Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Maklaz

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Maklaz »

IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:12
Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03
IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:45

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 αρκεί να μην πικραθει κάποιος πάμπλουτος Έλληνας από τη Ρωσία που αγνοεί την ύπαρξη του , τι να πω...

Τι δέσιμο μπορεί να έχουν τα φτωχαδακια της κερκίδας με δύο παμπλουτους μπισνεσμαν,, δεν το καταλαβαίνω. Γραμμένους τους έχω και τους δύο, όπως μας έχουν κι αυτοί.

Άρα μη με βάζεις σ' αυτό το τριπάκι ...
Φίλε μου καλέ, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι απλώς διαφορετική σκέψη, είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των λόγων μου.

Ποτέ δεν είπα ότι προτιμώ να πέσει η ομάδα στην Α2.
Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που το βγάζεις μόνος σου για να δικαιολογήσεις την επίθεσή σου.

Είπα ξεκάθαρα, ας έρθει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ. Ας επενδύσει, ας την απογειώσει και ας αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις και τις ικανότητές του. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από το να πέσει στην Α2.

Εσύ παίρνεις την απαίτησή μας για διαφάνεια και την παρουσιάζεις ως δήθεν αδιαφορία για το μέλλον της ΚΑΕ.

Για το δέσιμο που αναφέρεις, κανείς δεν μίλησε για συναισθηματικό δέσιμο. Μιλάμε για εμπιστοσύνη που βασίζεται σε πράξεις.

Ο ένας έχει 13 χρόνια αποδεδειγμένης επένδυσης, τίτλων και πολέμου με το κατεστημένο.
Ο άλλος έχει μέχρι στιγμής μόνο προθέσεις, οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από μια αδιαφανή και διχαστική διαδικασία και κάποιες κρυφές συναντήσεις.

Edit: Την λέξη επίθεση σε πολλά "....."
Έγραψες:

"Και για το "Ιβανόσκυλα". Αν το να στηρίζεις με τη μνήμη και τη λογική σου τον άνθρωπο που πήρε τον σύλλογο από τη διάλυση και τον έκανε πρωταθλητή, σε κάνει "Ιβανόσκυλο", τότε ας είναι.

Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είσαι "καιροσκόπος", έτοιμος να αλλάξεις πίστη με την πρώτη εμφάνιση ενός νέου πορτοφολιού."

Σ' αυτό απάντησα. Για Α2 δε μίλησες αλλά με τον τρόπο σου , αυτό λες.

Και εννοείται ότι θα είμαστε πάντα με το μεγαλύτερο πορτοφόλι. Οπως γινεται σε ολες τις ομαδες. Αλλιώς θα μέναμε στον Βουλινό ή στον Ζαγορακη. Ή θα έλεγα να πάρεις εσύ την ΠΑΕ γιατί φαίνεσαι καλό παιδί.

Για μπάλα μιλάμε , δεν παντρευτήκατε τον Ιβαν.
Κάνεις λάθος φίλε μου, ο λόγος μου είναι απλός, ποτέ δεν αφήνω υπονοούμενα όταν κάνω διάλογο, πάντα γράφω με επιχειρηματολογία και είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που αναφέρομαι.

Όσον αφορά αυτό που έγραψα, απευθύνομαι σε εμένα, προτιμώ το ένα από το άλλο και όχι σε εσένα.
Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι με βάζει σε θέση ισχύος για να σου πετάξω λάσπη ή να σε χαρακτηρίσω.

Η Σύγκριση με Βουλινό - Ζαγοράκη είναι Άστοχη. Τότε, θέλαμε αλλαγή γιατί ο σύλλογος βούλιαζε οικονομικά και αγωνιστικά. Σήμερα, με τον Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ζει την πιο επιτυχημένη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του.

Κανείς δεν παντρεύτηκε τον Σαββίδη. Εμπιστευτήκαμε, και δικαιωθήκαμε, τα έργα του. Και αυτή η εμπιστοσύνη που κερδήθηκε με πράξεις, δεν ξεπουλιέται για κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι.

