Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από psykoman »

klainmein έγραψε:Εντάξει, η σκέψη ξεκίνησε από το ότι ήταν 'κλεισμένος' ο Τούντορ κι από λεγόμενα των ΑΡΔ. Η εξέλιξη της σκέψης μου όμως στηρίζεται στην καθυστέρηση και τις συζητήσεις επί συζητήσεων που υπάρχουν τόσες μέρες για την επιλογή του προπονητή. Θέλω να πω, εάν αποφάσιζε μόνος του ο Άρνεσεν 'θα πάρουμε αυτόν', δε θα ήταν ήδη εδώ μαζί του; Απλά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δανό για τα ποδοσφαιρικά και δε γουστάρω πάλι να στηριζόμαστε στα θέλω του Ιβαν και της Γκοντσάρεβα. Ό,τι πει ο Δανός και τέλος. Εκτός εάν ο Δανός έχει κλείσει έναν προπονηταρά και ξεφεύγει λίγο από τα οικονομικά δεδομένα που του είχαν θέσει, οπότε του είπαν 'Ανέλυσέ μας γιατί τον θέλεις, να δούμε εάν θα μας πείσεις να επενδύσουμε τα παραπάνω χρήματα που ζητάς'. Αγωνία έχω κι εγώ, όπως όλοι...
Αντε παλι...το ιδιο εκανε και ενας φιλος μερικες σελιδες πριν λεγοντας για ''ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ'' και ''ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ''....αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αν ειναι δυνατον...ελεος...

ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paokovios1974 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Paokovie πιστεύω πάντως ότι κανένα από τα παραπάνω σενάρια δε θα επαληθευτεί. Όχι σε ό,τι αφορά τους ΑΡΔ, αλλά τον προπονητή.
Δηλαδη δεν θα ειναι μεγαλο ονομα,δεν θα ειναι νεος φερελπις,δεν θα ειναι γνωστος πρωην παικτης ,δεν θα ειναι γνωστος του Αρνεσεν.
Ωχ ο ΓΧ προ των πυλων :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Θα μπορούσε να είναι κάτι μεταξύ νέου-φιλόδοξου και ταυτόχρονα να έχει και κάποιες εμπειρίες (όχι Τούντορ δηλαδή) και παράλληλα γνωστό όνομα. π.χ Γιακίν (το ξέρω έχω φαγωθεί)
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

επισης οπως ειπα και πριν δε θα με χαλουσε καθολου ο "νεος φερελπις, με ορεξη και φιλοδοξιες" (τουντορ? παμπλο? ΓΧ :evil: :twisted: ?)να ειναι για ενα χρονο assistant και να αναλαβει του χρονου πρωτος που ο λαουντρουπ θα παει στην εθνικη δανιας(οπως λενε τα δανεζικα αρδ).
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Συνάντηση Αρνεσεν με ΓΧ, για να παραμεινει στο τεχνικό επιτελείο!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Tudor στην Αθήνα!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

che4 έγραψε:
mbison έγραψε:Χαχα, οχι, θελω να το παρω καθαρα.
Παντως αν δεν εχει παρει πρωταθλημα σε αλλη χωρα, πως θα του ζητησω να το παρει εδω?

πες ρε ποιον θες

και μετα πες μας ποσα πρωταθληματα πηρε ο βαλβερδε στην ισπανια πριν ερθει στο γαυρο ως κοουτς
μονο ο γαυρος παιρνει τιτλους ποιον να αναφερω[/quote]

Eιπα σε αλλη χωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 17 Ιουν 2015, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Κλείνει ο Τούντορ....Σύμφωνα με τον Κόλκα είναι ήδη στην Αθήνα....
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PAOK24. Ο Τούντορ στην Αθήνα (Photostory)
To PAOK24 περίμενε τον νέο προπονητή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Αποστολή στην Αθήνα Γρηγόρης Ατρείδης: Όπως όλα δείχνουν ο Ιγκόρ Τούντορ είναι ο πλέον πιθανός για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού πριν από λίγο έφτασε στην Αθήνα.

Ο νεαρός Κροάτης τεχνικός, προσγειώθηκε στην Αθήνα από την πτήση της Φρανκφούρτης, στην οποία είχε φτάσει από το Σπλιτ.

Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ τον κάλεσε στην Αθήνα, εκεί όπου βρίσκεται από νωρίς ο Ιβάν Σαββίδη, ενώ στη συνέχεια με την πτήση των 20.30 πήγε και η Μαρία Γκοντζάρεβα.

Το PAOK24 προσπάθησε να πάρει κάποιες τοποθετήσεις του Κροάτη τεχνικού, ο οποίος απέφυγε όμως να απαντήσει για το ΑΝ έκλεισε στον ΠΑΟΚ, αν θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη και το τι ακριβώς συμβαίνει, εμφανώς αγχωμένος που συνάντησε δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

celebrity24
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Che, επειδη μαζι το συζητουσαμε πριν...δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα αρχισαν τα non paper της παε (και καλως λεω εγω).

Δεν βγηκαν τυχαια ολοι οι δημοσιογραφοι να μιλαν για
1)προπονητη μεσα στην εβδομαδα.
2)αποκλειστικη επιλογη προπονητη απο αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εικόνα

Απ'αυτα που βλεπω στο manager,φαινεται οτι δεν ειναι ο tactician προπονητης,δυσκολα δηλαδη θα κανει αλλαγη στο συστημα την ωρα του αγωνα ή θα παρει ρισκα.Επισης ειναι προπονητης που κυριως βασιζεται στην επιθετικη νοοτροπια,ενω στα θετικα του η διαχειρηση των παικτων(προσωπικες τριβες)και η προσαρμοστικοτητα του.Απο την αλλη ισως εχει το χειροτερο επιπεδο πειθαρχιας,απο οποιοδηποτε αλλο προπονητη στο FM
Αν κρινοταν ενας προπονητης απο τις επιδοσεις του στο μανατζερ δεν θα χρειαζοταν να παρουμε τον Δανο...αλλα την τελευταια εκδοση του μανατζερ...πιο φθηνα θα μας εβγαινε...κατα 1,2 μυρια...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

buffalobill4 έγραψε:Che, επειδη μαζι το συζητουσαμε πριν...δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα αρχισαν τα non paper της παε (και καλως λεω εγω).

Ξερεις οτι συμφωνω ρε απλα πλακα εκανα

Πρεπει να ταιζουν τα αρδακια οπως και να το κανουμε ανηκουν στο παιχνιδι και αυτοι και καλα κανουν αλλα ολα αυτα ειναι φρανκιες ειμαι σιγουρος μεχρι χτες απλα ο φα δεν υπηρχε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Καλη δυναμη στη συνεντευξη Ιγκορ.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

να λεμε και τα καλα οσο και αν μου τη σπαει το συγκεκριμενο site .
αυτο ειναι οντως ενα καλο ρεπρταζ.ειχαν πληροφορια, πηγαν , στηθηκαν, τον περιμεναν και βγαλανε και φωτο. σωστοι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

che4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Che, επειδη μαζι το συζητουσαμε πριν...δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα αρχισαν τα non paper της παε (και καλως λεω εγω).

Ξερεις οτι συμφωνω ρε απλα πλακα εκανα

Πρεπει να ταιζουν τα αρδακια οπως και να το κανουμε ανηκουν στο παιχνιδι και αυτοι και καλα κανουν αλλα ολα αυτα ειναι φρανκιες ειμαι σιγουρος μεχρι χτες απλα ο φα δεν υπηρχε
Ναι ρε το καταλαβα οτι εκανες πλακα. Αστα ομως εδω να τα διαβασει κ κανας αλλος που νομιζει οτι ο Αγγελιδης πρεπει να ανοιξει ιερη τζιχαντ κατα των αρδ. Ο εξυπνος αγγελιδης (ο οποιος αγγελιδης) θα τους εκανε εργαλειο του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane79 έγραψε:να λεμε και τα καλα οσο και αν μου τη σπαει το συγκεκριμενο site .
αυτο ειναι οντως ενα καλο ρεπρταζ.ειχαν πληροφορια, πηγαν , στηθηκαν, τον περιμεναν και βγαλανε και φωτο. σωστοι.

Συμφωνω εμαθαν απο τη φαση πασιεντζα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”