Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα

Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.

Μπούρδες θα πω εγώ , ας είχαν εναλλακτική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τρί 31 Αύγ 2021, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Sick Bastard έγραψε:στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης

μαλάκα νευρικό γέλιο
Ποιον λες;;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ζηλευετε γαυρο με βασιλια της σκονης;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

seaman έγραψε:Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.

Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

loukas karadimos έγραψε:Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα

Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.

Ότι η ομάδα ήθελε και θέλει δεκάρι είναι 1000% σίγουρο.

Το τι δίνεις σαν χρήμα είναι άλλο στον αντίστοιχο παίκτη είναι το θέμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

loukas karadimos έγραψε: Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.

Σωπα ρε παιδι μου αληθεια?
Για παικτες με μισθο πανω απο 3 μυρια εδινες με το ζορι 1,5 και δεν ηθελαν να ερθουν ε? Πως το παθαν ρε γμτ :lol:

Μηπως ρε παιδια της παε, φωστηρες μου, την επομενη φορα να παμε για παικτες που παιρνουν κοντα στο μυριο και να τους δωσουμε 1,2 με 1,5?
Λεω μηπως ρε παιδι μου εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες..

Αλλα τι λεω ε χαχα δεν μας κανουν οι παικτες του μυριου (αν και εχουμε τους τειλορσ του 5χιλιαρου...) . Ε ρε γελια...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

loukas karadimos έγραψε:Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα

Εγώ λέω ότι τον θέλανε από 1 Ιουνίου.
3 μήνες τον παίρνανε τηλέφωνο και του λέγανε γλυκόλογα.
Το τελευταίο διήμερο κορυφώθηκε το δράμα αλλά αμεταπειστος ο Σέρβος.
Ε και προτιμήσαμε τον κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:Κάποτε είχαμε δώσει 300 χιλιάρικα για το Γεωργιάδη και πεφτανε μπινελικια

Ε ρε Φλωριδη βασιλιά του σκραπ που θελετε
https://ibb.co/W6XkvBS
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειδα το βιντεακι της σημερινης προπονησης.

Θα παει η π@υτσα συννεφο, να ξετε.

Υ.Γ. Σορρυ Μπανε.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

joshua έγραψε:
seaman έγραψε:Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.

Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?
Δεν μπορεί. Όταν όμως λες ότι είσαι βέβαιος δεν θέλω να σε πάω κόντρα :)
Αν γινόταν αυτό πρακτικά θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή. Θα άφηνε η ομάδα ελεύθερο τον παίκτη π.χ. στις 10 Σεπτεμβρίου και αυτός στις 11 θα υπέγραφε στη νέα ομάδα. Παλιότερα το παράθυρο των ελεύθερων ίσχυε για ποδοσφαιριστές που έμεναν ελεύθεροι μέχρι 1 Ιουνίου. Τελευταία χρόνια άλλαξε και επιτρέπουν όλους όσους μένουν ελεύθεροι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι υπάρχει σε ελεύθερο τώρα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αφού ξενερώσατε, πάρτε διαρκείας μπάσκετ.

Ξέρω τι λέω από χθες.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

mbison έγραψε:
Jack_riper έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lazaros-rota/profil/spieler/483916. Αυτον γιατι τον αφησανε ελευθερο?λεγανε καλα λογια ελλαδα.δεν ξερω αν ειναι καλη λύση για δεξι μπακ
Ρε φιλε τι φλωρούμπα είναι αυτή? Τι μαλλιά, έλεος! Θα κάνει καμιά επέλαση απ τα δεξιά στη Θ4 και θα φάει μπουκαλίδι
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Sick Bastard έγραψε:στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης

μαλάκα νευρικό γέλιο
Ειλικρινα δεν με χαλαει να αγοραζω μονο ελευθερους. Περσι πηρα αντριγια και σβαμπ. Με ζαγορ ειχα παρει κοντρερας,γκαρσια,ιβιτς σε μια χρονια.

Απτους ελευθερους που κυκλοφορουν υπαρχουν παικτες που υπερπληρουν τα κριτηρια μας. Το γιατι δεν μπορεσαμε ( η δεν θελαμε ) να κλεισουμε εναν απο αυτους ειναι το ερωτημα με ολο το ζουμι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Να μην πάρουν κανένα … τζάμπα πεταμένα λεφτά .. πάμε ως έχουμε και ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την ομάδα ( ανανεώσεις κτλ) κι να στήσουν την επόμενη …θα έχουμε πολλές αλλαγές του χρόνου , να είμαστε έτοιμοι ,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”