ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από obanebane »

paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;

Διάβασε κάνεις τις δηλώσεις του; :redcard: :evil:

Ότι ήθελε αλλά δε τα βρήκαν οι ομάδες.
Αυτό το ξέραμε.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

"εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μ αρέσει που παριστάνετε τους έκπληκτους.

Έχει δύο μέρες που σας ενημερώσαμε ότι η τωρινή απόφαση είναι να μη γίνουν άλλες μεταγραφές.

Αν έγινε επαφή Ιβάν με συνδέσμους δεν το ψάξαμε και μακάρι να γίνονται τέτοια πράγματα.

Τώρα ποιος είναι αυτός ο δισεκατομμυριούχος που ενώ έχει ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ μια ομάδα ταυτοχρονα κάνει και κάνει μίτινγκ με συνδεσμους, δεν το ξέρω και έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό το σενάριο.

Προσωπικά όπως είπα και χθες κρατάω μια πισινή ότι ως το τέλος του Γενάρη θα υπάρξουν ζυμώσεις και για άλλες μεταγραφές.

Το σενάριο που λέει να τους πουλήσουμε όλους για να ρεφαρουμε και να ξεσκαρταρει το ρόστερ, δε με χαλάει καθόλου. Μετριοτατο ροστερ έχουμε, άνισο και αδιέξοδο
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Dimitris++++ έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....
Ναι ρε Φιλε ποσο εκανε δηλαδη ο Παλινια παραπανω απο 18 μυρια που δωσαμε αστοχα απο δω κι απο κει?
Εγώ δεν ξέρω όπως και κανένας πόσο έκανε. Ούτε στις επαφές είμαστε μπροστά ούτε ξέρουμε τι συζητιέται...ξέρω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου ως ένας άνθρωπος που για εικοσιπέντε χρόνια βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...ο Παλίνια είναι παιχτουρα....σύντομα θα παίζει Πρέμιερ λιγκ...βέβαια τι σημασία έχουν αυτά ?? Καμία αλλά τουλάχιστον έχουν ποδοσφαιρική βάση συζήτησης και όχι να σκοτωνομαστε σε περίοδο πολέμου με τα σιχαματα ......
Την ιδια αποψη με εσενα εχω και εγω γι αυτο λεω ποσο ακριβος μπορει να ηταν αυτος ο σουπερ παιχτης και δεν τον πηραμε σε σχεση με αυτα που σκορπιστηκαν..ο Ολιβειρα κοντα στα 7 νομιζω ητανε παει κι αυτος και δωσανε 7 για Εσιτι και Τσολακ..προτιμουσα Παλινια αντι γι αυτους
prax

Δημοσίευση από prax »

Περιπτερος έγραψε:@prax
εάν δούμε και που είναι σήμερα οι κατά καραβιές παίκτες που ήλθαν επί Ιβάν και τι καριέρα έκαναν καταλαβαίνουμε καλά ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά άξιζαν.
κοιτα φιλε, κατα καιρους ειχαμε ως στοχους παιχτες που πραγματικα γαμησαν, αλλους τουε πηραμε αλλους οχι..

θυμαμαι θελαμε τον βερντι της τορινο, απο μιλαν πηγε δανεικος στην μπολονια (2 χρονιες) και μετα πηρε μεταγραφη σε ναπολι με 20 μυρια.. υπερπαιχταρα παρα το οτι εκανε χιαστους οταν ηταν στη μπολονια

ο ματεους που μας παρατησε για την κινα, ανεβασε την ομαδα του στην πρωτη καηγορια μονος του, τον θυμαμαι στην μπραγκα οτι ηταν παχταρα.. το καλο εκεινη την περιοδο ηταν οτι κλεισαμε αμεσα μπισεσβαρ..

ειχαμε τον γκαρυ τον πυραυλο..

θελω να πω οτι και με αρνεσεν και με μιχελ(ειχε την αστοχια οτι δεν ηθελε τον βιειρινια αλλα προσ τιμην του τον παραδεχτηκε μετα) παιρναμε παιχτες οχι ομως απο πανερια με λιγα φραγκα, τωρα παιρνουμε πανακριβα παλτα..

