9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν ηταν 40, ειχε κοσμο γυρω αλλα 5-6 τον εκραζαν εντονα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

40 -50 αναφέρονται στα μέσα με 2-3 να έχουν πιο έντονο διάλογο...

όποτε αλλάζει το πράγμα..

Κοίτα ρε για τι καθόμαστε και μιλάμε βραδιάτικα..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

μπράβο λοιπον....εδω η ελλάδα βουλιάζει και οι άλλοι κοιταν στην πρωτη στραβη να κραξουν τον σαλπιγγιδη :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Δευ 17 Οκτ 2011, 00:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

karl έγραψε:Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
Kακο αυτο αδερφε...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

εγω ειμαι ηδη χαλασμενος κ αυτο μου τη δινει ακομη περισσοτερο.... :evil:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Thanix έγραψε:
karl έγραψε:Το κράξιμο που έφαγε ο Σαλπιγγίδης με στεναχωρεί αφάνταστα. Μου χαλάει περισσότερη τη διάθεση απ ότι οι χαμένοι βαθμοί σήμερα.
Kακο αυτο αδερφε...
καθολου κακο φιλε. Ενα ματς ηταν και περασε. Αλλα ο φιλος εννοει οτι ψυχοπλακωνοντας εναν παικτη, επηρεαζει την ομαδα ΑΜΕΣΑ οποτε για τον ΠΑΟΚ ενδιαφερομαστε. Στον οποιονδηποτε παικτη να γινοταν αυτο ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ το ιδιο θα λεγαμε
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Aυτο λεω και εγω φιλε οτι για οποιοδηποτε παιχτη και να γινοταν πρωτα πρεπει να μας ενδιαφερουν οι χαμενοι βαθμοι και μετα το κραξιμο (αδικο) που τρωει ο καθε παιχτης.

Πιστεψε με περισσοτερο κακο στη ψυχολογια κανουν οι χαμενοι βαθμοι με τελη και οφη παρα το περιστασιακο κραξιμο που μπορει να τρωει ο καθενας...γιατι στη τελικη και οταν ειναι καπου αλλου μπορει να πανε αλλοι 40 και να αρχισουν τα παιχταρα μου και εσυ και αλλος κανεις...

Πρωτα η ομαδα και μετα ο καθε Μητσαρας η θερμοσιφωνας η οπως τον φωναζει η καθε κολλημενη πλευρα...

Πρωτα ο ΠΑΟΚ...καποια στιγμη ισως το καταλαβουμε.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Thanix έγραψε:Aυτο λεω και εγω φιλε οτι για οποιοδηποτε παιχτη και να γινοταν πρωτα πρεπει να μας ενδιαφερουν οι χαμενοι βαθμοι και μετα το κραξιμο (αδικο) που τρωει ο καθε παιχτης.

Πιστεψε με περισσοτερο κακο στη ψυχολογια κανουν οι χαμενοι βαθμοι με τελη και οφη παρα το περιστασιακο κραξιμο που μπορει να τρωει ο καθενας...γιατι στη τελικη και οταν ειναι καπου αλλου μπορει να πανε αλλοι 40 και να αρχισουν τα παιχταρα μου και εσυ και αλλος κανεις...

Πρωτα η ομαδα και μετα ο καθε Μητσαρας η θερμοσιφωνας η οπως τον φωναζει η καθε κολλημενη πλευρα...

Πρωτα ο ΠΑΟΚ...καποια στιγμη ισως το καταλαβουμε.
πολυ ευστοχο σχολιο... συμφωνω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ξαναλεω, δεν μιλαω για τον Σαλπι αλλα για καθε παικτη μας. Ο επηρεασμος ενος βασικου μας παικτη ισως μας στοιχισει σε βαθος χρονου γι'αυτο λεω οτι ειναι σημαντικοτερο απο ενα ματς.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τελικα,οντως,η βλακεια ειναι ανικητη!.................Ελπιζω πως,πλεον,δε θα χαλιεται απο μερικους γελοιους που το μονο που τους νοιαζει ειναι να βρουν ευκαιρια στην πρωτη στραβη για να του την "πεσουν"......
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

και θα θελα να τους δω πολυ μετα απο γκολ του τη πεμπτη....θα λενε ειδες το κραξιμο απεδωσε! :twisted: :twisted:
οντως μπαφο4...ανικητη βλακεια!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυτοι ειναι βλακες...εμεις που αχολουμαστε με αυτους τι ειμαστε...??

Αφηστε τον καθε ενα στην βλακεια του η στα πιστευω του!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και μια ακομη ζημια? Το πατημα σε ΑΡΔ και αλλοθρησκους περι χαλια κλιματος, διχονοιας και τετοια... θα δειτε αυριο εφημεριδες
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

....μαθημενος ειναι ο κοντος απο τετοια και δεν μασαει.....
Αυτοι που μανουριασαν μαζι του σημερα.....οι ιδιοι θα ειναι που θα τον αποθεωσουν την Κυριακη που θα το καρφωσει μπροστα στην 3 και θα μοιραζει φιλακια στους ρουληδες.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”