Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μάλλον δεν είναι ο Μαξίμοβιτς ο χαφ που θα έρθει γιατί σύμφωνα με τη σφίνα πρόκειται για:
...ολοκλήρωση της μεταγραφής του μέσου, ενός χαφ “box to box”, που να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας…
Ο παίκτης αυτός που θα αποκτηθεί, πρέπει να έχει την ικανότητα να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να βοηθάει και τους επιθετικούς, τέτοιον παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δυο, στους οποίους έχει καταλήξει για να ολοκληρώσει μία από τις δυο περιπτώσεις.
Αυτός που κινεί τα νήματα είναι ο Γιώργος Σαββίδης.
...ολοκλήρωση της μεταγραφής του μέσου, ενός χαφ “box to box”, που να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας…
Ο παίκτης αυτός που θα αποκτηθεί, πρέπει να έχει την ικανότητα να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να βοηθάει και τους επιθετικούς, τέτοιον παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δυο, στους οποίους έχει καταλήξει για να ολοκληρώσει μία από τις δυο περιπτώσεις.
- thanos-xanthi
Αρα ούτε ο Εσποσιτο και ο Ολιβειρα . Μόνο του Οζντοεβ ταιριάζει απο αυτούς που έχουν ακουστεί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάλλον δεν είναι ο Μαξίμοβιτς ο χαφ που θα έρθει γιατί σύμφωνα με τη σφίνα πρόκειται για:
Καταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
- Μπαρκαρούτσος
Έχει ακουστεί πουθενά ότι η ΠΑΕ ενδιαφέρεται για τον Oliveira; Έχω την αίσθηση πως μόνο εμείς (ο κόσμος) ενδιαφερόμαστε..
Δεν ξέρω καν αν η ΠΑΕ μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του.
Δεν ξέρω καν αν η ΠΑΕ μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του.
adman έγραψε:Καταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Κάτσε καλά ρε περίεργε
Που θα μας πεις οτι γίνεται και προσπάθεια επηρεασμού επειδή μας αρέσει ένας παίκτης
Αντε μπαλόνια μας τα κάνατε συνωμοσιολόγοι μυθομανείς.
E τι μονο ο Μπουζας;; Αν και την πατησε με Καργα
Και εμεις....
ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ
Λογικα τωρα επηρεαστηκε η ΠΑΕ
Και εμεις....
ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ ΟΖΝΤΟΕΦ
Λογικα τωρα επηρεαστηκε η ΠΑΕ
Αν αναφέρεσαι σε μενα κάνεις λάθος. Τελευταίο στην wishlist μου τον εχω τον Ozdoev. Εσυ βγάζεις αγχος μην πει κανεις κουβεντα για τον Ολιβειρα.adman έγραψε:Καταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Το ποσο εύκολα κατηγορείτε τους συνφορουμητες σας για στημένους εδω μέσα μου κανει εντύπωση πάντως . Φοβόμαστε να μιλήσουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ένα άρθρο παρέθεσα, μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Το σίγουρο (φαίνεται πως) είναι ότι θα πάρουμε χαφ και μάλλον 8ρι. Όλα τα άλλα είναι εικασίες.
Επίσης δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο το ότι το έχει αναλάβει ο Γιώργος προσωπικά.
Επίσης δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο το ότι το έχει αναλάβει ο Γιώργος προσωπικά.
-
Σε σχέση με ΠΕΡΥΣΙ
Κάνουμε ενισχυμένη άμυνα και επίθεση.
Απομένει να ενισχυθεί και ο άξονας στο κέντρο.
Κάτι γίνεται προς ορθή κατεύθυνση
Να ολοκληρωθούν οι κινήσεις.
Κάνουμε ενισχυμένη άμυνα και επίθεση.
Απομένει να ενισχυθεί και ο άξονας στο κέντρο.
Κάτι γίνεται προς ορθή κατεύθυνση
Να ολοκληρωθούν οι κινήσεις.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποιος έγραψε ρε πως μας ενδιαφέρει ο Ολιβέιρα; Διότι πετάμε ονόματα έτσι στα κουτουρού και ξαφνικά γινεται πιστευτή η κάθε μαλακια. Άντε γιατί φτάνουμε στα όρια μας σιγά σιγά και ακόμα δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος.
Μακαρι να υπάρχει προοπτική, θέμα και διαπραγματεύσεις για Ολι.
Προς το παρόν δεν προκύπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ
Το γεγονός οτι μας γκάβλωσε εμάς και το συζητάμε, δε σημαίνει οτι θα ψάχνουμε και για δικαιολογίες αν δεν "παίζει" το θέμα του.
Από ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις χαφ που όντως ακούστηκαν, γράφτηκαν και διέρρευσαν ως στόχοι του ΠΑΟΚ, εμένα ο Οζντοεφ είναι ο ΜΟΝΟΣ που μου έκανε κλικ για τις ανάγκες και το στυλ της ομάδας. Από ΟΛΕΣ ως τώρα.
Αμα αύριο διαρρεύσει για Μοντριτς, θα αλλάξω στάση.
Προς το παρόν δεν προκύπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ
Το γεγονός οτι μας γκάβλωσε εμάς και το συζητάμε, δε σημαίνει οτι θα ψάχνουμε και για δικαιολογίες αν δεν "παίζει" το θέμα του.
Από ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις χαφ που όντως ακούστηκαν, γράφτηκαν και διέρρευσαν ως στόχοι του ΠΑΟΚ, εμένα ο Οζντοεφ είναι ο ΜΟΝΟΣ που μου έκανε κλικ για τις ανάγκες και το στυλ της ομάδας. Από ΟΛΕΣ ως τώρα.
Αμα αύριο διαρρεύσει για Μοντριτς, θα αλλάξω στάση.
- sourmenetes
- Moderator
Καταρχάς γιατί παίρνεις ως δεδομένο το ρεπορτάζ;;adman έγραψε:Καταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Πόσες φορές έπεσε μέσα το ρεπορτάζ;;
Ποια προσπάθεια αδελφέ;
Δηλαδη συστηματικά κάνουμε κάτι για ποιο λόγο;;
Για να φανούμε καλοί σε ποιον;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk