paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;
Διάβασε κάνεις τις δηλώσεις του;![]()
Ότι ήθελε αλλά δε τα βρήκαν οι ομάδες.
Αυτό το ξέραμε.
paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;
"εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;
Την ιδια αποψη με εσενα εχω και εγω γι αυτο λεω ποσο ακριβος μπορει να ηταν αυτος ο σουπερ παιχτης και δεν τον πηραμε σε σχεση με αυτα που σκορπιστηκαν..ο Ολιβειρα κοντα στα 7 νομιζω ητανε παει κι αυτος και δωσανε 7 για Εσιτι και Τσολακ..προτιμουσα Παλινια αντι γι αυτουςDimitris++++ έγραψε:Εγώ δεν ξέρω όπως και κανένας πόσο έκανε. Ούτε στις επαφές είμαστε μπροστά ούτε ξέρουμε τι συζητιέται...ξέρω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου ως ένας άνθρωπος που για εικοσιπέντε χρόνια βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...ο Παλίνια είναι παιχτουρα....σύντομα θα παίζει Πρέμιερ λιγκ...βέβαια τι σημασία έχουν αυτά ?? Καμία αλλά τουλάχιστον έχουν ποδοσφαιρική βάση συζήτησης και όχι να σκοτωνομαστε σε περίοδο πολέμου με τα σιχαματα ......Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι ρε Φιλε ποσο εκανε δηλαδη ο Παλινια παραπανω απο 18 μυρια που δωσαμε αστοχα απο δω κι απο κει?Dimitris++++ έγραψε:Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....
κοιτα φιλε, κατα καιρους ειχαμε ως στοχους παιχτες που πραγματικα γαμησαν, αλλους τουε πηραμε αλλους οχι..Περιπτερος έγραψε:@prax
εάν δούμε και που είναι σήμερα οι κατά καραβιές παίκτες που ήλθαν επί Ιβάν και τι καριέρα έκαναν καταλαβαίνουμε καλά ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά άξιζαν.
Εσίτι παιχτάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα.Περιπτερος έγραψε:"εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;
Ακριβώς αυτό! Μετριοτατο ροστερ, σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.rainmaker έγραψε:Μ αρέσει που παριστάνετε τους έκπληκτους.
Έχει δύο μέρες που σας ενημερώσαμε ότι η τωρινή απόφαση είναι να μη γίνουν άλλες μεταγραφές.
Αν έγινε επαφή Ιβάν με συνδέσμους δεν το ψάξαμε και μακάρι να γίνονται τέτοια πράγματα.
Τώρα ποιος είναι αυτός ο δισεκατομμυριούχος που ενώ έχει ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ μια ομάδα ταυτοχρονα κάνει και κάνει μίτινγκ με συνδεσμους, δεν το ξέρω και έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό το σενάριο.
Προσωπικά όπως είπα και χθες κρατάω μια πισινή ότι ως το τέλος του Γενάρη θα υπάρξουν ζυμώσεις και για άλλες μεταγραφές.
Το σενάριο που λέει να τους πουλήσουμε όλους για να ρεφαρουμε και να ξεσκαρταρει το ρόστερ, δε με χαλάει καθόλου. Μετριοτατο ροστερ έχουμε, άνισο και αδιέξοδο
Δε κολάν. Αλλά από τη στιγμή που η ομάδα λειτουργεί χωρίς πλάνο άλλα πράγματα ίσχυαν προχθές και χθες και άλλα μπορεί να ισχύουν σήμερα. Και σε μια βδομάδα πάλι άλλα θα ισχύουνMitsospaoki4 έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.
Ο Ιβάν σήμερα είπε να στηριχτεί ο Πάμπλο με όσα εφόδια γίνεται.
Εσείς λέτε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές;;;
Πως κολάν αυτά τα 2;
Εντελώς φιλικά πάντα
Άλλη μία τρομερή διαπραγμάτευση του Όλαφ.Περιπτερος έγραψε:"εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».paoki19 έγραψε:Τελικά με Μισιτς τι έγινε;
σιγα μη βαλει και τον ΠυτιχουτηΠεριπτερος έγραψε:Εγώ είμαι μαζί σου. Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να το αποδεχθούν μαζί με τις πιθανές συνέπειες στο αγωνιστικό μέρος;Dimitris++++ έγραψε:Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις και αρχίσαμε..δεν ανανεώνει λέει ο Καντουρι...στα @@@ μας....να μας γίνει όλους μάθημα...παίκτες ορεξατους , με διάθεση θέλουμε .. κακοπληρωμένους ατομιστές , δημόσιους υπαλλήλους παλιάς κοπής ( καμία μομφή και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι) να πάνε στον αγύριστο....έχουμε πλέον μισή χρόνια για ολικό restart...δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να ξεριζώσουν ότι αρρωστημένο υπάρχει...
Να το δηλώσουν τώρα και να μην αρχίσουν μετά τα γιατί δεν έβαλε τον "Φουλατσικλή" κλπ. ...
ξαναμαναλεω οτι αυτα που ειπα ειναι αληθεια.sn0ufel4 έγραψε:Δε κολάν. Αλλά από τη στιγμή που η ομάδα λειτουργεί χωρίς πλάνο άλλα πράγματα ίσχυαν προχθές και χθες και άλλα μπορεί να ισχύουν σήμερα. Και σε μια βδομάδα πάλι άλλα θα ισχύουνMitsospaoki4 έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.
Ο Ιβάν σήμερα είπε να στηριχτεί ο Πάμπλο με όσα εφόδια γίνεται.
Εσείς λέτε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές;;;
Πως κολάν αυτά τα 2;
Εντελώς φιλικά πάντα
Τουρλουμπούκι