Aρα λογικα δε στηριξες σε κανενα απο τους 5 τιτλους ετσι?Parolos έγραψε:Και ποιος είπε ότι μας χαλάνε οι ελεύθεροι?
Αλλά μολαταύτα, και με το μπαρντον δηλαδή... Οι Μακ, οι Γκαρηδες και οι Τσιμιροτηδες τελείωσαν σε τούτο εδώ τον κόσμον? Όλοι όσοι παίζουν σε ομάδες και θέλουμε να αγοράσουμε είναι τσολακοεσιτηδες?
Ε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Χαίρομαι πάντως που τα περισσότερα παιδιά που ήταν οι "γκρινιάρηδες" έγραψαν ότι "πλέον δεν έχει νόημα και στηρίζουμε από δω και πέρα".
Το ίδιο λέω κάθε 31 Αυγούστου.
Αλλά ρε παιδιά τους αιφνιδιασατε τους δασκάλους του φόρουμ. Τώρα ποιον θα κάνουν παράθεση?
Αντιθέτως βλέπω κάποιους που δασκαλευαν πριν 10 μέρες τώρα να κράζουν.. οκ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- paokmaniak
Καλα δηλαδη συγγνωμη και αυτη την 4αδα τη λες ξεμεινε??DimitrisS έγραψε:Ειρωνικα το λεει ο Ρενε και καλα κανει και το λεει γιατι εμεις γκρινιαζουμε για την 4αδα που εχουμε στα στοπερ συν τον Ιγκι που θα μπει σιγα σιγα και ο γαυρος εμεινε με τον Μπα, τον Σισε, τον Παπασταθοπουλο και τον Μαρκοβιτς.
Α και τον Αβρααμ.
Τωρα,αν με καποιο μαγικο (οπως λεει και το συνθημα τους) τροπο εχουνε και τον Σεμεδο...μαγοι ειναι οτι θελουν κανουν.
Ο Παπασταθοπουλος ειναι ξεμεινε??
- paokmaniak
O perotti Ολη τη χρονια περυσι ειχε 4 συμμετοχες.... και ερχεται απο συνοχμενους τραυματισμους.dimpaok4 έγραψε:ντιεγκο περοτι και ιαγκο φαλκε ελευθεροι απο σημερα οχι καθαρα 10αρια αλλα υδραυλικοι φερε εναν απο τους δυο και εισαι καλα
υγ εχουν το ιδιο μανατζερ
ΠΑΟΚ
Κοιτάξτε λίγο τα ροστερ των ομάδων της premier,δεν υπάρχει ομάδα με πάνω από 28 ποδοσφαιριστές,από 22-28 παίχτες όλες,δε μπορείς να κάνεις καλές και ποιοτικές προπονήσεις με 36-40.
Εμείς είμαστε σε νορμάλ επίπεδα με 29 ποδοσφαιριστές.
Τρείς τερματαδες 3 μικροί και 23 οι υπόλοιποι με 6 από αυτούς χωρίς κοινοτικό διαβατήριο.
Μια χαρά στα θέλω του Λουτσεσκου ήρθε η ομάδα.
Όλοι θέλαμε έναν παιχταρα στη θέση του Γκαγκαβα,αν χρειαστεί πιστεύω θα έρθει τον Γενάρη.
Για μένα και για την πλειοψηφία του φόρουμ διαβάζω,το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας και κατά δεύτερο λόγο το δεξί μπακ.
Για το τέρμα το πήρε 100% επάνω του ο Λουτσεσκου και ελπίζω να δικαιωθεί.
Δεξιά είναι τα δύσκολα,μακάρι να μην μας στοιχίσει πολλούς βαθμούς η θέση του δεξιού μπακ.
Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν,όλα καλά θα πάνε,δε γλυτώνει κανένας πουστης φέτος.
Εμείς είμαστε σε νορμάλ επίπεδα με 29 ποδοσφαιριστές.
Τρείς τερματαδες 3 μικροί και 23 οι υπόλοιποι με 6 από αυτούς χωρίς κοινοτικό διαβατήριο.
Μια χαρά στα θέλω του Λουτσεσκου ήρθε η ομάδα.
Όλοι θέλαμε έναν παιχταρα στη θέση του Γκαγκαβα,αν χρειαστεί πιστεύω θα έρθει τον Γενάρη.
