Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
μανιακέ εγώ θα χαρώ πολύ φέτος να δω παναγιωτούδη-κατσικά-γιάννου σε περισσότερα ματς. και εφόσον δε θα έχω στο μυαλό μου μεγάλους στόχους, πιστεύω θα χαρώ μπαλίτσα
εκτός αυτού, οι παίκτες που έφυγαν (μαλεζάς, κρέσιτς, ίβιτς, τσιρίλο, χαλκιάς) δε με χάλασαν. μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερους. το σταφ θα τον χαρούμε άλλον ένα χρόνο και μετά έρχεται ο κωνσταντινίδης. ας ελπίσουμε
έχεις όμως την ευκαιρία να χτυπήσεις επιτέλους έναν επιτελικό και να δεις 2 κάθετες... αυτό με κάνει αισιόδοξο
μάξιμε, όπως το βλέπει κανείς
εκτός αυτού, οι παίκτες που έφυγαν (μαλεζάς, κρέσιτς, ίβιτς, τσιρίλο, χαλκιάς) δε με χάλασαν. μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερους. το σταφ θα τον χαρούμε άλλον ένα χρόνο και μετά έρχεται ο κωνσταντινίδης. ας ελπίσουμε
έχεις όμως την ευκαιρία να χτυπήσεις επιτέλους έναν επιτελικό και να δεις 2 κάθετες... αυτό με κάνει αισιόδοξο
μάξιμε, όπως το βλέπει κανείς
Αν ήταν έτσι εύκολο να βρούμε καλύτερους, όλοι πρόεδροι στον ΠΑΟΚ θα ήμασταν.
Για πάνε βρες και αγόρασε έναν σημερινό Μαλεζά.
Για πάνε βρες και αγόρασε έναν σημερινό Μαλεζά.
- navigator11
Maximus έγραψε:Και οτι θα είναι "εμεις και εμείς" στις κερκίδες, επίσης δεν είναι θετικό...
κατ'αρχάς αυτό το <<εμείς κι εμείς>> στις κερκίδες δεν είναι σιγουράκι.δλδ τόσο εκ των προτέρων ξενέρα υπάρχει για την ομάδα;προσωπικά για μένα θα'ναι η πρώτη χρονιά μετά σάντος,που νιώθω έντονη αναζωπύρωση ενδιαφέροντος για την ομάδα.προσδοκώ κάτι διαφορετικό σίγουρα,δεν ξέρω αν θα'ναι καλύτερο ή χειρότερο των όσων είδα την τελευταία 5ετία,αλλά οι οικονομικές συνθήκες και οι κακοδιαχειριστικές διοικητικά <<αμαρτίες>> των τελευταίων ετών προοιωνίζονται αυτή τη διαφορετικότητα.αγωνιστικά και θέλω να πιστεύω και διοικητικά υπό την έννοια της επαναφοράς στο δρόμο της εξυγίανσης.αν μη τι άλλο σιχάθηκα εδώ και καιρό να ακούω και να διαβάζω για την ανάγκη να στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά.να που θα γίνει.κατά τον ιδανικό τρόπο σίγουρα ΟΧΙ,αλλά το κατ'ανάγκη εγχείρημα χρήζει στήριξης με κάθε τρόπο.υπάρχει καλή προαίρεση και κουράγιο;αν ΟΧΙ απέναντι στους διοικούντες (να το συμμεριστώ σε κάποιο βαθμό) τουλάχιστον απέναντι στις ΕΛΠΙΔΕΣ του συλλόγου (τους νέους απ'τις ακαδημίες μας) μπάς και μπορέσει να βρεί κάποια στιγμή το δρόμο της αυτή η ομάδα;θα φανεί.
υγ ξέρεις μάξιμε τί δε θα'ναι θετικό (και εύχομαι ολόψυχα να συμβεί);ότι ΑΝ μπορέσει η ομάδα,δεδομένης και της πτώσης του επιπέδου του πρωταθλήματος,να τσουλήσει σχετικά καλά στην αρχή και να έχει μιά κάποια διάρκεια θα υπάρξουν ελεύσεις στο γήπεδο.θα νερώσουν οι νύν λάβροι κατά πάντων στον ΠΑΟΚ και θα σκάνε μύτη.για καλό ή κακό αν θα'ναι τούτο αδυνατώ να στο πω μετά βεβαιότητας ...
navigator11 έγραψε:...Maximus έγραψε:Και οτι θα είναι "εμεις και εμείς" στις κερκίδες, επίσης δεν είναι θετικό...
