Κάνεις λάθος φίλε μου, ο λόγος μου είναι απλός, ποτέ δεν αφήνω υπονοούμενα όταν κάνω διάλογο, πάντα γράφω με επιχειρηματολογία και είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που αναφέρομαι.IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:12Έγραψες:Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03Φίλε μου καλέ, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι απλώς διαφορετική σκέψη, είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των λόγων μου.IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:45
Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 αρκεί να μην πικραθει κάποιος πάμπλουτος Έλληνας από τη Ρωσία που αγνοεί την ύπαρξη του , τι να πω...
Τι δέσιμο μπορεί να έχουν τα φτωχαδακια της κερκίδας με δύο παμπλουτους μπισνεσμαν,, δεν το καταλαβαίνω. Γραμμένους τους έχω και τους δύο, όπως μας έχουν κι αυτοί.
Άρα μη με βάζεις σ' αυτό το τριπάκι ...
Ποτέ δεν είπα ότι προτιμώ να πέσει η ομάδα στην Α2.
Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που το βγάζεις μόνος σου για να δικαιολογήσεις την επίθεσή σου.
Είπα ξεκάθαρα, ας έρθει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ. Ας επενδύσει, ας την απογειώσει και ας αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις και τις ικανότητές του. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από το να πέσει στην Α2.
Εσύ παίρνεις την απαίτησή μας για διαφάνεια και την παρουσιάζεις ως δήθεν αδιαφορία για το μέλλον της ΚΑΕ.
Για το δέσιμο που αναφέρεις, κανείς δεν μίλησε για συναισθηματικό δέσιμο. Μιλάμε για εμπιστοσύνη που βασίζεται σε πράξεις.
Ο ένας έχει 13 χρόνια αποδεδειγμένης επένδυσης, τίτλων και πολέμου με το κατεστημένο.
Ο άλλος έχει μέχρι στιγμής μόνο προθέσεις, οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από μια αδιαφανή και διχαστική διαδικασία και κάποιες κρυφές συναντήσεις.
Edit: Την λέξη επίθεση σε πολλά "....."
"Και για το "Ιβανόσκυλα". Αν το να στηρίζεις με τη μνήμη και τη λογική σου τον άνθρωπο που πήρε τον σύλλογο από τη διάλυση και τον έκανε πρωταθλητή, σε κάνει "Ιβανόσκυλο", τότε ας είναι.
Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είσαι "καιροσκόπος", έτοιμος να αλλάξεις πίστη με την πρώτη εμφάνιση ενός νέου πορτοφολιού."
Σ' αυτό απάντησα. Για Α2 δε μίλησες αλλά με τον τρόπο σου , αυτό λες.
Και εννοείται ότι θα είμαστε πάντα με το μεγαλύτερο πορτοφόλι. Οπως γινεται σε ολες τις ομαδες. Αλλιώς θα μέναμε στον Βουλινό ή στον Ζαγορακη. Ή θα έλεγα να πάρεις εσύ την ΠΑΕ γιατί φαίνεσαι καλό παιδί.
Για μπάλα μιλάμε , δεν παντρευτήκατε τον Ιβαν.
Όσον αφορά αυτό που έγραψα, απευθύνομαι σε εμένα, προτιμώ το ένα από το άλλο και όχι σε εσένα.
Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι με βάζει σε θέση ισχύος για να σου πετάξω λάσπη ή να σε χαρακτηρίσω.
Η Σύγκριση με Βουλινό - Ζαγοράκη είναι Άστοχη. Τότε, θέλαμε αλλαγή γιατί ο σύλλογος βούλιαζε οικονομικά και αγωνιστικά. Σήμερα, με τον Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ζει την πιο επιτυχημένη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του.
Κανείς δεν παντρεύτηκε τον Σαββίδη. Εμπιστευτήκαμε, και δικαιωθήκαμε, τα έργα του. Και αυτή η εμπιστοσύνη που κερδήθηκε με πράξεις, δεν ξεπουλιέται για κανένα μεγαλύτερο πορτοφόλι.
Και τι σκατά, από την ανακοίνωση του Α.Σ. για την συνάντηση, μέχρι εδώ πως φτάσαμε;
Ας το σταματήσουμε γιατί βγήκαμε ήδη οφ-τοπικ.