Razvan Lucescu V

george188

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από george188 »

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Αρα για να καταλαβω....ο ανταγωνισμος θα ξεφευγει γιατι εχει τα γηπεδα και τους μεγαλοπροεδρους (γιατι κατα τα αλλα το πλανο τους για τους μικρους ειναι (πλην γαυρου) επιπεδου Γ εθνικης) αλλα ο ΠΑΟΚ με προεδρο Σαββιδη εχει την υποχρεωση για να εχει εσοδα και να μην ξεφυγει ο ανταγωνισμος να βγαζει Ντελιες, Κουλιε και Τζιμες.
Ε τοτε ας το κλεισουμε το μαγαζι. Γιατι δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα Ντελιας , Κουλιε και Τζιμας θα βγαινουν 2-3 καθε 5-10 χρονια.

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα..
Εδώ στο τέλος θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως παρόλο που ανάμεσα στους 4 πρώτους δίνουμε τα λιγότερα λεφτά για αγορές, έχουμε τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις, παίζουμε σε Ευρωπαϊκό όμιλο και προχωράμε, έχουμε διαρκείας >15κ (με αύξηση τιμών κοντά στο 30%), τελικά μπήκαμε και μέσα..
Άστο μην ασχολείσαι.

Όλα αυτά υπάρχουν στο ΓΕΜΗ με αναλυτικά νούμερα και όχι θεωρίες και παραφιλολογίες που έκανε ένας φίλος χθές πάντως. Λογιστικά τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί. Το νόμο που μπορείς να κάνεις είναι να μετατοπίσεις κάποια κόστη ή εσοδα από τη μία χρήση στην άλλη τίποτα άλλο
Aed

Δημοσίευση από Aed »

george188 έγραψε:Λογιστικά τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Στο ευρωπαϊκό επαγγελματικό ποδόσφαιρο?

Δες κάποιες έρευνες στο εξωτερικό...

Aσε τη Super League. Δες έρευνες για την Premier League και άλλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

5 χρόνια προσπαθούν (ή κάνουν οτι προσπαθούν) να καταλάβουν τι έγινε στη Σίτι. Και που να δείς τι γίνεται στις πιο μικρές, ή στην Ισπανία, την Ιταλία...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από aivas19 »

Αγαπητε marsantos αυτο που περιγραφεις στο τοπικ των μεταγραφων ειναι και το χειροτερο σεναριο γιατι θα αποδειξει την παντελη απουσια πλανου και την αδυναμια της διοικησης να πει σε εναν υπαλληλο της που γνωριζει καλα οτι εχει διαφορετικη φιλοσοφια απο αυτον και πρεπει να χωρισουμε σαν φιλοι. Επίσης, θα δειξει οτι τον Γεναρη επρεπε να εχουμε παρει αλλο δρομο αλλα κανεις δεν ειχε τα κοτσια να το κανει. Πραγματικα θλιβερο, μηδεν πλανο για την χρονια που αν παρουμε Πρωταθλημα ισως παμε απευθειας τσουλου. Βεβαια μονο η ιδια η διοικηση μπορει να το γυρισει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Μάιος 2025, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

Ντάξει μιλάμε για κολοσσούς με εταιρική δομή και κόστη/έσοδα ακραία. Μέχρι πριν δύο χρόνια δούλευα στον εξωτερικό έλεγχο, κανείς δεν βάζει την υπογραφή του για πλάκα. Δεν είναι απλά τα πράγματα για αυτό επιμένω
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Aed έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Νταξει οι υποδομές δεν είναι στην εποχή Ζαγορακη. Μην είμαστε αχάριστοι. Δείτε την προσφατη συνέντευξη του Γλυκου κ θα καταλάβετε όσοι δεν έχετε εικόνα όπως εγω

Οι υποδομές δεν αφορούν μόνον τα αποδυτήρια.

Οι συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας, ποιότητας για τους Θεατές δεν έχει αλλάξει πολύ. Το οτι μπήκε π.χ. ηλεκτρονικό εισητήριο ήταν Νόμος απο το Κράτος ή προδιαγραφές της Super League που εξελίχθηκαν, όχι πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να πληρώσει 650 ευρώ -όπως ζητάτε πολλοί απο εσάς- και αυτός που είναι στην 5-6, αλλά να μη βρέχεται απο τη βροχή, ή όταν περιμένει να μπει στο γήπεδο, απο κάποιον που κάνει την ανάγκη του απο πάνω κάτω (οχι και τόσο ασυνήθιστο φαινόμενο). Στη θύρα 7 χρειάζεσαι το κινητό σου ή κάποιο λάπτοπ για να δεις το παιχνίδι, η ορατότητα είναι....

