Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από seaman »

Για 10ρι λέγατε ο Μιτρίτσας έ? Το transfermarkt το πήγε και παραπέρα και τον έκανε φορ. Τρέμε Τσούμπα.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 01 Σεπ 2021, 00:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Ποτέ πήρε Μανωλά ο γάβρος τί έχω χάσει;

Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πλάκα κάνει
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Απογοήτευση σήμερα μεν, ηρέμησα δε.
Θα τους γαμησουμε όλους, τέλος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τις επόμενες μέρες πάντως θα πάρουν την ελευθέρας τους πολλοί ακόμα παικτες
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

DamoN έγραψε:Πασχαλακης
Ινγκασον
Κρεσπο
Βιειρινια
Σιντκλει
Κουρτιτς
Σβαμπ
Ζιβκοβιτς
Καντουρι
Μιτριτσα
Ακπομ

Αλλαγές:
Ζιβκοβιτς
Βαρελα
Μιχαηλιδης
Τειλορ
Ροντριγκο
Εσιτι
Αουγκουστο
Μουργκ
Καγκαβα
Μπισεσβαρ
Σβιντερσκι

Εγώ μια χαρά μας κόβω και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η γκρίνια…..
Καλά δεν είμαστε, αλλά μόνο ο γαύρος αν έχει καλύτερη ομάδα. Η κουλα είναι τραγική στην άμυνα και γενικά δύσκολο βλέπω ένας Τσούμπερ να τους κάνει ομάδα π.χ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

renegade έγραψε:Τις επόμενες μέρες πάντως θα πάρουν την ελευθέρας τους πολλοί ακόμα παικτες
Μπορεις να τους παρεις? δεν παιζει ρολο ποτε εμειναν ελευθεροι?
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;με ελεύθερους υπάρχει προθεσμία;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μια χαρά έχει και ελεύθερους. Μέχρι 2 του μηνός τους δηλώνεις κιόλας. Εγώ δεν έχω καταλάβει την απογοητεύση πάντως .
renegade

Δημοσίευση από renegade »

TheCursed έγραψε:
renegade έγραψε:Τις επόμενες μέρες πάντως θα πάρουν την ελευθέρας τους πολλοί ακόμα παικτες
Μπορεις να τους παρεις? δεν παιζει ρολο ποτε εμειναν ελευθεροι?
Οι περισσότεροι δηλώνονται στις ομοσπονδίες τους ότι έμειναν ελεύθεροι πριν της 31 Αυγούστου
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Disharmonic έγραψε:
DamoN έγραψε:Πασχαλακης
Ινγκασον
Κρεσπο
Βιειρινια
Σιντκλει
Κουρτιτς
Σβαμπ
Ζιβκοβιτς
Καντουρι
Μιτριτσα
Ακπομ

Αλλαγές:
Ζιβκοβιτς
Βαρελα
Μιχαηλιδης
Τειλορ
Ροντριγκο
Εσιτι
Αουγκουστο
Μουργκ
Καγκαβα
Μπισεσβαρ
Σβιντερσκι

Εγώ μια χαρά μας κόβω και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η γκρίνια…..
Καλά δεν είμαστε, αλλά μόνο ο γαύρος αν έχει καλύτερη ομάδα. Η κουλα είναι τραγική στην άμυνα και γενικά δύσκολο βλέπω ένας Τσούμπερ να τους κάνει ομάδα π.χ.

Εγώ με την ριεκα είδα τον κλασσικο ΠΑΟΚ που έβλεπα και γούσταρα. Ήξερα οτι θα κερδίσουμε από το πρωτο λεπτό . Μόνο το σκορ δεν ήξερα.η ριεκα δεν ήταν επιπέδου Αστέρα Τρίπολης ή ατρόμητου; Το ποιντ μου είναι οτι εννοείται οτι θελουμε όλοι παιχταράδες αλλά το σύνολο κερδίζει. Αν σ βγουν σιντκλει μιτριτα ψάξτε τον δεύτερο . Είμαι σίγουρος….
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Η κινηση ματ ειναι ο ζιφκο 10αρι και φερνεις εξτρεμ. Μια χαρα πηγε εκει με τον Αμπελ. Πιο ευκολα βρισκεις εξτρεμ και πιο φτηνα.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Καμία γκρίνια. Φέτος ειλικρινά λαχταρώ τόσο πολύ να δω την ομάδα από κοντά που δεν θα αφήσω την ανικανότητα μερικών να μου χαλάσουν τη διάθεση.

