Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- giwrgos04dex
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Πίκρα όχι γιατί δεν πήραμε παίκτη , ούτε γιατί έχουμε φορτωθεί πάμπολλα συμβόλαια παικτών που αδυνατούν να προσφέρουν αλλά γιατί λειτουργεί μετά από τόσα χρόνια τόσο ερασιτεχνικά η ΠΑΕ. πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα σε όλα τα πόστα, εκτελεστικά . σκαουτιγκ . Επικοινωνιακά
Ας ξεκινήσουμε με μετεγγραφές από δω αύριο μαζί με το δεκάρι
Ας ξεκινήσουμε με μετεγγραφές από δω αύριο μαζί με το δεκάρι
- stravostomis
Πάλι απάτη παίκτη μας έφεραν, τον ξάδερφο του Άκπομ, μετά τον Κανκάυα, τον ξάδερφο του Καγκάβα.
αν καποιος παικτης μεινει ελευθερος οπως παει να το κανει ο λιαγιτς σημερα μεχρι τις 12 θα ειναι κανονικα στις επιλογες μεχρι τις 15 σεπτεμβριου?
ΝαιNorte έγραψε:αν καποιος παικτης μεινει ελευθερος οπως παει να το κανει ο λιαγιτς σημερα μεχρι τις 12 θα ειναι κανονικα στις επιλογες μεχρι τις 15 σεπτεμβριου?
τοτε αλλαζει λιγο το πραγμα
πολλες ενδιαφερουσες περιπτωσεις μπορει να παρουσιαστουν απο αυριο που σημερα φαινεται να εχουν ομαδα
πολλες ενδιαφερουσες περιπτωσεις μπορει να παρουσιαστουν απο αυριο που σημερα φαινεται να εχουν ομαδα
joshua έγραψε:Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Δεν ξέρω αν αυτό που έμαθε ο ζινολα αφορά ελεύθερο ή όχι
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Τις τελευταίες μέρες δεν έλεγα σχεδόν τίποτα γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα.
Και απεδειχθει πως και στην ΠΑΕ ήξεραν σχεδόν τίποτα
Συν τους Μέγιερ (πως ξέμεινε έτσι αυτός), Παστόρε, Γκρενιέρ και Γιουρτσένκο.
Εχει και πιο κάτω αλλά πρέπει να ἐχει μάτια παντού μια ομάδα για να τους έχει παρακολουθήσει...
Εμένα πάντως από ελεύθερους, μου αρέσει αυτός...
https://www.transfermarkt.com/youssef-a ... ler/265569
https://www.transfermarkt.com/youssef-a ... ler/265569
Ναι όσοι μείνουν σήμερα ελεύθεροι όντως θα είναι διαθέσιμοι
Επίσης ΝΑΙ στην ομάδα εδώ και μήνες ξέρουν και αναγνωρίζουν ότι χρειάζονται δεκαρι
Και τέρμα
Εγώ λέω και ακόμα ένα εξτρέμ
Αλλά δεν έφεραν
Καλούνται να απαντήσουν ΓΙΑΤΊ
Επίσης ΝΑΙ στην ομάδα εδώ και μήνες ξέρουν και αναγνωρίζουν ότι χρειάζονται δεκαρι
Και τέρμα
Εγώ λέω και ακόμα ένα εξτρέμ
Αλλά δεν έφεραν
Καλούνται να απαντήσουν ΓΙΑΤΊ
Αν πάρουμε παίκτη μετά τις 2 Σεπτεμβρίου που λήγει η λίστα της Ουέφα, θα κατέβω Ελλάδα και θα κατασκηνώσω στο αεροδρόμιο με ρόπαλο στο χέρι.Norte έγραψε:αν καποιος παικτης μεινει ελευθερος οπως παει να το κανει ο λιαγιτς σημερα μεχρι τις 12 θα ειναι κανονικα στις επιλογες μεχρι τις 15 σεπτεμβριου?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
μαγκες επειδη ημουν εκτος για καποιες ωρες μπορει καποιος συνοπτικα να πει τι εγινε ? παμε για τον λιαγιτς ? τον μπεν αρφα ?
- invincible
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μέχρι την Πέμπτη αν δεν έρθει ο Γκαρι ή ο Τσιοβινκο δεν θα έρθει κανένας.
Ο Λουτσέσκου δεν σπαταλάει έτσι μεταγραφές. Την φυλάει για τον Γενάρη. Τώρα πρέπει να κερδίσω το ΠΑΣ Αγιαξ και το Γιβλαταρ. Εμένα εκεί είναι ο νους μου και φυσικά το Σάββατο να απολαύσω ένα φιλικο χωρίς αγχος να δω τις μεταγραφές και την ομάδα του Παυλάρα.
Ο Λουτσέσκου δεν σπαταλάει έτσι μεταγραφές. Την φυλάει για τον Γενάρη. Τώρα πρέπει να κερδίσω το ΠΑΣ Αγιαξ και το Γιβλαταρ. Εμένα εκεί είναι ο νους μου και φυσικά το Σάββατο να απολαύσω ένα φιλικο χωρίς αγχος να δω τις μεταγραφές και την ομάδα του Παυλάρα.
- bersekeros
Ανακοινώθηκε ο Μιτρίτσα. That's all.kosths BXL έγραψε:μαγκες επειδη ημουν εκτος για καποιες ωρες μπορει καποιος συνοπτικα να πει τι εγινε ? παμε για τον λιαγιτς ? τον μπεν αρφα ?
- thomas Murg
Barlow έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές μας, ρε!!Мир έγραψε:Αν πάρουμε παίκτη μετά τις 2 Σεπτεμβρίου που λήγει η λίστα της Ουέφα, θα κατέβω Ελλάδα και θα κατασκηνώσω στο αεροδρόμιο με ρόπαλο στο χέρι.