Και τι σκατά, από την ανακοίνωση του Α.Σ. για την συνάντηση, μέχρι εδώ πως φτάσαμε;
Ας το σταματήσουμε γιατί βγήκαμε ήδη οφ-τοπικ.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι με την αχαρακτήριστη διοίκηση του ΑΣ, ένα εμετικό ραδιόφωνο, κύκλους της κυβέρνησης και διάφορους άλλους ξεκίνησαν όλοι μαζί έναν πόλεμο φθοράς και απαξίωσης στον Σαββίδη. Το ποιος είναι ο Σαββίδης και τι έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος να το ξαναπούμε, αν και θα έπρεπε. Επίσης, κάτι που μου μοιάζει αυτονόητο, η οποιαδήποτε επίθεση στον Σαββίδη είναι και επίθεση στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα έχω πει και ξαναπεί να αφήσει την Τούμπα στην ησυχία της ο Μυστακίδης και ας αναλάβει το μπάσκετ (πριν εκφράσει το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ), άμα θέλει τέλος πάντων τόσο πολύ να προσφέρει στον Σύλλογο. Όμως η όποια μελλοντική προσφορά του, η όποια ενδεχόμενη ευεργεσία του στο μπάσκετ, εφόσον συνδυάζεται με την διαιώνιση της διχόνοιας γενικά και του τρυπήματος της ΠΑΕ ειδικά, δεν θα είναι για εμένα αρκετή και θα τον θεωρώ ανεπιθύμητο. Εννοείται ότι εν τω μεταξύ θα ήμουνα μικρόψυχος εάν δεν αισθανόμουνα χαρά για την ανάσα που θα πάρει το μπάσκετ, το πλέον πολύπαθο και αδικημένο μας τμήμα.

Για όποιον θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, υπάρχει 3 μήνες τώρα υπαρξιακό ζήτημα στην ομάδα και για αυτό υπεύθυνος αφενός είναι ο Μυστακίδης και αφετέρου ο ΑΣ που λειτουργεί ως εντολοδόχος του. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, μιας και δεν θέλω να χαλάω κανενός τη ζαχαρένια, δεν θα ξαναγράψω στο συγκεκριμένο τόπικ (εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό) από την στιγμή που θ’ αναλάβει και επίσημα το μπάσκετ. Με ενοχλεί πολύ που κάποιοι κάνουν λες και έχουν το χρυσό κλειδί του τόπικ, που έχουν αναγάγει σε κανόνα να γουστάρεις τον Μυστακίδη και που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη.

Μια παρένθεση. Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός γιατί ως επί το πλείστον συμφωνώ με τις απόψεις του ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι καταφέρνετε, με το να του την πέφτετε διάφοροι κάθε στιγμή που πάει να γράψει τα όσα πιστεύει. Στο τέλος αν (ξανα)τιμωρηθεί θα πανηγυρίζετε; Γιατί νομοτελειακά θα εκτραπεί, όπως ο καθένας θα έκανε. Νομίζω πως μπορώ να εκφράσω αυτές τις απορίες, μιας και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν (και γιατί να έρθω άλλωστε, αφού δεν έχει νόημα καθόλου). Στο τέλος όμως θα ζητάνε ορισμένοι πιστοποιητικό μυστακιδικών φρονημάτων. Κι όποιος δεν το επιδεικνύει θα ονομάζεται εχθρός του ΠΑΟΚ, θα χαρακτηρίζεται προσωπικά, ότι λέει βλακείες, ότι έχει πρόβλημα, ότι είναι γραφικός, θα λέγεται μέχρι ότι πρέπει να διαγραφεί γιατί κουράζει. Κλείνει η παρένθεση.

Και για να μην κουράζω άλλο, είχα πει παλιότερα αυτό:
Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.

Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.

Το να πετάμε την ηθική διάσταση στις καλένδες είναι σαν να μη μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά για κανένα σούπερ μάρκετ.

Το να βαφτίζουμε εχθρούς του ΠΑΟΚ όσους διαφωνούμε μαζί τους είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρρώστιας. Την οποία αρρώστια φυτέψανε στα σωθικά του Συλλόγου όσοι τώρα περιμένουμε σαν μεσσίες.
Ο φίλος ABOLEYTOI μου είχε δώσει μία ωραιότατη απάντηση. Ωραία με την έννοια ότι είναι ακαταμάχητη:
παρόλα αυτά, εγώ που είμαι νηστικός, καρβέλια ονειρεύομαι. Και θα το κατασπαράξω το καρβέλι, ακόμα και αν είναι δόλωμα, το παραδέχομαι.
Μόνο να σωπάσω μπορώ μπροστά σε μία τέτοια στάση και να δείξω σεβασμό.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, θα λάμψει. Μέχρι τότε ας σεβόμαστε τουλάχιστον ο ένας τον άλλον κι ας υπερασπίζεται ο καθένας τον ΠΑΟΚ, αλλά μαζί με τον ΠΑΟΚ, κι αυτούς που τον πήραν από τα τάρταρα και τον φτάσαν εκεί που δεν είχαμε καν φανταστεί.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Maklaz, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52 κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση και ο καθε πολιτικος βδελλα απο αυτον?
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

giliopoulos έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:03
leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52 κύκλους της κυβέρνησης
Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση και ο καθε πολιτικος βδελλα απο αυτον?
Ρε φιλε τωρα μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη
Ασε μας βραδυατικα
Αν γραφτούν αυτα που "πρέπει" θα τρεχεις να κρυφτεις και εσυ και ολοι οι τεληομανεις
Ασε μας ειλικρινα
Καποια στιγμη θα στα γραψω ολα για τον κυρ-τελη
Και την σχεση του οχι με την ΝΔ αλλα με την συγκεκριμένη ΟΜΑΔΑ όντων που κιβερναοι με το ονομα της ΝΔ
These users thanked the author warmeater for the post:
Apil44
giliopoulos

warmeater έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21 Ρε φιλε τωρα μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη
Ασε μας βραδυατικα
Αν γραφτούν αυτα που "πρέπει" θα τρεχεις να κρυφτεις και εσυ και ολοι οι τεληομανεις
Ασε μας ειλικρινα
Και την σχεση του οχι με την ΝΔ αλλα με την συγκεκριμένη ΟΜΑΔΑ όντων που κιβερναοι με το ονομα της ΝΔ
Για γραψε για να μαθουμε
Νεα προπαγανδα παλι αυτη. Δεν κυνηγαει η νδ τον ιβαν τον κυνηγανε συγκεκριμενοι της νδ!!! (ολα αυτα αφοτου τους πεις για παπαμιμικο και τσακα αλλα ελα που ο τσακας εχει φωτο με τον πρωθυπουργο στο προφιλ του περηφανος) :lol:
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

giliopoulos έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:36
warmeater έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21 Ρε φιλε τωρα μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη
Ασε μας βραδυατικα
Ασε μας ειλικρινα
Για γραψε για να μαθουμε
Νεα προπαγανδα παλι αυτη. Δεν κυνηγαει η νδ τον ιβαν τον κυνηγανε συγκεκριμενοι της νδ!!! (ολα αυτα αφοτου τους πεις για παπαμιμικο και τσακα αλλα ελα που ο τσακας εχει φωτο με τον πρωθυπουργο στο προφιλ του περηφανος) :lol:
Να έχεις υπομονή και θα μάθεις όσο είναι "δυνατόν" να μάθεις
Είναι πολύ μεγάλη αρετή
Θα σου χρειασθεί και στα του ΠΑΟΚ και ...γενικότερα
Εχεις γινει ...κατανοητός
These users thanked the author warmeater for the post:
Apil44
giliopoulos

