hasio_john έγραψε:Μα δεν περίμενα εγώ τα αρδ να μου πουν ότι σέρνετε ο συγκεκριμένος! Το έχω γράψει ξανά. Απλά αυτό που βλέπω στο χορτάρι! Και εντάξει, δεν είμαι Αλέφαντος για να πιάνει τα πάντα το μάτι μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να έχω μια ταπεινή γνώμη!(σωστή ή όχι)
ΜΑΚΑΡΙ να ξυπνήσει ο παίχτης και να δούμε αυτό που πραγματικά είναι και πίστεψέ με θα κάνω μια τρελή κωλοτούμπα με πιρουέτα χορευτική και θα είμαι ο πρώτος που θ' ανακαλέσω που δεν τον πίστεψα! Απλά ΔΕΝ μου το βγάζει ακόμα και ΔΕΝ δέχομαι με τίποτα πως ένας παιχταράς χρειάζεται άλλους 10 παιχταράδες τριγύρω του και 10.000 οπαδούς να του γλύφουν τ' αυτιά όλη μέρα από την εξέδρα! Όταν το κατέχεις το τόπι , όταν είσαι ηγέτης, όταν σε χρυσο-αγοράζουν, όταν στο άκουσμα της μεταγραφής σου ξεσηκώνετε ΌΛΟΣ ο ΠΑΟΚτσίδικος λαός ...---->>>>> ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙΣ! Αν μάλιστα είναι άρρωστη η ομάδα , τότε προσπαθείς να την βελτιώσεις γιατί είσαι ΗΓΕΤΗΣ!
Αυτά!
το ενα θεωρεις οτι ο παικτης σερνετε,οτι δεν παιζει ,οτι..οτι...οτι... ειναι αποψη σου και ειναι σεβαστη.
δεν μπορεις ομως να βγαινεις και να γραφεις οτι ΄΄ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ έχουν νευριάσει που σέρνετε! Αυτό και μόνο τα λέει όλα!΄΄.
απο που κι ως που το γραφεις αυτο?
πηγες μηπως σε καποια προπονηση και το ειδες?
εχεις μηπως καποιον δικο σου μεσα στην ομαδα και σου το ειπε?
το πιο πιθανο ειναι να επεσες και εσυ θυμα του μαλακοαρδ που απο το πρωι λεει αυτη την μακακια.
γι αυτο ο ΠΑΟΚ ειναι αρρωστος γιατι το 90% του ενεργου κοσμου του πεφτουν καθημερινα θυματα ανθρωπων που το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι το καλο της ομαδας.
οσο για τον παικτη και επειδη ειναι ενας παικτης ο οποιος τον ξερω παρα πολυ καλα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι μεσα στο γηπεδο προσπαθει να κανει αυτο που ξερει καλυτερα,αλλα για χ ψ λλογους δεν του βγαινει.
ειναι ενας παικτης οπου το 75% των παιχνιδιων του το επαιζε μπροστα απο τα δυο στοπερ κανοντας παιχνιδι απο πισω συνηθως με μακρινες διαγωνιες μπαλιες στους ακραιους στην πλατη της αμυνας. στον ΠΑΟΚ εχει εναν τελειως αλλο ρολο που προς το παρον δεν του βγαινει και ταυτοχρονα φαινεται οτι σε επιπεδα φυσικης καταστασης ειναι πολυ κατω ακομα και απο τους συμπαικτες του οι οποιοι ειναι ειδη χαμηλα.
σε μια ομαδα ο τελευταιος που φταιει για τα επειπαδα της φυσικης του καταστασης ειναι ο ιδιος ο παικτης.
μπορεις να ριξεις ευθυνη στον Μακ γιατι ειναι πλεον δυο φορες πιο αργος απ οτι ηταν οτν ηρθε?
ή και γι αυτον ευθυνεται η χαλκιδικη