16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Για μένα highlight της βραδιάς του, το απίστευτο κόψιμο που κάνει κοντά στο 90' όταν έτρεχε ασταμάτητα από το κέντρο για να κόψει τον επιτιθέμενο. Εκεί που οι περισσότεροι θα παρατούσαν τη φάση για να τους καλύψει κάποιο μπακ, αυτός συνέχισε, έκλεψε την μπάλα πριν το κόρνερ και συνέχισε πάλι μπροστά για να οργανώσει το παιχνίδι! Εννοείται ούτε κατά διάνοια να την επιστρέψει στον τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ΣΕ 3 ΜΑΤΣ (4 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ 12) ΕΧΕΙ ΗΔΗ 73 ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ 17 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο 4 ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΟΥΣΕΡΟ ΕΧΕΙ 175 ΣΕ 16 ΜΑΤΣ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΜΕ 207 ΣΕ 15 ΜΑΤΣ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Του Τζιολη 207 ; γκουχου γκουχου προς τα πίσω; γκουχου γκουχου
Άβαταρ μέλους
paoktzis

john4serres έγραψε:Του Τζιολη 207 ; γκουχου γκουχου προς τα πίσω; γκουχου γκουχου
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 207 Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 1715 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΕΙ 1136 Ο ΓΑΥΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

αλλα 73 πασες σε 3 ματς πραγματικα απιστευτο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

john4serres έγραψε:Του Τζιολη 207 ; γκουχου γκουχου προς τα πίσω; γκουχου γκουχου
Έχω την εντύπωση ότι τι πάσες "προς τα πίσω" δεν τις μετράει η στατιστική. ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά και εδώ αμφιβολίες για τουντορ πλάκα κάνεις; εκατό φορές είπε πόσο του έλειπε ο τσιμιροτ και πόσο υπολογίζει στον χαριση. ....αρχισες να γινεσε εμμονικος με τον τουντορ πρόσεξε το :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Dimg4 έγραψε:Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις
Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της χρονιάς έδειξε ο Τούντορ να μην εμπιστεύεται Τσίμιροτ και Χαρίση;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Γκάρι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή ηλικία. Πρέπει να χτίσουμε πάνω τους μεσοεπιθετικά.
Μακάρι και το παλικαράκι ο Κων/νίδης θα αφήσει πίσω τους τραυματισμούς γιατί κι αυτός έχει πολύ ταλέντο!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Παικτης για να χτισεις κεντρο. Μπραβο παιχταρα μου, διπλα με Χαριση μπορουμε να ελπιζουμε σε κεντρο μελλοντος. Τουντορ θελοντος και επιτρεποντος... ποτε δεν ξερεις
Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο της χρονιάς έδειξε ο Τούντορ να μην εμπιστεύεται Τσίμιροτ και Χαρίση;
Καπου εκει γυρω θαρρω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην ξεχνάμε και τον Antonis που για μένα είναι ισάξιος των Cimirot και Χαρίση, αν και το δείγμα είναι στατιστικά ελάχιστο και το συμπέρασμα έχει αυξημένη πιθανότητα λάθους.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω και ο τούντορ σε πολύ πρόσφατη συν.τύπου, αν δεν κανω λαθος μετά το ματς με πας, είπε ότι πιστεύει στο δίδυμο αυτό. :roll:

οι..διόσκουροι... :) :) :)

πάντως ότι και να είναι, σίγουρα με τη προχθεσινή τους εμφάνιση μπορεί κανείς να πει ότι άρχισε η "αποτζιολοποιηση" του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

χωρίς φυσικά -και για να προλάβω τους κακεντρεχείς- αυτό σημαίνει ότι ο Τζιόλης δεν ειναι μια πολύτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελπίζω να βάλει σήμερα τον Τζιόλη γιατί δεν αντέχω το αργό παιχνίδι των Cimirot - Χαρίση που παίρνουν τη μπάλα μόνο και μόνο για να την γυρίσουν στα στόπερ. Αν υπήρχαν 10 δευτερόλεπτα και στο ποδόσφαιρο δεν θα κάναμε καμία επίθεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”