9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
40 -50 αναφέρονται στα μέσα με 2-3 να έχουν πιο έντονο διάλογο...
όποτε αλλάζει το πράγμα..
Κοίτα ρε για τι καθόμαστε και μιλάμε βραδιάτικα..
όποτε αλλάζει το πράγμα..
Κοίτα ρε για τι καθόμαστε και μιλάμε βραδιάτικα..
Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
- cristiano4
μπράβο λοιπον....εδω η ελλάδα βουλιάζει και οι άλλοι κοιταν στην πρωτη στραβη να κραξουν τον σαλπιγγιδη 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Δευ 17 Οκτ 2011, 00:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Kακο αυτο αδερφε...karl έγραψε:Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
- george aspromayros
καθολου κακο φιλε. Ενα ματς ηταν και περασε. Αλλα ο φιλος εννοει οτι ψυχοπλακωνοντας εναν παικτη, επηρεαζει την ομαδα ΑΜΕΣΑ οποτε για τον ΠΑΟΚ ενδιαφερομαστε. Στον οποιονδηποτε παικτη να γινοταν αυτο ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ το ιδιο θα λεγαμεThanix έγραψε:Kακο αυτο αδερφε...karl έγραψε:Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
Aυτο λεω και εγω φιλε οτι για οποιοδηποτε παιχτη και να γινοταν πρωτα πρεπει να μας ενδιαφερουν οι χαμενοι βαθμοι και μετα το κραξιμο (αδικο) που τρωει ο καθε παιχτης.
Πιστεψε με περισσοτερο κακο στη ψυχολογια κανουν οι χαμενοι βαθμοι με τελη και οφη παρα το περιστασιακο κραξιμο που μπορει να τρωει ο καθενας...γιατι στη τελικη και οταν ειναι καπου αλλου μπορει να πανε αλλοι 40 και να αρχισουν τα παιχταρα μου και εσυ και αλλος κανεις...
Πρωτα η ομαδα και μετα ο καθε Μητσαρας η θερμοσιφωνας η οπως τον φωναζει η καθε κολλημενη πλευρα...
Πρωτα ο ΠΑΟΚ...καποια στιγμη ισως το καταλαβουμε.
Πιστεψε με περισσοτερο κακο στη ψυχολογια κανουν οι χαμενοι βαθμοι με τελη και οφη παρα το περιστασιακο κραξιμο που μπορει να τρωει ο καθενας...γιατι στη τελικη και οταν ειναι καπου αλλου μπορει να πανε αλλοι 40 και να αρχισουν τα παιχταρα μου και εσυ και αλλος κανεις...
Πρωτα η ομαδα και μετα ο καθε Μητσαρας η θερμοσιφωνας η οπως τον φωναζει η καθε κολλημενη πλευρα...
πολυ ευστοχο σχολιο... συμφωνωThanix έγραψε:Aυτο λεω και εγω φιλε οτι για οποιοδηποτε παιχτη και να γινοταν πρωτα πρεπει να μας ενδιαφερουν οι χαμενοι βαθμοι και μετα το κραξιμο (αδικο) που τρωει ο καθε παιχτης.
Ξαναλεω, δεν μιλαω για τον Σαλπι αλλα για καθε παικτη μας. Ο επηρεασμος ενος βασικου μας παικτη ισως μας στοιχισει σε βαθος χρονου γι'αυτο λεω οτι ειναι σημαντικοτερο απο ενα ματς.
Τελικα,οντως,η βλακεια ειναι ανικητη!.................Ελπιζω πως,πλεον,δε θα χαλιεται απο μερικους γελοιους που το μονο που τους νοιαζει ειναι να βρουν ευκαιρια στην πρωτη στραβη για να του την "πεσουν"......
- george aspromayros
και θα θελα να τους δω πολυ μετα απο γκολ του τη πεμπτη....θα λενε ειδες το κραξιμο απεδωσε!
οντως μπαφο4...ανικητη βλακεια!!

οντως μπαφο4...ανικητη βλακεια!!
Αυτοι ειναι βλακες...εμεις που αχολουμαστε με αυτους τι ειμαστε...??
Αφηστε τον καθε ενα στην βλακεια του η στα πιστευω του!
Αφηστε τον καθε ενα στην βλακεια του η στα πιστευω του!
Και μια ακομη ζημια? Το πατημα σε ΑΡΔ και αλλοθρησκους περι χαλια κλιματος, διχονοιας και τετοια... θα δειτε αυριο εφημεριδες
-
....μαθημενος ειναι ο κοντος απο τετοια και δεν μασαει.....
Αυτοι που μανουριασαν μαζι του σημερα.....οι ιδιοι θα ειναι που θα τον αποθεωσουν την Κυριακη που θα το καρφωσει μπροστα στην 3 και θα μοιραζει φιλακια στους ρουληδες.....
Αυτοι που μανουριασαν μαζι του σημερα.....οι ιδιοι θα ειναι που θα τον αποθεωσουν την Κυριακη που θα το καρφωσει μπροστα στην 3 και θα μοιραζει φιλακια στους ρουληδες.....