ΑΝ μπορέσει η ομάδα,δεδομένης και της πτώσης του επιπέδου του πρωταθλήματος,να τσουλήσει σχετικά καλά στην αρχή και να έχει μιά κάποια διάρκεια θα υπάρξουν ελεύσεις στο γήπεδο.θα νερώσουν οι νύν λάβροι κατά πάντων στον ΠΑΟΚ και θα σκάνε μύτη.για καλό ή κακό αν θα'ναι τούτο αδυνατώ να στο πω μετά βεβαιότητας ...
Συμφωνώ απόλυτα.... και μου φαίνεται πιθανό το σενάριο!!!!
Ζήση καταφερες να ξενερωσεις και την Τζούλια ρε μπαγασα τώρα που φυγαν κρεσιτς και μαλεζας...
Βραβείο...
Βραβείο...
εγώ ξέρετε τί πιστεύω; οτι ο Σαββίδης θα μπει σιγουρα στην ομάδα. Γι'αυτό και οι πωλήσεις όποιου μπορεί να πωληθεί.. Εχει συγκεκριμένο πλάνο και άποψη πως πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα.Έτσι γουστάρει και έτσι πράττει.Θέλει χαμηλά συμβόλαια, παίκτες από ακαδημίες.. ακριβές πωλήσεις και παίκτες με μηδενικό κόστος.. Στο κάτω κάτω , δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα..για να βγάλει λεφτά μεσοπρόθεσμα μπαίνει στον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης , κανένας πρόεδρος πρωτοδικείου δεν θα τολμούσε να πουλήσει τη μισή ομάδα σε ένα καλοκαίρι..
Εγώ δε νομίζω κάτι τέτοιο. Αλλά θα φανεί...
πιο πολύ θεωρώ ότι ο Βρύζας πάει να χτίσει μια ομάδα από την αρχή
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Τετ 01 Αύγ 2012, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
+++++++++++++++++++++++++++++++giapas έγραψε:Εγώ δε νομίζω κάτι τέτοιο. Αλλά θα φανεί...
Και οχι μονο ομαδα...Εναν υγιη οργανισμο...
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω σε ποιο topic να το postάρω, αλλά μοιράζομαι μαζί σας μια πρόταση που έστειλα στην Π.Α.Ε. πριν από λίγο:
"Δεν ξέρω αν διαβαστεί το μήνυμα αυτό, από ποιον θα διαβαστεί και αν απαντηθεί. Απλώς κάνω μια στοιχειώδη προσπάθεια να προτείνω κάτι στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Δεδομένης της δυσχερούς (στη παρούσα φάση) οικονομικής κατάστασης της ομάδας, η οποία αδυνατεί να αναζητήσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για το roster, προτείνω να ακολουθηθεί από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το παράδειγμα της αγγλικής Everton. Δηλαδή, να υπογραφεί ένα συμβόλαιο με την Sports Interactive, την εταιρία που παράγει τη σειρά παιχνιδιών Football Manager, το οποίο θα εξασφαλίσει στην Π.Α.Ε. το προνόμιο πρόσβασης στη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, μια βάση δεδομένων που καλύπτει απίστευτα μεγάλο αριθμό ομάδων και ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών, όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών!
Μ'αυτόν τον τρόπο η Π.Α.Ε. θα έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει σημαντικά το τμήμα scouting της και να βρίσκει ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα "θέλω" του Π.Α.Ο.Κ.!"
Ελπίζω να μην είναι μια απέλπιδα - klein προσπάθεια να προτείνω κάτι...
