Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Anthimox »

joshua έγραψε:Eπιπλεον να πω οτι εχω την εντυπωση πως οποιαδηποτε στιγμη μεινει ελευθερος ενας παικτης μπορει να μεταγραφει αν το παραθυρο ειναι ανοικτο και οχι μεχρι σημερα στις 12.
Ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος μέχρι 31-8. Αν μείνει ελεύθερος αύριο δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το παράθυρο των ελεύθερων. Γι' αυτό και αύριο θα δεις πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι σήμερα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

cellophan έγραψε:
mbison έγραψε:Eγώ θέλω μεσοεπιθετικό με χαίτη
Τσιαντάκης
:lol: :lol:
H χαίτη ήταν γνώρισμα μπαλαδόρου. Τώρα όλοι με ζελε στα μαλλια.

Πισω απ τον φορ και ο Κούτσιας. Αλλα δεν πας για πρωτάθλημα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

sourmenetes έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω καλα,
Για τους επομενους 2 μηνες στις 3 θεσεις πισω απο το φορ εχουμε 5 παικτες? Μπισεσβαρ μιτριτα καγκαβα ζιβκοβιτς μουργκ??
Δηλαδη θα παιζουν 3 και 2 στον παγκο..
Και σε περιπτωση που λειψουν 2 οπως ειναι πολυ φυσιολογικο λογω καρτων, κοπωσης/μικροτραυματισμου, ροτεισον λογω αγωνων πεμπτης κυριακης, θα εχεις 3 βασικους και 0 στον παγκο??

Ποια τσακαλια ρε σεις τα σκεφτονται αυτα, αδιανοητα πραγματα δεν ειναι?
Θεωρητικά υπάρχει και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ και ο Αντελινο.

Ξαναλέω θεωρητικά.

Επίσης περιμένουμε και ένα δεκάρι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης θεωρητικα παντα δεν μπορω να διανοηθω πως θα βγαλουν το διμηνο οι καγκαβα μπισεσβαρ. Δηλαδη ειναι αστειο και μονο που το σκεφτομαι, ο ιαπωνας πληρως ανυπαρκτος και ο αλλος περσι βολοδερνε στην κυπρο στα 33 του.. Ασυλληπτο για ομαδα πρωταθλητισμου αυτο το αστειο διδυμο στο 10
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sick Bastard έγραψε:Να ρωτήσω αν κανείς ασχολείται με τις ανανεώσεις Αντίριγια/Ινγκανσον ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή;
[youtube]yzaSjguatww[/youtube]
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι από αρχές Ιουνίου ο Λουτσέσκου έχει αναλάβει την ομάδα.
Μίλησε για τίτλο, όπως και ο Ιβάν στην ανακοίνωση προσληψής του.
Έπρεπε να έχει πάει στον Ιβαν και να του πεί "για να χτυπήσω τίτλο θέλω αυτούς σε αυτές τις θέσεις. Δεν συζητάω τίποτε άλλο. Αυτούς χρειάζομαι για να ανέβει η ομάδα επίπεδο για τίτλο και πορεία στην ευρώπη".
Δεν τους πήρες ? Γειά σας και χαρά σας".
Και ο Ιβάν έπρεπε να έχει δώσει εντολή να αποκτηθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες δίνοντας εκατομμύρια.
Και όλα αυτά έγκαιρα. Όχι με παιγνιδάκια, παζάρια κ.λπ.
Αν δεν ενήργησε ο λουτσέσκου έτσι, φταίει 100%
Αν ενήργησε και ο Ιβαν δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του, φταίει αυτός 100%.
Κανείς άλλος. Μπορεί βέβαια να φταίνε και οι δύο. Να συμφώνησαν να κινηθεί ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που είδαμε στις μεταγραφές.
Ό,τι και να έγινε από τα δύο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλεπουμε στις 31 Αυγούστου.
Τώρα, θα δούμε και τα αποτελέσματα στο χόρτο.
Σωστο