warmeater έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:41
Να έχεις υπομονή και θα μάθεις όσο είναι "δυνατόν" να μάθεις
Είναι πολύ μεγάλη αρετή
Θα σου χρειασθεί και στα του ΠΑΟΚ και ...γενικότερα
Εχεις γινει ...κατανοητός
Αλλ ντα αλλα της παρασκευης το γαλα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εντελώς φιλικά, πλέον δε βγάζει κανένα νόημα το θρεντ.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Rexaris, freemind
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ηρεμήστε σας παρακαλώ όλοι, με τα "ξυσίματα στη γκλίτσα τού τσομπάνη" και λοιπές εκφράσεις, γιατί το πάτε φουλ για μεταξύ σας άγριους καυγάδες. Κόψτε το εδώ.

Πάλι τα ίδια θα ξαναλέμε; Δικαίωμα τού καθενός να θέλει τον άλφα ή τον βήτα ιδιοκτήτη στην ομάδα, αρκεί να μην μας πρήζει επί αυτού από το πρωί ως το βράδυ και να σέβεται και την αντίπαλη όχθη.

Εδώ είμαστε για ανταλλαγή ιδεών. Όχι για να βγάζετε μερικοί το ΠΑΟΚόμετρο για να μαλώνετε ποιός την έχει πιο μεγάλη (την αγάπη προς τον σύλλογο).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το εν λόγω τόπικ είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δλδ. μπάσκετ, τελεία. Ας μας πεί λοιπόν κάποιος ΓΙΑΤΙ διαφωνεί να πάρει την ΚΑΕ ο Τέλης. Τί θα πάθει η ΚΑΕ αν την πάρει. Να το πείτε σε εμάς, και μετά να το πείτε και στον Χατζόπουλο που (μάλλον) του την δίνει.
These users thanked the author palok for the post (total 2):
joshua, Mithrandir
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δε θα βρείς πάνω από 1-2 αλλα είναι αρκετό για να αρχίσει ο ίδιος κύκλος ξανά και να διαβάσουμε 5-6 σελίδες τα ίδια.

Aς κάνουμε λίγη υπομονή, να τελειώνει η ιστορία, να ξεκινήσει η δουλειά και να έχουμε να συζητάμε πιο ουσιαστικά πράγματα και όχι θεωρίες.
These users thanked the author astral for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ο Μυστακίδης να μπει και να τα σηκώσει όλα! Να μας κάνει 1ους! Να κάνει το Παλατάκι στολίδι!
Και όλα με ειλικρίνεια προς τον λαό του ΠΑΟΚ!
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
astral, KalamarGiannis
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52 Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι με την αχαρακτήριστη διοίκηση του ΑΣ, ένα εμετικό ραδιόφωνο, κύκλους της κυβέρνησης και διάφορους άλλους ξεκίνησαν όλοι μαζί έναν πόλεμο φθοράς και απαξίωσης στον Σαββίδη. Το ποιος είναι ο Σαββίδης και τι έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος να το ξαναπούμε, αν και θα έπρεπε. Επίσης, κάτι που μου μοιάζει αυτονόητο, η οποιαδήποτε επίθεση στον Σαββίδη είναι και επίθεση στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα έχω πει και ξαναπεί να αφήσει την Τούμπα στην ησυχία της ο Μυστακίδης και ας αναλάβει το μπάσκετ (πριν εκφράσει το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ), άμα θέλει τέλος πάντων τόσο πολύ να προσφέρει στον Σύλλογο. Όμως η όποια μελλοντική προσφορά του, η όποια ενδεχόμενη ευεργεσία του στο μπάσκετ, εφόσον συνδυάζεται με την διαιώνιση της διχόνοιας γενικά και του τρυπήματος της ΠΑΕ ειδικά, δεν θα είναι για εμένα αρκετή και θα τον θεωρώ ανεπιθύμητο. Εννοείται ότι εν τω μεταξύ θα ήμουνα μικρόψυχος εάν δεν αισθανόμουνα χαρά για την ανάσα που θα πάρει το μπάσκετ, το πλέον πολύπαθο και αδικημένο μας τμήμα.