Για μένα και για την πλειοψηφία του φόρουμ διαβάζω,το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας και κατά δεύτερο λόγο το δεξί μπακ.
Για το τέρμα το πήρε 100% επάνω του ο Λουτσεσκου και ελπίζω να δικαιωθεί.
Δεξιά είναι τα δύσκολα,μακάρι να μην μας στοιχίσει πολλούς βαθμούς η θέση του δεξιού μπακ.
Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν,όλα καλά θα πάνε,δε γλυτώνει κανένας πουστης φέτος.
Παρτε αυτόν ρε και να πα να γ@μηθει
https://www.transfermarkt.com/radamel-f ... eler/39152
( κάτι δικά μου νυχτιάτικα ).
https://www.transfermarkt.com/radamel-f ... eler/39152
( κάτι δικά μου νυχτιάτικα ).

Καθόλου δεν ξέμεινε αλλά δεν υπάρχει κάτι που να φοβίζει,οι αφρικανοί είναι και οι δύο ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και ο Παπασταθοπουλος πολύ πεσμένος σε σχέση με το παρελθόν του.paokmaniak έγραψε:Καλα δηλαδη συγγνωμη και αυτη την 4αδα τη λες ξεμεινε??DimitrisS έγραψε:Ειρωνικα το λεει ο Ρενε και καλα κανει και το λεει γιατι εμεις γκρινιαζουμε για την 4αδα που εχουμε στα στοπερ συν τον Ιγκι που θα μπει σιγα σιγα και ο γαυρος εμεινε με τον Μπα, τον Σισε, τον Παπασταθοπουλο και τον Μαρκοβιτς.
Α και τον Αβρααμ.
Τωρα,αν με καποιο μαγικο (οπως λεει και το συνθημα τους) τροπο εχουνε και τον Σεμεδο...μαγοι ειναι οτι θελουν κανουν.
Ο Παπασταθοπουλος ειναι ξεμεινε??
Σεμεδο ή Μανωλας θα του έδιναν ποιότητα και κλάση.
Αν και πιστεύω ότι θα πάρουν Σιοβα ο οποίος θα είναι καλή προσθήκη,αν γίνει.
Κάνα κοινοτικό διαβατήριο για τα δίδυμα από το ξηρόμερο δεν μπορούμε να βρούμε?
Εγώ πιστεύω ότι τον μόνο που μπορεί να δεχτεί ο Λουτσεσκου είναι τον Τζιοβινκο και μάλιστα ακόμα και εκτός λίστας,μόνο για το πρωτάθλημα.
Γι'αυτό ας μην περιμένουμε άδικα,δεν πρόκειται να έρθει τώρα κάποιος.
Γι'αυτό ας μην περιμένουμε άδικα,δεν πρόκειται να έρθει τώρα κάποιος.
Έχω ξαναγράψει, ότι βάσει δηλώσεων Ιβάν, δεν προκύπτει σχεδιασμός για all in και πρωτάθλημα ΦΕΤΟΣ. Η βιωσιμότητα δεν έχει εγκαταληφθεί σε καμία δήλωση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Ιβάν στην πρόσληψη Λουτσεσκου. Προφανώς και αν προκύψει δεν θα πούμε όχι, αλλά θα αποτελεί άθλο.
Ο σχεδιασμός έχει μακρινό ορίζοντα και εκεί στοχεύει η πρόσληψη Λουτσεσκου.
Το σημαντικό είναι να μην υποβόσκει κάποια εσωτερική σύγκρουση.
Δυστυχώς, εμφανίστηκαν κάποια σημάδια (βλέπε ιστορία με εκείνον τον ψυχρά) τα οποία δείχνουν αρμόδιους που δεν έχουν τα κοτσια να αναλάβουν ευθύνες και προσπαθούν απλά να μη βρεθούν υπόλογοι απέναντι στον Ιβάν.
Αυτό βέβαια είναι το καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και το άσχημο, στο οποίο έχει ξεκινήσει ένας εσωτερικός πόλεμος με απροσδιόριστα μέχρι στιγμής στρατόπεδα. Σε αυτό το σενάριο, έχει ξεκινήσει ένα blame game, σημάδια του οποίου εμφανίστηκαν και εδώ μέσα, με "εσωτερικές πληροφορίες" για πολύ μεγάλα budget που αποκλείεται να μας αφήσουν χωρίς παίχτη σε συγκεκριμένες θέσεις κλπ κλπ αλλά ρε γαμωτο κάπου σκαλωνε το πράγμα και στο τέλος (σήμερα δλδ) θα αποδιδαμε τα του καίσαρος τω καίσαρι. Προσοχή λοιπόν στους διάφορους μητροπολίτες που κυκλοφορούν και πριν πάρετε κάτι τοις μετρητοίς να είστε πολύ ψυλλιασμενοι.
Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
Στα των μεταγραφών, έχω ξαναγράψει ότι αυτό που τελικά έγινε, ήταν η πεποίθησή μου ότι αποτελούσε το max αυτών που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Ίσως η ατυχία με τον φορ να στέρησε έναν ακόμη παίχτη επιπέδου. Εάν είναι θέμα ανικανότητας, δεν υπάρχουν λόγια.
Καλή παοκτσηδικη σεζόν και θα τα λέμε στα τοπικά των αγώνων.
Ο σχεδιασμός έχει μακρινό ορίζοντα και εκεί στοχεύει η πρόσληψη Λουτσεσκου.
Το σημαντικό είναι να μην υποβόσκει κάποια εσωτερική σύγκρουση.
Δυστυχώς, εμφανίστηκαν κάποια σημάδια (βλέπε ιστορία με εκείνον τον ψυχρά) τα οποία δείχνουν αρμόδιους που δεν έχουν τα κοτσια να αναλάβουν ευθύνες και προσπαθούν απλά να μη βρεθούν υπόλογοι απέναντι στον Ιβάν.
Αυτό βέβαια είναι το καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και το άσχημο, στο οποίο έχει ξεκινήσει ένας εσωτερικός πόλεμος με απροσδιόριστα μέχρι στιγμής στρατόπεδα. Σε αυτό το σενάριο, έχει ξεκινήσει ένα blame game, σημάδια του οποίου εμφανίστηκαν και εδώ μέσα, με "εσωτερικές πληροφορίες" για πολύ μεγάλα budget που αποκλείεται να μας αφήσουν χωρίς παίχτη σε συγκεκριμένες θέσεις κλπ κλπ αλλά ρε γαμωτο κάπου σκαλωνε το πράγμα και στο τέλος (σήμερα δλδ) θα αποδιδαμε τα του καίσαρος τω καίσαρι. Προσοχή λοιπόν στους διάφορους μητροπολίτες που κυκλοφορούν και πριν πάρετε κάτι τοις μετρητοίς να είστε πολύ ψυλλιασμενοι.
Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
Στα των μεταγραφών, έχω ξαναγράψει ότι αυτό που τελικά έγινε, ήταν η πεποίθησή μου ότι αποτελούσε το max αυτών που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Ίσως η ατυχία με τον φορ να στέρησε έναν ακόμη παίχτη επιπέδου. Εάν είναι θέμα ανικανότητας, δεν υπάρχουν λόγια.
Καλή παοκτσηδικη σεζόν και θα τα λέμε στα τοπικά των αγώνων.
εγω που θελω στοπερ να μην ελπιζω ουτε για τον Γεναρη ε;
Νομιζω οτι απο εκει θα χασουμε φετος περισσοτερους βαθμους φετος απ οτι απο το δεξι μπακ
Απορω πως δεν μιλαει κανενας για στοπερ. Με ολους αυτους που εχουμε μπροστα, παρα τα οποια κενα, η π@υτσα θα παει συννεφο. Αλλα τι να το κανεις αν μπαζεις πισω; Αν ειχες βραχους στα στοπερ και δεν περνουσε κουνουπι, μικρη σημασια θα ειχε το κενο στο 10 ή στα εξτρεμ. Οι υπαρχοντες μεσοεπιθετικοι ειναι ικανοι να γ@μησουν κοσμακη. Αν πρεπει ομως να βαζεις 3 γκολ σε καθε ματς για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ε και ο Τζοβινκο να ερθει παλι δυσκολα εισαι.