που ακριβώς μίλησε για τίτλο ΦΕΤΟΣ ο Ιβάν;; εγώ κάτι για ανηφόρες και εκατόχρονη επέτειο θυμάμαι.
τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον αφήνω στην άκρη γιατί όποιος και αν είναι, είναι σχεδόν υποχρεωμένος να λέει ότι πάμε για τίτλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Anthimox έγραψε:
joshua έγραψε:Eπιπλεον να πω οτι εχω την εντυπωση πως οποιαδηποτε στιγμη μεινει ελευθερος ενας παικτης μπορει να μεταγραφει αν το παραθυρο ειναι ανοικτο και οχι μεχρι σημερα στις 12.
Ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος μέχρι 31-8. Αν μείνει ελεύθερος αύριο δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το παράθυρο των ελεύθερων. Γι' αυτό και αύριο θα δεις πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι σήμερα.
Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει αυτο που λεω.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Jack_riper έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lazaros-rota/profil/spieler/483916. Αυτον γιατι τον αφησανε ελευθερο?λεγανε καλα λογια ελλαδα.δεν ξερω αν ειναι καλη λύση για δεξι μπακ
Ρε φιλε τι φλωρούμπα είναι αυτή? Τι μαλλιά, έλεος! Θα κάνει καμιά επέλαση απ τα δεξιά στη Θ4 και θα φάει μπουκαλίδι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

giliopoulos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω καλα,
Για τους επομενους 2 μηνες στις 3 θεσεις πισω απο το φορ εχουμε 5 παικτες? Μπισεσβαρ μιτριτα καγκαβα ζιβκοβιτς μουργκ??
Δηλαδη θα παιζουν 3 και 2 στον παγκο..
Και σε περιπτωση που λειψουν 2 οπως ειναι πολυ φυσιολογικο λογω καρτων, κοπωσης/μικροτραυματισμου, ροτεισον λογω αγωνων πεμπτης κυριακης, θα εχεις 3 βασικους και 0 στον παγκο??

Ποια τσακαλια ρε σεις τα σκεφτονται αυτα, αδιανοητα πραγματα δεν ειναι?
Θεωρητικά υπάρχει και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ και ο Αντελινο.

Ξαναλέω θεωρητικά.

Επίσης περιμένουμε και ένα δεκάρι.

Επισης θεωρητικα παντα δεν μπορω να διανοηθω πως θα βγαλουν το διμηνο οι καγκαβα μπισεσβαρ. Δηλαδη ειναι αστειο και μονο που το σκεφτομαι, ο ιαπωνας πληρως ανυπαρκτος και ο αλλος περσι βολοδερνε στην κυπρο στα 33 του.. Ασυλληπτο για ομαδα πρωταθλητισμου αυτο το αστειο διδυμο στο 10
Το αστείο είναι πως στην ομάδα όλα αυτά τα ήξεραν και τα ομολογούσαν ένα μήνα τώρα

Προσωπικά αν με ρωτουσες θα έλεγα ότι πιστεύω ακόμα σε εξάρσεις και του μπισε και του Ιάπωνα.

Αλλά από μόνοι τους λένε ότι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν για βασικές επιλογες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Darklord67 έγραψε:"Adem Ljajic is a PAOK passenger! Manager in Istanbul for termination negotiations":https://habermotto.com/adem-ljajic-paok ... stanbulda/
καλα μεσα οτι να ναι λεει το αρθρο, συρραφη απο φημες που κυκλοφορησαν κατα τη διαρκεια της ημερας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

jibbie έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Να ρωτήσω αν κανείς ασχολείται με τις ανανεώσεις Αντίριγια/Ινγκανσον ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή;
[youtube]yzaSjguatww[/youtube]
Συγνώμη, χίλια συγνώμη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

στο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης

μαλάκα νευρικό γέλιο
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.

Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 7 από το fotosport

https://www.fotospor.com/haber-besiktas ... WjcnBszRYR
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 31 Αύγ 2021, 22:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κάποτε είχαμε δώσει 300 χιλιάρικα για το Γεωργιάδη και πεφτανε μπινελικια

Ε ρε Φλωριδη βασιλιά του σκραπ που θελετε
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

FreeWatcher έγραψε:
laska4 έγραψε:Στο live στο sdna

Ο Ginola λέει ότι περιμένουμε ακόμη κάποιο ναι έστω και στο παρά πέντε .. ξέρεις κατι ; Για ΠΑΟΚ αναφερομαι

Ποιος είναι ο Ζινολά;

:lol: :lol: :lol:
κλαιω ρε makispaspartou
:lol: :lol: :lol:
Σκέψου τι άσχετοι που είναι αυτοί οι αρδ.

Ούτε τον Ginola δεν ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Έστω Παπαδόπουλο βασιλιά των μαγιό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”