Για όποιον θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, υπάρχει 3 μήνες τώρα υπαρξιακό ζήτημα στην ομάδα και για αυτό υπεύθυνος αφενός είναι ο Μυστακίδης και αφετέρου ο ΑΣ που λειτουργεί ως εντολοδόχος του. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, μιας και δεν θέλω να χαλάω κανενός τη ζαχαρένια, δεν θα ξαναγράψω στο συγκεκριμένο τόπικ (εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό) από την στιγμή που θ’ αναλάβει και επίσημα το μπάσκετ. Με ενοχλεί πολύ που κάποιοι κάνουν λες και έχουν το χρυσό κλειδί του τόπικ, που έχουν αναγάγει σε κανόνα να γουστάρεις τον Μυστακίδη και που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη.

Μια παρένθεση. Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός γιατί ως επί το πλείστον συμφωνώ με τις απόψεις του ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι καταφέρνετε, με το να του την πέφτετε διάφοροι κάθε στιγμή που πάει να γράψει τα όσα πιστεύει. Στο τέλος αν (ξανα)τιμωρηθεί θα πανηγυρίζετε; Γιατί νομοτελειακά θα εκτραπεί, όπως ο καθένας θα έκανε. Νομίζω πως μπορώ να εκφράσω αυτές τις απορίες, μιας και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν (και γιατί να έρθω άλλωστε, αφού δεν έχει νόημα καθόλου). Στο τέλος όμως θα ζητάνε ορισμένοι πιστοποιητικό μυστακιδικών φρονημάτων. Κι όποιος δεν το επιδεικνύει θα ονομάζεται εχθρός του ΠΑΟΚ, θα χαρακτηρίζεται προσωπικά, ότι λέει βλακείες, ότι έχει πρόβλημα, ότι είναι γραφικός, θα λέγεται μέχρι ότι πρέπει να διαγραφεί γιατί κουράζει. Κλείνει η παρένθεση.

Και για να μην κουράζω άλλο, είχα πει παλιότερα αυτό:
Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.

Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.

Το να πετάμε την ηθική διάσταση στις καλένδες είναι σαν να μη μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά για κανένα σούπερ μάρκετ.

Το να βαφτίζουμε εχθρούς του ΠΑΟΚ όσους διαφωνούμε μαζί τους είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρρώστιας. Την οποία αρρώστια φυτέψανε στα σωθικά του Συλλόγου όσοι τώρα περιμένουμε σαν μεσσίες.
Ο φίλος ABOLEYTOI μου είχε δώσει μία ωραιότατη απάντηση. Ωραία με την έννοια ότι είναι ακαταμάχητη:
παρόλα αυτά, εγώ που είμαι νηστικός, καρβέλια ονειρεύομαι. Και θα το κατασπαράξω το καρβέλι, ακόμα και αν είναι δόλωμα, το παραδέχομαι.
Μόνο να σωπάσω μπορώ μπροστά σε μία τέτοια στάση και να δείξω σεβασμό.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, θα λάμψει. Μέχρι τότε ας σεβόμαστε τουλάχιστον ο ένας τον άλλον κι ας υπερασπίζεται ο καθένας τον ΠΑΟΚ, αλλά μαζί με τον ΠΑΟΚ, κι αυτούς που τον πήραν από τα τάρταρα και τον φτάσαν εκεί που δεν είχαμε καν φανταστεί.
Το καλύτερο κείμενο που έχει ανέβει
στο φόρουμ για το θέμα!

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!
Ο Εγγονόπουλος είχε πει "με θαψανε αλλά δεν ήξεραν ότι ήμουνα σπόρος...."
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”