Ένα πράγμα όμως δεν μπορώ να ξεπεράσω και το είπα και προηγουμένως. Το ποδόσφαιρο προχωράει. Εκσυγχρονίζεται. Είναι πιο περιπλοκο πλέον και απαιτεί συνεχή εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα που αλλάζουν σε ρυθμούς εξαντλητικους.

Το sports management εν γένει αποτελεί ένα πεδίο συνεχως αναπτυσσόμενο. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομαδες επενδύουν εκατομμύρια σε ανθρώπους που έχουν σπουδάσει ακριβώς αυτό: Την διαχείριση αθλητικών συλλόγων και αθλητών!

Εμείς έχουμε μείνει αιώνες πίσω. Ζούμε στο ποδόσφαιρο του 2008, του Ζαγορακη και του καφέ δερματινου του Σαντος...

Να το θέσω αλλιώς. Δείτε το τμήμα social media της ομάδας και πως έχει αναπτυχθεί υπό την αιγίδα του Αρωνιάδη. Έτσι έπρεπε να είχε εκσυγχρονιστεί και το αθλητικό τμήμα. Αλλά δυστυχώς, εδώ νομίζουμε ακόμα πως το μόνο που πρέπει να έχει μια ομάδα για να φέρνει παίκτες είναι τεχνικός διευθυντής... Και περιμένουμε τους Μιχελς (πρώην διαιτητής λολ) και τους Μπρανκο να κάνουν την ομάδα ευρωπαϊκή...

Υ.Γ. Όσο δεν ενισχύεται η ομάδα με σύγχρονο τεχνικό επιτελείο θα βλέπουμε μόνο επιστροφές παλαιών παικτών (άκπομ, στοχ, Μακ ανα τα χρόνια) και καμία απολύτως δημιουργικότητα στις μεταγραφές μας.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Мир έγραψε:https://youtu.be/jhVXJxzVQhU
Αφιερομένο στο τμήμα σκάουτινγκ της παε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έκλαιγε ο Σαββίδης γονατιστός και τους παρακαλαγε..
Σας παρακαλώ δουλέψτε,βρειτε παίχτες ,θέλω να δώσω τα λεφτά μου και εξαιτίας σας τα έχω κάτω από το στρώμα,θα μου τα φάει ο σκόρος..
Και αυτοί του απάντησαν.Εχουμε την νοοτροπία δημοσίου,θα περιμένεις πρόεδρε.. :lol: :lol: :lol:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

giliopoulos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εμ δεν έχεις άδικο σε αυτό

Και ρωτάμε

Και νόημα δε βγάζουμε

Λεφτά υπάρχουν, στόχους έχουμε (είπαμε θα γράψω λίστα όταν κλείσουν όλα τα παράθυρα μεταγραφων με τους υποψήφιους αυτού του καλοκαιριού), διάθεση έχουμε, διαπραγματεύσεις γίνονται, χρόνο είχαμε, τις θέσεις στις ξέραμε.

Και το δεκαρι το περιμέναμε απ' τον Ιούνιο και τελικά μείναμε χωρίς (μάλλον, ας δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες).

Ειλικρινά πρέπει να μιλήσει κάποιος αρμόδιος να καταλάβουμε τι συμβαινει

Τζορμπατζογλου παντως αφησε να εννοηθει οτι ενω εμφανιζοταν κλεισμενες οι μεταγραφες ξαφνικα χαλουσαν οταν πηγαιναν να παρουν την τελευταια εγκριση απο τον Ιβαν...
Ναι τον Τζορμπατζογλου περιμέναμε να μας πει τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”