"Δεν ξέρω αν διαβαστεί το μήνυμα αυτό, από ποιον θα διαβαστεί και αν απαντηθεί. Απλώς κάνω μια στοιχειώδη προσπάθεια να προτείνω κάτι στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Δεδομένης της δυσχερούς (στη παρούσα φάση) οικονομικής κατάστασης της ομάδας, η οποία αδυνατεί να αναζητήσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για το roster, προτείνω να ακολουθηθεί από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το παράδειγμα της αγγλικής Everton. Δηλαδή, να υπογραφεί ένα συμβόλαιο με την Sports Interactive, την εταιρία που παράγει τη σειρά παιχνιδιών Football Manager, το οποίο θα εξασφαλίσει στην Π.Α.Ε. το προνόμιο πρόσβασης στη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, μια βάση δεδομένων που καλύπτει απίστευτα μεγάλο αριθμό ομάδων και ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών, όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών!
Μ'αυτόν τον τρόπο η Π.Α.Ε. θα έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει σημαντικά το τμήμα scouting της και να βρίσκει ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα "θέλω" του Π.Α.Ο.Κ.!"
Ελπίζω να μην είναι μια απέλπιδα - klein προσπάθεια να προτείνω κάτι...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Roman
1 αυτό (λογικά) θα έπρεπε να το βάλεις στο τόπικ για το τμήμα scouting.
2 τι παραπάνω (νομίζεις οτι) θα πετύχουμε με τη συνεργασία ; ακόμα και να τους ξέρουμε όλους τους παίκτες, λεφτά να τους πάρουμε υπάρχουν ; το σκέφτηκες αυτό ;
τα παραπάνω τα είπα γιατί σε πήρα στα σοβαρά. Δεν νομίζω πάντως οτι στην ΠΑΕ θα κάνουν το ίδιο. Για εδώ μέσα δε, δεν το συζητάμε. Θα υπάρξει χαβαλές (τουλάχιστο). Μη τσαντιστείς λοιπόν αν σε δουλέψουν και λίγο. Δεν τρέχει τίποτα. Πλάκα θα κάνουν. Κανείς δεν έπαθε τίποτα από λίγη πλάκα.
2 τι παραπάνω (νομίζεις οτι) θα πετύχουμε με τη συνεργασία ; ακόμα και να τους ξέρουμε όλους τους παίκτες, λεφτά να τους πάρουμε υπάρχουν ; το σκέφτηκες αυτό ;
τα παραπάνω τα είπα γιατί σε πήρα στα σοβαρά. Δεν νομίζω πάντως οτι στην ΠΑΕ θα κάνουν το ίδιο. Για εδώ μέσα δε, δεν το συζητάμε. Θα υπάρξει χαβαλές (τουλάχιστο). Μη τσαντιστείς λοιπόν αν σε δουλέψουν και λίγο. Δεν τρέχει τίποτα. Πλάκα θα κάνουν. Κανείς δεν έπαθε τίποτα από λίγη πλάκα.
- sourmenetes
- Moderator
Η πλακα θα ειναι να του πουνε να μπει υπευθυνος....
Φανταζεσσαι roman????
Και θα ερχεσαι και θα μας πουλας τρελα εδω μεσα....

Φανταζεσσαι roman????

- Μπαρκαρούτσος
Μπορείς να βρεις παίκτες με καλά χαρακτηριστικά αλλά χαμηλά συμβόλαια.. Συμβόλαια που μπορεί να καλύψει η Π.Α.Ε. (άντε και με κανένα bonus κατάκτησης πρωταθλήματος)..angelheart έγραψε:Roman
Όσο για το κατά πόσο θα το πάρει ο οποιοσδήποτε αυτό στα σοβαρά, να σε πω την αλήθεια δεν με πολυνοιάζει, γιατί κι εγώ λίγο για τη πλάκα μου το έκανα "μπας και"...
Τρέλα δεν θα πουλάω, απλά θα περιμένω να βάλετε κανένα όνομα στο topic των μεταγραφών, να το πω στον πρόεδρο, να το πει ο πρόεδρος σε 2-3 ΑΡΔ και ανάλογα με τις αντιδράσεις του κόσμου, να κινηθούμε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή...sourmenetes έγραψε:Η πλακα θα ειναι να του πουνε να μπει υπευθυνος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φανταζεσσαι roman????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sick Bastard
Με τον τρόπο αυτό η Έβερτον απέκτησε τον Βελλιο.
Μια χαρά εναλλακτική πρόταση είναι.
Μια χαρά εναλλακτική πρόταση είναι.