Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως εγινε συνελευση για να ειπωθουν πραγματα υποτιθεται και δεν ειπωθηκε τπτ..τζαπα ρευμα καψανε..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sera4 έγραψε:οι απαντησεις του ζηση στα κρισιμα ερωτηματα:

1)ναι
2)οκ
3)ακουστηκες
4)επιφυλασομεθα
5)τα ειπες ολα
6)ναι δεν μπορουμε να μιλησουμε τωρα
7)δεν μπορουμε να τα πουμε δημοσια αυτα

κοινως μια τρυπα στο νερο, μια τυπικη συνελευση που ακουστηκαν τα τυπικα και ουσιαστικα φυγαμε με καποιες υποσχεσεις για καλυτερο μελλον...
+1926

Τζάμπα συνεντεύξεις, τζάμπα ανοιχτές συζητήσεις, τζάμπα συνελεύσεις... Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ;
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και θα πω: Εάν μπορούσε θα έλεγε περισσότερα.
Και μερικές φορές είναι καλύτερα να μη πεις μερικά πράγματα και να σιωπήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους (και ίσως εύλογους;).
Τον Βρύζα δεν τον υποχρέωσε κανένας να γίνει πρόεδρος, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει έστω και έναν, που θα αναλάμβανε πρόεδρος σ΄αυτή την δεδομένη στιγμή; Και οχι λαμόγιο για να εξηγούμαστε.
Όπως και να το κάνουμε τα πράγματα δεν αλλάζουν. Έγιναν φοβερά λάθη και χάθηκαν χρήματα, ΑΛΛΑ δεν έφαγε κανένας τίποτα. Έγιναν μαλακίες, που δεν έπρεπε να γίνουν και σ΄αυτό δεν υπάρχει καμία αντίθετη γνώμη και σ΄αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν μπορεί ο Βρύζας να γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος και να του φορτώνονται όλα τα κακώς κείμενα. Παντού και σε κάθε παε υπάρχουν πράγματα, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται κιόλας, οτι φαγώθηκαν τα χρήματα και οτι όλοι είναι κλέφτες.
Όταν ο ποα με τους εφοπλιστές του είναι σε τέτοια κατάσταση, πρέπει εμείς τουλάχιστον να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Βλέπουμε, οτι σιγά-σιγά μπαίνουμε σε καλύτερο δρόμο και έστω και έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα επανέλθουμε και γι αυτό είμαι σιγουρότατος. Ε αφου ΠΑΟΚ ρε παιδιά...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στον ΠΑΟΚ διαχρονικά υπάρχει κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει να γίνει κυβέρνηση και η "αριστερά".
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

rouki έγραψε:Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και θα πω: Εάν μπορούσε θα έλεγε περισσότερα.
Και μερικές φορές είναι καλύτερα να μη πεις μερικά πράγματα και να σιωπήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους (και ίσως εύλογους;).
Τον Βρύζα δεν τον υποχρέωσε κανένας να γίνει πρόεδρος, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει έστω και έναν, που θα αναλάμβανε πρόεδρος σ΄αυτή την δεδομένη στιγμή; Και οχι λαμόγιο για να εξηγούμαστε.
Όπως και να το κάνουμε τα πράγματα δεν αλλάζουν. Έγιναν φοβερά λάθη και χάθηκαν χρήματα, ΑΛΛΑ δεν έφαγε κανένας τίποτα. Έγιναν μαλακίες, που δεν έπρεπε να γίνουν και σ΄αυτό δεν υπάρχει καμία αντίθετη γνώμη και σ΄αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν μπορεί ο Βρύζας να γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος και να του φορτώνονται όλα τα κακώς κείμενα. Παντού και σε κάθε παε υπάρχουν πράγματα, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται κιόλας, οτι φαγώθηκαν τα χρήματα και οτι όλοι είναι κλέφτες.
Όταν ο ποα με τους εφοπλιστές του είναι σε τέτοια κατάσταση, πρέπει εμείς τουλάχιστον να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Βλέπουμε, οτι σιγά-σιγά μπαίνουμε σε καλύτερο δρόμο και έστω και έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα επανέλθουμε και γι αυτό είμαι σιγουρότατος. Ε αφου ΠΑΟΚ ρε παιδιά...
:opaokara:
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτός από αυτό που προκύπτει έμμεσα, ότι δηλ. ο Βρύζας ανέλαβε την ΠΑΕ , γιατί είναι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ ή γιατί είναι μεγαλόψυχος και μας κάνει χάρη (με 7000 μισθό τον μήνα).
Θα μπορούσα να σου αναφέρω και είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να σκεφτείς, τουλάχιστον 2 λόγους που έχουν να κάνουν με το καλώς εννοούμενο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του συμφέρον (όχι παράνομα) ανεξαρτήτως του αν το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν θετικό ή αρνητικό για τον ΠΑΟΚ.Εξ άλλου λειτουργεί εκ του ασφαλούς όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

MANIAKOS έγραψε:τζαπα ρευμα καψανε.

Το πιο σημαντικο απο ολα.... Καθοτι αυτο κοστιζει ...Ολα τα αλλα δωρεαν ειναι .... Μια κουβεντα πανω , μια κουβεντα κατω ..Λογος να γινεται....
Μπλαμπλαμπλα ....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αμ δε που κάψαμε. Κλειστός ήταν ο κλιματισμός...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως μεγιστη πατατα (οσο κ αν δεν ειναι κανα φοβητρο η Γιεχουντα) να περιμενουν απαντησεις κ αποφασεις την ημερα που δηλωνεις λιστα στην ουεφα...Τι περιμεναν δηλαδη ολες οι πλευρες κ κυριως η δικια μας? Το φιλικο με την αιντχοφεν για να δρομολογηθουν πραγματα...
Τωρα μαλλον εχεις στην ευρωπαικη σου λιστα για 2 αγωνες,2 παικτες που θα φυγουν...
Και θα πας να παιξεις με 2 κουμαλο-κατσικα (0 ευρωπαικη εμπερια τουλαχιστον ο 2ος) κ μπακ απ Ιντζιδη σταμου...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Στην μπουτικ φετος βαλτε και κολληριο.
Και να εχει και εφημερευων οφθαλμιατρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

Μέσα στην αισιοδοξία είσαι guardian προκαταλαμβανεις χωρίς να έχεις δει η μήπως έβγαλες συμπεράσματα απο το ματς με αιτχοβεν ; ....αν το έκανες είσαι τελείως λάθος και στα φιλικα πριν απο ματς με μας έριξε τρία στην μπενφικα η αιτχοβεν τα φιλικα δεν εναι για να βγάζουμε τελικές κρίσεις .....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Θέλω ειλικρινά να ακούσω ένα πράγμα που μπορεί να σε κάνει να βλέπεις αισιόδοξα την φετινή χρονιά... :pano: :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ειναι ζαρια καθαρα..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Lord έγραψε:Θέλω ειλικρινά να ακούσω ένα πράγμα που μπορεί να σε κάνει να βλέπεις αισιόδοξα την φετινή χρονιά... :pano: :roll:
1) μικρότερο όρο ηλικίας που μου δείχνει μία αναγέννηση αγωνηστικά, με νέο ελπιδοφόρο προπονητή
2) ωραίες κερκίδες με παλμό, καθώς θα είμαστε εμείς κι εμείς
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

απλα Ντανιρ το κακο ειναι οτι στην 11αδα ο μ ο ειναι ιδιος με τον περσινο χωρις κανενα νεο που να ανηκει στην ομαδα βασικο...(πλην Κατσικα),,τουλ για την ωρα αυτα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”