Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από iasoiako »

laska4 έγραψε:akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
Καμιά 5-8 κιλά παραπανίδια είχε από τα κεμπαπ, τον θυμάμαι σε ένα φιλικό στα Σέρρας.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Grouchopoulos4 έγραψε:
Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.
Δεν ήταν καν προγιαγιά! Δεν πέρασαν καν τοσες γενιές για να ξεχνάτε... Μιλάτε εύκολα για προσφυγιά κ υπάρχει η εντύπωση οτι πρόκειται για σειρά του netflix. Η γιαγιά μου λοιπόν κ όχι κάποιοι στο βαθύ παρελθόν ήταν 7 αδέρφια. 3 έμειναν κ ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφυγες!!! Κ είμαι 40αρης οχι κανας παππους...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

iasoiako έγραψε:
laska4 έγραψε:akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
Καμιά 5-8 κιλά παραπανίδια είχε από τα κεμπαπ, τον θυμάμαι σε ένα φιλικό στα Σέρρας.
Κ ο κουτλουαϊ με καλή παρουσία
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

dragon έγραψε:
iasoiako έγραψε:
Κ ο κουτλουαϊ με καλή παρουσία
Πωω στο αεροδρόμιο είχα πάει για τον Κουτλουάι. Ήμουν εγώ, ο Νίκος, ο Δροσινός και ο Κάμελ. Μόνο τρίποντα βαρούσε
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

και κάτι τόμαχοκ καρφώματα πατούσε και τώρα ακόμα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του απ την ομάδα..χαρακτηριστικό μαλλί με χωρίστρα και ζελέ.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

aivas19 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
dragon έγραψε:Θυμίζει Πρέβεζα από Καρυωτάκη η φάση
Θάνατος οι παπάδες που αγνοούνται
από γκαζετα και λοιπά σκουπίδια
Θάνατος τα χαφ που ξεπουλιουνται
κι εμείς που αναλωνομαστε στα ίδια.

Κοιτώντας αργά την ειδησεογραφία
"Θα'ρθει φορ" λες, για να ανακουφιστείς
Κάποιος είδε τον Κόλκα στο "Μακεδονία"
Μάλλον έρχεται ο Τεχνικός Διευθυντής.
Ποσο επιπεδο να αντεξει το φορουμ;
Αυτό να πάει στο τόπικ "Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ" παρακαλώ.

Δεν είναι για τα μούτρα των μεταγραφάκηδων :D
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Grouchopoulos4 έγραψε:
Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.
Δεν χρησιμοποιησα άκραιες εκφράσεις ούτε εκφράσεις μισους. Μιλησα για σεβασμό σε αυτους που ιδρυσαν την ομάδα που αγαπάμε.
Όσο για τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρέψω με μεγάλη χαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pater την Πέμ 17 Ιουν 2021, 17:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Grouchopoulos4 έγραψε:
Σωστά, πχ από το δίποδο που βαρουσε το τύμπανο...

Ο Κωνσταντελιας ατομική προπόνηση από τώρα λέει, ωστα να βελτιώσει αδυναμίες και να έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Υπολογίστε τον.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Oριστε κ η δευτερη μεταγραφη.Αλλη μια μεχρι την προετοιμασια εμεινε.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Εδώ έπαιξε ο Τζόλης μπάλα 17-18 χρονών παιδί γιατί να μην το κάνει ο Κωνσταντέλιας? Εμπιστοσύνη θέλουν γιατί είναι ταλαντούχα φουρνιά
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χαχαχαχαχα..περιμένουμε πρωτάθλημα με βασικούς τον ινγκασον που το μόνο που κάνει είναι να διώχνει όπου όπου κ τον Καντουρι που στις τόσες συμμετοχές έχει λειψα νούμερα...
Καταλάβετε ότι εάν δεν πέσει χρήμα, ομάδα δεν γίνεται. Πάμε με Ροντρίγκο, ινγκασον, Καντουρι, αουγκουστο.. σας καλύπτει αυτό; ; εμένα προσωπικά όχι..
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ξανά για τον μέσο της Κάλιαρι Κριστιάν Ολίβα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο τον Γενάρη, αλλά τελικά ο εν λόγω χαφ δόθηκε δανεικός στη Βαλένθια.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του Ολίβα για δανεισμό, αλλά δεν είναι ο μόνος από την Ελλάδα (inpaok)
Για να δούμε τι ψήνεται εδώ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έναν Μπουρακ Γιλμαζ ζητάω στα 36 του να πανηγυρίζει στα κάγκελα της Θ4 με αυτά τα μούτρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω οτι ειναι στο στυλ παικτη που θελει ο Λουτσεσκου.Επιπλεον οκ τη βγαλαμε φτηνα με το δεξι μπακ,καποια στιγμη πρεπει να ειτε να παρουμε ενα σοβαρο ελευθερο η να κανουμε αγορα.Μονο με μετριοτητες και δανεικους δεν γινεται δουλεια γιατι βλεπω τον Λουτσεσκου να ξαναφευγει πριν ξεκινησει η προετοιμασια.Οκ ειπα να τη δω αλλιως φετος αλλα μην το χεσουμε...
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Μπορεί οι σημερινοί παπάδες να είναι από τις πεταμένες λίστες του χειμώνα που οδεύουν προς την ανακύκλωση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”