Καμιά 5-8 κιλά παραπανίδια είχε από τα κεμπαπ, τον θυμάμαι σε ένα φιλικό στα Σέρρας.laska4 έγραψε:akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- FreeWatcher
Δεν ήταν καν προγιαγιά! Δεν πέρασαν καν τοσες γενιές για να ξεχνάτε... Μιλάτε εύκολα για προσφυγιά κ υπάρχει η εντύπωση οτι πρόκειται για σειρά του netflix. Η γιαγιά μου λοιπόν κ όχι κάποιοι στο βαθύ παρελθόν ήταν 7 αδέρφια. 3 έμειναν κ ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφυγες!!! Κ είμαι 40αρης οχι κανας παππους...Grouchopoulos4 έγραψε:Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Κ ο κουτλουαϊ με καλή παρουσίαiasoiako έγραψε:Καμιά 5-8 κιλά παραπανίδια είχε από τα κεμπαπ, τον θυμάμαι σε ένα φιλικό στα Σέρρας.laska4 έγραψε:akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
Πωω στο αεροδρόμιο είχα πάει για τον Κουτλουάι. Ήμουν εγώ, ο Νίκος, ο Δροσινός και ο Κάμελ. Μόνο τρίποντα βαρούσεdragon έγραψε:Κ ο κουτλουαϊ με καλή παρουσίαiasoiako έγραψε:Καμιά 5-8 κιλά παραπανίδια είχε από τα κεμπαπ, τον θυμάμαι σε ένα φιλικό στα Σέρρας.laska4 έγραψε:akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
- Shivaspace
και κάτι τόμαχοκ καρφώματα πατούσε και τώρα ακόμα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του απ την ομάδα..χαρακτηριστικό μαλλί με χωρίστρα και ζελέ.
- Salvador Allende
Αυτό να πάει στο τόπικ "Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ" παρακαλώ.aivas19 έγραψε:Ποσο επιπεδο να αντεξει το φορουμ;PAOK_Antarctica έγραψε:Θάνατος οι παπάδες που αγνοούνταιdragon έγραψε:Θυμίζει Πρέβεζα από Καρυωτάκη η φάση
από γκαζετα και λοιπά σκουπίδια
Θάνατος τα χαφ που ξεπουλιουνται
κι εμείς που αναλωνομαστε στα ίδια.
Κοιτώντας αργά την ειδησεογραφία
"Θα'ρθει φορ" λες, για να ανακουφιστείς
Κάποιος είδε τον Κόλκα στο "Μακεδονία"
Μάλλον έρχεται ο Τεχνικός Διευθυντής.
Δεν είναι για τα μούτρα των μεταγραφάκηδων

Δεν χρησιμοποιησα άκραιες εκφράσεις ούτε εκφράσεις μισους. Μιλησα για σεβασμό σε αυτους που ιδρυσαν την ομάδα που αγαπάμε.Grouchopoulos4 έγραψε:Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Όσο για τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρέψω με μεγάλη χαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pater την Πέμ 17 Ιουν 2021, 17:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σωστά, πχ από το δίποδο που βαρουσε το τύμπανο...Grouchopoulos4 έγραψε:Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Ο Κωνσταντελιας ατομική προπόνηση από τώρα λέει, ωστα να βελτιώσει αδυναμίες και να έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Υπολογίστε τον.
Oριστε κ η δευτερη μεταγραφη.Αλλη μια μεχρι την προετοιμασια εμεινε.
- Salvador Allende
Εδώ έπαιξε ο Τζόλης μπάλα 17-18 χρονών παιδί γιατί να μην το κάνει ο Κωνσταντέλιας? Εμπιστοσύνη θέλουν γιατί είναι ταλαντούχα φουρνιά
-
Χαχαχαχαχα..περιμένουμε πρωτάθλημα με βασικούς τον ινγκασον που το μόνο που κάνει είναι να διώχνει όπου όπου κ τον Καντουρι που στις τόσες συμμετοχές έχει λειψα νούμερα...
Καταλάβετε ότι εάν δεν πέσει χρήμα, ομάδα δεν γίνεται. Πάμε με Ροντρίγκο, ινγκασον, Καντουρι, αουγκουστο.. σας καλύπτει αυτό; ; εμένα προσωπικά όχι..
Καταλάβετε ότι εάν δεν πέσει χρήμα, ομάδα δεν γίνεται. Πάμε με Ροντρίγκο, ινγκασον, Καντουρι, αουγκουστο.. σας καλύπτει αυτό; ; εμένα προσωπικά όχι..
Για να δούμε τι ψήνεται εδώ.Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ξανά για τον μέσο της Κάλιαρι Κριστιάν Ολίβα.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο τον Γενάρη, αλλά τελικά ο εν λόγω χαφ δόθηκε δανεικός στη Βαλένθια.
Όπως σημειώνει δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του Ολίβα για δανεισμό, αλλά δεν είναι ο μόνος από την Ελλάδα (inpaok)
- Σουριναμέζος
Έναν Μπουρακ Γιλμαζ ζητάω στα 36 του να πανηγυρίζει στα κάγκελα της Θ4 με αυτά τα μούτρα
Δεν νομιζω οτι ειναι στο στυλ παικτη που θελει ο Λουτσεσκου.Επιπλεον οκ τη βγαλαμε φτηνα με το δεξι μπακ,καποια στιγμη πρεπει να ειτε να παρουμε ενα σοβαρο ελευθερο η να κανουμε αγορα.Μονο με μετριοτητες και δανεικους δεν γινεται δουλεια γιατι βλεπω τον Λουτσεσκου να ξαναφευγει πριν ξεκινησει η προετοιμασια.Οκ ειπα να τη δω αλλιως φετος αλλα μην το χεσουμε...
Μπορεί οι σημερινοί παπάδες να είναι από τις πεταμένες λίστες του χειμώνα που οδεύουν προς την ανακύκλωση.