Αυτό είναι το εξοργιστικό! Στον πιο δύσκολο αγώνα της Τούμπας κλήθηκε να προσφέρει και ήταν πολύ καλός. Πώς μπορεί σε άλλους αγώνες να είναι ΤΟΣΟ χώμα;teod1980 έγραψε:Θυμηθείτε το ματς με το Βάζελο, όπου έλειπε ο Βίτολο και τελικά είχε παίξει πολύ καλά...
...
18. Γιώργος Φωτάκης
- ΑποστόληςΑ
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Θα "ανεβει" φετος...Θα παρει αρκετο χρονο συμμετοχης συν το οτι μπορει καποια στιγμη αν λιεψει ο Ιβιτς να παιξει στην θεση του..
Εγώ να πω την αμαρτία μου δε πολυ-πιστεύω στο συγκεκριμένο παίκτη.
Νομίζω ότι έχει χτυπητές αδυναμίες.
Για κάποιο λόγο τον περίμενα καλύτερο όταν ήρθε από τη Λαρισα. Ομως παρότι πήρε πολλές ευκαιρίες δε μου έδειξε κάτι αξιόλογο.
Το γεγονός ότι είναι Ελληνας και ο ρόλος του είναι ...βοηθητικός στο τωρινό ΠΑΟΚ με κάνει να ελπίζω ότι θα μείνει στην ομάδα , αρκεί να μη κοστίζει πολλά.
Στα μάτια μου δεν είναι καλύτερος από Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βαγγελή-Ορφανό-Βερόν. Στο ίδιο επίπεδο πάνω-κάτω βρίσκεται.
Νομίζω ότι έχει χτυπητές αδυναμίες.
Για κάποιο λόγο τον περίμενα καλύτερο όταν ήρθε από τη Λαρισα. Ομως παρότι πήρε πολλές ευκαιρίες δε μου έδειξε κάτι αξιόλογο.
Το γεγονός ότι είναι Ελληνας και ο ρόλος του είναι ...βοηθητικός στο τωρινό ΠΑΟΚ με κάνει να ελπίζω ότι θα μείνει στην ομάδα , αρκεί να μη κοστίζει πολλά.
Στα μάτια μου δεν είναι καλύτερος από Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βαγγελή-Ορφανό-Βερόν. Στο ίδιο επίπεδο πάνω-κάτω βρίσκεται.
- ΑποστόληςΑ
Ο Βερόν, για να μην ξεχνιόμαστε, υπήρξε MVP επί σειρά αγώνων στον ΠΑΟΚ. "Χάλασε" λόγω χαρακτήρα και όχι ικανοτήτων.
- Aureliano Buendia
- Aureliano Buendia
Χαλασε λογω της "λατινικης" φιλοσοφιας του,τσαλιμακια χωρις λογο,και απο αμυνα χλωμα πραματαΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Βερόν, για να μην ξεχνιόμαστε, υπήρξε MVP επί σειρά αγώνων στον ΠΑΟΚ. "Χάλασε" λόγω χαρακτήρα και όχι ικανοτήτων.
Πολυ καλα,μηπως θυμασαι τι δηλωσε τοτε ο σαντος για βερον?Προσπαθουμε να παιξουμε ποδοσφιαρο και μερικοι νομιζουν οτι ειναι σε τσιρκο ειχε πει
- ΑποστόληςΑ
Ο Βερόν σε πολλούς αγώνες υπήρξε ο MVP του ΠΑΟΚ. Αν θεωρείτε ότι αυτό έγινε τυχαία, χωρίς να το αξίζει...
Οχι αλλα καμια φορ και οι καλυτεροι παικτες δεν χωραν στην τακτικη των προπονητων
κανε μια ματσαρα ρε αγορι μου!!! το χρωστας κυριως στον εαυτο σου....!και δοκιμασε τα ποδια σου γτ ο τερματζης τους ειναι κουνελα μεγαλη! αντε παιχταρα μου
- ΑποστόληςΑ