με τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΣουαχίλιPsaras έγραψε:έτοιμος για την υποδοχή!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- serafeimgr
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Αλλο εξυπνάδα αλλο εξυπνακιας. Εσυ εισαι εξυπνακιας. Εγω δεν ξερω τπτ. Οι απολυτες διατυπωσεις υποδηλωνουν ελλειψη αντιληψης. Δεν υπαρχουν απολυτα μεγεθη στη ζωη. Υπαρχουν πιθανοτητες.Αρα υπαρχουν πιθανοτητες να εχεις καποιον μικροτραυματισμο στα χαφ, τη στιγμη π ηδη εχεις 4 τραυματισμους λογω προετοιμασιας. Εσυ λοιπον συνεχισε να λες πως δυο χαφ αρκουν.abc_o_ karpouzas έγραψε:οχι δεν το παιζω εξυπνος...ειμαι εξυπνος.....και λεω οτιGospi έγραψε:....................
......................
Ειλικρινα η επιχειρηματολογια σου δεν αφηνει περιθώρια για σοβαρη συζητηση. Ποια 20 χαφ ανθρωπε μου? Ειμαστε μειον εναν τουλαχιστον σε σχεση με περσι. Και ποιοτικα ειμαστε μειον 2. Και δεν θα αναφερθω καν στην τιμωρια Αουγκουστο και στους τραυματισμους. Παμε στο πρώτο ματς με κυριολεκτικα 2 χαφ, και εσυ το παιζεις εξυπνος.
,,,,
δεν θα τραυματιστει κανεις και ο σβαμπ με τον τσιγγαρα ...αν ειναι αυτοι στα χαφ...θα τους κανουνε γιογιο
εσυ που εισαι ποιο εξυπνος απο εμενα που το ξερεις οτι θα..... νιώσει ενοχλησεις καποιος απο τους δυο πριν τον αγωνα ε.....
- thanos-xanthi
Πλέον το βγάζουν όλοι τελειωμένο και ότι είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων
-
Βγαινει απο παντου οτι εκλεισε ο Σαματα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ!!!!
Αντε παιχταρα μου ελα να βαλεις 25 γκολακια να γουσταρουμε!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ!!!!
Αντε παιχταρα μου ελα να βαλεις 25 γκολακια να γουσταρουμε!!!!!!
Ετοιμάσου, ανοίγεις τόπικ!Psaras έγραψε:έτοιμος για την υποδοχή!
- john4serres
Ε δ ν είμαστε καλά....κάναμε αμάν και πως να τον πάρουμε και αυτοί φοβούνται μην πάει στην ΓαλατάΟ ΠΑΟΚ και η Φενέρ βρίσκονται σε ανταλλαγή εγγράφων για την μετακίνηση του Αλί Σαμάτα ως ελεύθερη μεταγραφή στους Θεσσαλονικείς - Τι ζητούν οι Τούρκοι στην τελική επαφή των δύο ομάδων!
Ο 30χρονος επιθετικός έδωσε ένα στίγμα με άρωμα... ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας πως η μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς είναι στην τελική ευθεία.
Πράγματι, από πλευράς Δικεφάλου σημειώνουν πως βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την τουρκική ομάδα για τη μεταγραφή του Αλί Σαμάτα, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί ως ελεύθερος.
Εκείνο που θέλει να διασφαλίσει η Φενέρ είναι πως αποχωρεί με προορισμό τον ΠΑΟΚ και όχι άλλη τουρκική ομάδα, λαμβάνοντας τα μέτρα της στις διαπραγματεύσεις με τους ασπρόμαυρους.
Κάτι που σημαίνει πως κλείνει θετικά μία πολύκροτη, όπως αποδείχθηκε, υπόθεση για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, με τον Αλί Σαμάτα να έρχεται ως μία κίνηση ενίσχυσης στην επίθεση.
- ΑποστόληςΑ
- Dark Knight
Psaras, το νου σου!
Αν δεν μας βγει ο παίχτης, θα την πιείς εσύ την κόκα κόλα να ξες!
Αντε παλικάρι μου...αντε να ορίσεις!
Αν δεν μας βγει ο παίχτης, θα την πιείς εσύ την κόκα κόλα να ξες!

Αντε παλικάρι μου...αντε να ορίσεις!
- Psuxo_logos
Έκλεισε λένε στο 24 ο Σαματάς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είσαι σίγουρος;; Υπολόγισες τραυματισμούς και τιμωρίες;;;joshua έγραψε:10 στους 11 η περσινη μας βασικη εντεκαδα σε σειρα παιχνιδιων.
- pirate_salonica