Νομιζω οτι απο εκει θα χασουμε φετος περισσοτερους βαθμους φετος απ οτι απο το δεξι μπακ
Απορω πως δεν μιλαει κανενας για στοπερ. Με ολους αυτους που εχουμε μπροστα, παρα τα οποια κενα, η π@υτσα θα παει συννεφο. Αλλα τι να το κανεις αν μπαζεις πισω; Αν ειχες βραχους στα στοπερ και δεν περνουσε κουνουπι, μικρη σημασια θα ειχε το κενο στο 10 ή στα εξτρεμ. Οι υπαρχοντες μεσοεπιθετικοι ειναι ικανοι να γ@μησουν κοσμακη. Αν πρεπει ομως να βαζεις 3 γκολ σε καθε ματς για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ε και ο Τζοβινκο να ερθει παλι δυσκολα εισαι.
- sakis_the_fraud
Θεωρεις οτι επαιξε οντως σαν σεναριο;invincible έγραψε:Ε πήγε να γίνει με τον Μπεο αλλά δεν έγινε επειδή ήθελε να δώσει πόδι σε πολλούς εκεί μέσα. Θα έπαιρνες και κάποιους από το σκαουτινκ τιμ της Τρίπολης και μαζί με χυμούς θα έκανες τώρα ομάδα που θα έτρεχε 180 λεπτά. Ποιος θα σε έπιανε. Δε ήθελε όμως . Ο Ιβαν είναι καλός άνθρωπος. Παρα είναι καλός άνθρωπος όμως για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Leo Jaba likes this post!invincible έγραψε:Θα παίξουμε φιλικό το Σάββατο στις 18:00 με την Βέροια του Δερμιτζάκη στην Βέροια! Έστειλαν έλεγξαν χλοοτάπητες τα πάντα οκ. Χαμός θα γίνει στην Βέροια. Που είσαι Βεριώτη ψυχάρα δείξε μας τον αγώνα. Θα δούμε το Σάββατο Sidcley Akomp και Μιτριτσα !
Αντε να περιμενουμε και τους ελευθερους να δουμε τι θα κανουνε...
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Απορώ πως "ψαχτήκαμε" υποτίθεται για "δεκάρι" που κάνει την διαφορά και αναλωθήκαμε σε κάτι Τζοτζοβιγκιους με παρουσία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πριν 10 χρόνια και κάτι Σέρβους μουσουλμάνους(από εκεί καταλαβαίνεις πως το παιδί δεν πάει καλά) και δεν έγινε η παραμικρή κρούση για τον υπερπαίχτη Ben Arfa! Επίσης αμαρτία να έχει μείνει ελεύθερος ένας τερματοφύλακας επιπέδου Sergio Romero και να μην ψαχτείς με την πάρτη του ενώ αποδεδειγμένα οι τερματοφύλακες μας είναι άστα να πάνε.Τέσπα......οι πιο πολλοί την είχαμε ψιλιαστεί πως θα είναι η πιο χάλια μεταγραφική περίοδος μας της τελευταίας δεκαετίας.Μια μικρή ελπίδα για μεγάλες προσδοκίες υπήρξε με την έλευση Lucescu αλλά εξέπνευσε γρήγορα .Άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (Taylor)Ανακεφαλαιώνοντας.....Εμφανως αποδυναμωμένοι από πέρσι με ενισχυμένους όλους τους μικρούς (ρουλης-βαζελος-χαρτι) και μεγάλους μας αντιπάλους (Ε.Ο)Σώζει κάπως την κατάσταση ο αποκλεισμός του γαύρου και η ιστορία με Semedo,το πως θα διαχειριστεί ο ρουλης τις μαζεμένες ποιοτικότερες μεταγραφές της ιστορίας του και το ότι η χάρτινη θ'αργησει να δέσει μιας και ουσιαστικά είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα με 10 μεταγραφές και νέο προπονητή. Το μεγάλο κρίμα είναι όμως σχετικά με την Ευρώπη. Ενώ μας έτυχε ένας όμιλος που είναι παραπάνω από εύκολος,δεν δείξαμε την διάθεση να ενισχύσουμε ποιοτικά την ομάδα.Και υπήρχαν όλα τα εχέγγυα φέτος για καλή πορεία. Κρίμα....
Είμαι πολύ στεναχωρημενος με την τροπή της μεταγραφικής αυτής περιόδου.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Διαρκείας 120€ για νέους κατόχους, μισή τιμή το ανέργων, υπάρχει και έκπτωση για ΑμεΑ, υπάρχει και το ΣΦίτικο στα 50 (ή 60) που παίρνετε από ΣΦ ή τη μπουτίκ στο Παλατάκι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΠΙΚ.