16. Gojko Cimirot
- Aigle_Noir
Re: 16. Gojko Cimirot
Για μένα highlight της βραδιάς του, το απίστευτο κόψιμο που κάνει κοντά στο 90' όταν έτρεχε ασταμάτητα από το κέντρο για να κόψει τον επιτιθέμενο. Εκεί που οι περισσότεροι θα παρατούσαν τη φάση για να τους καλύψει κάποιο μπακ, αυτός συνέχισε, έκλεψε την μπάλα πριν το κόρνερ και συνέχισε πάλι μπροστά για να οργανώσει το παιχνίδι! Εννοείται ούτε κατά διάνοια να την επιστρέψει στον τερματοφύλακα.
ΣΕ 3 ΜΑΤΣ (4 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ 12) ΕΧΕΙ ΗΔΗ 73 ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ 17 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο 4 ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΟΥΣΕΡΟ ΕΧΕΙ 175 ΣΕ 16 ΜΑΤΣ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΜΕ 207 ΣΕ 15 ΜΑΤΣ
- john4serres
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 207 Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 1715 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΕΙ 1136 Ο ΓΑΥΡΟΣjohn4serres έγραψε:Του Τζιολη 207 ; γκουχου γκουχου προς τα πίσω; γκουχου γκουχου
Έχω την εντύπωση ότι τι πάσες "προς τα πίσω" δεν τις μετράει η στατιστική.john4serres έγραψε:Του Τζιολη 207 ; γκουχου γκουχου προς τα πίσω; γκουχου γκουχου

Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις
Καλά και εδώ αμφιβολίες για τουντορ πλάκα κάνεις; εκατό φορές είπε πόσο του έλειπε ο τσιμιροτ και πόσο υπολογίζει στον χαριση. ....αρχισες να γινεσε εμμονικος με τον τουντορ πρόσεξε το
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της χρονιάς έδειξε ο Τούντορ να μην εμπιστεύεται Τσίμιροτ και Χαρίση;Dimg4 έγραψε:Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος.
Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Γκάρι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή ηλικία. Πρέπει να χτίσουμε πάνω τους μεσοεπιθετικά.
Μακάρι και το παλικαράκι ο Κων/νίδης θα αφήσει πίσω τους τραυματισμούς γιατί κι αυτός έχει πολύ ταλέντο!
Μακάρι και το παλικαράκι ο Κων/νίδης θα αφήσει πίσω τους τραυματισμούς γιατί κι αυτός έχει πολύ ταλέντο!
Καπου εκει γυρω θαρρω...Odi έγραψε:Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της χρονιάς έδειξε ο Τούντορ να μην εμπιστεύεται Τσίμιροτ και Χαρίση;Dimg4 έγραψε:Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις

- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε και τον Antonis που για μένα είναι ισάξιος των Cimirot και Χαρίση, αν και το δείγμα είναι στατιστικά ελάχιστο και το συμπέρασμα έχει αυξημένη πιθανότητα λάθους.
νομίζω και ο τούντορ σε πολύ πρόσφατη συν.τύπου, αν δεν κανω λαθος μετά το ματς με πας, είπε ότι πιστεύει στο δίδυμο αυτό.
οι..διόσκουροι...

πάντως ότι και να είναι, σίγουρα με τη προχθεσινή τους εμφάνιση μπορεί κανείς να πει ότι άρχισε η "αποτζιολοποιηση" του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.
χωρίς φυσικά -και για να προλάβω τους κακεντρεχείς- αυτό σημαίνει ότι ο Τζιόλης δεν ειναι μια πολύτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ.

οι..διόσκουροι...

πάντως ότι και να είναι, σίγουρα με τη προχθεσινή τους εμφάνιση μπορεί κανείς να πει ότι άρχισε η "αποτζιολοποιηση" του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.
χωρίς φυσικά -και για να προλάβω τους κακεντρεχείς- αυτό σημαίνει ότι ο Τζιόλης δεν ειναι μια πολύτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω να βάλει σήμερα τον Τζιόλη γιατί δεν αντέχω το αργό παιχνίδι των Cimirot - Χαρίση που παίρνουν τη μπάλα μόνο και μόνο για να την γυρίσουν στα στόπερ. Αν υπήρχαν 10 δευτερόλεπτα και στο ποδόσφαιρο δεν θα κάναμε καμία επίθεση.