Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Απο που βγηκαν αυτα αδερφε; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο.delos15 έγραψε:Καλημέρα αδέρφια. Αφού μπήκε το νερο στο αυλάκι για τον φορ, πάμε λίγο να δουμε τι γνωρίζουμε για τον χαφ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του Π.Α.Ο.Κ.
* Ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Π.Α.Ο.Κ και είναι και ψημένος να έρθει παίζει σε μικρομεσαία ομάδα της la liga.
* O Π.Α.Ο.Κ είναι διατιθέμενος να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. για την αγορά του.
Το μυαλο νομίζω ολων πάει σε συγκεκριμένο παίκτη . Ειδομεν.
Προταση αποδεδειγμενα εχει γινει για τον Εσποζιτο της Εσπανιολ που υποβιβαστηκε.Βεβαια οκ....οντως θεωρειται μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας και ας επεσε φετος...Κατι σαν τον αρουλη μας δηλαδη....
Σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια και αν συνυπολογίσουμε ότι είναι κοινης αποδοχής ο παίκτης μέσα εδώ στο τοπικ (δεν θυμάμαι ποιος το είπε) ,τότε ναι εμένα το μυαλο μου πάει σε αυτον. Δεν εχω ξαναγραψει ομως για Μαξιμοβιτς..adman έγραψε:Τον Μαξίμοβιτς λέει πάλι.
Ειμαστε οφ τοπικ αλλα εγω φιλε φετος εκανα την χαρη στον εαυτο μου να μην τους βλεπω καθολου. Δεν θα μου μαυρισετε εσεις την ψυχη για τον ΠΑΟΚ ρε που ειστε μεσα στην μιζερια , την γκρινια, την ξερολιαση και την ανακαλυψη φανταστικων εχθρων μεσα στην ομαδα...navigator11 έγραψε:Παρότι δεν παρακολουθώ κανένα αρδακι της ομάδας, αναφέρθηκε από κάποιον φίλο ότι οι 24άρηδες μέχρι προχθές πουλούσαν ειρωνεία και τρελίτσα σχετικά με Σαματά, ότι σιγά που θα έρθει κτλ. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνω ότι δεν τους παρακολουθώ ούτε για αστείο, δεν ντράπηκαν οι μπουχέσες χτες να κάνουν ερώτηση στον προπονητή των Βέλγων για τον παίχτη;;;
Οποτε...δεν βλεπεις και ολα καλα...
Ετσι και αλλιως καλυτερη ενημερωση απο εδω μεσα δεν θα βρεις πουθενα.
- ΑποστόληςΑ
Ναι και σε αυτόν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά .nunies4 έγραψε:Απο που βγηκαν αυτα αδερφε; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο.delos15 έγραψε:Καλημέρα αδέρφια. Αφού μπήκε το νερο στο αυλάκι για τον φορ, πάμε λίγο να δουμε τι γνωρίζουμε για τον χαφ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του Π.Α.Ο.Κ.
* Ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Π.Α.Ο.Κ και είναι και ψημένος να έρθει παίζει σε μικρομεσαία ομάδα της la liga.
* O Π.Α.Ο.Κ είναι διατιθέμενος να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. για την αγορά του.
Το μυαλο νομίζω ολων πάει σε συγκεκριμένο παίκτη . Ειδομεν.
Προταση αποδεδειγμενα εχει γινει για τον Εσποζιτο της Εσπανιολ που υποβιβαστηκε.Βεβαια οκ....οντως θεωρειται μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας και ας επεσε φετος...Κατι σαν τον αρουλη μας δηλαδη....
το οτι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αγοράσει με 3 εκατομμύρια το ειπε χθες ο Κολκας μετα το ματς σε ενα live που έκανε με έναν ηθοποιο
Ξεκινα το αδερφε τωρα που εχεις παρει φορα . Παει γουρι.Psaras έγραψε:
Εδώ και καιρό έχει βγει η φήμη για τον Μαξίμοβιτς, δεν είναι κάτι καινουριο.
Απλά το έχουν μαζέψει.
Ναι κι ο Τσιμιροτ Σ.Αραβία - Al-Fayha.
Απλά το έχουν μαζέψει.
Καλουτσικες Αποστολε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μαξίμοβιτς και Οζντόεφ θα είναι καλές προσθήκες.
Σε σχεση με Νταντας και Κουρτιτς υποφερτες....
- figurehead4
Πάρ' το πάνω σου Psaras να έρθει αυτή η παιχτούρα και να μην τρώμε γκολ ούτε με αίτησηPsaras έγραψε:
Οι 4 μπροστά θα πιέζουν τον αντίπαλο μέχρι να σκάσει
τα δύο εξαροοχτάρια θα κολλάνε σαν βεντούζες
η άμυνα που αποτελείται πλέον από άντρες θα ρίχνει ξύλο
και ΑΝ φτάσει η μπάλα στο τέρμα εκεί θα πρέπει να νικήσουν και τον Κοτάρσκι
Θα βγάλουμε πολλά γούστα έτσι
- black_star_ninja
Δε θα μπορουσες να το γραψεις καλυτερα. Οσο πιο μακρια εισαι απο καποιους "ρεπορτερ" τοσο πιο ηρεμος νιωθεις. Αν το καναμε ολοι και το φορουμ θα ηταν πιο ηρεμο.nunies4 έγραψε:Ειμαστε οφ τοπικ αλλα εγω φιλε φετος εκανα την χαρη στον εαυτο μου να μην τους βλεπω καθολου. Δεν θα μου μαυρισετε εσεις την ψυχη για τον ΠΑΟΚ ρε που ειστε μεσα στην μιζερια , την γκρινια, την ξερολιαση και την ανακαλυψη φανταστικων εχθρων μεσα στην ομαδα...navigator11 έγραψε:Παρότι δεν παρακολουθώ κανένα αρδακι της ομάδας, αναφέρθηκε από κάποιον φίλο ότι οι 24άρηδες μέχρι προχθές πουλούσαν ειρωνεία και τρελίτσα σχετικά με Σαματά, ότι σιγά που θα έρθει κτλ. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνω ότι δεν τους παρακολουθώ ούτε για αστείο, δεν ντράπηκαν οι μπουχέσες χτες να κάνουν ερώτηση στον προπονητή των Βέλγων για τον παίχτη;;;
Οποτε...δεν βλεπεις και ολα καλα...
Ετσι και αλλιως καλυτερη ενημερωση απο εδω μεσα δεν θα βρεις πουθενα.
Μεχρι να αποφασισουν να κανουν κανενα σοβαρο ρεπορταζ και καμμια σοβαρη ερωτηση εκει που πρεπει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Πέμ 13 Ιούλ 2023, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
τον Ισπανό χαφ του οαρης που ειχε δανεικο, δεν θυμαμαι ονομα, τον γρηγορο μετριου ύψους, τον θελετε?
-
spiridoula
τα προκοψε σε Λιεγη και πηγε ΑραβιαMinority4 έγραψε:Εδώ και καιρό έχει βγει η φήμη για τον Μαξίμοβιτς, δεν είναι κάτι καινουριο.
Απλά το έχουν μαζέψει.