Να ακούσεις και την άποψη παικτών που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό, όχι μόνον του Γλύκου που έχει αγωνηστεί στον ΠΑΟΚ και σε 2-3 άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Για το γήπεδο έχεις δίκιο. Εγώ αναφερομουν πιο πολύ σε προπονητικες εγκαταστάσεις. Ανέφερα το Γλυκό για ήταν απ τους λίγους που βίωσαν το πριν κ το μετά σαν παικτες στον ΠΑΟΚ.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Διαβάζω για Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Και γελάω στη σκέψη 3μηνων διαπραγματεύσεων για 30Κ και τον Σέρτζιο να ξεκινάει με απομεινάρι ενδεκάδας.

Να ζητάει έναν δύο τρεις παίχτες και να του έρχονται 8 μήνες μετά.

Και να βλέπει κάτι wannabe wonder kids επιλογές του moneyball ΤΔ μας.

Θα ήθελα να το δω αυτό, γιατί καλοί οι τίτλοι αλλά και η κωμωδία στις μέρες μας σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά επειδή πέρα από ένα username κανένας μας δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει ο άλλος, ούτε αν ξέρει από λογιστικά, ούτε αν ξέρει από ισολογισμούς, ούτε παραπάνω για να μην επεκταθώ, δεν υπάρχει λόγος να είστε τόσο κάθετοι. Προσωπικά δεν κόβω το χέρι μου για τίποτα και για κανέναν.

Αν βέβαια θέλετε να πάτε στο δια ταύτα και να κρίνετε αντικειμενικά τα οικονομικά της ΠΑΕ, σκεφτείτε λίγο πόσο λάθος (δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω) είναι μια σεζόν με ρεκόρ εσόδων από παντού, να κλείνει με αρνητικό πρόσημο και χωρίς καμία αγωνιστική επιτυχία. ΑΝ φυσικά ισχύει πως έχουν μπει μέσα ΚΑΙ φέτος. ΑΝ.

Όπου ακόμα και να προσπεράσουμε αυτό το αδιανόητο και για εμένα αστείο σχεδιασμό (ΑΝ ξαναλέω για τρίτη φορά ισχύει πως μπήκαμε μέσα) θα πρέπει να πάμε τη κουβέντα στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι το ΓΙΑΤΊ ο ΠΑΟΚ επηρεάζεται ΤΌΣΟ πολύ όταν μπαίνει μέσα 1-2-5-10 εκατομμύρια έχοντας δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και δεν επηρεάζονται με τίποτα οι αγωνιστικοί σχεδιασμοί των άλλων τριών, οι οποίοι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ που τόσο αρέσει σε κάποιους να επικαλούνται, μπαίνουν μέσα ΔΙΠΛΆ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ σε σχέση με εμάς.

Δείτε μόνο τις ΑΜΚ που έχει κάνει ο Φούζος τα τελευταία χρόνια και συγκρίνετε τες με τις δικές μας. Δεν νομίζω να έχουμε βάλει περισσότερα χρήματα για ΑΜΚ.

Υ.Γ. Το τελευταίο πράγμα που προσωπικά επιλέγω να εστιάσω, είναι το γεγονός πως έχω στερηθεί από το γήπεδο μας, τα υπερ-ταλέντα που βγαίνουν από τις ακαδημίες και αυτό γίνεται γιατί λέει "έχουμε έξοδα".
Άρα για να πληρώνεται ο κάθε Σαμάττα και ο κάθε Μπακαγιόκο, δεν έχω δικαίωμα εγώ να θαυμάσω για παραπάνω από ένα χρόνο τον κάθε Κουλιεράκη, τον κάθε Τζόλη και πιστεύω πως σύντομα θα μαζεύω τον γιο μου από τα πατώματα γιατί θα μάθει πως έφυγε και ο Ντέλιας. Ο οποίος όπως διαβάζουμε (ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα) είναι εδώ επειδή το θέλει ο ίδιος! Διαφορετικά θα είχε φύγει ήδη γιατί κάποιοι είναι υπέρ του να πουληθεί και μάλιστα άμεσα.

Επειδή βέβαια έχουμε δημοκρατία και κάθε άποψη είναι δεκτή, δέχομαι απόλυτα την άποψη όποιου πιστεύει πως όλα είναι άψογα και τέλεια, αλλά το μοναδικό μας πρόβλημα είναι ο... προπονητής.

