Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

breakdown88

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από breakdown88 »

ABOLEYTOI έγραψε: Μια σφυγμομέτρηση ποτέ δε βλάπτει αλλά μη το δέσουμε και κόμπο.
Εννοείται ότι δε θα το δέσουμε κόμπο, γιατί έτσι κ αλλιώς δεν αποφασίζουμε εμείς. Απλά θα είχε ενδιαφέρον..
Και μια ερώτηση γιατί δεν είμαι βέβαιος. Τις βασικές αρχές του θέματος "Γήπεδο" (χωρητικότητα, μέρος κλπ κλπ) θα τις επιλέξει ο Ερασιτέχνης (με ψηφοφορία των μελών του) ή η ΠΑΕ (με ΔΣ)?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επειδή βλέπω ότι πολλοί είστε αυτοί που ζητούν μια σφυγμομέτρηση για να δείτε που πρέπει να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αποφάσισα να σας δημιουργήσω και το σχετικό δημοψήφισμα, στο οποίο, σε βάθος χρόνου κι ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, θα βλέπουμε τι προτιμά ο λαός του ΠΑΟΚ.

Τις δικές μου τις απόψεις τις ανέφερα παλιότερα κι αργότερα θα επανέλθω με περισσότερες. Παρακαλούνται όσοι ψηφίζουν να απαντούν και να τεκμηριώνουν την απόφαση τους, απλά για να καταλαβαίνουμε και το σκεπτικό του καθενός και να γίνεται συζήτηση!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ψήφισα πυλαία για να είναι διπλα στο παλατάκι.
Βασικά έχω πει την άποψη μου πως στη τούμπα κατά τι γνώμη μου δε γίνεται να γίνει το γήπεδο.Το κυκλοφοριακό και το parking είναι τεραστια προβλήματα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Εγώ δηλώνω καθαρά "Τουμπικός"..και ως τεκμηρίωση για την ψήφο μου παραθέτω το παλιότερο ποστ μου περί νέου γηπέδου..
yiannisPAOKitalia έγραψε:Θα ήθελα κι εγώ να γράψω 2 πραγματάκια για το γήπεδο όπως το βλέπω από τη δική μου οπτική γωνία.

Κατ'αρχήν, να ορίσουμε την Τούμπα ως σημείο αναφοράς, δηλαδή, ένα γήπεδο 27.700 θέσεων, παλιό, και σε απόσταση σχεδόν 5km (4,8 για την ακρίβεια).

Έχουμε και λέμε λοιπόν,
Ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα ποδοσφαιρικού γηπέδου, είναι το Estadio Da Luz, έδρα της Μπενφίκα, 65.000 θέσεων, σε ίδια περίπου απόσταση με την Τούμπα από το κέντρο της Λισσαβόνας, μια πόλη πανομοιότυπη της Θεσσαλονίκης, (λιμάνι, χτισμένη σε λόφο, 2εκ. κάτοικοι). Το συγκεκριμένο γήπεδο λοιπόν, έπειτα και από την ανακαίνιση του Euro 2004, για να εξασφαλίσει τους χορηγούς και χωρίς να ονομαστεί Coca-Cola Arena ή Sagres Arena (μπύρα), έκανε συμφωνία και ως έναντι στις χορηγίες, στα πέταλα του γηπέδου τα καρεκλάκια σχηματίζουν τα ονόματα των χορηγών, ενώ στις κεντρικές κερκίδες απεικονίζεται ο αετός-σύμβολο της Μπενφίκα και το όνομά της.
Αντίστοιχο παράδειγμα, το Celtic Park της Celtic, 60.000 θέσεων, που βρίσκεται μόλις σε απόσταση 3km από το κέντρο της Γλασκόβης, ως έναντι στη χορηγία της Nike, σε ένα μέρος της κερκίδας του απεικονίζεται το σήμα της.
Ακούγεται λίγο άσχημο, αλλά είναι προτιμότερο από το να ονομάζεται ένα ολόκληρο γήπεδο για παράγειγμα Reebok ή Emirates Arena, που στην τελική δεν διαφέρουν και πολύ από τις διαφημιστικές πινακίδες του περιφεριακού.

