! Απλά ΔΕΝ μου το βγάζει ακόμα και ΔΕΝ δέχομαι με τίποτα πως ένας παιχταράς χρειάζεται άλλους 10 παιχταράδες τριγύρω του και 10.000 οπαδούς να του γλύφουν τ' αυτιά όλη μέρα από την εξέδρα! Όταν το κατέχεις το τόπι , όταν είσαι ηγέτης, όταν σε χρυσο-αγοράζουν, όταν στο άκουσμα της μεταγραφής σου ξεσηκώνετε ΌΛΟΣ ο ΠΑΟΚτσίδικος λαός ...---->>>>> ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙΣ! Αν μάλιστα είναι άρρωστη η ομάδα , τότε προσπαθείς να την βελτιώσεις γιατί είσαι ΗΓΕΤΗΣ!
Αυτά!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παραδειγμα τετοιου παικτη που πηγε σε μπουρδελο και το εκανε σαλονι εχουμε ή ειναι θεωρητικο το παραδειγμα;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Έλα ρε φίλε τώρα , ΜΗΝ παίζουμε με τις λέξεις λες και είμαστε δημοτικό! Δεν περίμενα ποτέ να έρθει και να μας κάνει Μπάρτσα! Απλά είπα να έρθει και να δείξει κάτι από τις αρετές του! Ο άνθρωπος είναι παιχταράς! Απλά να το δείξει και σε μας λίγο.
Τέλος πάντως, ότι είχα να πω το είπα! Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω!
Το λέω και πάλι ... μακάρι να ξυπνήσει και να δούμε τον πραγματικό Νομποα που ξέραμε και θέλουμε! :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα σημαίνει ότι μπορεί να έχεις 20 παιχταράδες και να χάνουν απο 11 μέτριους. γιατί οι μέτριοι είναι ΟΜΑΔΑ.

υγ: σωστό το ερώτημα του Psykoman.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

hasio_john έγραψε:Μα δεν περίμενα εγώ τα αρδ να μου πουν ότι σέρνετε ο συγκεκριμένος! Το έχω γράψει ξανά. Απλά αυτό που βλέπω στο χορτάρι! Και εντάξει, δεν είμαι Αλέφαντος για να πιάνει τα πάντα το μάτι μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να έχω μια ταπεινή γνώμη!(σωστή ή όχι)
ΜΑΚΑΡΙ να ξυπνήσει ο παίχτης και να δούμε αυτό που πραγματικά είναι και πίστεψέ με θα κάνω μια τρελή κωλοτούμπα με πιρουέτα χορευτική και θα είμαι ο πρώτος που θ' ανακαλέσω που δεν τον πίστεψα! Απλά ΔΕΝ μου το βγάζει ακόμα και ΔΕΝ δέχομαι με τίποτα πως ένας παιχταράς χρειάζεται άλλους 10 παιχταράδες τριγύρω του και 10.000 οπαδούς να του γλύφουν τ' αυτιά όλη μέρα από την εξέδρα! Όταν το κατέχεις το τόπι , όταν είσαι ηγέτης, όταν σε χρυσο-αγοράζουν, όταν στο άκουσμα της μεταγραφής σου ξεσηκώνετε ΌΛΟΣ ο ΠΑΟΚτσίδικος λαός ...---->>>>> ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙΣ! Αν μάλιστα είναι άρρωστη η ομάδα , τότε προσπαθείς να την βελτιώσεις γιατί είσαι ΗΓΕΤΗΣ!
Αυτά!
το ενα θεωρεις οτι ο παικτης σερνετε,οτι δεν παιζει ,οτι..οτι...οτι... ειναι αποψη σου και ειναι σεβαστη.
δεν μπορεις ομως να βγαινεις και να γραφεις οτι ΄΄ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ έχουν νευριάσει που σέρνετε! Αυτό και μόνο τα λέει όλα!΄΄.
απο που κι ως που το γραφεις αυτο?
πηγες μηπως σε καποια προπονηση και το ειδες?
εχεις μηπως καποιον δικο σου μεσα στην ομαδα και σου το ειπε?
το πιο πιθανο ειναι να επεσες και εσυ θυμα του μαλακοαρδ που απο το πρωι λεει αυτη την μακακια.
γι αυτο ο ΠΑΟΚ ειναι αρρωστος γιατι το 90% του ενεργου κοσμου του πεφτουν καθημερινα θυματα ανθρωπων που το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι το καλο της ομαδας.

