8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Τραγικό λάθος στο γκολ, πολύ πολύ χειρότερος ο Μαλεζάς. Ο Μπρούνο ότι λάθος έκανε το έκανε από μαμακία του, όχι επειδή χέστηκε πάνω του όπως ο έταιρος σέντερ μπακ, τουλάχιστον παίζει με ψυχή
Ένα καλό έκανε, έπιανε στο μπλα μπλα το Σουάρεζ και τον εκνεύριζε. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ρε γμτ...
Έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι το δίδυμο Τσιρίλο-Μαλεζάς, έπαιξε τα λιγότερα λεπτά πέρισυ. Περισσότερο είδαμε Κοντρέρας-Τσιρίλο, Κοντρέρας-Μαλεζάς και Τσιρίλο-Σαβίνι. Ο Σάντος το έκανε για κάποιο λόγο...(μάλλον αυτόν που είδαμε χτες)
Χθες το δίδυμο ήταν κίνδυνος-θάνατος.
Στον Τσιρίλο λείπει φανερά η ποιότητα και παίζει μόνο με πάθος.
Στον Στελλάκη αρχίζω και πιστεύω ότι λείπουν και τα δύο.
Στον Τσιρίλο λείπει φανερά η ποιότητα και παίζει μόνο με πάθος.
Στον Στελλάκη αρχίζω και πιστεύω ότι λείπουν και τα δύο.
δεν με ενοχλησε τοσο που εχασε πολλακις σουαρες και λοιπους οσο το θεατο σε κεινη τη φαση που δηθεν χτυπησε...τα σιχαινομαι κτ τετοια......
εν τω μεταξυ εκεινη την ωρα φωναζω ''φαουλ ρε λαλακα'' και βλεπω ριπλει και μενω εγω λαλακας προσπαθωντας να καταλαβω τι επαθε και επεσε σαν χαρτινος πυργος...σεντερ μπακ εισαι ρε μπρουνο πως εκθετεις ετσι την ομαδα??εκει κανεις ενα φαουλ και τελειωσε η μπουγαδα..
- Federacion
Φυγε απο τα όνειρα μας, πριν γίνεις εφιάλτης.
Αν δώ στη Τούμπα 11αδα χωρίς Κοντρέρας και με σεξυ αμπαλο μέσα θα πάθω οξέα μανιοκατάθλιψη...
Αν δώ στη Τούμπα 11αδα χωρίς Κοντρέρας και με σεξυ αμπαλο μέσα θα πάθω οξέα μανιοκατάθλιψη...
- Aureliano Buendia
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Σε αυτό το ατελείωτο μπλα μπλα, τα ηλίθια χαμογελάκια, τις ηλίθιες αγκαλίτσες, τις θεατρινίστικες αντιδράσεις, τις συνεχείς ψιλοδιαμαρτυρίες ή παραινέσεις προς τον διαιτητή που επιδεικνύει πάντοτε ο Τσιρίλο, βρήκε άξιο συνοδοιπόρο τον Σουάρεζ και τα περάσαν όμορφα τα 2 τους και σίγουρα αντάλλαξαν τηλέφωνα και θα γίνουν φίλοι.
Το θέατρο προς το τέλος του ημιχρόνου αποκαρδιωτικό.
Όπως και η ανεπίτρεπτη ενέργεια στη φάση του γκολ.
Με τέρμα εξουδετερωμένο δεν την έστειλε ούτε κόρνερ ούτε προς τα πλάγια.
Λάθος νοοτροπία και σκέψη, γεγονός απαράδεκτο για ένα 30+ αμυντικό που κατά τ' άλλα κιόλας, την κοπανάει αράουτ για καλό και για κακό σε χαμένες μπαλιές του αντιπάλου στο κέντρο!
Σε αυτό το ατελείωτο μπλα μπλα, τα ηλίθια χαμογελάκια, τις ηλίθιες αγκαλίτσες, τις θεατρινίστικες αντιδράσεις, τις συνεχείς ψιλοδιαμαρτυρίες ή παραινέσεις προς τον διαιτητή που επιδεικνύει πάντοτε ο Τσιρίλο, βρήκε άξιο συνοδοιπόρο τον Σουάρεζ και τα περάσαν όμορφα τα 2 τους και σίγουρα αντάλλαξαν τηλέφωνα και θα γίνουν φίλοι.
Το θέατρο προς το τέλος του ημιχρόνου αποκαρδιωτικό.
Όπως και η ανεπίτρεπτη ενέργεια στη φάση του γκολ.
Με τέρμα εξουδετερωμένο δεν την έστειλε ούτε κόρνερ ούτε προς τα πλάγια.
Λάθος νοοτροπία και σκέψη, γεγονός απαράδεκτο για ένα 30+ αμυντικό που κατά τ' άλλα κιόλας, την κοπανάει αράουτ για καλό και για κακό σε χαμένες μπαλιές του αντιπάλου στο κέντρο!
ακριβώς έτσι είναι φίλε μου. Το δίδυμο Τσιρίλο Σαβίνι σε ξελάσπωσε στα πλέι οφ, όπως και Τσιρίλο Κοντρέρας ήταν αξιοπρεπέστατοι.niko70 έγραψε:Έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι το δίδυμο Τσιρίλο-Μαλεζάς, έπαιξε τα λιγότερα λεπτά πέρισυ. Περισσότερο είδαμε Κοντρέρας-Τσιρίλο, Κοντρέρας-Μαλεζάς και Τσιρίλο-Σαβίνι. Ο Σάντος το έκανε για κάποιο λόγο...(μάλλον αυτόν που είδαμε χτες)
Ρε γιατί τέτοια γκρίνια για τον Sexy Bruno μια χαρά ήταν χτες και πολύ καλύτερος από τον Στελάκι απλά όποιος και να παίζει από τους 2 ο άλλος πρέπει να είναι ο Contreras γιατί ανεβάζει και τον άλλο!!!!
Bravo ρε Ιταλέ και στο άλλο ματς δώσε και καμιά κλωτσιά στον Καραγκούνη της Ουρουγουάης!!

Bravo ρε Ιταλέ και στο άλλο ματς δώσε και καμιά κλωτσιά στον Καραγκούνη της Ουρουγουάης!!