Επίσης, παραθέτω χαρακτηριστικά μερικά ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, με χωριτηκότητα αντίστοιχη σε αυτήν που αναφέρουμε για το νέο γήπεδο και που βρίσκονται σε απόσταση ίση ή μικρότερη των 5km από τα κέντρα των πόλεων:

Το Da Luz και το Celtic Park, όπως ήδη έγραψα πιο πάνω,
το Jose Alvalade, 52.000 θέσεων, 10'απο το κέντρο της Λισσαβώνας
το Dragao, 52.000, 3.5Κm από το κέντρο του Πόρτο
το St James' Park, 52.200, στο κέντρο του Νιουκαστλ
το City of Manchester Stadium, 48,500, 2Κm από το κέντρο του Μαντσεστερ
το Mestalla, 55.000, στο κέντρο της Βαλένθια
το Vicente Calderon, 57.500, στο κέντρο της Μαδρίτης
το Artemio Franchi, 47.300, στο κέντρο της Φλωρεντίας

Ναι, θέλω καινούριο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ, αλλά αν είναι το καινούριο γήπεδο να πάει στην Πυλαία ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πάρω τα ποδαράκια μου, το 14 ή όποιο άλλο λεωφορέιο περνάει και να πάω. Όλα τα είχαμε η πολυτέλεια μας μάρανε, θέλουμε θερμαινόμενα καθίσματα, θέλουμε πάρκινκγ, θέλουμε κυλιόμενες σκάλες και ασανσερ, μήπως να βάλουμε και ταξιθέτριες?
Ναι, οκ παλιό το γήπεδο αλλά μην το ξεφτυλίσουμε.

Α! και εννοείται το κανείς πάνω από τα 4 γράμματα! Ή Γήπεδο του ΠΑΟΚ θα λέγεται, ή Τούμπα...ή..PAOK Above All Arena!
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την ικανοποίηση του αιτήματος για σφυγμομέτρηση. Θα παρακολουθήσω την πορεία της με μεγάλο ενδιαφέρον

Ψήφισα ΤΟΥΜΠΑ
1.Νέο γήπεδο=Καταστήματα και εμπορική εκμετάλλευση.(Μπουτίκ, καφετέριες, καταστήματα με ρούχα,supermarket, όλα προς εκμετάλλυση από την ομάδα).Μόνο η πυκνοκατοικημένη Τούμπα (από τις επιλογές) προσφέρεται για μια τέτοια εμπορική ανάπτυξη). Είναι νομίζω ρεαλιστικός στόχος το νέο γήπεδο να γίνει στολίδι που θα τραβά κόσμο και θα έχει κίνηση 7 μέρες τη βδομάδα (για ψώνια, καφέ, φαγητό κλπ). Και κάτι τέτοιο στην Τούμπα θα ήταν ευκολότερο.

2.Όλο αυτο το νταβαντούρι που γίνεται πριν τα ματς (κυρίως τα ντέρμπι), με γύρους, ρετσίνες, χαβαλέ, καντίνες,βόλτες και συνθηματα δε νομίζω πως θα μπορούσε να γίνει πχ στην Πυλαία.
Αν παίζαμε στην Πυλαία, το ματς θα ήταν απλά ένα δίωρο. Έλα στις 6.30, φύγε στις 9.00. Το προτιμώ όπως είναι τώρα. Και γνωρίζω μερικούς πιο light παοκτσήδες που έρχονται κυρίως για το χαβαλέ της Τούμπας, ενώ δε θα τους πείραζε να δουν το ματς από την TV.
(Θα μου πείτε, τι μας νοιάζουν οι καναπεδάκηδες, όμως κ αυτοί δίνουν κατά καιρούς τον οβολό τους).

