ο τσουκαλας μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον φωτακη ιδιως την συγκεκριμενη στιγμη...αν παλι ο ιβιτς σερνεται οπως στο περιστερι για ακομη μια φορα δεν θα εχουμε κανεναν να τον αναπληρωσει μιας και ή θα το γυρισουμε σε 4-4-2(που πιο πολυ με τους παιχτες που εχουμε ειναι 4-2-4) ή θα μπει ο φωτακης και η ηδη κοντη ομαδα μας δεν θα εχει ποιον να πηδηξει για κεφαλια επιθετικα και αμυντικα....απλα δε μπορω να καταλαβω πως εξαφανιζεται ενας παιχτης που στα τελευταια κυριως ματς ηταν σταθερα στους διακριθεντες και λεγαμε κιολας να τον δοκιμασουμε και λιγο πιο μπροστα σαν ιβιτς που ειναι η φυσικη του θεση οπως λεγεται και δηλωνει και ο ιδιος...moican4 έγραψε:Εχουμε και λεμε..
Γκαρσια, Βιτολο, Φωτακης, Αριας...
4 αμυντικα χαφ...
Ποσα θα παρει?
Και αν βαλει μεσα τον Τσουκ, ποιος θα μεινει απ εξω?
Εδω το σηριαλ του Ιανουαριου , ο Μπαλαφας για το αν θα μεινει η θα φυγει που μας τα ζαλισαν, δεν ακουμπησε ουτε μπαλα απο τοτε, αυτο μας πειραζει τωρα?
28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
Είναι η τακτική Χάβου όποιος αρχίζει και τα πάει καλά να τρώει λίγο πάγκο-εξέδρα για να στρώσει χαρακτήρα..και δεν το λέω για πλάκα είναι η 5η φορά που το κάνει (Ζουελα ,Κλαους ,Ελ Ζαρ ,Κουτσια ,Τσουκαλάς)
- PAPA TSIBIKOS
Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι η "καλή" διαχείριση του υλικού και οι ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά.
Άσε που αν παίξει στην θέση του και βάλει και κανένα γκολ θα ανέβουν οι μετοχές του και τότε τι θα γίνει ο ΙΒΙΤΣ???
Άσε που αν παίξει στην θέση του και βάλει και κανένα γκολ θα ανέβουν οι μετοχές του και τότε τι θα γίνει ο ΙΒΙΤΣ???
Που χαθηκες ρε ψυχη εσυ...?
Amoniazol ηπιες και εγινες "αορατος"?

Εκανες την "δουλιτσα" μας στα δυσκολα και τωρα σαν στημενη λεμονοκουπα στον ....καδο...!
Αυτα ειναι κινητρα για νεους παικτες..

Amoniazol ηπιες και εγινες "αορατος"?

Εκανες την "δουλιτσα" μας στα δυσκολα και τωρα σαν στημενη λεμονοκουπα στον ....καδο...!
Αυτα ειναι κινητρα για νεους παικτες..

τον δοκιμαζεις μια βδομαδα στις προπονησεις και μενει με τα τρια στο χερι καθε φορα....αλλα ειπαμε ανακατεμα της τραπουλας...
[
] κρίμα για το Σταυράκη που αξίζει να βρίσκεται στην 11άδα, αλλά ο κακός ο Χάβος δεν τον βάζει. Ευτυχώς το καλοκαίρι που δε θα υπάρχει σάλιο θα λέμε ευτυχώς που υπάρχει και ο Τσουκαλάς και θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του ο παιχταράς. Και γιατί είναι παιχταράς; Επειδή ο Χάβος τον αδικεί και βάζει στη θέση του τον περιπατητή.[
]

το μουστακι ξυρισε Σταυρο μου, δεν βλεπεις τον κοουτς παντα κοντρα ξυραφι παιρνει!!
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εξελίσσεται σε Σακελλαρίου Νο 2. Από συνεχόμενες εμφανίσεις σε εκτός αποστολής. Άβυσσος το μυαλό του Ιωακείμ...
Είναι η περίφημη τακτική Χάβου που κτίζει τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος..δηλαδή παίζω με τους 34χρονους και αυτούς που στανταρ θα φύγουν κ εξαφανίζω τους 22χρονους
Κώδικας: Επιλογή όλων
όταν ήμουν μικρός πριν χρόνια με πήγανε σε ένα προξενιό. Η κυρία είχε δύο κόρες μια μικρούλα 20άρα και μια πιο μεστωμένη που είχε 30ρίσει. Η μαμά φυσικά ενδιαφερόταν να δώσει την 30άρα, μην της μείνει και στο ράφι. Έκανε όμως ένα λάθος την ημέρα που πήγα στο σπίτι να γνωριστούμε τη μικρή την έκρυβε, λίγο την είδα όταν άνοιξε η πόρτα της κουζίνας ενώ ετοίμαζε τους καφέδες. Τρελάθηκα! ομορφούλα φαινότανε, ψηλή, λεπτή, όσο δεν την έβλεπα τόσο τη σκεφτόμουν. Αυτή η ηλίθια η μάνα της την έκρυβε και δε με άφηνε να τη δω να τη χαρώ λίγο. Τελικά όμως είδε ότι το είχα πάθει πλάκα με τη μικρή και μου την έδωσε. Το κακό ήταν ότι η μικρή ήταν λίγο κουτσή, μου κάνει όμως ένα καφέ μούρλια.
Πάνω που παίρνει για τα καλά τα πάνω του τρώει εξαφανιζόλ..Το ιδιο και με τον Κουτσιανικουλη,το ίδιο και με τον Κλάους,τα ίδια και με τον Ελ Ζαρ..
Ρε συ Μάκη αυτοί που παίζουν μπάλα ή έστω δείχνουν διαθεση..ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..Γιατί νομίζω τα εχεις μπερδέψει λίγο..
Ρε συ Μάκη αυτοί που παίζουν μπάλα ή έστω δείχνουν διαθεση..ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..Γιατί νομίζω τα εχεις μπερδέψει λίγο..