σκαω ρε φιλε.. σκαω γιατι δεν γινεται τοσο λαθος.. δεν τα βαζω εγω αλλα δεν γινεται το ληκι να φερνει σασα τζαμπα κ εσυ να σκας απο 3,5 για ντουκγκλας κ εσιτι (εκαστος) κ να σε κανει κ χαβα το ληκι...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ποιος παράτησε την ομάδα τα τελευταία χρόνια ρε; Τυφλοί είμαστε και περιμένουμε κάποιον να μας πει αν ισχύουν αυτές οι μπαρουφες; Και η μ@λ@κι@ έχει όρια...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Περιπτερος έγραψε:

"εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».
Εσίτι παιχτάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα.
Και μετά τα βάζουμε με τον Πάμπλο και τους παίχτες...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.
Ο Ιβάν σήμερα είπε να στηριχτεί ο Πάμπλο με όσα εφόδια γίνεται.
Εσείς λέτε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές;;;

Πως κολάν αυτά τα 2;

Εντελώς φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θα έρθει ο Μπέος να μας στρώσει
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

rainmaker έγραψε:Μ αρέσει που παριστάνετε τους έκπληκτους.

Έχει δύο μέρες που σας ενημερώσαμε ότι η τωρινή απόφαση είναι να μη γίνουν άλλες μεταγραφές.

Αν έγινε επαφή Ιβάν με συνδέσμους δεν το ψάξαμε και μακάρι να γίνονται τέτοια πράγματα.

Τώρα ποιος είναι αυτός ο δισεκατομμυριούχος που ενώ έχει ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ μια ομάδα ταυτοχρονα κάνει και κάνει μίτινγκ με συνδεσμους, δεν το ξέρω και έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό το σενάριο.

Προσωπικά όπως είπα και χθες κρατάω μια πισινή ότι ως το τέλος του Γενάρη θα υπάρξουν ζυμώσεις και για άλλες μεταγραφές.

Το σενάριο που λέει να τους πουλήσουμε όλους για να ρεφαρουμε και να ξεσκαρταρει το ρόστερ, δε με χαλάει καθόλου. Μετριοτατο ροστερ έχουμε, άνισο και αδιέξοδο
Ακριβώς αυτό! Μετριοτατο ροστερ, σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.
Έχουμε φτάσει να νοσταλγούμε Φωτάκη και Λαζαρ! Μην πω για τον κοντό μπροστά!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.

Πως κολάν αυτά τα 2;

Εντελώς φιλικά πάντα
Δε κολάν. Αλλά από τη στιγμή που η ομάδα λειτουργεί χωρίς πλάνο άλλα πράγματα ίσχυαν προχθές και χθες και άλλα μπορεί να ισχύουν σήμερα. Και σε μια βδομάδα πάλι άλλα θα ισχύουν

Τουρλουμπούκι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Περιπτερος έγραψε:

Άλλη μία τρομερή διαπραγμάτευση του Όλαφ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Περιπτερος έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις και αρχίσαμε..δεν ανανεώνει λέει ο Καντουρι...στα @@@ μας....να μας γίνει όλους μάθημα...παίκτες ορεξατους , με διάθεση θέλουμε .. κακοπληρωμένους ατομιστές , δημόσιους υπαλλήλους παλιάς κοπής ( καμία μομφή και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι) να πάνε στον αγύριστο....έχουμε πλέον μισή χρόνια για ολικό restart...δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να ξεριζώσουν ότι αρρωστημένο υπάρχει...
Εγώ είμαι μαζί σου. Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να το αποδεχθούν μαζί με τις πιθανές συνέπειες στο αγωνιστικό μέρος;
Να το δηλώσουν τώρα και να μην αρχίσουν μετά τα γιατί δεν έβαλε τον "Φουλατσικλή" κλπ. ...
σιγα μη βαλει και τον Πυτιχουτη

που τον θυμηθηκες τον Φουλατσικλή?
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Πάντως κάποιες φορές τα ρεπορτάζ βόμβα του βόθρο 10 φαντάζουν βούτυρα μπροστά στις inside info κάποιων που είναι ΠΑΟΚ...η εσωστρέφεια έχει και τα όρια της....το momentum δεν είναι μαζί μας αλλά όχι και ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα.... Ας είμαστε προβληματισμένοι , ισοπεδωτικοι είναι άδικο...πριν λίγο καιρό ζούσαμε όλοι τη φιέστα....έχουμε πλέον πηγές αισιοδοξίας και περιθώρια να κρατηθούμε.. πέντε τίτλους πήραμε μάγκες .
prax

Δημοσίευση από prax »

sn0ufel4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.

Πως κολάν αυτά τα 2;

Εντελώς φιλικά πάντα
Δε κολάν. Αλλά από τη στιγμή που η ομάδα λειτουργεί χωρίς πλάνο άλλα πράγματα ίσχυαν προχθές και χθες και άλλα μπορεί να ισχύουν σήμερα. Και σε μια βδομάδα πάλι άλλα θα ισχύουν

Τουρλουμπούκι
ξαναμαναλεω οτι αυτα που ειπα ειναι αληθεια.
σνουφελ μακαρι να γινουν ετσι οπως τα λες φιλε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”