3.Πάρκινγκ υπάρχουν ΑΦΘΟΝΑ σε ακτίνα 1-1,5 km από το γήπεδο (10-20 λεπτά περπάτημα)(ε αν θέλετε να βρείτε ακριβώς δίπλα ατυχήσατε). Και αν δεν κλέβει στα μέτρα το Google Earth, η στάση "ΠΑΠΑΦΗ" του μετρό θα βρίσκεται λίγο λιγότερο από 1 km από το γήπεδο. Ευελπιστώ επίσης πως όταν γίνει το νέο γήπεδο θα γίνει θα προνοηθεί και κάτι για το θέμα του πάρκινγκ.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει που θα χτιστει το νεο γηπεδο.

Ειτε στην Τουμπα γινει ειτε στην Τουμπα, το ιδιο μου κανει...

ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Πέμ 30 Απρ 2009, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ψήφισα Πυλαία γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

αν κρατησουμε το οικοπεδο της τουμπας πυλαια δαγκωτο αλλιως τουμπα και παλι τουμπα!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Την Τούμπα ξεχάστε τη. Έχει αρχαία και μάλιστα πολύ σημαντικά.
Μόλις αρχίσουμε να σκάβουμε εκεί θα πλακώσει η αρχαιολογία και δεν ξεμπερδεύεις ούτε σε 200 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή μου είναι Πυλαία. Να γίνει ένα νέο στέκι για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Το ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα, δεν σημαίνει ότι δενθα αναπτυχθεί η περιοχή με μαγαζιά κλπ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

thrix, εκτός του ότι όλη η πόλη είναι ασπρόμαυρη, είναι και γεμάτη αρχαία. Κάτω από το καινούριο δημαρχείο δεν είχε αρχαία? Κάτω από το σταθμό που σκάβουν για το μετρό δεν έχει αρχαία? Μόνοι τους τα διαφημίζουν..
Δεν τα βάζω με σένα! Απλά, τα αρχαία είναι ένα προσπελάσσιμο πρόβλημα. Αν δε βρεθεί ο κλασσικός μ@λ@κ@ς ή δεν ξέρω ποιος άλλος που θα αντιδράσει.

Τα αρχαία όταν τα βρίσκουν, τα βγάζουν φωτογραφίες, τα σηκώνουν και τελειώνει το θέμα, με λογικές διαδικασίες.
Πάντως, ότι αρχαίο ήταν να βρεθεί, νομίζω βρέθηκε τότε που την πρωτοχτίσαν την Τούμπα. Μην ξεχνάμε οτι το χόρτο δεν είναι στο επίπεδο του δρόμου αλλά τουλάχιστον 20 μέτρα πιο κάτω, συν του ότι κάτω από το χόρτο υπάρχουν οι εγκαταστάσεις.

Η Τούμπα είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε ξαφνικά να σηκωθούμε να φύγουμε! Πείτε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να κάνουν καινούριο γήπεδο στη Lleida, θα σας πάρουν με τις πέτρες.

Θελουμε να λεγόμαστε "σκληροί" οπαδοί, σκληρούς δεν μας κάνει μόνο η εντός του γηπέδου παρουσία...
Αυτό που λέει και ο Ηide, τα παρκινγκ και οι θερμαινόμενες καρέκλες μας μάραναν!!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Hideguti έγραψε:Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει που θα χτιστει το νεο γηπεδο.

Ειτε στην Τουμπα γινει ειτε στην Τουμπα, το ιδιο μου κανει...

SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

..Τούμπα με εργατες και οικοδομους ΠΑΟΚια τρελαμενα και γυρω-γυρω απο το εργοταξιο να τυλιγεται το πανο της μηχανιωνας.
Κι αμα βρεθει αρχαίο χεσε με... :twisted:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι (κατα τη γνώμη μου),
"Που πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να γίνει το νέο γήπεδο?"
γιατί το θέλω πολλές φορές δε συμβαδίζει με τον ρεαλισμό...

Τέλος πάντων εγώ ψήφισα σύμφωνα με το ότι θεωρώ θα ήταν πιό βιώσιμο και ρεαλιστικό, δίπλα στο παλατάκι.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Τουμπα.
Αλλιως, ας δωσουν την εκταση της ΔΕΘ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το προπονητικό κένττο της αεκ έχει σταματήσει γιατί βρέθηκαν αρχαία στην περιοχή πάντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”