Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα
Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
Μπούρδες θα πω εγώ , ας είχαν εναλλακτική
Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τρί 31 Αύγ 2021, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Ποιον λες;;;Sick Bastard έγραψε:στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης
μαλάκα νευρικό γέλιο
seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?seaman έγραψε:Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.
Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
- sourmenetes
- Moderator
Ότι η ομάδα ήθελε και θέλει δεκάρι είναι 1000% σίγουρο.loukas karadimos έγραψε:Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα
Το τι δίνεις σαν χρήμα είναι άλλο στον αντίστοιχο παίκτη είναι το θέμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωπα ρε παιδι μου αληθεια?loukas karadimos έγραψε: Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
Για παικτες με μισθο πανω απο 3 μυρια εδινες με το ζορι 1,5 και δεν ηθελαν να ερθουν ε? Πως το παθαν ρε γμτ

Μηπως ρε παιδια της παε, φωστηρες μου, την επομενη φορα να παμε για παικτες που παιρνουν κοντα στο μυριο και να τους δωσουμε 1,2 με 1,5?
Λεω μηπως ρε παιδι μου εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες..
Αλλα τι λεω ε χαχα δεν μας κανουν οι παικτες του μυριου (αν και εχουμε τους τειλορσ του 5χιλιαρου...) . Ε ρε γελια...
Εγώ λέω ότι τον θέλανε από 1 Ιουνίου.loukas karadimos έγραψε:Όσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα
3 μήνες τον παίρνανε τηλέφωνο και του λέγανε γλυκόλογα.
Το τελευταίο διήμερο κορυφώθηκε το δράμα αλλά αμεταπειστος ο Σέρβος.
Ε και προτιμήσαμε τον κανέναν.
- Sick Bastard
https://ibb.co/W6XkvBSrainmaker έγραψε:Κάποτε είχαμε δώσει 300 χιλιάρικα για το Γεωργιάδη και πεφτανε μπινελικια
Ε ρε Φλωριδη βασιλιά του σκραπ που θελετε
Ειδα το βιντεακι της σημερινης προπονησης.
Θα παει η π@υτσα συννεφο, να ξετε.
Υ.Γ. Σορρυ Μπανε.
Θα παει η π@υτσα συννεφο, να ξετε.
Υ.Γ. Σορρυ Μπανε.
Δεν μπορεί. Όταν όμως λες ότι είσαι βέβαιος δεν θέλω να σε πάω κόντραjoshua έγραψε:seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?seaman έγραψε:Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.
Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport

Αν γινόταν αυτό πρακτικά θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή. Θα άφηνε η ομάδα ελεύθερο τον παίκτη π.χ. στις 10 Σεπτεμβρίου και αυτός στις 11 θα υπέγραφε στη νέα ομάδα. Παλιότερα το παράθυρο των ελεύθερων ίσχυε για ποδοσφαιριστές που έμεναν ελεύθεροι μέχρι 1 Ιουνίου. Τελευταία χρόνια άλλαξε και επιτρέπουν όλους όσους μένουν ελεύθεροι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
- sourmenetes
- Moderator
Τι υπάρχει σε ελεύθερο τώρα;;
- Μπαρκαρούτσος
-
mbison έγραψε:Ρε φιλε τι φλωρούμπα είναι αυτή? Τι μαλλιά, έλεος! Θα κάνει καμιά επέλαση απ τα δεξιά στη Θ4 και θα φάει μπουκαλίδιJack_riper έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lazaros-rota/profil/spieler/483916. Αυτον γιατι τον αφησανε ελευθερο?λεγανε καλα λογια ελλαδα.δεν ξερω αν ειναι καλη λύση για δεξι μπακ

Ειλικρινα δεν με χαλαει να αγοραζω μονο ελευθερους. Περσι πηρα αντριγια και σβαμπ. Με ζαγορ ειχα παρει κοντρερας,γκαρσια,ιβιτς σε μια χρονια.Sick Bastard έγραψε:στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης
μαλάκα νευρικό γέλιο
Απτους ελευθερους που κυκλοφορουν υπαρχουν παικτες που υπερπληρουν τα κριτηρια μας. Το γιατι δεν μπορεσαμε ( η δεν θελαμε ) να κλεισουμε εναν απο αυτους ειναι το ερωτημα με ολο το ζουμι
Να μην πάρουν κανένα … τζάμπα πεταμένα λεφτά .. πάμε ως έχουμε και ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την ομάδα ( ανανεώσεις κτλ) κι να στήσουν την επόμενη …θα έχουμε πολλές αλλαγές του χρόνου , να είμαστε έτοιμοι ,