18. Γιώργος Φωτάκης
- Mario Jardel
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Μονο και μονο για το σουτακι σου αξιζεις θεση στο ροστερ αλλα αν σταματησεις να παιζεις και σαν 18αρης και αρχισεις να παιζεις σαν ωριμος ποδοσφαιριστης θα γινεις ακομη πιο σημαντικο κομματι της ομαδας
- ΑποστόληςΑ
Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι μέχρι τώρα ο Φωτάκης, μαζί με τον Κουτσια. Το κακό με τον Γιώργο είναι ότι δεν μπορείς να του βρεις το άλλοθι της νεότητος...
αυτο που κανει ασχημη εντυπωση ειναι οτι δεν μπορει να κανει πασα στα 10 μετρα χωρις να σηκωσει την μπαλα.
για κεντρικο χαφ αυτο ειναι σοβαρο μειωνεκτημα. σηκωνει την μπαλα και μεχρι να την κατεβασει το φορ καληνυχτα ζωη.
ενω εχει ολα τα προσοντα. πνευμονια, δυναμη, τσαμπουκα αυτο το κουσουρι χαλαει ολη την εικονα του.
ειναι βεβαια λιγο αγαρμπος στα μαρκρισματα.
παντως ειναι κριμα γιατι εχει σουτ που μπορει να κερδισει ματς απο το πουθενα.
για κεντρικο χαφ αυτο ειναι σοβαρο μειωνεκτημα. σηκωνει την μπαλα και μεχρι να την κατεβασει το φορ καληνυχτα ζωη.
ενω εχει ολα τα προσοντα. πνευμονια, δυναμη, τσαμπουκα αυτο το κουσουρι χαλαει ολη την εικονα του.
ειναι βεβαια λιγο αγαρμπος στα μαρκρισματα.
παντως ειναι κριμα γιατι εχει σουτ που μπορει να κερδισει ματς απο το πουθενα.
Ρολίστας ρε παιδιά...
Θυμηθείτε το ματς με το Βάζελο, όπου έλειπε ο Βίτολο και τελικά είχε παίξει πολύ καλά...
Μη περιμένουμε να κάνει τη διαφορά..αλλά είναι χρήσιμος...
Θυμηθείτε το ματς με το Βάζελο, όπου έλειπε ο Βίτολο και τελικά είχε παίξει πολύ καλά...
Μη περιμένουμε να κάνει τη διαφορά..αλλά είναι χρήσιμος...
- Aureliano Buendia
Και εγώ θεωρώ πως ο Φωτάκης έχει θέση στο ρόστερ και για τις απαιτήσεις που του αναλογούν, μπορεί να ανταπεξέλθει και να βοηθήσει με το παραπάνω.
Έχει μεγάλη δίψα για να παίξει και να δείξει θετικά στοιχεία, γεγονός που τον οδηγεί συχνά σε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.
Έχει θέση στην ομάδα και θα βοηθήσει όταν του ζητηθεί.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ που αναφέρει ο teod, να προσθέσω και αυτό στα Γιάννενα, όπου προερχόμασταν από την 4αρα στο ίδιο γήπεδο και το ανόητο Χ με τον Ηρακλή και έπαιξε πολύ καλά και μας έδωσε τη νίκη.
Έχει μεγάλη δίψα για να παίξει και να δείξει θετικά στοιχεία, γεγονός που τον οδηγεί συχνά σε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.
Έχει θέση στην ομάδα και θα βοηθήσει όταν του ζητηθεί.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ που αναφέρει ο teod, να προσθέσω και αυτό στα Γιάννενα, όπου προερχόμασταν από την 4αρα στο ίδιο γήπεδο και το ανόητο Χ με τον Ηρακλή και έπαιξε πολύ καλά και μας έδωσε τη νίκη.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι το εξοργιστικό! Στον πιο δύσκολο αγώνα της Τούμπας κλήθηκε να προσφέρει και ήταν πολύ καλός. Πώς μπορεί σε άλλους αγώνες να είναι ΤΟΣΟ χώμα;teod1980 έγραψε:Θυμηθείτε το ματς με το Βάζελο, όπου έλειπε ο Βίτολο και τελικά είχε παίξει πολύ καλά...
...
Θα "ανεβει" φετος...Θα παρει αρκετο χρονο συμμετοχης συν το οτι μπορει καποια στιγμη αν λιεψει ο Ιβιτς να παιξει στην θεση του..
Εγώ να πω την αμαρτία μου δε πολυ-πιστεύω στο συγκεκριμένο παίκτη.
Νομίζω ότι έχει χτυπητές αδυναμίες.
Για κάποιο λόγο τον περίμενα καλύτερο όταν ήρθε από τη Λαρισα. Ομως παρότι πήρε πολλές ευκαιρίες δε μου έδειξε κάτι αξιόλογο.
Το γεγονός ότι είναι Ελληνας και ο ρόλος του είναι ...βοηθητικός στο τωρινό ΠΑΟΚ με κάνει να ελπίζω ότι θα μείνει στην ομάδα , αρκεί να μη κοστίζει πολλά.
Στα μάτια μου δεν είναι καλύτερος από Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βαγγελή-Ορφανό-Βερόν. Στο ίδιο επίπεδο πάνω-κάτω βρίσκεται.
Νομίζω ότι έχει χτυπητές αδυναμίες.
Για κάποιο λόγο τον περίμενα καλύτερο όταν ήρθε από τη Λαρισα. Ομως παρότι πήρε πολλές ευκαιρίες δε μου έδειξε κάτι αξιόλογο.
Το γεγονός ότι είναι Ελληνας και ο ρόλος του είναι ...βοηθητικός στο τωρινό ΠΑΟΚ με κάνει να ελπίζω ότι θα μείνει στην ομάδα , αρκεί να μη κοστίζει πολλά.
Στα μάτια μου δεν είναι καλύτερος από Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βαγγελή-Ορφανό-Βερόν. Στο ίδιο επίπεδο πάνω-κάτω βρίσκεται.
- ΑποστόληςΑ
Ο Βερόν, για να μην ξεχνιόμαστε, υπήρξε MVP επί σειρά αγώνων στον ΠΑΟΚ. "Χάλασε" λόγω χαρακτήρα και όχι ικανοτήτων.
- Aureliano Buendia
- Aureliano Buendia