οσο για τον παικτη και επειδη ειναι ενας παικτης ο οποιος τον ξερω παρα πολυ καλα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι μεσα στο γηπεδο προσπαθει να κανει αυτο που ξερει καλυτερα,αλλα για χ ψ λλογους δεν του βγαινει.
ειναι ενας παικτης οπου το 75% των παιχνιδιων του το επαιζε μπροστα απο τα δυο στοπερ κανοντας παιχνιδι απο πισω συνηθως με μακρινες διαγωνιες μπαλιες στους ακραιους στην πλατη της αμυνας. στον ΠΑΟΚ εχει εναν τελειως αλλο ρολο που προς το παρον δεν του βγαινει και ταυτοχρονα φαινεται οτι σε επιπεδα φυσικης καταστασης ειναι πολυ κατω ακομα και απο τους συμπαικτες του οι οποιοι ειναι ειδη χαμηλα.
σε μια ομαδα ο τελευταιος που φταιει για τα επειπαδα της φυσικης του καταστασης ειναι ο ιδιος ο παικτης.
μπορεις να ριξεις ευθυνη στον Μακ γιατι ειναι πλεον δυο φορες πιο αργος απ οτι ηταν οτν ηρθε?
ή και γι αυτον ευθυνεται η χαλκιδικη
Άβαταρ μέλους
hasio_john

psykoman έγραψε:Παραδειγμα τετοιου παικτη που πηγε σε μπουρδελο και το εκανε σαλονι εχουμε ή ειναι θεωρητικο το παραδειγμα;
(χούμορ κάνω) ... ο Γκόμεζ! :D :mrgreen:
Πετάχτηκε στο Λίβανο στην Ζάχρα και έδωσε πρωτάθλημα και σε αυτήν! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Χασιο θα κανουμε το εξης....θα παμε στο make a wish και θα ζητησουμε να παιξει φιλικο η Μπαρτσα με τον ΠΑΟΚ...με την προυποθεση να παιξει ο Μεσσι με την φανελα του ΠΑΟΚ...
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν καποιοι και θα πουν ''Παλι καλα ρε Ιβαν που δεν εδωσες 500 εκατομμυρια για να μας φερεις αυτην την παλταδουρα απο την Μπαρτσα στον ΠΑΟΚ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Εντάξει με πείσατε ρε αλήτες! Θα κάνω υπομονή και βλέπουμε..
Ελπίζω όταν γενικά η ομάδα ξεμλποκάρει και μπουν υγιείς βάσεις στην διοίκηση και στο προπονητικό team να δούμε και έναν διαφορετικό Νομποα! Μακάρι όλα να πάνε καλά όχι μόνο σε αυτόν αλλά και σε όλους τους παίχτες μας! (όσους μείνουν τέλος πάντως γιατί προβλέπω τρελό "σκούπισμα")
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παίκτη σαν τον Noboa επιβάλετε να περιμένεις, να έχεις υπομονή.
Αυτό με τον Μεσι, έριξα πολύ γέλιο να είσαι καλά. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Εγω Χασιο ειμαι της αποψης οτι για να αποδοσει ενας ποδοσφαιριστης και κατ επεκταση ενας εργαζομενος, χρειαζετε να υπαρχει και ενα υγειες εργασιακο περιβαλλον...
Εαν αυτο το περιβαλλον αποπνεει υγεια...και ο εργαζομενος(ποδοσφαιριστης) θα αποδοσει καλυτερα...αλλα και θα μπορεσει να διαχειριστει καλυτερα την οποια πιεση πρωταθλητισμου, αποδοσης , κτλ...

υ.γ. Πιστευω το ιδιο ισχυει και με Μαρτενς...που απο την απολυτη οργανωση ηρθε στο απολυτο τιποτα και ανοργανωσια...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για πειτε ρε παιδια, ο Τζιολης γιατι παιζει καλα; Αυτος δεν θελει ηρεμια, καρμα, φενγκ σουι για να παιξει;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Τζιόλης έχει 2 χρόνια στην ομάδα και σταθερό ρόλο που πλέον τον γνωρίζει. νομίζω όσο να ναι, μετράει.

σύν σε θέμα ανθρώπινης ψυχολογίας, απο τον Τζιόλη δεν περιμένουμε κάτι το ...εξωπραγματικό, απο τον Νομπόα ναι. γιατί παίρνει πολλά ξερω γω.

αναρωτηθήκαμε ποτέ όμως τι παίχτης είναι και το στυλ παιχνιδιού του; ή ακόμα περισσότερο, τον κρίναμε ώς μέλος μιας ΟΜΑΔΑΣ που θα ξέρει τι ζητάει απο αυτόν; :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”