Βασικά παρακαλάω να φύγει (το έχω γράψει εδώ και μήνες) μόνο και μόνο για να δω τι θα συμβεί με τον επόμενο που προφανώς θα λύσει όλα μας τα προβλήματα και θα κάνει τον κάθε Κόλεϊ να παίζει όπως ο κάθε Κουλιεράκης και ο κάθε Μουργκ - Πέλκας κλπ να παίζουν όπως ο κάθε Ντέλιας.

ΕΔΏ θα είμαστε (εγώ σίγουρα, ορισμένοι που εξαφανίζονται όπως πέρσι για μήνες, δεν ξέρω.).
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οταν λες διαβάζεις εννοείς ότι το διάβασες κάπου ή εδώ μέσα σε καφενειακο επίπεδο;

Γιατί για μένα δεν είναι επουδενί ούτε σαν ευσεβής πόθος το να έρθει προπονητής επιπέδου κονσεισαο εδώ.

Αλλά για τον προβληματισμό που έχεις εγώ σου λέω το εξής. Αν έρθει λέμε τώρα, και γίνουν αυτά αυτός θα ξεφτιλίσει κόσμο και εκτός αυτού, δεν θα υπάρχει κανένας λουτσεσκου που χρησιμοποιείται σαν ασπίδα για όλα τρώγοντας σκατο για τα πάντα.

ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ μια αλήθεια αυτό. Οσο είναι εδώ ο λουτσεσκου οι ευθύνες δε θα μοιράζονται όπως πρέπει.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Σαν να μας κάνει κάποιος σαμποτάζ και όταν μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να μας βάζει τρικλοποδιά με απίστευτους τρόπους και να μας αναγκάζει να κάνουμε δύο βήματα πίσω.
ΑΝ φύγει ο Λουτσέσκου, κατά την γνώμη μου, θα κάνουμε τουάχιστον πέντε χρόνια να ορθοποδήσουμε.
ΑΝ μείνει ο Λουτσέσκου και δεν του κάνουν πάλι μεταγραφές, θα είναι μόνο ένας ο υπεύθυνος. Ποιός; Δεν ξέρω, αλλά θα είναι αυτός, που αν και θα έχει δυνατότητες, πάλι θα κάνει λάθος επιλογές είτε από άγνοια είτε απο εγωισμό (αν ισχύει αυτό, που δεν το ξέρω πάλι και κάνω μόνο υποθέσεις).
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εφόσον ισχύει και το γεγονός, ότι η εε θα πάρει νέα μέτρα εναντίον κάποιων που έμειναν τέλος πάντων μέχρι τώρα εκτοςτου εμπάργκο της εναντίον της Ρωσσίας.
ΑΝ μείνει ο Λουτσέσκου και δεν του κάνουν μεταγραφές, πρέπει να στραφεί στους νέους μας και ό,τι βγει.
:cry:
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Χμμμμ για παραίτηση έγραψα εχθές. Κάτι βλέπω πως αλλάζει ομάδα το στέλεχος μας.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακόμα περιμένω να ακούσω έναν αδικημένο εκτός του Τζήμα, από αυτή τη μακρά λίστα ελληνόπουλων/αετόπουλων που έθαψε ο Λουτσέσκου.
icue

Δημοσίευση από icue »

Περιμενε προσπαθουν να βρουν στο τηλεφωνο τον Φορτουλα να τους πει.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Portable έγραψε:Χμμμμ για παραίτηση έγραψα εχθές. Κάτι βλέπω πως αλλάζει ομάδα το στέλεχος μας.

Καλησπερα φιλε, επειδη απο χτες δεν εχω διαβασει ουτε για παραιτηση ουτε γι'αυτο που λες σημερα..Για ποιον αναφερεσαι;
george188

Blackgr4 έγραψε:Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά επειδή πέρα από ένα username κανένας μας δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει ο άλλος, ούτε αν ξέρει από λογιστικά, ούτε αν ξέρει από ισολογισμούς, ούτε παραπάνω για να μην επεκταθώ, δεν υπάρχει λόγος να είστε τόσο κάθετοι. Προσωπικά δεν κόβω το χέρι μου για τίποτα και για κανέναν.

Αν βέβαια θέλετε να πάτε στο δια ταύτα και να κρίνετε αντικειμενικά τα οικονομικά της ΠΑΕ, σκεφτείτε λίγο πόσο λάθος (δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω) είναι μια σεζόν με ρεκόρ εσόδων από παντού, να κλείνει με αρνητικό πρόσημο και χωρίς καμία αγωνιστική επιτυχία. ΑΝ φυσικά ισχύει πως έχουν μπει μέσα ΚΑΙ φέτος. ΑΝ.

Όπου ακόμα και να προσπεράσουμε αυτό το αδιανόητο και για εμένα αστείο σχεδιασμό (ΑΝ ξαναλέω για τρίτη φορά ισχύει πως μπήκαμε μέσα) θα πρέπει να πάμε τη κουβέντα στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι το ΓΙΑΤΊ ο ΠΑΟΚ επηρεάζεται ΤΌΣΟ πολύ όταν μπαίνει μέσα 1-2-5-10 εκατομμύρια έχοντας δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και δεν επηρεάζονται με τίποτα οι αγωνιστικοί σχεδιασμοί των άλλων τριών, οι οποίοι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ που τόσο αρέσει σε κάποιους να επικαλούνται, μπαίνουν μέσα ΔΙΠΛΆ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ σε σχέση με εμάς.

Δείτε μόνο τις ΑΜΚ που έχει κάνει ο Φούζος τα τελευταία χρόνια και συγκρίνετε τες με τις δικές μας. Δεν νομίζω να έχουμε βάλει περισσότερα χρήματα για ΑΜΚ.

Υ.Γ. Το τελευταίο πράγμα που προσωπικά επιλέγω να εστιάσω, είναι το γεγονός πως έχω στερηθεί από το γήπεδο μας, τα υπερ-ταλέντα που βγαίνουν από τις ακαδημίες και αυτό γίνεται γιατί λέει "έχουμε έξοδα".
Άρα για να πληρώνεται ο κάθε Σαμάττα και ο κάθε Μπακαγιόκο, δεν έχω δικαίωμα εγώ να θαυμάσω για παραπάνω από ένα χρόνο τον κάθε Κουλιεράκη, τον κάθε Τζόλη και πιστεύω πως σύντομα θα μαζεύω τον γιο μου από τα πατώματα γιατί θα μάθει πως έφυγε και ο Ντέλιας. Ο οποίος όπως διαβάζουμε (ΑΝ ισχύουν τα δημοσιεύματα) είναι εδώ επειδή το θέλει ο ίδιος! Διαφορετικά θα είχε φύγει ήδη γιατί κάποιοι είναι υπέρ του να πουληθεί και μάλιστα άμεσα.

Επειδή βέβαια έχουμε δημοκρατία και κάθε άποψη είναι δεκτή, δέχομαι απόλυτα την άποψη όποιου πιστεύει πως όλα είναι άψογα και τέλεια, αλλά το μοναδικό μας πρόβλημα είναι ο... προπονητής.

Βασικά παρακαλάω να φύγει (το έχω γράψει εδώ και μήνες) μόνο και μόνο για να δω τι θα συμβεί με τον επόμενο που προφανώς θα λύσει όλα μας τα προβλήματα και θα κάνει τον κάθε Κόλεϊ να παίζει όπως ο κάθε Κουλιεράκης και ο κάθε Μουργκ - Πέλκας κλπ να παίζουν όπως ο κάθε Ντέλιας.

ΕΔΏ θα είμαστε (εγώ σίγουρα, ορισμένοι που εξαφανίζονται όπως πέρσι για μήνες, δεν ξέρω.).

Προφανώς δεν είσαι υποχρεωμένος να με πιστέψεις ή ακόμα και να μπεις σε οποιοδήποτε διάλογο αλλά επειδή με αυτά ασχολούμαι δεν μπορώ να διαβάζω πράγματα πρακτικά αδύνατα. Λογιστικά τρικ υπάρχουν νόμιμα για το πότε μπορεί να εμφανιστούν κάποια έσοδα και σε ποια χρήση. Αυτό μπορεί να γίνει και επειδή πχ η Βόλφσμπουργκ ή η Νυρεμβέργη δεν τα πληρώνει ντουκου αλλά σε δόσεις. Η παραφιλολογία ότι ο Ιβάν μπορεί να βγάζει και χρήμα από τα ταμεία της ΠΑΕ έχει φτάσει ήδη στο κόκκινο.Μια ΑΕ δεν είναι μπακάλικο να σηκώνεις χρήμα όποτε γουστάρεις. Εκεί είναι η ενσταση μου γιατί η επόμενη υπόθεση είναι ότι βγάζουν λεφτά από ταμείο. Για την διοίκηση ή τη διαχείριση που είναι κακή δεν διαφωνώ αλλά σε πράματα που έχω δουλέψει είμαι κάθετος. Κανείς εξωτερικός ελεγκτής δεν είναι άμοιρος ευθυνών αν συντελείται απάτη, κρατήστε αυτο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ περιμένω να δω ισολογισμό άλλης ομάδας του big 4 που να εχει δύο και τρεις φορές από εμάς μεγαλύτερη χασουρα
Αυτό λέγεται προπαγάνδα

Αααα και το ffp είναι ηθοποιός
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”